Counter-Strike (x)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
jah és gondolom nem kell ecsetelnem ennek elõnyeit.. Sebezhetetlen vagy gyakorlatilag és csak menni kell elõre desertel 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
amugy az összkép nálamis javult 😊

The Garrett
LOL akkora kibaszott durva bugot találtunk hogy az valami elképesztõ.
VEszel egy 1 riot shieldet. BEtámasztod magadelé. Eldobod a pisztolyt. A magad elõtt tartott pajzzsal felveszed a pisztolyt. És ha elemeled a pajzsot ezután, akkor ugy veszi hogy még mindig elõttedvan!!!!!!!!!
DE a pisztolyt ugyanugy használhatod ugyanannyi lesz a sebességed mint pajzs nélkül.

KOMOLYAN MONDOM MI A FASZT CSINÁLTAK másfél évig?

M@TriX
Ja nekem is javul az 1.6-ról alkotott képem. Az elsõ csalódások után végülis ok.
Az kár hogy fegyremodelleket nem lehet változtatni, mert a Desert Eagle nagyon bénán néz ki. 😉
Viszont a hangokat lehet cserélni ami azért jó, ezzel javítottam egy kicsit a hangulaton. 😉
Az új fegyverekkel meg vagyok elégedve. A T fegyver csak 2000 és elég használható.
A pajzs is szerintem jó lett, tök jól lehet vele taktikázni.
Mondjuk van vele bug amit elõ lehet idézni és ilyenkor "kihajtva" is véd és közben tudsz lõni. Ezt némely ûberláma ki is használja sajnos, de reméljük hamar megérkezik a jívtás.
Amit még hibának írnék föl azaz, hogy nem játszottam még laggmentes szerveren. Néha belaggzik az összes. 😊 Mégha csak egy kicsit is.

Meg a tapasztalatim szerint jobban elõjön a pingkülönbég is. Az 1.5-ben nekem 130 volt, valakinek meg 50, akkor azért meg tudtam vele birkózni, de most hasonló pingekkel van hogy akkor látom amikor már hulla vagyok. Reméljük kis javulás ezen a téren is.
Amúgy este jól mulattunk Kandurex-el, Sajna nem shotoltam le, pedig nagyon tartottuk a mezõnyt. És még nem is összefogással, mert Kandurex CT én meg mint mindig T voltam, de szerencsére ritkán futottunk össze. 😊 Így nem volt soxor testvérháború. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

The Garrett
jó ez. én pl már nemtudok enélkül CSéjzni 😄

Shaman
Mit nekem CPl config!?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

M@TriX
ez csak scripteket tartalmaz, nem a CS 1.6-ot 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

The Garrett
naszóval most tagolva is 😄DDD
Nem. Ez egy nemhivatalos, ámde tökéletesen ugyanolyan CS-CPL config. Mint ami az 1.5 höz is volt.

The Garrett
nem ez egy nehivatalos ám de tökéletesen ugyanolyan CS-CPL config.

Mayday
Ez azt jelenti, hogy ez a Steam+CS1.6 nem o.k.?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

The Garrett
Ajánlom mindenkinek:CS-CPL1.6 Én ezt használom és mûködik is végre 😊

és all powee^

The Garrett
Ez a steamen vásárlós dolog pedig ugy fog történni ha jóltudom hogy: Steamen megadod a bankkártya számát stb, leemelik a zsetont a számládról, cserébe letöltheted az adott játékot és kapsz hozzá egy key-t is (szal teljes értékû gamet töltesz le legálisan). CSak nem lesz hozzá szép csili vili dobozod 😊)

The Garrett
lehet az agond hogy nemlátszik a szerverlistában(ase ben)

The Garrett
eddig szoktak.. de én pl 4 napja a steam fele se néztem 😄

M@TriX
😉 RuLZ!

Mayday
Rendben, koszonom, akkor asszem kiprobalom!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Shaman
Op forc.: Singleben tudod nyomni.
Multihoz kell CD key.ennyi.
Olyasmi mint sima HL1.

Mayday
Jah, es az kell kulon hozza, akkor is, ha a HL-em eredeti?
Tehat olyasmi ez, mint a HL2-bol a letoltheto Steam-es valtozat lesz? Leszedem, aztan neten keresztul fizetek cd-kulcsert?

Mayday
Es ez az ingyenesen letoltheto tartalmazza ezt a hivatalos dolgot, vagy ez csak valami multis mod vagy mifene?
Es a Blue Shift is elerheto akkor ingyenesen?

Mayday
Kicsit alap kerdes, de segitsetek mar.
Van ugyebar ilyen nevu kiegeszito, hogy "Opposing Force". Most ez mifele? Eddig ugy tudtam, hogy ez, es a Blue Shift a sima HL-hez kiegeszitok, es single playeres cuccok tan, a sztori mas szemszogbol. De az OF-et ingyenesen larangathatom pl. a CSHU-rol, akkor ez most micsoda?

Kandurex
Nah, nyomtuk egy csöppet Matrix -al. Bátran kijelenthetem, hogy az SG-s arcok a CS-ben is a topon csücsülnek 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ÁjjLe BoBBi
en szoktam....

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

M@TriX
most is üres a ClanCode. szoktak oda járni?

