Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig tegnap még tudtam játszani 😞

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Egy Counter-strike Steam nevû game formájában van benne.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Meg sztem a fele ember meg sem találja a magyar 1.6 szervereket. Ugye ASE-t még nem upgradelték ez irányba,ha meg rendesen a CS-böl akarsz csatlakozni,nem biztos,hogy megtalálod azokat a szervereket.
Szvsz 1 megoldás van erre a problémára,igaz kicsit pepecses. Fogod,s a favourites-be egyenként ip alapján berakosgatod a magyar szervereket.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A WON auth rendszer és a CS 1.5 egészen addig fog maradni amíg nem javítják ki a Steam hibáit, és nem lesz stabil a rendszer. A fejlesztésekkel nagyon jól haladnak, már csak az esti órákban nagyobb a terhelés a kelleténél.
a csillagok helyére a; kurva anyátok valve, dögöljetek meg, buzi banda stb. stb. lesszívesek beilleszteni..
majd ha elküldik akkor adom
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
azt írja nincs ilyen emilcímen acc.
újatcsinálni meg nemgenged.
izé: na most gondolom már sejted, hogy hol a probléma.

FUCK STEAM FUCK VALVE! FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!
now gondol sejted hol lehet a gond,..
Mostmeg jó. 😉
Szerintem naggggggyon Süti. Burst mode nemsokat ér, csak ha lábra célzol vele. akkor a 3. golyó kb fejtájékon talál.
Én a sima lövést használom vele a jól megszokott:
1 et lép=> 1-2 golyó kilõ. MEgint lép, lõ... így egész pontos.
Amúgy annyira nem rosz, csak nekem nem lopta be magát a szívembe a Gattling annál inkább...
De mostanság csak gémre kattintok és szépen indul is el, ahogy illik.
Igazság szerint én el sem kezdem eddig az átállást,mert ugye annyi rosszat olvastam róla,vártam,hogy javuljon a helyzet. No ma reggel úgy döntöttem megcsekkolom.
Felinstalláltam ezt a külsö steamet (387 megásat),kérte email,nick,passwd,utána szépen felment. Gyorsan átkonvertálta a mapjaimat 1.6-ra (pedig több 100 custom mapom volt). Aztán mán el is indítottam a gamét.beállítottam mindent (felbontás,stb.) nem fagyott ki eccer sem. Bill. beállításokat megjegyezte/átvette 1.5-böl. Aztán mondom tesztelem.Bejoinoltam egy szerverre,egy keveset (de tényleg keveset) töltött-gondolom a map miatt- aztán szépen berakott,s tudtam játszani.
Szal lehet,hogy ez egy kivételes alkalom volt,vagy azért mert reggel van,de nekem most a steam és az 1.6 tökéletesen müködött.
Miért nem lehet kikapcsolni az Anti Aliasingot?
Driverben kikapcsoltam de az 1.6 ragaszkodik hozzá.
Legalábbis nekem ugytûnik be van kapcsolva 😛
Szóval amig nem jön ki valami hivatalos 1.6 highfps modell pack addig marad a minmodels playermip meg picmip meg weather off.