66770
\"\"
  • Jockey
    ajánlom figyelmedbe a lentebbi jencis linket..
    ott a hp asszem credits-nél találhatóak akiket te keresel..?!:D
  • Lazarus
    HUN CyCLE:

cs_delta_assault

cs_militia2k

cs_rio

cs_winternights

de_museum_beta2

de_seaside2k

de_tpoint

de_village

DOWNLOAD

A mapCycle-t használó szerverek:
    AF, Arena, Dude, HUS, SaintS

Tölcsétek 1000el! :)
  • D3t0nat0r
    Bazze :)

matórketing = marketing :D
  • D3t0nat0r
    "Jaja, a New World Orderről már olvastam az egyik gamer lapban, szerintem jobb lesz mint a CS! Azok csinálják akik a CS korábbi verzióit fejlesztették!!!"

Na tisztázzunk valamit! Olyan nincs, hogy "akik régen csinálták" ! Cs-t a beta1 óta Gooseman fejleszti Cliffe-vel. (Gooseman csinálta a modelleket, magát a MODot, Cliffe pedig a "matórketing" részét - Homepage, pályaszerkesztők toborzása stb..) A Cs 1.3 at is ők csinálták, különbség, hogy mostmár Gooseman hivatalosan felvette a Valve(így ők is segítettek), szóval már ő is a céghez tartozik.

Szóval akkor ki is fejleszti?
  • Rincewind
  • Rincewind
    Most csinálok új klánoldalt. Szerintetek ez a logó milyen???

• Rincewind
    Én már egy hete :D
  • Dikkma
    Csak legyen olyan engine, ami nem bugzik, nem lehet 25000 módon kicsalni, legyen szép a grafika... és akkor legyen 1 (EGY) olyan játék amit 2 évig a világ minden gamere játszik.. utálom hogy van 500 játék mindenki mást nyom..
    Nem várom CS 2.0-t, CS-CZ-t, NWO-t, TF2-t, semmit... mert szét fog bomlani a most fennálló tökéletes egyensúly... :(
  • stawros
    leszedtem ezt a videót a NWO-ról, és hát azóta sem találom az álam!
    a képek semmik ehhez képest. remélem, a fizikát nem cseszik el, mert akkor istenkirály lesz a dolog. én már nagyon várom, bár ma hallottam az egészről először :)
  • Lacc
    Jaja, a New World Orderről már olvastam az egyik gamer lapban, szerintem jobb lesz mint a CS! Azok csinálják akik a CS korábbi verzióit fejlesztették!!!
  • Dikkma
    Várom az alternatívákat a topic alcímére... :)
    Jencibéka javaslatát már sejtem (maradjon ez:))
    Na?
    Gp for CS 2.0? :D
  • Shiver
    Vissza a topicot de azon nyomban!!!

Akkor elárulom hogy ki is az a Jencibéka!!!
  • Rincewind
    Hát, ha nekem is csak a grafika számítana, akkor nem játszanék vele már lassan egy éve folyamatosan!
    Nagyjából én is Jockey-val értek egyet. Ráférne már egy új köntös a Csre!
  • Rincewind
    Nem nagyon megy az angol :)
  • Jockey
    ez száp szép ez a NWO, csak mikor jelenik ez meg?
    elég kezdeti stádiumban van ahogy elnézem..
    szal ha mondjuk 2002 nyara, akkor erősen kakálok még rá..pedig szimpi a dolog...
  • Jockey
    hát végül is igen, grafikailag nem a legtökéletesebb, de nekem ne is ez a gondom a cs-el..
    nekem ilyen graf mellett is jó lenne ha nem lenne benne ennyi bug, normális kezelésű lenne a sérülésfelület, valamint az engin elavultsága miatti rengeteg csítet ki szürnék valahogy.
    de attóül félek ezen csak tódozni fótozni lehet, ami hosszabb távon elég gázos..
    elég ha csak arra gondolok hogy ma egy waron (ami ugyebár számunkra fontod, fun playe esetén leszarom a csítereket, megyke máshova) nem tudhatod hogy egy kibaszott gombnyomásra nem a duplázza meg a HP-ét és amint lehetelt kikapcsolja...
    szal ezek gázos dolgok..
  • Laalee
    szerintem a cs megmutata hogy a grafika nem minden egy jateknal.

arrol nembeszelve hogy meg most is jobban teccik mint a q3 grafikaja :)
  • Rincewind
    Mi ez az NWO???
    Hol lehet róla olvasni?
  • Rincewind
    Nekem csak egy jó grafikájú CS kéne.
    Minden maradjon a régiben csak a gafika javuljon!
  • Rincewind
    Ja tényleg!
    Olvastam, hogy a CS 2.0 előtt már csak azti-cheat progit gyártják le a CS 1-hez, aztán vége a fejlesztésnek. Hát, majd meglátjuk mi lesz belőle...
  • Dikkma
    Ühümm.

