66770
\"\"
  • Rincewind
    Én már elvből nem látogatom a cs.hu-t hónapok óta...
  • Dikkma
    Mindnek a passwordje : cshu
  • Coine
    www.counter-strike.hu
    ott az új serverlista, 75 magyar serverrel
  • Majati
    egy pillanatig elgondolkodtam egy visszateresi orom-flamen, de aztan
    eszembe jutott, hogy (meg) nincs itt a Shiver akit niggerezhetek. :D
  • Majati
    milyen klan vagytok ti? a KEFA az a klan nev? CSak mert nekem nem volt egyertelu.
    amugy meg nem kell ez. mar leragott csont. "csiter vagy", "de nem is vagyok..".
    ez csak arra jo hogy mindenki azon rohogjon mekkora lesz a flame.
    amugy meg remelem lesz valaki tolunk ma ejjel. unnepejes visszateresem pillanatait nem akarom maganyosan tolteni. :D
  • galocza
    meg vagyok lepve, hogy kiállsz ilyen csíter bandával mint mi 8)

komolyan: örülök, hogy nem sikerült a szemfényvesztés, és sok ember (a normálisabbja) megérti hogy boszorkányüldözésről van szó...
  • galocza
    fejlemények:
    fleko indított egy fikázós topicot az index.hu-n is:
    http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9042833

a cs.huról törölték a topicot az alább olvasható szöveggel ÉS A REGISZTRÁCIÓMMAL együtt.

úgyhogy óvatosan. csak semmi ellenvélemény. semmi kritika. meg se próbáld védeni magad, ha a cs.hu atyaúristene ellened fordul és segít bemocskolni. BAN LESZ A VÉGE!

ÉN FIGYELMEZTETTELEK...

unIQue
  • Dikkma
    A szerver jó. Cool.
  • galocza
    bocs, hogy megakasztom a csevejt, de terjesztem az igét. az alábbiakban egy, a counter-strike.hu-n megjelent "cikkre" reflektálok a KEFA nevében.

ez vicces. tiszteletbeli kefásként írom a következőket:

1. csak a nagyon tájékozatlan vagy rosszindulatú vélheti/írhatja/hiheti el, hogy a kefa csítelt. pecas, bmk, tsuts1, matyi (aki aznap este - ezek szerint szerencséjére - nem játszott) olyan játékerőt képviselnek, hogy nincs is rá szükségük. (aki találkozott már velük, az tudja...)
    2. a kefa 3x játszott a HEFfel, mégsem kezdtek el csíterezni. miért? mert eléggé a földbe döngölték a kefát, mert ŐK voltak a jobbak (a HEF ellen nem lett volna szükség csítre a PB ellenére, mint a TNG ellen?). BORGékkal is volt egy war, futcsamód ŐK SEM csítereztek, mert belátták, hogy a kefa volt aznap este a jobb.
    3. az "5 rohadék" nevei jól bejáratott, közismert, valós nevek, a cs scene hosszú ideje ismeri és felismeri őket. tessék elgondolkozni: ha egy csíter klánt akarnál alapítani (persze csak elmélet), azzal a névvel csalnál amit hónapokon keresztül ismertettél el a cs közélettel?
    4. neten játszva egyesek számára nem rossz érzés (egy bizonyos pontig), ha lecsíterezik őket: azt mutatja, ennyivel gyorsabb/rutinosabb/szerencsésebb voltál (még arra is volt példa, hogy ENGEM csítereztek, pedig tudnivaló, hogy nem vagyok vmi jó játékos - engem mondjuk idegesített). A CIKI AZ, HOGY MINDEZ A MOCSKOLÓDÁS MEGJELELENHETETT A MAGYAR CS SCENE FELLEGVÁRÁBAN, MINDEN ELLENŐRZÉS/UTÁNAJÁRÁS/MÁSIK FÉL MEGHALLGATÁSA NÉLKÜL - gondolom valamiféle haversági alapon 8(((((. EMIATT ELÉGGÉ ÉGHET A CS-HU SZERKESZTŐSÉGÉNEK A KÉPE. TESSÉK SZÉPEN GONDOLKOZNI, ELLENŐRIZNI ÉS AZTÁN, ESETLEG, KÖZÖLNI. EZ ÍGY CSAK SZ*RDOBÁLÁS. A CÍM (ÉS A TARTALOM IS) OLYAN, HOGY A HOZZÁSZÓLÁSOKBAN IS KEVÉS OLYAN MOSDATLAN A SZÁJ. a sok lökött meg gondolkodás nélkül el is hiszi (a téma mostanában elég nagy népszerűségnek örvend). TESSÉK FELFOGNI, HOGY VAN NÉMI FELELŐSSÉGETEK A HÍREK KOÖZLÉSÉBEN: SOKAN (most már azt mondom hogy sajnos) KÉSZPÉNZNEK VESZIK AMIT LEÍRTOK! aztán szépen eltűnik a téma (miért?), A KEFA NEM TUDJA LEÍRNI ÉRVEIT (ezt teszem most én), ÉS MINDENKIBEN AZ MARAD MEG, HOGY A KEFA AZ EGY CSÍTER BANDA...
    5. bmk valószínűleg tényleg "lelkileg összeroppant" (ez után), és seduxenen/hideg borogatáson él, mivel nálam talán csak ő utálja jobban a csítereket. ja még valami: személyesen ismerem, és az egyik hozzászólás értelmével ellentétben qrvára nem nagyképű.
    6. sajnálom azokat, akik irvnek hisznek (aki köztudottan egy perverz - gondolok a telefonos "tréfáira"), és nem gondolkodik.
    7. köszönet azoknak, akik ismerik a csből az "5 rohadékot", ismerik játékerejüket, használták az eszüket és rájöttek hogy az egész cirkusz célja csupán a kefa lejáratása (és a TNG "magyrázzuk a bizonyítványunkat" akciója).

