66770
\"\"
  • Majati
    jati, jati, majati... :D
  • Rincewind
    Ahh semmi...
    De asszem téged sikerült a ládán átlőve leszedni mákból! Valamint Coint totál véletlenből célkereszt nélkül, mikor rohant felém. Abban a körben 5-6 embert irtottam ki távcsövessel. Csak az utolsó tudott kinyirni, de hát 2 hp-m volt :))
    Kár, hogy aztán már nem ment úgy a jati :(
  • Dikkma
    Ja meg nem tudom melyik esetre gondoltok, engem egyszer lőttél le távolról távcsövessel és az egy G3 volt. Tehát mi is pontosan a vicc tárgya? :)
  • Dikkma
    De de nem vagy rajt, gondolom ez nem a vége hanem még úgy közép felé. Emlékeznem kellene amúgy valamire?
  • Rincewind
    AWP volt!

De a siege-en nem fényképeztél mi??? :))
  • Dikkma
    Az egy Hessler&Koch G3 SG-1 Sniper Rifle volt, egész pontosan! Láda mögül, mi? :D

Kérdés: kell-e ennél több? Jobb?

Válasz: nem hiszem...
  • Rincewind
    8)=)
  • Coine
    te kis rohadt AWP-s, cs_siege, mi ? :-))
  • Rincewind
    AWP rulez :))
  • Rincewind
    >>>Dikkma

Jó volt a mai játék??? ;)=)
  • Dikkma
    Te galád! Van tarcsiban 5 kihívásunk, osztán kellene már egyet ütni, nem?
  • Rincewind
    Ehhe, poénos egy klánnév :)=)
  • Majati
    aztan vigyazni, mert a nagy testver figyel titeket...
  • Dikkma
    Namost az a gáz nekünk dinamikus klánnevünk van minden körben változhat a csapatbeli hovatartozástól függően, ugye ha CT-k akkor [CsIrA] ha T-k akkor [csIRA] ez gáz. Így nem tudunk sajna regisztrálni...
    [CSira]Dikkma
  • Cobra112-
    szerintem sokan használnak scriptet, szedjetek innen:
    http://csscripts.at.hu
    reklám rulz:)
  • Rincewind
    Ezer köszönet!
  • Hyder
    ja, és ha beregeled a klánnavat, akkor a PB profile -ba kell beírni a kapott adatokat
  • Hyder
    yo

Maxx: jaja, autoscript 1.1 -et (én legalábbis)

Rincewind: a problem a köv:

valsz a klánotok neve regisztrálva van a PB oldalon és emiatt vága le ha ugyanaz a klánnév van de nincs megadva a Profileban az ID és a kulcs

tehát lehet, hogy van külf. klán azonos néven (ez gáz) vagy valaki már regelte ezt a klánt

nézz fel a PunBuster oldalára és keresd meg hogy van-e már olyan klán, ha van akkor sajna new klánnév és regeld be, vagy nemistudom mit kéne

Üdv - [SaintS]Hicks
  • Rincewind
    Hali!

Lenne egy kérdésem:
    Már elég régóta van egy klánunk! Kb. 6-7-en vagyunk benne és olyan erős közepesek vagyunk! Ha összejövünk mindannyian, általába nyerni szoktunk :)
    De van egy kis probléma :( Néhány szerverről ledob a PB "invalid Clan Tag Password"-el! Mi lehet a hiba? Valaki azt mondta regisztráltatni kell a klánt, valaki azt mondta a szerveren kell, én meg nem tudom! Tudtok segíteni?
  • Jockey
    szija hicks bátyó..
    jaja, kicsit eltüntem az elmúlt 1-2 hétbe, de ez az tetű nyár belőlem is kihozta a kisördögöt..:)
    szerintem ma este olyan 11környékén már leszek, keressük egy mást majd..:)
    tsok jock
  • Hyder
    na yo reggelt ppl

mi a szitu errefelé?

rég láttam burádat Jock, gyere kicsit szét kéne hentelni téged :)))

na csumpedli
  • Jockey
    bazzeg megint törölve lett egy csomó hozzászólás???
    faxom ki van, ezek hót régiek..
  • [SaintS]Hicks
    nálunk is elég sok szerver van fent + stat -al

http://cs-saints.ini.hu és ott a szerverlista

(ez itt a reklám helye :)) )
  • Cobra112-
    aktuális szerverlista:
    www.tar.hu/hunflash/szerverek.zip
    kitömöríteni a c:\sierra\half-life könyvtárba (ahol a half-lifeod van, nem a cstrike!)
    71 szerver, abból az előbb 38 futott:)
  • Cobra112-
    rookie: néha azért a hl-t is kell frissíteni, a mostani legújabb paccs az 1107-es, rakd fel és jó lesz
  • Rookie
    Hali!
    Valaki tud segíteni miért csinálja azt a CS 1.1 hogy repül a modell? vagyis beterpeszt meg a leg extrémebb figurákat is bevágja. De a 7.0 stól kezdve az összes ezt csinálja és nemtom mi a baja pls segítsetek! Előre is Köszi!

Bye
  • KOCsi
    Rosszul tudod. Matáv vonalon "csak" 150 Ft a "félnapos" net. Ilyen kedves ám a mi szolgáltatónk! :-)
  • Clip
    Emberek!

Nem tudom leszedni a cs szerverlistát. Valaki elküldené? [email protected]
  • Jockey
    uhh az elég gáz..
    akkor este veled ritkán találkozhatunk ah jól gondolom, pedig akkor van az igazi pezsgés..:)
  • Dikkma
    Kívül? MIért kívül? Munkahely?
    Amúgy matáv is 3 belül és 7 kívül, nem?
  • Dikkma
    Elég, de minek?
    500-szor leírtam már, mi kell a CShez, léci hadd ne kelljen mégegyszer. Ott az 1207-es hozzászólásom, nézd meg.
  • Dikkma
    Egy éjszaka... = 150 ft.... erre ennyit tudok mondani, az egész magyar társadalomnak sikerült leszedni.
  • Clip
    Nekem az a bajom a CS-vel, hogy alap HL -en van meg. Ehhez kell a HL patch (60 Mb) + CS 1.1 (80 Mb) = 140 Mb. 140 Mb-ot letölteni sima telefonvonalon ... háát kicsit sokáig tartana, mire letölteném már tölthetném a következő patchet... :-((
  • Clip
    Az Uplink a Half Life demója. Elég rövid, de jó. Érdemes kipróbálni!
  • Rincewind
    Emberek!

Mi az a Half Life Uplink???

Tudnátok róla pár szót írni, mert megvan, de nem tudok róla semmit! Ki csinálta, mennyire hivatalos, milyen hosszú, srb?
  • Dikkma
    A LAN az egy gép is lehet :D
    Csinálsz egy LAN-szervert, és berakod a botokat. Erre más mód nincs is..
  • Cobra11
    Dikkma: Ez akkor is működik, ha otthon játszom és nincs lan?
  • Majati
    Ki nem? :D

Amugy tetszik a lama project.
  • Rincewind
    Nem hülyültek meg!
    Csak kint voltak a Szigeten :))

Idén a Szigeten én is érdekes dolgokat produkáltam... :))
  • Assassin
    Szasztok!Miért van az hogy nyomom a cs-t (botokkal,otthon)és nyomok egy esc-t,utána visszalépek és késleltetve érzi csak az egeret,meg a billenytűzetet?
    Ugyanez előfordul akkor is ha disconnect után új servert indítok,mert új pályán akarok nyomulni...
    Amúgy aktuális kedvenceim:
    Dual .40 ,Krieg,Bullpup,M4a1(vagy mi)...