66770
\"\"
  • CSOCSO
    nyah itt van egy kis fal mögüli kukucskálás... ami rohadtul nem fog nektek tetszeni az az amikor ki kell ismernetek magatokat a menün:) a másik hoyg a LOD ban be kell álítani miylen fegyvereket akartok...ehh az jo kis 10 perces szorakozás....ha kell segítek...
  • CSOCSO
    egy mod..a világ legreálisabb gameza.. kurva nehéz megszokni mert sem célkereszt sem hasonlo okosság nincsen..magával a fegyverrel célzol ahoyg az életben is.. fáradsz ha ugrasz ha sokat futsz, viz alatt nem tudsz lőni...
    az ember lélegzik nehezebb célozni de ha a célzás gombot nyomod az ember benttartja a lélegzetét fél percig... lehet kihaolni fal mögül stb stb stb...
    http://infiltration.sentrystudios.com/
    itt van video az uj verziorol, elég csunya a video és sötét...
    http://infiltration.sentrystudios.com/files/pafiledb.php?action=file&id=95
    itt lesz egy download képecske arra katt...
  • Dikkma
    www.mportal.hu onnét bárhova eljuthatsz. Gondolom, tudod :)
  • Lacc
    Az Infiltrationról beszél, egy mod az UT-hez. Még nem próbáltam ki de most mindjárt ki fogom.
  • CSOCSO
    miért kéne fikázni az INF et? én nem fikázom a CS-t értsd már meg! csak az INF jobb... a Cs is jo.. sőt játszanék ha lenne WON -om...de nincs.. amugy megvan a CS retail..
  • Dikkma
    Ma ESS és/vagy index szervereken lehet dikkmát írtani, majd gyertek :o)
  • Dikkma
    Érdekesek a pingek :)
    CSOCSO, holnap nyitok egy Inf topicot, ahova mindenki fikázni fog járni! :)
  • CSOCSO
    én vagyok láma mert a gránát annyit sem ér mint egy bolhafingás?? te vagy ekkora köcsög vagy az összes CS-s az? mert itt páran azonnal geciztek ha valakinek jobban bejön egy game...én téged szidlak mert a szar CS vel gamezol? nem! a gamezt sem szidom...csak már kinöttem..akkor még jo volt.... egyszer mindennek eljön az ideje...
  • CSOCSO
    mé hova menjek cs-t szidni he? mondjuk a MOHA topicba?
    bazeg azé van ez a kurva topic hogy leirjam a véleményemet!
    RED meg a realitást nem szereti és nem szeret olyan gamezzal játszai ami egy kicsit komolyabb és nehezebb a többinél...
  • SeGa
    AMugy meg ne a CS topicba jarjal CS t szidni majom
  • SeGa
    CSOCSO te egy lol vagy CS boven jobb te gyöökkkééér
  • Red
    erre csak ennyit tudok mondani: :-)))))))
  • CSOCSO
    nem értem miről beszélsz szerintem te vagy láma..ha nem tetszik azt jelenti hoyg nem tudtál vele játszani.. nekem a cs tetszik bejön csak egy kicsit uncsi már és gagyibb az INF nél! nesze gyere dikkma Tk-zni!
  • Red
    én kipróbáltam egyszer régen az infet, na azóta futok ha látom :-)))
    Ez magánvélemény, de szerintem a CS százszor jobb, és attól még, hogy te láma vagy benne, attól nem kell e CS topikba jönni írkálni...
    Ha a te szinted az, hogy botokat lövöldözöl, és ettől még skillesnek is tartod magad, akkor gratulálok...
  • CSOCSO
    hm ez igy visszaolvasva télleg fura..magyarul soxor volt oylan hogy kilöttem egy tárat az emberre és semmi meg sem halt...meg a gránátot aládobom és tuléli a csávesz..hm....
  • CSOCSO
    nézzük csa inf vs CS:
    INF:
    "Mióta kijött szinte csak ezzel játszom"
    "Hahh, leszedtem, kiprobaltam, azota az allamat keresgelem az asztal alatt..."
    "Amugy amiota leszedtem, azota en is hanyagolom a CS-t... :)))
    Ultrabrutal lett, ezzel a celzasi rendszerrel nem tudok betelni, itt telleg mesterseg leszedni egy mozgo celpontot mondjuk az MP-5-tel vagy az AKSU-val..."
    "Rákattantam nemkicsit.Nem bírom abbahagyni.
    A PSG szerintem iszonyat tápgép,meglátjuk hogy muzsikál multiban,de úgyérzem vissza lehetne venni az arcából egy cseppet(kb 30másodperc leszedni 15 botot vele egy kis gránáttámogatással).1 lövés fejre és pihi...mindez sorozatban...brutál.Mindehez gondoljatok multiban egy kis bokros épületsarkot+prone+lean.Ehhhmmm....
    A gránát is nagyon el lett találva.Az egyik legkomolyabb fegyver(10bot egy gránáttal,kétszer egymás után:)).

Ma kipróbáltuk a gamét 170-180 bottal!!!.Működött!!!:)))
    Iszonyat látvány.Egy komplett háború.

