66770
\"\"
  • Majati
    Jock: ez nem a munkahelyi azonositom, csak kezdek en is lustulni. :D
    Eskulonbenicsakenpuwer meg nagyarcpuwer. :D
    Shep + tobbi erdeklodo: csak azert sugok mert ez itt a mindenkinek segitunkBregan'Daerthe forum. :D

logoville tutorial
    hl logo creator for birkaz(copyright Dante) only
    sprayin foolz
  • ember
    van egy wally nevű wad szerkesztő. ezzel bmp-ből tudsz wad-ot gyártani. a cstrike könyvtárba kell pldecal.wad néven elmenteni a logót, eztuán semmit (!) nem vátoztatni a játékon belül a menüben (a logóknál), csak simán játszani és akkor elvileg működik. (a mérete kb 128x64, 64x128, 64x64 vagy ilyesmi legyen, ezt nem tudom pontosan
  • Rincewind
    Szerintem olyan már nem nagyon van...
  • Rincewind
    Én már láttam teljesen színes képet is! Engem az érdekelne!
  • Zocsi
    Engem az érdekelne, hogy nem tudtok a NETEN 1.0-as szervert?
  • Zocsi
    Szerkezd + a saját logód!!! Bemégy egy rajzprogramba, +nyitod a nemkívánatos, v. nem tetsző logót. Kapsz egy fekete-fehér árnyalatos képet. Ezt a képet átszerkeszted, de ügyelj arra, hogy csak fekete és fehér színeket használj, ill. azok árnyalatait!!! :)
  • Rincewind
    Ez engem is érdekelne...
  • Shep
    Hi! Hogyan lehet megcsinálni azt hogy egy általam választott bmp képet a játékban logoként lássak viszont? Előre is kösz
  • Majati
    Jo delt! :D
    Elvagyok itt. :D
  • Majati
    Jo estet Rince! :D
    Jock: igen az ott egy Red Hat Linux release 7.1 (Seawolf), de a kedvedert "lincsinek" is nevezhetjuk. :D
    Hyder: egyszer voltam az eklubb "underhouse" (eleg gyengus nev) termeben, es ott epp akkor detroit minimal techno volt. Aztat pedig kedvelem, de mondjuk a fonti reszen azert elegge a "14eves vagyok a csajom meg 13 slagerek" hoditanak. :D
    Yo, fekapuwer. :D
    (terjed az ige:)

Red Hat Linux users (tudom hogy nincs itt ilyen:):
    cd /etc/games
    ./banner -w :D
  • Hyder
    yo all

hát az E-Klubban nemigazán szokott fellépni Ganxta, ott erősen House, Trance és néha HC zene megy a nagyobbik részben, a csajok MEREDEKEN KORREKTEK :)))) olyan seggek rohangálnak csípőmagasságban mint állat ba**e :))

tombolás van ott ezerrel, meg tízezerrel

tombolassmileypuwer :-DDDDDPPPP
  • Majati
    Koranreggelpuwer. :D
  • Majati
    Valakit biztos kihagytam. :D
  • Majati

A Bregan Brigad jeles tagjai:

B@lu
    Darkon
    Dem
    Doyle
    Grim
    Jock
    Kryn
    Majati
    Shiver
    Stawros
    Wuben
  • Majati
    Smileypuwer @ work. :DD

csekkdisz
  • [Red]
    bind [gomb] "say szoveg"
  • Majati
    Jo hajnalt! :D
  • Majati
    Ja es cs strategy planner-t tesztelni kene valamikor, ha meg erdekel valakit. Visszajelzeseket varom icukara.

Smileypuwerforever. :D
  • Majati
    Udv Droidok!

Bovebb beszamolot kerek a szombati megmozdulasrol, ha mar egyszer szemelyes nem tudtam jelen lenni a rendezvenyen.
    Teljesen jogos lebaszasomat mar megkaptam Christol, ugyhogy a miertet ne feszegessuk. Inkabb meseljetek. :D
    Amugy szerintem az E-club az picit eros. :D
  • [SaintS]Hicks
    HI ALL

hát megtartottuk a kis sörözésünket a Bregan képviselőivel: Jockey, Kryn barátainkkal

jól sikerült, a hangulat szerintem FENOMENÁLIS volt :D csak kár hogy a többiek nem vettek rész rajta :( "nem tudjátok mit hagytatok ki"

ilyen kis dolgokat majd eszközölni kell sűrűbben :)) de next majd megyünk pl E-Klubba utána

na csocsika
  • Rincewind
    Egyébként meg egyáltalán nincs sok szerver!!!
    Általában 5-6 van ami működik és azok is tele vannak vagy nem lehet csatlakozni! Szerintem éppen, hogy kevés szerver van.
  • Rincewind
    Egyik se: Tiszanet!
  • Majati
    Jo delt!

