66770
\"\"
  • Rincewind
    Igény az lenne rá, de sajna tényleg nem müxik... :(
  • ByP
    Az a Lethargy nevezetű sima Half-Life szerver mért nem megy??????????????????
    Szerintem lenne rá igény, de még 1× se láttam működni.
  • ByP
    Szerintem is a csítelés faszság , a többiekkel szemben, de a PB, meg ilyenek tényleg nem jelenthetnek sokat az ( gonodolom) újabb és újabb csít progikkal szemben.Létrekéne hozni külön a csítereknek egy csítes szervert, és ott mindenki kicsalhatná magát, majd ha megunta a csalást akkor mehetne az igazi szerverekre.
    Pusztuljon el minden csíter gépe!
  • Dikkma
    Most jövök FeaR vs. X|CSira ról, izom jó volt, ha Tblade-nek nem hoznak éppen csemperagasztót, ami miatt 3-4 körig csak 4-en vagyunk CT-ként italy-n, vagy nem esik ki 1 körre Feketekéz akkor nem szopunk! Vazz, izom jó volt! :D

X|CSira vs. FeaR CPL 16-15..

Majd legközelebb nyerünk is :)
  • Rincewind
    Hát ugye most is tévedsz, mert tudok róla csak nincs oda belépőm...
  • Rincewind
    Most nézem a dinamikusan változó alcímet :DDDDD
  • Rincewind
    Egyébként meg a következőt lehetne csinálni (már volt [van] is erre példa):

Olyan szervereket kellene indítani, ahova nem léphet be akárki, csak akinek szétküldik a kódot! Így tuti biztosan lehetne játszani, mert csak az kapna kódot, akiben megbízik az admin. Ha, a szerver még stabil is lenne, akkor mindenki azon akarna játszani, de, hát oda csak olyanok mehetnének, akik ismerik egymást és tuti nem csalnak! Áh, szép álom... :_((
  • Rincewind
    ''nagyon kacagnék rajta...''

Először én is! Aztán már sajnálnám, ahogy magamat ismerem... :)
  • Lacc
  • Rincewind
  • Rincewind
    Jaja!
  • Laalee
    iddqd :)
  • Lacc
    Ööööö....
  • Rincewind
    Tök egyetértek veled, annyi kivétellel, hogy én nem tudok ilyen higgadtan a csteléshez hozzállni! szerintem, aki csal, az a legutolsó undorító, szemét, patkány, ugyanis tettének egyenes következménye a CS halála, ami már meg is kezdődött...

u.i.: Egész életemben egyszer csaltam egy játékban! A Doom-ban. Soha semmi márban nem csaltam még és nem is fogok, mert elítélem a csalás minden formáját. :(
  • D3t0nat0r
    A server ban listájára kerülnél rá, nem a WONról bannolnának ki te nagyokos...
  • Lacc
    Hát won keyem az nincs szóval veszíteni nem tudnék.
  • Jockey
    minek azt kiprószálni?
    nem értem
    engem nem érdekel, pedig elég régi csóka vagyok már a cs-ben (több mint 1 éve cs-em), és eddig még egy csít sem volt fent a gépemen..
    miért jó az?
    van aki azt mondja ismerni kell az ellenséget hogy hatásossan fellépjünk ellene, de ismerve a ma játszok tömegét kétlem hogy a kisértésnek soke ellent tudnának állni..
    mondjuk én világ életembe sose használtam csíttet, még akkor sem ha elkadtam egy progiba, akkor legfeljebb otthagytam a gecibe, és 1 hónap után ismét elővettem ha elővettem egyáltalán..
    szal jótanács: nézzétek meg ha akarjátok, nekem tök 8, hogy milyen ez a gusztustalaa dolog, de neten ne próbáljátok ki, mert ha lebuktok az tuti én is amellett szavazok kerüljetek banlistára..
    megéri a kiváncsiság?
    ti döntötök..
  • Lacc
  • Rincewind
    Mit? Csalást?
    Mert akkor pápá klán és ez komoly!!!
  • Lacc
    Legalább van sikerélményük . Lehet hogy én is kipróbálom!
  • Rincewind
    Ilyen nincs!!!!!!!!!!!!!!!!
    A csávó osztogatja a fejeseket! De egymás után 8-9-et is, még a látszatra sem ügyel! Mikor kérdezem az okáról, a pofámba röhög...
    Számomra CS meghalt :(
  • Dikkma
    Sztem meg a helyzet fordított :)
    Egyébként van egy demom, egy X|CSira -tól kaptam aki a haverjától kapta. ő készítette. Az AF szerverhíreknél egy csíter kilinkelte a csíteket.. igaz hogy kb. 5 percig volt ott a hozzászólás, de ő még lekapta. Kipróbálta botok ellen, ez lett a demó, nagyon durva! Utána megnézte kíváncsiságból PB-s szerveren... nem vette észre..
    ha ennyire könnyű hozzájutni, az már ciki.
    A csávó nem csaló, nem csalt még soha és nem is fog csak kipróbálta. De nem mindenki ilyen.. :-(
    PB-t nemtom miért nem frissítik! Pénz? Megunták vagy mi??
    Ha Valve nem csinál vmit..
    Egyébként az az új patchelősdi milyen? Még nem voltam olyan szerveren TSF vagy mi??
  • Laalee
    csaljon mindenki es akor nem kell szidni a csolokat :)
  • Rincewind
    És ami a legszomorúbb, hogy az említett cheater az egyik legnagyobb és legismertebb klán tagja volt. Ha már ők is szarnak a CSre, akkor egyáltalán lehet még normálisan játszani?
  • Rincewind
    Ezek a rohadt köcsögök szétkúrjá az egész CS-t!
  • D3t0nat0r
    Az NWO-t vmi svéd fejlesztőcsapat csinálja, szóval nem sok köze van a CSé hez az tuti.