ps: mindig is undorítónak tartottam ezt a netben: itt büntetlenül lehet anyázni, sárdobálni. az embernek tényleg nagy szabadságot ad (gyakorlatilag anonim vagy). a sok szellemileg éretlen meg visszaél vele. ha ilyesmi az újságban jelenne meg, pert indítana az ember, ha szemtől szembe mondanák, orrba csapná az illetőt. itt büntetlenül megcsinálhatnak (és meg is csinálnak) egyesek bármit, nincs retorzió. gyávább és alattomosabb, mintha egy öregasszony táskájából kilopnák a pénztárcáját. AKKOR lenne esély a lebukásra és a büntetésre. így meg nyugodtan megtehetnek akármit.

bocs ha hosszú, de ki kellett írnom magamból...
  • Dikkma
    Telepítem újra a rohatt Cs-t mert egyszer leszakadok netről, 10 perc múlva lefagyok ,most meg a SaintS szerveren nincs Tab és Esc gomb, hiánya csapkodom, meg akad a kép amikor futok de leginkább amikor lövök, imádom a pc-ket! Quake 2 motor fusson má 2001-ben akadásmentesen!!
  • Majati
    amugy meg mi az a dualhoki Hicks? :D
  • Majati
    bazz nem lattam azt a hozzaszolast.
    idom az meg nincs eleg, de holnap feljovok, szetlovom
    a picsatokat, es akkor mar megtettem az elso lepest.
    fokozatosan szivargok vissza en is...
  • Dikkma
    Hé emberek! Há tessék már gyünni, Csirát írtani!

SaintS szerver, 80.64.65.7:27015

Mi 3-an ott vagyunk!
  • Coine
    Csak hoztuk a formánkat !!! :)))))
  • Coine
    HÚBAZEGH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dikkma, elgépeltem az oldalt, ezt fel kell töltened, küldök egy képet, ez nem mindennapi !!!

• Coine
    De CSira puwer velünk van !!
  • Dikkma
    counter-strike.hu -n már be is jelentették, Debian fut alatta. Ma várható egy [CSira] különítmény vezérelte megszállás-még nemtom mikor, de már megvettük a lőszert! :)
  • Coine
    Ez igaz, de a [CSira] Puwer velünk van ;-))

Egyre több ilyen kép várható emberek !

• Jockey
    maja drága egyrészt olvass 1287es hozzászolást, másrészt meg én már csókos vagyok...:D
    ugye hydibaby?:)
  • Majati
    Mi ez valami allami server? :D
    Es legalabb linux fut rajta, megjo, megnincslag?
    En nem hagynam hogy a Jock csokos legyen. Allandoan
    csak shotgunt lehetne venni... :D
  • Hyder
    majd kiderül mi lesz :))
  • Jockey
    oohh ez igazán megtisztelő lenne..:)
    bár ugyse nagyon tudnám használni, csak hogy férjek már be ha dúl a háború a szerveren:)
  • Hyder
    Frosti bácsi az admin, ő tud majd mindent, de én hatok rá mint vezér :)
  • Jockey
    aham, jól hangzik
    és mi van az fentartott adminjogommal?:)
  • Hyder
    a procko meg nem atomtápos: dual piii 500 vagy 550, de a memória az most lesz jó, és az a lényeg, mert kevesebbet fog loadingolni, a konnekt az 100as...
  • Hyder
    yo ppl

ma lesz beletuszkolva asszem a 770 RAM a serverbe, ha tudtok este jönni tesztelni mit bír akkor plíííz tegyétek meg, mert tudni szeretnénk, hogy kell-e még valamit cserélni benne

thx

IP: 80.64.65.7:27015

csákómákó

Hicks
  • Dikkma
    Coine-nak 56k-ja van, belső, és csak utolsó percben értem utol. Meg jókat kempeltem :D
  • Dikkma

Na most már nem is érheti kritika a csapat egészét sem... :))
  • Hyder
    oki mucuska, estére gondoltam énis :)))
  • Jockey
    hydi babi este tudok csak menni, de rám számíthatsz tudod..:)
  • Hyder
    yo ppl

Bregan gyertek ha tudtok a SaintS servert tesztelni, oki?

IP: 80.64.65.7:27015

thx - csákómákó
  • Jockey
    mellesleg mindenki vigyázzon a nyár végével sötét felhők szállnak a cs scene feje felé

lol
  • Majati
    Uristen, elleptek a forumot. Tolunk meg mindenki szabadsagon van? whazzap? :D
  • Dikkma
    Pl. a pingeket is lehetNE nézni de nem nézzük mert nem lényeg!
  • Shep
    MI EZ A VESZEKEDÉS?
  • Coine
    meg 1ébként is 2ővel többen voltak !
  • Coine
    nem az a lényeg gecc :))
  • Cobra112-
    pont azt kell fényképezni, ahol 12:3-ra nyer a másik csapat?:))
  • Dikkma
    Coine: én is csak tegnap felülírtam. Azért nincs meg, rájöttem.
    Rince: ! pont arról beszéltem! Az tutira egy G3-al volt!
    Na mindegy :)
  • Coine
    Hát ige, na persze, hogy ki a legjobb CSira :-)))
    És persze, hogy én fényképeztem le, te meg nem, coc-coc :)