Nem is tudom.Eddig a leghangulatosabb realgame amit próbáltam"
    nah jolvan hívnak az emberek hogy menjek gamezni...szal jok legyetek és ha tudjátok probáljátok ki az INF et..tudom szokatlan és nehéz lesz de ha ráéreztek nem bírjátok leteni..de nem 5 perc után kell azt mondani hoyg szar...játszatok vele sokat és beleszerettek! jöhet az anyázás...csumm

• Rincewind
    Na, ehhez egy szótárat is mellékelj, mert én speciel egy szót nem értettem abból, amit ide leírtál... :D
  • Dikkma
    "mint a Cs ben hoyg tárat láről sé még megy az ember..mint a gránát pl:) 10 golyó és csummi..."

Ez miről beszél??? Valaki fogjon le, mert megütöm!!
  • Dikkma
    MI van?????? Te miről beszélsz?
  • CSOCSO
    Nyah az uj Infiltrationban is lesz Minimi?) hú nagyon zoral!!!sokkal jobb mint a Cs-s..tök szépen betölti...leveszi a tárat rá az ujat felnyitja tetejét behelyezi ( befűzi) majd rácsukja utánna meg ugy lő mint az atom...kurva gyórsan lövi a golyókat:) 2-3 an beálni a sarokba és csak a sniperesek tudnak kezdeni valamit..ellenünk..és nem olyan mint a Cs ben hoyg tárat láről sé még megy az ember..mint a gránát pl:) 10 golyó és csummi...
  • Dikkma
    Én akarok wart, akkor most hogyan találjam meg THOMI vagy REFLEXX-et?
  • Dikkma
    Hétvégén felnézek :o)
  • Jockey
    fleko egy béna player, aki nem érzi a cs-t, és ezért kényszerül csitelni, hogy legalább itt emberszámba vegyék, de sajna ez en megy, mert aki kicsit is normálisan viselkedik a neten, az szarba se nézi, ha vállalja hogy csíter ha nem..
    hallottam hogy eq4 en állítolag nem voilt vele semmi baj
    nos kérdem én, hogy jön össze az ő által állított "leszarok minden playert, röhögök rajtuk" duma, egy eq4-es kintléttek?:)
    ha leszarná, nem menne ki, szal úgy kamu mint ahogy elő van írva, szenny, amit nem lehet lemosni

figyeltétek hogy nincsennek trágár szavak? muhahha
  • Jockey
    na mi a tököm van, megkukult a cs scene.?
    savanyucukor
    Tudja valaki, hogy tudom használni a mikrofonos fülhallgatót a cs-ben, hogy működjön is? mit kee beállítani? thx
  • Tomcat
    Fleko: biztos sokan mondták már: szánalmas vagy bazzeg!
    Sok kis gennyes csíterpalánta. 40(fejes persze) : 1(látszat kedvéért) oszt azt hiszik ők a májerek...
  • Feketekéz
    hát igen fleko téged semmi sem állít meg a csítelésben
  • SeGa
    FLeko te f***t mersz itt ugatni mocsok csiter***i hm?
  • Dikkma
    Merthogy csít nélkül bárki porbahentelne, az tuti. Te szar.
    Most itt vagy, és mégis mondom, tehát nem csak a hátad mögött beszélünk... egyébként dust2-n csomószor lelőttelek én is, igaz, hogy erre csak akkor van esély, ha éppen nem engem fog be két emberből az aimbotod, de akkor is!
  • Dikkma
    Muhaha, FLEKO (ha ő az) elmész te a tudod hova... vajon megcsinálod ezeket a dolgokat Paladin alatt is? Nem. Akkor kuss van, kislány.

• Majati
  • Dikkma
    x-csira][dikk
    x-csira|dikk
    x-csira!dikk
    [x-csira]dikk
    |x-csira|dikk
    ]x-csira[dikk
    dikk.of.x-csira
    .:x-csira|dikk:.
    -=x-csira|dikk=-
    [==xcsira=]dikk

és még sokan mások :)
  • Majati
    Vagy lehetek mondjuk Majati.of.Pocok. Ez a forma divatos volt mostanában. :)
  • Majati
    Na és hol nem szarjuk le? :)
    [SZOROSRAGCSALO]Majati
  • Dikkma
    [HOD] van asszem. Meg tegnap láttam egy ==HOOD==One nevű playert is ha jól emlékszem.
  • Majati
    Heh. Tejfelesszájú shiverlámára gondolsz? Tudod ki szeretne ilyen "életformává" változni.
    Tényleg van olyan klán, hogy [HOD]? Vagy [HAHO HOD]?
  • Dikkma
    hmm..?
    van egy ilyen nevű klán, azt várod, vagy a telihód miatt változol véresszájú shivervérfarkassá ?
  • Majati
    Hahó hód!
  • Majati
    Ne offoljál kistáska! :)
  • Dikkma
    Szombaton már letöltötte mindenki a fórumban :o) nekem is megvan már. De hivatalosan tényleg jan. 22