Csalás: Na igen :( Én legszívesebben megölném, aki azzal tölti el napjainak nagy részét, hogy ki tudja kerülni a PB-t, aztán azt élvezi, hogy csalással öli az embereket...
    Előző 7végén is mi történt velem... Dust H betű közepe, Terror voltam, direkt késsel berohantam a fadoboz mögé, hogy amikor jön CT majd jól lelövöm oldalról. Előttem még senki nem csinálta ezt a pályán, és mondom, időben odaértem, tuti nem tudhatták hogy ott voltam(nem hallhatták a lépéseimet, mivel jóóval előttük odaértem). Erre mi történik??? Lelő a dobozon keresztül, FEJBE!!! Egyből! Nem hogy benézett volna a doboz mögé! A következő kör elején jól leb@sztam, hogy rohadt csaló, erre szó nélkül kilépett...
  • Rincewind
    Faszom nem igaz! A WON-os syerverek se érnek semmit! Jött a csávó és sorozatba osztotta a fejeseket, egymás után hatot-hetet! Közvetlen közelről egy AK teljes tárát beleengedve sebződött 32-őtt! Aztán persze neki állt feljebb, hogy ő ugyan nem csal...
    Hová tart így a CS??? :((
  • Rincewind
    Ebben igazad van, de megvan az a jó tulajdonsága, hogy nem törlik az adataidat bizonyos idő elteltével, ellentétben a többi ingyenes szerverrel...
  • Laalee
    elsö probanak nem rossz:)
  • Laalee
    ja hogy tar :) mer ertem azoknak nics kulfod fele savszelessguk, nekem meg usaban van a webszerver... szerintem a legszarabb ingyenes szerver.
  • Rincewind
  • Rincewind
    Na de milyen szép piros x, nem? Ilyet csak én tudok!

u.i.: Nekem most látszik. Néha azért nem jön be, mert tárról jön és néha túlterhelt a szerverük...
  • Laalee
    en nemtudok jaccani jol a cs vel, ezert aztan baromira nem zavar ha csiter lö le :) ugye tudom hogy en voltam a bena vagy egy jo ellen jaccok :) bar az a rengeteg ido amit cs zek... havi 2 ora :)
  • Laalee
    nemrossz piros x :) pont olyan mint a nem jelent meg kep :)
  • Rincewind
    Rohadt CapsLock :DD
  • Rincewind
    mÉG VAN CVALAMI, DE ÉN MÁR NEM VAGYOK BENNE :(
    HMUDÁT KÉRDEZD!
  • Shiver
    Ha valaki akar egy kibaszott nagyot röhögni akkor nézze meg ezt az oldalt.

OSZAMA BIN LADEN

Aki kihagyja azt megbűntetem.
  • Lazarus
    Rince! Dolgoztok még a FreeSector-on? Mi a weboldal címe?
  • Tomcat
    Nekem tetszik. Jó lesz
  • Jockey
    na le is szedem ma este két liter tea közben, ugyse láttam még a militia 2k-t..