66770
\"\"
  • Jockey
    habcsokot neki:D
  • Dikkma
    Xp alól nyomtam.. ki az a killer? Állítólag volt itt vmi névbitorló, irc-n, gameban, sg-n, meg mindenhol az életben.
    Béci olyan fajankó vagy! Semmi gond az Xp tűzfalával, egyszerűen ki kell kapcsolni.
  • Rincewind
    Láttátok már a shutgun-on a HLstat-ot? De marha vagyok biztos láttátok már!
    De kurva igényes az a site! Én még csak most fedeztem fel, de abszolút ver nálam mindent!
  • Losika
    Ezer köszi Jencibéka...
    Remélem jólesz?!
  • stawros
    oké, akkor a xcsiranak üzennénk, hogy vasárnap este 7től lenne jó a war.
    szerver van, a cssc-freestyle.
    mi a cbble-t választjuk
  • Hyder
    yo ppl

na majd este kiderül, mert lehet nekük is lesz WARunk, de még visszajelzés nem volt

Hicks
  • Majati
    ja es reggelt!
  • Majati
    inkabb mondjad killer me' nem latok olyan topicot.
    Jock, ezta mini utani szot meg nekem is nehezemre esett kibogaraszni, pedig mar van gyakorlatom irasod megfejteseben. :)
  • Majati
    miafasze laggzik ennyire az sg?
  • Majati
    nem, valoban nem.
    de en nem aze vagyok. :)
  • [SaintS]Hicks
    Majati: nyugi skacc

nem tudhat mindenki mindent olyan jól mint te

és azért vagyunk hogy segítsünk, nem?
  • CSOCSO
    Segítsen nekem valaki!!! mi kel ahoz hogy szinte mindenhol gamezhassak!! mi az a punk buster?? milyen kiegészitőke kell leszednem a netről? please valaki emailben vagy ide midnegy csak irja le!!szánjon rám 10 percet!! köszike!!
  • Majati
    kezdunk ma megint elfajulni, szal ez itten nem a cse helpdesk.

dejaze az arany szivem:
    Losika: wickedgl
    jasper: mar segitettem. de aze meg1x. kapcsold ki az xp beepitett tuzfalat. es akkor jo lesz mindenkinek.
  • stawros
    nesz:
    194.149.10.33:27015 vagy
    wind.webinform.hu:27015 , ahogy jobban tetszik :)
  • Shodan
    Nem tudja valaki a BsT IP címét?
  • stawros
    igen, én szeretem a cbble-t :) de tőlem lehet más is. (és az eddigi a warra általatok szavazott mapok között is ez vezet, bár néhányan b*nak reagálni az icqs üzeneteimre... ugye shivi? :P)
    beállítások: mint már mondtam, cpl, 2map, dust2 és - az eddigi szavazatok alapján - cbble. (nemtom kell e még valami)
    időpont: nekem szerda este lenne a jó, ha lesz előtte HE war is :), akkor 9től, ha nem akkor 8tól (imho). ennyi
  • stawros
    üdv
    ha tudnak szervert akkor vállald el. szerintem
    leszünk elegen. szokásos: cpl, 5vs5, és mi mondjuk cbble :)
  • Losika
    Jencibeka, Irtad, hogy megnézed nekem azt a fájlt (valami extra glide cumo a voodoo1-eshez)! Mi van ezzel?
    Előre is köszi
  • stawros
    jenci: a cssc nem válaszol, írtam az nypd-seknek warszerver ügyben. azért, ha sikerül valamit intézned szólj. köszi
  • Rincewind
    Counter Strike Puwer Counter Strike Puwer
  • Rincewind
    Ja, ha normálisan müxik a PB, akkor szabályos időközönként irkák ki olyan szövegeket, ''xy has been PunkBaster autenticated!'' Nem biztos, hogy pontos, de valami ilyesmi...
  • Shiver
    Szeva Jencibéka :))

