DeusEx magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor köszönöm ezt a sok munkát amit a DX magyarításba belefektettetek ti is 😞( . Ráadásul ezek szerint potyára. Az oldal törölve, emilcímemen nem leszek elérhetõ sokak számára - tisztelet a kivételnek. Ennyit a játékmagyarítás scene-rõl. Bye.

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Bandew
Én mint fogyasztó örültem a hírnek, de engem is kiborít az ilyesmi. Tényleg már rég kész lenne, ha közös erõvel lett volna készítve. Vagy még azt nem értem, amikor egy fordító csapat egyszerre 25236 játékot fordít és akkor soha nem lesz kész egyik sem.
De ez tényleg nagyon gáz, hogy egy csomó energiát belefecséreltetek és erre tessék...
Azt nem hiszem, hogy nem tudott rólatok, mert azért eléggé be lett harangozva és a magyarítás listán is fent voltatok.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

takysoft
most komolyan. 60%-on állunk. 1 éves munka van benne. miért nem lehett segíteni nekünk? az ember nyáron munka után órákat ad a dologba, meg minden, azt erre. ki volt kommentezve mindenfele, irogattuk, hogy embereket keresünk!
tudjátok mikor fogok én még egyszer magyarítani.
mindenki elmehet ám a búsba... mi volt a baj az eddigi verzióval?
ennyit a szellemrõl.
fogok én még egyszer bízni az emberekben. a játék 40%-át egyedül lefordítottam, azt könyörögte embereknek, segítsenek, azt.......
mindegy.
szép munka, de be nem kellett volna ilyen titokban. tényleg, szólsz, azt akkor befelyezzük a munkát. miért kellett ezt.
most nem tudom, mit csináljak.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
hááát....
elsõre eredetinek tûnik.
nem lopott

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
én belenézek a dologba.
meglátjuk:
2 eset van:
1. csinált egy fordítást. akkor meg minek nem segitett nekunk?
2. hasznalta a fileainkat.. meglátjuk.
pár perc mulva megnézem.

Bandew
Halihó!
EHHEZ mit szóltok?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Alig hiszem el!!!Ezt még 10 évvel ezelõtt játszottam kisgyerekként haveromnál!!! Tök jó volt! akkor még minden este ezen lógtunk!
A DX magyarosítást se hanyagoljátok, én már tesztelem egy edije, majd tartok élménybeszámolót!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

takysoft
ha valakinek kell dott, akkor:
adventuregames.atw.hu/
1.6-os fullCD, nem sokára kész a honosítás

takysoft
link javitva

takysoft
link hibas, mingya javitom
illetve a feltoltott file szar

takysoft

takysoft
ghotikot nem ismerem, war3 nem rpg. csak a nehezen eröltethetö rá a szó. még a diablo sem vmi igazan rpg-s nemhogy war3.
amugy igazatok van. télleg vagyon durva, hogy miken nem csinálnak emberek.
ezeknek a játékoknak iszonyu sovegmennyisege van. le a kalappal mindenki elott aki ilyenbe belekezd.

Amiga
Jobban átgondolva szenzációs, amit néhány lelkes csapat (vagy akár magányos farkas) mûvel. Le a kalappal.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

IMYke2.0.0.0
Vampire 1 is készen van (szövege 100%, menürendszere készül).

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amiga
Le van fordítva a Gothic, Gothic 2, Arx Fatalis, Icewind Dale I-II. stb. is, ha már az rpg-k fordításánál tartunk... 80 %-on áll a Morrowind, 90-en a PlaneScape... Kész a Warcraft III. és a Frozen Throne, a Fallout 1, 2 és Tactics. Csak mondtam néhány rpg-t... Might & Magic VI-VII...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

takysoft
nos.. dx1 anno hüje voltam.. nekem metallan nem futott. nem volt benne, nem tudtam kivalasztani(savage4) most meg nemtom. szaggatva is vegigtoltam.
dxiw: szerintem beszaras, hogy fel giga memmel, gefo3titanium200 kartyaval pontosan ugyanugy ment, mint most radeon9800-on. ut2004-ben ugyanaz a felbontás 17-13 framerõl 70-80-ra ugrott.
amugy a story telleg jo(kavehaboru rulz😊 )
de az dx1 valahogy jobb.
inkább ugy mondom, hogy megkapott annyira, hogy leülök fordítani. meg nem tudom, hogy dx2 megkapott-e ennyira, mert meg nem forditottam.
galocza: pontosan! pc optimalizacio. ps2-nek nincs vmi nagy ereje a mai pc-hez kepest bizonyos szmpontbol. peldul a texturameretek kisebbek. beszaras, hogy kiadjak a jatekor szar texturakkal pc-re is. azt emberek otthon csinalnak hozza texturapackot. nezzetek meg a gta san andreast!!! ps2 verzio utan honapokat dolgoztak, hogy pc-re ujradolgozzak az osszes texturat. meg pc optimalizalas is volt de erosen, minden szempontbol. Igaz hogy csuszott a kiadas, de sztem megerte, mint egy konzolatiratot kapni.. (en meg csak osszehasonlito kepeket lattam mondjuk..)

