66770
\"\"
  • [SaintS]Hicks
    mindent jól felinstaláltál és nem müxik?

ez gáz
  • [SaintS]Hicks
    használhatod azt, mert csak nem wonos szerverre tudsz menni, és akkor meg mind1
  • [SaintS]Hicks
    nekem hl 1108 és cs 1.3
  • [SaintS]Hicks
    hmm...

most hirtelen nemtom mire gondolhatott, mert nekem eredeti van...nemtom megnézni, hogy van-e crack a warezesen

de szerintem nincs crack, csak kell egy serial...

de ezt majd tőle :)
  • [SaintS]Hicks
    mihez crack?

a HLhez nincs crack, csak serial...

ah nem eredetid van akkor csak nowon os szerverre tudsz menni
  • Rincewind
    Hát úgy néz ki :

Felrakod a HL-t!
    Felnyomod rá a hl 1.0.0.8-es patchet!
    Fel crack-eled (de errol a véleményem lásd alább)!
    Felnyomod a Counter Strike 1.3-es verzióját!
    Letöltöd a cs.hu-ról a fevsvrs.dat-ot és kicsomagolod!
    Letöltöd a PunkBustert!
    Elindítod a Punkbustert!
    Elindítod a CS-t!
    Aztán Play.CS
    Majd Internet games
    Választasz egy szervert és nyomás!

Ha így csinálod, akkor nem lehet baj.
  • [SaintS]Hicks
    Hali

nosakkor, ha nem gamespybol tinditod, akkor a köv

előszöris ugyebár add ip..(***.***.**.***:27015) vagy a szervertől függően

amikor csatlakozni akarsz a szerverhez, akkor fog majd kirakni 1 kis mezőt, és oda cshu

csé
  • flacsi
    keresek egy normális inditófile-t a simcity 3000-hez, mert ami a cd-n van azzal nem indul!tud valaki segíteni?
  • Rincewind
    Összes pálya több ezer! A szerverek az alapmapokat használják! De, ha nem, akkor erre a szerver töltése közben kapsz értesítést és azt is, hogy honnan tudod letölteni! De persze szerver-csatlakozás közben is letölti a pályát csak lassú...
  • CSOCSO
    nah ma széjjel gameztam magam a klubbban!! jo volt.. de rájöttem hoyg ez a gamez nagyon jo de egy tactical ops vagy infiltration sokkal jobb de ez is nagyon jo szal a q pak megvan a 1.0.0.3. as pecs most jön de csak a sima pályáim vannak meg... szal honnan tudom letölteni az összes pályát??? köszike csá ha lehet emailben!
  • Rincewind
    Ja, a favsvrs.dat-ot a Szerverek könyvtárban találod! És egyébként itt megtalálsz mindent, de már biztos mondták... :)
  • Rincewind
    >>>Jasper

Lehet tört CD-vel nyomni! erre vannak a tört szerverek!
    A lentebb említett favsvrs.dat file-t le kell tölteni és felül kell vele írni a HL könyvtárban lévőt! Ekkor automatikusan ki fogja dobni a magyar szervereket minden belépéskor! Csak a legtöbbje WONID-s!

Ennek az az oka, hogy mivel a legnagyobb anti-cheat program a PB nem frissít, ezért a WON.net ad valami támaszt vagy ilyesmi, mert a leleplezett csalókat ki lehet bannolni az összes szerverről a WON ID-je alapján! A CS-ben eléggé törődnek azzal, hogy minden magyar maximálisan jól tudjon szórakozni és ne lorántsák el holmi cheater sz@rf@szúak :)

Szerintem jó választás a CS első próbálkozásnak, mert általában néhány embertől eltekintve elég segítőkész mindenki, de biztos el fog telni pár hónap, mire belejössz! Bár Ádám-nak már kezdenek előtünedezni a frag-jei mostanság (pedig még csak nyolc éves )...
  • Tomcat
    Szal ha a favscrs.dat ot bemásolod a HL könyvtárba, akkor a play online menüpontra kattintás után bejönnek a magyar szerverek, de mivel én ilyen rendes csávó vagyok -:)- beíro az általam ismert tört szerverek IP jét:

ARENA: 195.70.36.87:27016
    crusher: 195.228.254.176:27015
    Gygabyte: 217.65.99.229:27015

Szal: Play CS 1.3 -->Play Online -->Add IP
    Ide meg beírod sorjában a megadott IP ket. Jelszó minden magyar szerverhez: cshu
    A favscrs.dat linkjét megtalálod valamelyik korábbi hozzászólásomban(#2282)

Hát tört CD vel elég nehézkes mostanában. Mondjuk CS király játék, szal 5E FT-t megér. Figyelem: eleinte csak lehentelnek majd. Szal ha akarsz 1 jót nyomúlni haverokkal, és már az elején sikereket akarsz akkor inkább UT, 4.36 os patchel :) ISDN el külföldi szerveren simán lehet nyomúlni laggolás nélkűl... UT vel kapcsolatos infók az Unreal Tournament topicban
  • Tomcat
    Ő. 1.3 CS kijövetele után a legtöbb magyar szervert nem törték meg újra.. :S Szal tényleg nincs sok szerver. Én mondom, 3-at tudok kapásból-azé csak ennyit, mert 1 hónapja nem CS-ztem :S-. Gondolom még 1-2 szerver esetleg van. De ezt már írtam.
    5E FT ből megvan HL generations vagy miaszösz. Eredeti WON keyel meg oda mész ahova akarsz...

