66770
\"\"
  • Lacc
    Hát attól függ milyen kapcsolatod van, mert kb. egy T3-as kell hogy két lag közt játszani is tudjatok
  • geenq
    a metro-ban vehetsz eredeti hl cd-t, 1900 Huf-ért
  • Gubrush
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, ami lehet hogy többeknek már megválaszolt és világos, de kérlek Titeket, segítsen aki tud! A kérdés: Hogyan tudnék saját CS szervert üzemeltetni úgy, hogy nem eredeti a CD? És a szervergép kizárólag a játékot tudja futtatni, vagy esetleg játszani is tudok rajta? Mert a saját gépemet állítanám be, hogy a barátaimmal zavartalanul tudjak játszani neten. Minden segítséget előre is köszönök! Bízom benne, hogy minden problémára van megoldás!
  • Dikkma
    Péntek?
  • Rincewind
    Te mondtad, hogy még van pár WAR-otok előjegyezve és jelenleg nem értek rá! Mond mikortól értek rá, aztán összejövünk valami chat-en és megdumáljuk...
    (bazze de álmos vagyok)
  • TIBI
    Won key a half life generation pack-ban van csak.
  • Dikkma
    Lacc ez kb. az ötödik eddig! És kb. ugyanennyiszer írtam le, hogy az az alcím, amit ti szeretnétek, úgyhogy MONDJÁTOK MI LEGYEN!
    Mi van a warral DA vs x|csira ??
  • Lacc
    Melyik moderátor szórakozik az alcímemmel?? Dikkma te vagy az? :D Ezt a topicot még én indítottam mikor még nem voltam beregisztrálva! De akkro is tessék visszaállítani :D
  • Dikkma
    Jó neked, akkor ne is patcheld, hátha vannak 1.0-ás szerverek még :))
  • SeGa
    Nem sorry
  • SeGa
    nekem Cd galaxistol van és jo is a key raadasul :D
  • Dikkma
    Akkor holnap kimegyek METRO-ba. Ja nem is, ahhoz izé kell :) kártya. Akkor majd csak jövő héten.
    A Bregan warnál még nem jutott eszembe ez a megoldás.. de kirakom, nem azért nem raktam ki mert furkó vagyok.
    CS-SC war eredményt várom, kinn lesz ha akarjátok, meg egyébként is várom hogy mondjátok, mi legyen a topic :)
  • Shep
    Metro 1890FT bruttó, csak HL aszem azért ezt már mindenki megengedheti magának.
  • Laalee
    SG aruhaz

Best Seller: Half-Life
    --------------------------------------------------------------------------------
    Fogyasztói ár: 2990 Ft
    Forgalmazó: N-Tec Kft.
    Állapot: szállítás raktárról