M@TriX
😉

M@TriX
az 1.5-ttel akarsz játszani igaz?
Ha nem kérte installkor a CDkulcsot, akkor még nem azt használja. Töröld ki a regisrtybõl és akkor majd kéri és minden ok lesz...

ÁjjLe BoBBi
hájóó béna lamak ellen.... 😊)))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

M@TriX
nekem ezt olyankor írta ki, amikor össsze volt szakadva a rendszer, szóval nem biztos, hogy a hiba az ön készülékében van. De mondjuk ha most sem tudsz felcsatlakozni akkor lehet nálad van a baj. Ha már sikerült fellépned, csak most írja ki ezt a hibát, akkor viszont valószínû, hogy a Steam a ludas...

Szevasztok nekem ezt írja ki a stem (igaz tûzfalam van de ha disablera állítom a tûzfalat akkor is ezt írja ki)

Could not connect to Steam network. Either the Steam network is currently not running, or your internet connection is down.
Pleas check your internet connection and try again

Ez mit jelenthet le kéne uninstalálni a tûzfalat?
Mit tegyek?
elõre is kösz

Shaman
Steam nélküli 1.6-ot akarok,de gyorsan ám!

Kandurex
Csak úgy kíváncsiságból leteszteltem most. 1 sec belogolás után további 15 sec és már játszottam is...jó lesz ez...csak emeljék még a sávot egy 1000-el.

Kandurex
1350.00Mbps emelték a STEAM POWER-t. Hmmm....ha ilyen ütemben emelik akkor akár már holnaputántól megfelelõ lesz a sebesség!

Kandurex
gyorsvonat...😄D

M@TriX
Most olvastam: Axelero segélyvonal:

HD: Menjünk be a Sajátgépbe
Júzer: Jaj, ez nem az én gépem.

HD: Milyen modemje van?
Júzer. Jó.

Júzer (nõ): Azt mondja nekem az Outlook varázsló, hogy én vagyok Tóth Béla.

ÉS MOST UÍTÓLJÁRA A LEGBESTEBB (Ezen kifeküdtem) :

HD: Milyen levelezõprogramja van?
Júzer: Kitekintõ Gyorsvonat
HD: Az meg miféle?
Júzer: Hát az Outlook Express.

😉))))

És még1:

HD: Most nyomja meg az OK gombot.
Júzer (hosszú csend):... de itt nincs OK
HD: Dede, lennie kell.
Júzer (Keres vadul): ... de nincs, kétszer is megnéztem.
HD: Rendben, akkor mit lát a képernyõn?
Júzer: Jaaa, ott...

😉)) Amúgy nekem is vannak hasonló élményeim csak nem ennyire durvák, engem is szoktak hívni, hogy nem indul a gép meg nem nyomtat meg hasonló. 😉

M@TriX
ja nekem éjfél után sikerült beröffenteni a Steam-et. 😉
Dá a lenti IP az üres volt, de bemenntem Mazsolázni.
Elsõ 1.6-os menetem. 😉

Kandurex
"mindig kell a NET"

Kandurex
Vazzeg...ekkora BUG-ot benne hagyni 😞(

Cbble-bug.avi (1m)

Kandurex
szted betudtunk jutni?

M@TriX
héé, már nincs senki a szerveren ejnye bejnye...

M@TriX
még nem látad? Kircsi mi? 😉
ja sajna ilyen Steam-es csak ez az egy van 😉

HuAn82
Ez jóóó!Van még ehhez hasonló?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

M@TriX
köv hiba: "a memóriába nem végezhetõ el akövetkezõ mûvelet: read" 😉))))

HuAn82
Nekem müködik...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

M@TriX
Ja amúgy ilyedtemben frissítettem a kis F-Prot-omat és lefuttattam mert az hittem már valami vírust kaptam be... persze semmi...

M@TriX
Addig nézzük meg mit csinálnak és mi lehet a hiba oka...

😊 Tudom már bizti láttátok de ez pont ide illik...

M@TriX
phhúúú, akkor jó, már azt hittem csak engem utál. 😊
Azt mondja nálam, hogy az internetem down, vagy nincs ilyen acc, ezeket váltogatva. 😊
De az oldaluk sem jön be. 😉
Azt bírnám, ha felhekkelték volna a szervereüket amire azt mondták, hogy nem lehet csítet írni, mert akár ránként változik az állomány meg ilyesmi. 😊
Mondjuk nem örülnék neki, de azért koppanás lenne.
Mondjuk ha optimistán nézzük, akkor lehet hogy csak valami miatt nagyon leterhelõdött a cucc. 😊

Kandurex
Ééééssss most asszondja, hogy nincs is Internet-em...hogy én vagyok a hibás az én gépem szar 😊 LOL

M@TriX
ja a szar fajtáját, most meg nekem az mondta, hogy nincs ilyen ACC. 😉)))) Mindjárt begolyózok. 😉
A create-elésénl meg persze hibát ír ki a láma. 😉

Kandurex
Nem, ugyanaz, mint Matrix -nak 😞

Kandurex
Gond nélkül most meg elsõre be - logolt 😊))
Na, nézzük csak azt a 193.225.82.93:27015 😊

The Garrett
cs.hu n is vagy egy elvlieg mûködõ scriptpack. nekem nemmûködik. megvárom a hivatalos 1.6 cpl configot addig meg
b1,4 b8,8 b7 😊
más nem kell 😄