Azé nézelődjél. Csak lesz hely.
  • Tomcat
    Van még 1-2 tört szerver amik nemjutnak eszembe,. Tök jó, hogy nem 1 üzenetben írok le mindent, na mind1...
  • Tomcat
    Sajna az a helyzet, hogy ha crackelt HL-ed van, akkor nehéz szervert találni. tergnap is 2-őn war volt, a Gygabyte meg csak 10 fős...
  • Tomcat
    Hopp, az a war csak jövő hlten lesz, most valami frf -t ütünk meg... vagy nem :)
  • Tomcat
    Hüm-hüm. Ugye 1.3-as CS...

Mit ír ki mikor visszavág a szerver? Tört szerverre mentél? Mert ha csak úgy kiválasztottál egyet, akkor lehet épp olyan szervert lőttél ki amihez eredeti WON key kell. Én most így hirtelen 3 crackelt szerverről tudok( ARENA, crusher, Gygabyte) Ebből 1 alapban kilőve 7 perc múlva, [X|CSira] vs. Bregan war miatt...

Aprópó! Punkbustert leszedted remélem. Mert ha nem akkor game közben kick lesz...
  • Tomcat
    All version to 1.1.0.8 (78,4MB)íbr>

1.1.0.7->1.1.0.8 (13MB)
  • Tomcat
    Broadbandos vagy? Akkor az összes verziót paccselőt :)
    Milyen verziójú patched van? Amit a HL alapban felrak? Akkor azt kell, ami bármyel verzióról 1.1.0.8 ra updatel (78MB)
    ha 1.1.0.7 es verzió van fenn, akkor természetesen az 1.1.0.7->1.1.0.8 ra patchelő elég(13MB)
  • Shiver
    további vór kérelmek bármelyikünknek az emiljére vagy a fórumba mehet
  • Shiver
    na hi mindenkinek

ok Dikkma meglesz a vór és akkor pléjelünk egy jó nagyot a csira meg a bregan.
    megakirályleszazsmiley
  • Tomcat
    Elsőnek szedd le a magyar szerverlistát
    Oszt utána
    Play CS 1.3-->Play Online-->Válassz ki egy szimpi szervert és kész.
    Ha másolt CD-d vab, akkor az Arena, crusher, Gygabyte szervereket keresd elsősoban
  • Losika
    Előre is köszönöm!!!
  • Losika
    Off:
    Sziasztok!

Lenne 1 kérdésem:
    Felraktam egy kis 166mmx-re a csretail-t, a gépbe van egy voodoo 1-es...
    Átrakom a video modot 3dfx minidriverre, és elinditom a játékot, akkor elkezdi tölteni, és utánna aszongya, hogy kaput! A program szabálytalan műveletet.. bla bla bla
    Szoftverbe "megy" (kb. 4fps-sel) rendesen...
    Mit tehetek ennek elkerüése véget, már minden drivert kiprobaltam?!
  • stawros
    üdvözöllek békuci :)
    mindegy melyik, a lényeg, hogy nowon legyen a war idejére (xcsiranak ez kell) - 2map oda vissza időtartamra. ennyi
    csákó
  • Red
    hát a számolás ssokféleképpen volt
    volt egy maok szerint, egy körök szerint, meg egy CPL szerint
  • stawros
    nem,aminek a nevében benne van a NOWON felirat, ahhoz nem kell
  • TIBI
    már minden serverhez kell kulcs??
  • Rincewind
    Egyébként csak kíváncsi lettem volna, hogy játszotok. De mind1...
  • Rincewind
    Nekem már nincs mit tanulnom! Jedi vagyok
  • stawros
    üdv
    ha lehet nem tesszük ki hltvre, mert ez lesz a jelenleg (minden szempontból) megújuló bregan első meccse. komolyan készülünk, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle :)
    dikk: a konkrét napot majd csak akkor tudom megmondani, amikor már válaszolt a cssc. (nekünk sem lenne jó minden nap)
    amúgy nálunk is sok a modemes...
    a választott mapunkról még egyeztetünk a klánon belül, hamarosan ezt is megmondom.
    bye
  • Red
    dikkma, ellenünk cpl szabályokkal játszottatok :)
  • Rincewind
    Gondolom nem akarjátok kidobni a War-t HL-TV-re...
  • stawros
    üdvözlet
    dikk: írtam levelet a cssc-nek, hogy adják ide valamikor a jövő héten a freestlye-t (ez nowon).
    majd ha lesz válasz, ide írok.
    milyen mapot akartok? - legyen 5vs5, cpl, egyik mapot ti, másikat mi választjuk
    bye
  • Gabo
    Szerinted, mire találták ki a melóhelyi netet? Fórumozásra. Másra nem is lehet a korlátozások miatt használni. Bérelt vonalon keresztül mindenkit letarolnék, milyen unfair lenne már.
    Csatin majd csak holnap este leszek.
    Lassan megyek hazafelé. Légy rossz!
  • Gabo
    Dikk! Öregem Te beteg vagy!
  • Rincewind
  • Majati
    buli, nok, pia. muhahaha
  • Shiver
    nem én voltam Velencébe nyaralni :))

én fent szoktam lenni neten csak lan-party alatt nem voltam én majdnem minden nap játszom, csak max nem abban az időben mint eddig mert hát a buli a nők a pia meg a........ és még sok egyéb :)))