Gondolom ehhez is Won key van.
  • Lacc
    Nem tudom miért mondja azt mindenki hogy 500 Ft. Hát nem vazze'! 5990!
  • Red
    menj be a medimarktba, és 5000Ft-ért tudnak "mondani" 2-t
  • SeGa
    hehe dikk :D
    -many
  • Rincewind
    Azt hiszem az előző jobb volt! :(
  • Dikkma
    Na végre! Nem volt bekapcsolva az új Windowsban a HW flow, ezért bár olvasni, szörfölni, ircni és chatelni tudtam, nem lehetett hozzászólni :-( meg moderálni sem!
    A topicok tartalmára vonatkozó alternatív javaslatokat továbbra is várom!
  • M4nyusz
    hehe dikk vezer (klanban is) megin alkot ugy latom
    -manyusz
  • Rincewind
    A kérdésed már meg is válaszoltad! :)
  • ByP
    Hogy lehet a mikrofont beállítani a CSben úgy, hogy működjön!?Elvileg a voicetweakban beállítottam, minden ment, tesztben visszajátsza, király. DE a Csben kiírja hogy : Warning:UDP_OPENSOCKET:PORT 27015 SETSOCKOPT IP_MULTICAST_LOOP: WSAENDPROTOOPT
    3* írja ki, csak az UDP port más. Mi lehet a baj, hogy lehet beállítani jóra?
  • Red
    ki változtatta meg a címet Cheaterek suxx-ra? :))
    Dikkma? :)
  • M4nyusz
    Hl t veszel az kell a cs hez is hogy wonon jacc aztan felpeccseled es kesz .PONT :D
  • Red
    el
  • Jockey
    aham
    nemtom miota lettem ilyen csökkentképességű, lehet azóta amióta nem nézek tv-t..
    na mind1, majd bepotolom a dogot.
    amúgy matávos vagyok és ha minden igaz axeleros is jól..:D
  • Majati
    meg van olyan reklamjuk is hogy ilyen madarak maszkalnak a magasfeszultsegen. azt nem az Akos rendezte. es a jeluk az most mar egy kagylo. aze kagylos szolgaltato. comprende? :)
  • Majati
    angyalbogaram. tudod az a szolgaltato amelyiknek esik a reszvenye. es az Akos irta a reklamzenejet. valahogy igy van: tam tam tadam ta tam tam.
  • Laalee
    drotos mint akisebbsegi :)
  • Dikkma
    Jencibéka, te egy atomkirály vagy (most, sebtiben kitalált szó)
    Honnét ismered all your base-t? Én egy külföldi hw-oldalon ismertem meg, de nem gondoltam volna, hogy más is ismeri?!
    Keresek neked egy MS-t :)
    Tomcat április, de már március óta játszunk.. lehetne amúgy még egy döntetlen warunk, a részletekről kérdezd az öcséd...
  • Tomcat
    Bimbózó öntudat :) Mikor is alakúltunk? Május/Június? :) Ahhoz képest jó a statunk :)

/nick Béci|learning
  • Dikkma
    :D
    Tudjuk a helyünket, igen :)))
    Most a TeaM1 waron gondolkozom :)) ismerem őket, oszt azt mondtákl warozzunk :)
    Csak nagyon elvehetné bimbózó öntudatunkat :)
  • Tomcat
    WOW! El se hiszem. Micsoda kiemelt helyet csinálok majd ennek az új weboldalunkon! :D
  • Dikkma
    Francba, összecsúszik!
  • Dikkma
    X|CSira GG
    DUST(CT) 10 10
    DUST(T) 19 6

AZTEC(CT) 13 3
    AZTEC(T) 7 14

ITALY(CT) 11 4
    ITALY(T) 12 5
    72 42
    mapek alapjan
    DUST(CT) X
    DUST(T) Win
    AZTEC(CT)Win
    AZTEC(T) Loss
    ITALY(T) Win
    ITALY(CT)Win

Csira wins by 4 to 1
    Manyusz(leander :D) Gratulal mindenkinek :DDDDD
    -----------------------------------------------
    All rights reserved
    copyright manyusz! :D
  • Dikkma
    X|CSira vs. [=GG=] 72:42 (4-1-1)

Mapek dust, aztec, italy, 5v5.

Mi vagyunk a (2.) legnagyobbak! :)
  • Dikkma
    Mármint 3 map, az 6-0 lehet ugye
  • Dikkma
    Vazze! Ha 10-9, akkor a 3 mapes összecsapásban már 2-0ára vezettünk volna.. :(
    Egyébként mi 300-as ők 100 alatti pinggel játszanak.. :(
  • Dikkma
    Meg lehet, szólj St-nek. Egyébként ha jól emlékszem az elmúlt két hónapban nem vágtam kia topicból semmit sem, remélem nincs velem (akkora) gáz :-(
    GoldenGate ugye az egy ismert oldal :) na az övék a [=GG=] klán.
    CT-ként dust 10-10, vazze, végén kikapunk =)
  • Majati
    jah tenyleg Dikkma (bocsi:), az mer van az a lamasag hogy nem lehet az emilcimet megvaltoztatni?
    igy nem tudjak az arcok hogy nekem a [email protected]-ra kell levelet kuldeni.