Hülye állat, mit csináltál még tegnap este 2-kor ? :)))
  • Tomcat
    vas gép bazz :) ehhe kicsit elgépeltem a dolgokat
    szal milyen a gép..
  • Tomcat
    Hüm, akkor nem a szerverrel van gond.
    Lehet XP az oka, bár kicsi az esély rá. Milyen vas gép van a game számára? Videókártya. talán itt lehet valami gond. Nemtom sajna. Valaki? Ötlet?
  • Tomcat
    Ha már a HL elfogadta CD-keyt, akkor többet nem parázik miatta...
  • Tomcat
    Csak PB kell. Csak 1 szerveren nézegetted? Nézd meg mind a négyen, amit mondtunk...
    Ja igen. Nézzed meg, hogy offline nem lép-e ki a game. Play on LAN->Create server. Ilyenkor egyedűl fogsz mászkálni a térképen-hacsak nem teszel fel valamilyen botot-, de ha a hardware miatt van valai gixer, akkor annak ki kell itt derűlnie...
  • Tomcat
    Hümm-hümm, nagyon érdekes. Nemtom miért van ez. Melyik szerveren mész?
    ja ez is tört:
    nypd.counters-trike.hu

XP? Mintha Pénteken killerdikk azalól nyomta volna. neki nem volt ilyen baja...

Kiír valamit, hogy miért lép ki???
  • Tomcat
    CD-key? Nálam van 1 biztos módszer: felmész netre, indítod CS-t. menüben kiválasztod a Chat room opciót. Nálam 95% ban kér CD-keyt . Ekkor beírhatsz egy másikat :)
  • Tomcat
    Jah, csak ell kell indítani. Amúgy néha totál szarúl müxik. Mostanában egyre gyakrabban kirak, arra hivatkozva, hogy csalok. Hogy rohadna meg. Szal elképzelhető, hogy nálad állandóan szívózik. Más okot nemtudok miért rakna ki
  • Tomcat
    Jaja PB lehet a ludas a dologban. Anáélkűl, mint már említettem nagyon hamar kick van játék közben...
  • CSOCSO
    nyah ez van nekem
  • CSOCSO
    de jo nektek rakosgatjátok itten a HL meg midnen nekemolyan verzioju CS-m van amihez nem kell HL:) értsd: felraktam a Cs-t Hl nincs a gépemen és tudok CSzni:) amugy meg letöltöttem a 3 as ecset a qpackot mi kell még??
  • Rincewind
    Lehet, hogy ráköttem, hogy mi neked a bajod:
    Két féle CS létezik! egy mod, amit Patch formájában kell a Half Life-ra installálni. Tehát ehhez kell az eredeti HL!
    Meg a Retail dobozos CS, amit alapból lehet a gépre installálni, tehát ehhez nem kell semmi más se HL, se semmi, már magában is játszható!
    Valószínűleg kevered a két verziót és lehet a gond! Ha nem, hát akkor...
  • Rincewind
    Amit beírtam már vagy 3-szor szerepelt itt a fórumon és lusta voltam kitörölni a fölös részeket! Egyébként arra gondoltam a crack-nél, hogy elítélem, ha valaki nyamvadt 5 HUF-ot nem tud kiadni egy játékért. Persze, ha valaki most próbálja ki, akkor az más!

Crack van HL-hez meg CS-hez is! Meg CDkey generator meg minden egyéb dolog! Picit kell csak szétnézni az interneten :)
  • [SaintS]Hicks
    akkor gyere a #saints csatira
  • [SaintS]Hicks
    van irced?
  • [SaintS]Hicks
    akkor most jön a cs 1.3

full 1.3 van neked, vagy upgrade?
  • [SaintS]Hicks
    na akkor meséld el a lépéseidet ahogyan felinstalláltad

felteted a HL-t vagy a retail CS-t?
  • [SaintS]Hicks
    hááát, klánvezér vagyok meg szerveradmin, akkor inkább nem mondok semmit a gaméról
  • [SaintS]Hicks
    hl 1108

kérdezzcsak bártan

aza lényeg, hogy emgoldjuk a problemet