TF2 mire kijön az 1-2(ezer) év...

A trónfosztásról csak annyit, hogy az Operation Flashpoint, a Red Faction, a ....... mindig minden trónfosztónak van beharangozva... aztán LOL lesz mindegyik. Wolfenstein demó már megmutatta, mi lehet még esélyes egyáltalán, de nem hiszem hogy annyira elterjed madj hogy a CS-nek ne legyen közönsége.
  • D3t0nat0r
    Nna, ami tény, hogy Gooseman a CS 2.0án dolgozik, a mostani csét nem fejlesztik tovább. Szóval most nem úgy fog fejlődni a játék, mint a beta verziók...

Egyébként a TF2 motorját fogja használni.
  • Rincewind
    Maj' meglássuk, mennyire lesz durva! Sok játékra mondták már, hogy letaszítja a CS-t a trónról, aztán még mindíg ott csücsül :D
  • Dikkma
    Ja, nem azt mondod, hogy CS 2.0 lesz, hanem hogy a CS el fog felejtődni.
    Sztem meg most 1.3, majd 1.4.............. 2.0 stb.
    CS volt van lesz :P
  • Dikkma
    Isten által rám ruházott hatalmamnál fogva mától gyakran, a mindenkori témának megfelelően fog változni a topic alcíme :P
  • Dikkma
    Tehát szted 1.5-ös CS lesz majd 1.4 után, aztán 2.0, nem?
    Remélem, mert rossz belegondolni, hogy csomóan játszanának CS-vel tovább, csomóan meg CS2-vel... az úgy xar lenne.
    Más : Izé. A Half-Life mai szemmel igénytelen! Az extra cuccot felrakva semmi más nem történt minthogy néhány újabb textúrát használt a játék... de rossz volt látni, hogy egy HL szintű igénytelen textúra mellett ott az új... miért nem lehet kicsit több extra textúrát használni, nemtom...
  • Hustler_hu
    Igy is Xar a CS :)))
  • Rincewind
    Ebben is van valami!
    De ne félj, egyelőre nem sok a valószínűsége a CS2-nek :(
  • Rincewind
    A Blueshiftben volt egy upgrade file, amit, ha felraktál a Blueshiftre akkor lecserélt egy csomó ellenfeled nagyobb részletességűre és nagyobb textúra felbontásúra, jobb mozgásúra! Marha szépek voltak a zombik, meg a kutyák, stb... Valamint majdnem az összes fegyvert is kicserélte!!!
  • Dikkma
    Ez a mostani engine is LOL egyébként... a q2 ment 640x480ban a 200-as penyómon sw renderingben 20 fps-t, 32 mega rammal, ez meg 96 megával, 640x480-as opengl-ben is 40-et megy 533-as celen..
    Túl van hajtva, nem ennyi poligon kezelésére fejlesztették, azért irreális a gépigénye.. (okos vagyok :D)
    Viszont sztem semmit nem kéne rajta fejleszteni.
    Annyira xar lesz ha lesz CS2!! csomóan ezzel fognak még játszani, sokan azzal... szétsazkad majd a mezőny... xar lesz..
  • Lazarus
    A Blúsiftben nem volt semmi upgrade.. mindössze annyi hogy az oldalazásnál bedőlt a kép.. nagy haladás
    Az Engine-t viszont tényleg aktuális lenne már lecserélni
  • Majati
    ne legyetek mar zsirlamak. ugyanazzal az endzsinnel mit javitsanak a grafikan sokat? max finomsagokat lehet, ezzel probalkozik a sebessegvalto ceg is a cs:cz-ben de szerintem nem megy nekik. valakinek meg kene mar buntetni a Valve-t. UJ JATEKOT IDE, DE MOSTAN. :)
  • Lazarus
    de amúgy nem 1.0.0.4 hanem 1.4
  • Lazarus
    Na férre értettelek.. aszhittem a HL Patch-ről beszélsz és nem a CS PAtch :)
  • Lazarus
    Ez mérföldekkel jobb ami most(1.1.0.8) van!
    Vissza fejlődünk.. kirá
  • Rincewind
    Counter Strike 1.0.0.4 :

Vajon a grafikán mikor fognak végre javítani??? :(
  • Dikkma
    megyek CS most Arena!!!!
  • Rincewind
    Közben gondolom égnek állt a hajad. (az enyém is :)
  • Lazarus
    BAZZEG! beszart a monitorom!
    vedd már 32esre a színméjséget mert mi még ilyen őskövületek vagyunk !
  • Rincewind
    Faszom csinálok neked logót!!!!! Csak te ne kísérletezz tovább, mert ettől rosszat álmodnak az érzékenyebb lelkületűek!!!!!