Bocsi Hydi nem voltam vicces. :(
    Dikkma te meg mar aze lattal mar fps-t, szal aze nem vagy akkora kezdo. :D
    Rincewind: server uzemeltetest szerintem ne eroltesd, van eleg igy is ahol a haverokkal nyomulhatsz.
    Kabeles eleres nem eleg egy szervernek. Amugy meg mindig erdekelne hogy Tvnet vagy Chello? :D
  • Rincewind
    Jó délt!
    Na ebből én nem sokat értettem! Nem írnád le röviden? Esetleg meg tudnám oldani, hogy itthonról üzemeltessek szervert, de állandóan nem. Meg mondtátok, hogy a kábeles kapcsolat lassú ahhoz :(
    Nem lehet valahogy ingyen tárhelyen vagy valami ilyesmi helyen szervert csinálni? Lehet, hogy hülyeségeket beszélek, de annyira nem értem ezt az egész szerver dolgot! Mármint a létrehozását...
  • Tomcat
    Jó dolog az élbolyban lenni. Főleg megnyerni a mapet! :) De annál nincs szarabb, mint ilyen eredmények után gyatra eredményt produkálni! Ma nekem ez jutott ki sajna :( Mind1, a napot egy hatalmas tarolással zártam, amit sajna Dikkma kolléga miatt abba kellet hagynom, na mind1! :)

Server? Itt találsz 1-2 hasznos dolgot...
    Gép/net kapcsolat milyen lenne?
  • Dikkma
    Hümm, én már szoktam is nyerni mapet. Tegnap is nyertem volna egyet, mert nagyon sokkal vezettem a Nega II-n, de aztán inkább elzúztam, még dolgom volt. Pedig tegnap úgy ültem a gép elé, hogy két hete nem láttam Cs-t.
    Szal fejlődöm :))
  • Rincewind
    Le tudná írni valaki, hogy hogy kell Server-t indítani???
    Szeretnék egyet, ahol ismerősökkel nyomulhatunk, de nem tudom, hogy kell csinálni!!!
  • Rincewind
    Öcsém ma nagyon megy a játék8)=)
    A pálya végi összesítésben a második helyen álltam 11 frag-gel!!!
    Biztos csak sok kezdő volt, de akkor is tök jó érzés :)
  • Chris
    Ehh, srácok, de tapintatlanok vagytok...
    Szerintem Hydi nem értékelte ezt a poént a jelenlegi helyzetben, így van? :(
    MajatimegJokilógnakazakasztófánpávör...
  • Hyder
    Jock: ja, és tőled kérdeztem "nem publikusan" valamit, és az nem volt véletlen, hogy nem publikus
  • Hyder
    ezt a témát nem kéne tovább feszegetni
  • Majati
    Jo delt! (hol van mar a reggel?:)

A droidhangarban most nem tudom megcsinalni nektek, lamausereknek a faq-ot hozza, de majd ragyogyulok es meglesz. :D
    Kryn az bizonyitottan BSA ugynok, mindenkitol anyagot gyujt a kesobbi buntetoperhez. Hicks mar te is bekerultel az ordogi korbe. :D
    Nah jok legyetek. Krynaznemjopuwer, koversmileypuwer. :D

• Rincewind
    Reggelt!
  • Jockey
    jó reggelt, üdv hydi:)

Jó tanács: kryn-el vigyázz, bizonyos pletykák szerint bsa-s emilcímről küldött leveleket egyes személyeknek..:)
    Gigamegabrutáldurvakövérsmileypuwerforever!:D
  • [SaintS]Hicks
    na Jó reggelt puderarcúak

Kryn: majd ha erre jársz, feltettem az ICQt majd küldhetsz msg-t. de addigis csippanj rám vs. küldj SMSt hogy hányan lesztek

szentantibreganpuwer :)
  • Chris
    Nade tényleg üdv Gorman, most teljesen komolyan! :D
    Szmájlipávör. :D
    Krynpávörforevörendevör!!! :D
  • Chris
    Ajaj.
    Majati, te egyre gázosabb vagy... :)
    Ezen az utóbbi kettőn szétröhögtem magam.
  • Majati
    Tenyleg, udv Gorman! :D
    Smileypuwer. :D
    NemKrynpuwerhanemMajatipuwer. :D
  • Majati
    Kedves klantarsak es kedvenc olajcsaszarom! :D

Ajanlom figyelmetekbe az alabbi kis programot, amit megnezve egesz hasznalhatonak veltem.
    Javasolnam a taktika megbeszelesek virtualis teret athelyezni erre a platformra. Velemenyeteket varom az "[email protected]" cimre.

Szereto klantarsatok:
    Majati [Bregan D'aerthe]

-=[cs strategy planner]=-
  • Majati
    Kiindulasi pontnak mondjuk itt van a magyar cs hq, vagy annak a mapos reszlege.
    Aztan van meg planetcs maps. Mara ennyi eleg is lesz :D