66770
\"\"
  • Majati
    Dikkam veled mindig csak a gond van. :)

amugy Jenci meg mindig keresi az MS Train Simulatort. ha valakinek megvan, vagy tudj hol lehet megtalalni szolhat nekem is. :)
  • Rincewind
    Ki ellen játszotok?
  • Dikkma
    Dustnak CT-ként mindjárt vége, jön még aztec (közös pálya) és italy (mi választottuk).
    Szal eddig jól néz ki.
  • Dikkma
    Majati velem is gond van?

A háttérben csatakiáltásokat, lövéseket, robbanásokat, és elhaló halálsikolyokat hallanátok, ha hallanátok! Ugyanis nem hallotok! De ah hallanétok, hallhatnátok! :D

Most még nem biztos, hogy nekünk-e, mert wilkon nem vagyok, csak a cserejátékosom tájékoztat irc-n (Tblade :)) hogy mi van, asszem dust-on (ők választották) T-ként (!!) nyertük 16-6ra vagy 19-6ra .
    SZAL EDDIG JÓL NÉZ KI JEE ! :D
  • Majati
    ne essen a reszvenyuk mert az neked biztos nem jo. :)
    amugy most eppen ennyi penzert nincs jobb. Debrecen az kagylos terulet?
  • Shiver
    Üdv mindenkinek!

Én folyamatosan nyomon követem a fórumot csak nem volt semmi olyan ami hozzászólást eredményezett volna tőlem :))

Szóval most a héten azért nem igazán leszek mert szombaton Biliárd versenyre megyek aztat gyakorolni kell, mivel ez pénzdíjazású, nem úgy mint a CS , bár igaz mostanában eléggé elhanyagolom a dolgot, de ígérem böjtölni fogok érte :))
  • Tomcat
    látan=láttam , na
  • Tomcat
    Nemtom. Múltkor látan Infestert meg valamelyiket. Szvsz megcsapnak, de majd kiderűl...
  • Dikkma
    Velem is baj van? :(

A GoldenGate klánról ki mit tud, mert szerdán warozunk velük gyakot?!
  • Majati
    ja ja ja
  • Rincewind
    Majati a HardWired-re irogat, mert tele lett a töke az itteni moderátorral...
  • Dikkma
    Cpt. Majati, Shiver, stawros merre járnak mostanában ? Soha nem látom őket fórumon, max. Jockey van itt :o)
  • Rincewind
    Vigyázz elszédülsz
  • Lacc
  • Rincewind
    Csak poén volt! De a legnagyobb a fórum történelmében, szétröhögtem az agyam, mikor elolvastam
  • Lacc
    De ténleg
  • Lacc
    HÉ! AZ NEM ÉN VOLTAM!
  • Rincewind
  • Rincewind
    hopp...
    Bazze Lacc, nem t'om hol fogsz ezután játszani... :(((((
  • Rincewind
    Tévedésben leledzel: A .crusher. NOWON, a .shotgun. a WON-os!!!
  • Lacc
    Ühümm a crusher az WONos, de nembaj.
  • Rincewind
    SWG topic, de már tárgytalan :))
  • Lacc
    Rám vártál?? Miért?
  • Hmuda
    ok, jelentkez ki és enter
  • Rincewind
    Tőlem...
  • Hmuda
    Honnan szedjem le az 1.0.0.3 patchet, mert a cs.hu beszart.
  • Rincewind
    Bazze csomót vártam, nem jöttél leléptem... A köcsög Steveék meg fent vannak a shotgunon...
  • Lacc
    Hé!
  • Rincewind
    Lehet, hogy WAR van rajta.
  • ByP
    Most mért nem enged be az Arena-ra?
    Kiírja hogy rossz jelszó, pedig szerintem cshu van mindenhol nem?
  • Rincewind
    Ő nem csiter! Vagyis legalábbis egyelőre nem csitelt, de, ha valaki elmagyarázná neki, hogy kell vagy találna róla leírást, akkor tuti csalna :DDD
  • Rincewind
    Én inzéhetem a dolgokat, de valszeg csak a .crushert. tudom megszerezni, mert csak a [DOT]-ot ismerem, akinek van szervere...
    Bocs nem akartam mindent rátok bízni, főleg, hogy konkrétan egyelőre csak Tblade-el beszéltem! Szóval, ha valamit intézzek én, akkor szólj és csinálom! A segged alá tolom :)
  • Dikkma
    Ezt szeretem! Szervezzétek ti, írjátok le mikor legyünk a szerveren!
    Imádom az ilyent! :)
    Mi azért szűntünk meg mert xarunk az egészre, és csak akkor warozunk ha a seggünk alá tolják a szervert :)
    Mondjuk most FeaR ellen is mi intéztük a dolgokat, szóval nem gond. Majd mondom ha van konkrétum.
  • Lacc
    De NOWON-os legyen mert ha nem akkor nem tudok játszani :)
  • Rincewind
    Ej, de fontosak lettetek az utóbbi időben :))
    A köv hun_scene hírek csak az X|CSira WAR-okról fog szólni :DDDDDD
    De mind1, mert az alábbi időpontok soha nem jók, tehát a következő hetekre is!
    Szombat buli, azokon a napokon meg suliba vagyok késő estig :((
    szervert intézzétek ti és, ha lesz konkrétum, írd le ide!
    Byez
  • Dikkma
    Izé.
    Először is, nowonos szerver lesz, tegnap a krnl-en nyomtuk, és nem volt laggos.
    De izé.. most GoldenGate war lesz hétköznap, hétvégén elvileg sS.
    Aztán majd beszélhetünk róla..
    Addig is mondom, CPL lesz és 2 max 3 map. Meglátjuk, jó? Két héttel előre még én sem tudok szervezni :)
  • Rincewind
    >>>DIKK

Most beszéljük meg, hogy nekünk mikor lenne jó... Majd leírom ide! De a szombat este és a hétfő, szerda, csüt 9h előtt nem , az tuti!
    WON-os szerverre 5 főt, NOWON-osra 6 főt tudunk kiállítani! Blade-el azt beszéltük, hogy meglehetne próbálni a .crushert. elkérni a WAR-ra, de sajna néha lagos, szóval, ha jobb szervert is tudtok, akkor rajta :D
    Ha minden tuti lesz, akkor leírom, addig ti is beszéljétek meg!
  • Rincewind
    Majd meglátjuk >:D
  • Dikkma
    Már akartam én is mondani, de örülök hogy nem kellett :)
    Ha mindenképpen meg akarsz halni miattam oks :D
  • Rincewind
    Egyébként dumáltunk Tblade-el és valszeg nemsokára WAR-ozik az X|CSira és a Dark Angels! Dikkma készülj a nagy eseményre :DD
    Szemtől szemben állunk majd :)