Megasztan ne felejtuk el, hogy eleg ritka, ha nam szovegu jatekokat forditaak le. deusexnek meg van szovege boven. nem egy rpg, de van mit olvasni. mondjatok nekem olyan rpg-t amit leforditottak! van a neverwinter, meg a kotor.. egesz jol allnak baldur's gate-tel.. egyeb? ott van warcraft2 nem is olyan huzatott munkaval egy het alatt leforditottam. kicsi szovegmennyiseg(annal kemenyebben kitomoriteni.😄)

Ilyen szoveg eseten az ember akkor kezd bele, ha tudja, szeretni annyira, hogy vegigcsinalja. en hangulatember vagyok, hol forditok, hol nem. dx-et nem forditottam mar vagy egy honapja.(ezen a hete fogok asszem). lehet, hogy egy DX2 forditas eseten nem szannam ra magam. sok mas dolgom is van. szeretni kell.
aztan ott van az is, hogy ha vegzek dx-el, akkor lehet besegitek Imikenek a longest journey forditasba. de addig nem. nem szeretnem hitegetni a nepet, hogy lesz forditas, azt ott a munka, es nem csinalok semmit. DX-et befeje-zem -zük.
Garantálom, ha kozbe nem jön semmi. (ugy ertem baleset vagy mittuDOMAIN)

Még vmi: köszönom, hogy megírtad a véleményed, remélem nem érzed úgy hogy letámadtalak, csak nizonyos pontokban nem értek egyet veled, ennyi. A fóruom olvasgasd nyugodtan, ha van véleményed írd meg, ha kész a honosítás jácc😊

barátsággal Taky (már vagy ötvenezredszer kell elmondani mindenkinek, hogy a takysoft az nem a nevem! a nevem Taky!!!!!! ennyi😄) (ez ugye szivarnak szólt...)

dx: nekem semmi bajom nem volt vele (cel400 és voodoo3 volt akkoriban), bugokra nem emlékszem, pedig 4x toltam végig (+ azóta 1x, újabb gépen)
dxiw: a hangulat nekem is tetszett, sok apró, jó ötlet volt benne (kávéháború, ng stb), de a gépigény akkor is brutál: szintén lehülyítve a grafikát pl 1 source játék (vampiretm, hl2) kicsit nagyobb grafikai élményt nyújt az én 'öregecskedõ' gépemen (axp2000+, ti4600). legtöbben nem magát a játékot szidtuk, hanem a pc optimalizációt hiányoltuk: annyira nem szép, hogy ne lehetett volna gyorsabb, sõt...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

hykao
Emlékeztetnélek rá, hogy annakidején, amikor kijött a Deus Ex, annak is "hatalmas hardverigénye volt"...pontosabban se DirectX-en se pedig OpenGl-en nem futott rendesen! Nemcsak, hogy lassú volt, de még ráadásul iszonyú bugos is! Egyedül MeTal-on futott jól a cucc, mondjuk azon volt a legszebb is! (nekem szerencsére S3 kártyám volt, így élvezhettem a MeTal gyönyöreit 😄)
Ehhez képest a Deus Ex 2 (EU verzió) nálam pl. elfogadható sebességgel és bugmentesen futott le a közelmúltban egy 9800pro-n, 1024x768-ban 4x-es élsimítás és 8x-os anizotrópikus szûrés mellett, a 3 textúramódosító pakkal felvértezve!
Ok, nem mondom, hogy nem volt kissé idegenszerû - fõleg az elején - a játék az elsõ rész után, de ahogy elõrehaladtam a történetben, egyre jobban magával ragadott - mint annó az elsõ rész... - a játék, és egyre kevéssé volt zavaró a konzolos beütés (fõleg miután a HUD-ot totál eltûnõre állítottam, illetve az EU verzió eleve 1.2-es, tehát kisebbek a betûk, stb.)
A textúramódosító pakkok is sokat dobtak az összképen, valamint a helyszínek is egyre érdekfeszítõbbek a játék folyamán (nekem fõleg Egyiptom és Németország tetszett).
Szal összességében azt kell, hogy mondjam, a mai végtelenül unalmas, egysíkú játékfelhozatalban nem bántam meg, hogy kiadtam az európai DVD verzióért 2500 forintot. (ugyanis ennyiért kapható jelenleg)
takysoft
DX2? elobb vegezzunk az elsovel. amugy a masodik fele olyan sikeres mint az elso, amit meg is ertek picit. negyon konzolos lett, a pc-s verzio nem lett jo, keveset dolgoztak vele. hatalmas hardware-igény, stb. egyszóval bukás lett. nem tudom, hogy lenne-e kedvem belekezdeni. meglátjuk... majd..

