66770
\"\"
  • Rincewind
    Nana! Nem kötözködni, itt még nem csinált semmi rosszat!
  • I.C.ram
    te csak a GC-det szereted :)
  • Rincewind
    Sőt nemsokára itt az SG-multiparty és akkor sok ólmot is irok a hasadba, piciny golyók formályában! Kitartás lesz ez még jobb is!!!
  • Rincewind
    Ezesetben nem szóltam! :)
  • Rincewind
    Jaj neeee! Bazze pedig neked akartam a legtöbbet írni! Na mostmár mindegy! De nézd most mennyit írok neked! Látod? :)
  • Lazarus
    2éve nyomom.. ehe :)
  • GAMECUBE
    en igen!:)
  • Dikkma
    Most biztos azt hiszitek, poénkodom. Pedig nem. Nagyon gáz az élet. Antennatakarítás a schönherz tetején rulez...
  • Dikkma
    Nekem nem írtál. Megjegyeztem, ugye tudod?
    Amúgy nem baj, megszoktam. Engem senki sem szeret.
  • Rincewind
    >>>Lacc

Ez kurvára nem a macsóságról szól! HA kicsit érettebb leszel majd megérted!

>>>Hyder

A mellbelővést most inkáb mellőzném! Viszontaz államon nagyon gondolkozom... :))

>>>Shiver

Csak keményen!!! :))

>>>Lazarus

Gyere a shotgunra! De egyébként nem lehet megtanulni egy nap alatt CSzni! :)

>>>Akinek még nem írtam ma

Bocs! :)
  • Lazarus
    Holnap megyek CSzni a haverokkal LANba és nem akarok égni úgyhogy megyek gyakorolni :)
  • Shiver
    1.verzió:

Kedves CS fórumozók ezúton szeretnék megkérni mindenkit, hogy egymással tiszteletre méltóan beszéljetek, és csak szép és jót mondjatok a CS scene-ről. Mellőzzük az obszcén beszólásokat és az ide nem illó egyéb megszólításokat.

2.verzió:

Rohadt kis nem CS rajongók huzzatok anyukátok retekes @#$ß&@ß $#>> #&@ß#&@ ß#$#ß& és nyalß$#ß&$ azt a jó ß#$&$ ß#é &$ß> ß$#&ß$ß ß#&$ß$@ amíg szépen mondom. Flamet kaptok a ß#&ß$é ß#$&ß$& ß$#&ß#$&;>#ß$$#& $Ł#&$Ł$Ł&^ˇ&^ ha nem tűntök el, nyissatok inkább más ß$#&$ß ß$#& fórumot a ß#&$ß$ß ß$#&ß$nyátok. :))))
  • Lacc
    Szrintem ez belemagyarázás.
  • Lazarus
    Bazze
  • Hyder
    szerintem nem vagyok mácsó, ez nem ARRÓL szól...ezt az ember magának csinálja...és azért, hogy saját egyedi stílusa legyen
  • Hyder
    pedig nincs is jobb egy mellbelövésnél
  • Lacc
    Húú, te akkor kurva nagy macsó lehetsz!
  • Rincewind
    Akkor én rendesen le vagyok maradva az én egyszem szemöldök-piercingemmel meg a fülbevalóimmal... De most nincs kedvem behozni téged.
  • Hyder
    száj, nyelv, mellbimbó...

és volt szemöldök, de kijött...

tágított fülbevaló :))

szóval csak az átlagpolgári díszítések ;D
  • Hyder
    most csak ezürt-sárga és nonfiguratív minták a nemfestett részen
  • Rincewind
    Hol vannak vasaid???
  • Rincewind
    Pont ő beszél :)
  • Laalee
    bagoly mondja :)
  • CSOCSO
    :)))))))))nevetséges vagy és 12 éves lehetsz!
  • Majati
    hajad milyen szinu? :)
  • Majati
    addig huzza amig finom vagyok.
  • Hyder
    most képszülök lecserélni a vasaimat, találtam nagyon jó sárkányzöld-titán cuccosokat...na azok lesznek a nekemvaló draabok :))))
  • Hyder
    YO PPL

nemis rád gondoltam mucus :))) te ott voltál mind1iken
  • Lacc
    Hát már bocs gyerekek de igazat kell adnom Csocso-nak. Hogy lehettek ekkora faszfejek?? Én nem így ismertelek titeket...
  • CSOCSO
    csinálom a feszkot??ti mekkora buzik vagytk bejövök ide és megmondom a véleményem és nem szaroztam le a köcsög CS-t de látom az összes Cs-s egy köcsög!
  • Rincewind
    Nem t'om mit csinálja itt a feszkót?
  • Majati
    mivan kistáska, keresed a balhét?
    akkor már a "bujj el"-nél valami jobbat.
  • Dikkma
    /me slaps CSOCSO around a bit with a large trout
  • Rincewind
    Bazze mekkora hentelés volt ma! :))
    łurva jó hangulat volt! Assault_2k-n játszottunk, T voltam! Egy valaki nézte a monitort, többiek kempingeztek! Beordít a mikrofonba Steve, hogy ''beugrotttak''! Erre legalább 6-7 AK kezdett egyszerre harci indulót szavalni a kedves CT-knek a csatorna felé! Basszus azt látni kellett volna, mikor egyszerre 7-en lökik bele a teljes tárat a csatiba!!! Mondanom sem kell, az a két CT, aki bent volt nem jött ki :DDD
  • CSOCSO
    nem fikáztam te segg és nemtom mé szarabb az Sf amikor 3 szor korszerűbb és 3 szor annyi mindent lehet csinálni benne!!
  • SeGa
    A strike force egy szar.
    Es ne ide irkald a baromsagaid ez nem a fikazzuk a vmit topic.
  • Dikkma
    Bár sajna még van egy év az isdn-szerződésből, úgyhogy sztem max. Axelero adsl-re válthatnék. Arra meg nem fogok, mert még drága. Talán majd jövő év elején.
  • Dikkma
    Hé, ember, miazhogy ti? Engem ez a Zalaegerszeg része érdekelne :)
  • CSOCSO
    mi az hoyg nembeszóni? bujj el!
  • Majati
    nembeszóni.