Szerintem nem csak te vesztetted el a fonalat 😊. A topikot olvasók egy része is.

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Van valami elmaradásom?
Mostanában elég sok melóm volt + a más egyéb dolgok is (család,zenekar miegymás), sz'al picit elvesztettem a fonalat😞

Evin
Én nem veszem a szívemre, hogy majdnem kihagytál, hiszen elég keveset fordítottam eddig(más fordítások javára, de a DX kárára).

Én is vizsgákkal küszködök, de remélem júliusban küldeni tudom a 2.pályát.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Nagyobb fájlnak? Olyan már szinte nincs is...

Apropó, olvastad a DX2-vel kapcsolatos fejleményeket? Ha már múltkorjában feszegetted a fordítását...

takysoft
nálam most picit belasult a dolog.. vizsgaidöszak, meg barátnöm kedvéért lefordítottam a Warcraft 2-t.(persze ö is segített). Most meg lehet hogy Command&Conquert is fordítok, de még nem biztos. Ezek apróbb munkák, elférnek vizsgák közt is. Vizsgák végeztével nekiülök vmi nagyobb DX filenak is. persze talán közben is.

Evint és HJ-t majdnemhogy kihagytam a felsorolásból. Mert az a gondom, hogy nem tudom eldönteni, ki és mennyire hatékonyan dolgozik a magyarításon...

Mert bármily jelentéktelennek tûnik az a munka amit végeznek, néha nagyobb szükség van rá mint a fordításra. Vagy ha egy fordító kevesebb hibát vét a fordításban, annak a nevét kevésbé jegyzi meg az ember, mint aki állandóan kisebb-nagyobb bakikat ejt... Szl ezt a hozzászólást egyy kicsit túlbonyolítottam.

Maradjunk annyiban, hogy az idén még vszínûleg lesz DX HUN. A többit meg le sem írtam...

Hát hogy az õszintét megvalljam, remélem Evinnek igaza van 😊. De most már átrágom magam a hong-kongi küldetés szövegén --kisebb-nagyobb hibákra vadászva-- és utána jöhet a 'maradék'. De szerintem a 'maradék' átbogarászása sem lesz semmi... De legalább anyanyelvünkön szól majd hozzánk a játék, hála -fõként és egyenlõre Takysoft- és áldásos munkájának.

Nem tudom hogy igazságos-e valakinek a nevét is külön kiemelni a csapatból, de most annak a neve ugrott be, aki a legtöbbet fordította le a párbeszédekbõl. De a maradék szöveg sem lesz piskóta. Ezt garantálom (Piedon és Slain nevével fémjelezve). Sajna (vagy nem sajna) ezeket a szövegeket jelenleg csak én lát(hat)om egyben a játékban. Hmm. Kezdem túlbonyolítani a dolgokat.

Tehát csak annyit mondok hogy kitartás, nagysokára itt lesz a DX HUN...

Evin
Ha tippelnem kellene, azt mondanám még idén.
(Talán a nyáron felgyorsul a dolog.)

Sziasztok!

Hetente megnézem a weboldalatokat, hogy hátha...végre kész lesz. Szóval a lényeg, hogy tudtok már mondani egy hozzávetõleges idõpontot, hogy mikor lesz kész a teljes fordítás. (mondjuk ugy, hogy kb. 1 hónap, 3 hónap, a köv 2 hónapban semmiképpen sem stb.)

További jó munkát kívánnok!
Totti
Na most már egyben le lehet szedni a félkész magyarítást. A GUI-ban is kijavítottam ezt+azt, a párbeszédek egy részét is kijavítgattam, ez --ha minden igaz- már benne van ebben a csomagban. A könyvek, emilek, stb viszont még mindig nem találhatóak meg benne.

Gondolkodtam egy cseppet, és lesz egy normális(abb) verzió a magyarításból. Semmi újat nem fog tartalmazni, kivéve a GUI-t. Abból a legfrissebb, remélhetõleg bugmentes verziót. A többi cuccot nem szívesen raknám bele, mert még jópár helyen hibádzik a fordítás (is). Tehát az eddig is letölthetõ cuccot belerakom egy pakkba, és ammen. És lehet tölteni, de aki nyomon követi az eseményeket, az tudni fogja hogy nem érdemes 😊.

A párbeszédek -pláne a játék elsõ egypár küldetésénél- még mindig ékes angolsággal jelennének meg, az adatkockákról és a többi textrõl nem is beszélve. Ezért sem szeretnék 'tesztverziót' kiadni a magyarításból. És még maradt egypár átfogalmazandó/javítandó mondat/szó amin egy cseppet ügyködni kell(ene).

És elõreláthatólag nem tudom hogy mikor is fogom ezt a pakkot feldobni az oldalra.

takysoft
bio: nem, annál soookkkkaaalll lejjebb.
szivar: ideje lenne osszedobni egy aktuális teljes tesztverziót, mert nagy a keveredés. pl vmi 0.2-es verziót.
ezt komolyan mondom!

BioNiCMaN
Hülye kérdés:

Az az, ami a 821-es hozzászólásban van?

Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora

takysoft
bionicman: itt vhol megtalálod a tesztfileokat, van egy teljes telepito, meg a leheto legujabb deusex.u file-t szedd le.

BioNiCMaN
Ha esetleg szükség lenne valakire aki tesztelne, akkor szóljatok!

Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora

Evin
Azért idén, vagy szeptemberig kész lesz, ha így haladunk.

Bandew
Már én is nagyon várom!

Hát egy óvatos becslést azért tudok mondani: majd. De elképzelhetõ hogy egy picit késõbb <#zavart1>. De ezidáig több mint a fele kész a fordításnak. Ebbe beleértem az összes fordítandó fájlt. A GUI már teljesen elkészült (?). Persze biztosan van benne még hiba.

BBird
Kérdezhetek egy "megint egy 180.kérdezõ" kérdést?
Szóval nem tudom úgy finoman kérdezni, hogy ne menjen fel a pumpa nálatok, ezért csak egyszerûen rákérdezek, ennyi körítés után: Tudhatunk egy saccperköbö dátumot a magyarosítás megjelenésére? Szívesen játszanék már eme mûvel, csak szeretném teljesen megérteni a sztorit is. :-)
Szerintem nincs mit. Remélem boldogulsz vele 😊

Hmm. Érdekes dolgok vannak a világon:

SOFTWARE LICENSE AGREEMENT

This package is BeerWare for personal use. No responsibilities taken
whatsoever.

BeerWare means:

1) If you want to use this component for commercial use or
2) if you want to use this component for personal use and think that this
component is worth to do it, you have to send us 10 bottles of beer
(or the money for it)

Vajon nem kellene bevezetni a magyarításoknál is?

köszönöm szépen...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Evin
SP2-n biztos megy(112f), még az alap is!

Ha nem óhajt felmenni rá a patch, akkor a winzippel csomagold ki, és a ...\xyzPatch\System mappa tartalmát dobd be a ...\DeusEx\System mappába. Nincs rá garancia hogy elindul a játék, de azért némi esély van rá.

Pár hozzászólással lentebb már volt róla szó. Elméletileg megy...

Hi, egy hülye kérdést szeretnék feltenni, megy a játék xp alatt?
Mert gondolom azért manapság egyikõtõknek legalább biztos xp-je van, nekem nem indult el, gondoltam patch-ra, de nem találtam hozzá igazán, amit találtam meg nem tudtam rátenni, nagyon várom a fordítást, egyszerûen isten ez a játék, olyan játékélményt amilyet adott annakidején, azóta egy játék se tudta még csak meközelíteni se...
Sok sikert a fordításhoz...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Ahogy HJ szavaiból kiveszem, ez csak az uw-s renccergizdákon múlik, nemcsak a TC-n.

Evin
Csak az az ftp-m van, amire feltöltök. Vagyis az ftp.uw.hu.
De nekem TC beállítása kellene, amivel folytatja az ftp-s töltéseket.

takysoft
ingyenes resznek van, smsnek is lenne
amugy meg itthon sajat nincs, mert minek, meg az IP is dinamikus, szal kicsit nehez lenne uzemeltetni, az ilyen no-ip.com-os megoldasokat meg nem igazan ismerem, meg amugysincs fingom se, hogy hogyan uzemeltessek ftp servert, meg minden cucc dvd-n van, nem is ferne el a vinyon.

Van saját FTP kiszolgálód?<#wilting>

takysoft
törölték az SMSWeb reszt helyhiany miatt. marad az ingyenes resz.Nem is igazan banom. ingyenes eleg is lesz. max ha valami nem fer fel, akkor csinalok meg egy accountot. 500 mega egesz jo. duplam meg egy giga. dott az 150 mega, sam&max szinten. akinek meg a 4cd-s longest journey kell, az ír emailt.

amugy latom volt frissites za oldalon, deus ex oldalon. szivarén.
jól állunk, simán végzünk duke forever elõtt.