66770
\"\"
  • Dikkma
    Hát azért mégis :o) valamikor csak-csak...

Lát vki még valahol FLASHBOY szöveget?
  • Majati
    Nem ezt mondom? :)
  • Dikkma
    tar.hu -n csinálj, az korlátlan!
  • Majati
    Akkor gyorsan kreálsz egyet egy ingyenes okosságnál, pl. www.tar.hu.
    Vagy ha nem túl nagy kép, akkor van hely nálam is. :)
  • Majati

Persze space nem kell a kacsacsoroknel.
  • Majati
    < img src="www.ittvanakep.hu/de/eldugtam.jpg" >

Asszem igy, de nem biztos mert mar en is regen csinaltam. Meg mar az ekezeteim is elvesztek. :)
  • Jockey
    majati pls ird mar be ide hogy tudok otthonrol feltenni ide az sg-re kepeket, lama vagyok ehhez is..
  • Majati
    Többiek azért szólhatnak.
  • Majati
    Neked meg még érvényben van a kuss!
  • Majati
    Nem kell azt kivágni, de Jock már leírta a lényeget, hagyjuk a témát.

Flekonak majd eq-n szétbaszhatod a fejét. (Amúgy ha nem foglalkoznátok vele, már rég lekopott volna)
  • Feketekéz
    Flekoval valamit csináljunk, vagy szétbaszom a fejét
  • CSOCSO
    1024*768 as és nem 200 mega....
  • Dikkma
    Azért nem vágtam ki kapásból, hogy te ne legyél morci a moderálásra, merthogy neked volt vele gondod. Mármint most nem gecizek, csak jószándékból.
  • Majati
    Kéne még linkelni egy 1600x1200-as képet, ami 200 mega, csak hogy a modemesek is szeressenek már picit.
  • Majati
    Nem. Most halk suttogás van.
  • Rincewind
    Még mindig kuss van? :)
  • Majati
    Akkor azé kussolsz?
  • Dikkma
    Tépjé. Én meg disciples ii-t töltök. Már több órája :)
  • Tomcat
    Na bazzeg, erre nem gondoltam volna... lehet itt az ideje, hogy újra CSézzek...hümm

de most visszatépek anatómiakönyvhöz asszem
  • Dikkma
    Rádió...? nem az a roger that?
  • Tomcat
    C1?????
  • Dikkma
    C1!
  • Tomcat
    Kedves zsírláma!

Először is szeretném tisztázni, hogy 1értelmű, hogy kira, ehhez kétség sem férhet...
    Másodszor, még szép, hogy megfejeli 1kis workkel. Miért van fizetve, he? Dolgozzon! Nagy az elmaradás!
    Harmadszor: Ha minden az előzetes tervek szerint megy, akkor Jan31-én felruccanok, lecsekkolni, hogy áll a munkával. Addigra kész legyen, vagy fájni fog hátúl...
    Ehhez tartsa magát!

alapláma vezér
  • Dikkma
    Kira! Holnap hazamegyek, a több óra munkát, amit a warok screenshotjainak beszerzésébe, osztályozásába fordítottam, megfejelem még egy kis workkel, és majd szólok, linkelünk meg minden.
  • Dikkma
    Igenis, alapláma vezér!
    Tisztelettel: zsírláma
  • Tomcat
    Amúgymeg a 2 idelátogató csírának üzenem, hogy le lehet csekkolni a x-csira klánlap v2.0 -t
    Még nem müxik minden link(screenshots és a Lista), továbbá warokról semmi anyagom nincs, szal ezek kellenének...
  • Tomcat
    Eltaláltad, csak venni...
  • CSOCSO
    won os számot nem lehet okoskodni? csak venni lehet?
  • Dikkma
    Aki kíváncsi az Infiltrationre, az ezentúl az UT- Infiltraion topicba kell, hogy járjon, sajnos ez megmarad CS-nek :)
  • CSOCSO
    nyah..innen lehet letölteni a file-t:
    www.tar.hu/nwocsocso/infloadout.zip
    ezt be kell másolni az ut/system be!! nem az inf systemjébe hanem az ut systembe! aztán kérdezi hogy lecserélje e..gyk:
    fegyver váltani ugy tudsz hogy a v betűvel előhívod a menűt majd loadout és fel le gombokkal tudod nézni a többit..tudjátok mit felteszem az infusert is..abban benne vanna a gomb leosztás mnden..elmondo gyorsba:
    End:Use gomb
    Delete:kihajolás balra
    pgdown:kihajlás balra
    home:fekvés
    ha kétstzer előre gombot nyomsz akkor hasra ugrik a csávesz
    0_ins gomb ugrás
    ctrl:gugolás
    sfhitfutás
    (numerikus bill):
    1 es gomb auto/semi vagy burst
    2 es gomb :fegyver másodlaos funkcio..
    4 es gomb reload....
    5 ös gomb: ez a menű a v helyett
    space:üzenet küldés
    T:teamsay
    ennyi..
    elérhető az infloadout.zipből!
  • Dikkma
    CSOCSO. Ez itt egy CS topic.
  • CSOCSO
    a fegyverek nem a legszebbek ez igaz...de a minimi szvsz csodűlatosan néz ki..töltsd le a videot..az uj verziorol..
  • CSOCSO
    nekem ugy vannak beálítva a fegyverek hogy a fegyver + a robar+4 gránát. tehát minden fegyverhez van négy tár négy nade és négy robar...
    ha akarod felteszem netre azt a filet amiben rendesen el vannak rendezve a fegyverek...azt is meg tudod csinálni hogy lerakod vhova a granadot és sniper al messziről kilövöd... ha felül találod el azonnal robban mig ha középen akkor elöb elröpül aztán robban.. a multkor azza szorakoztam hogy az auto bolyákat lövöldöztem..átraktam az fn p90 -t semi re és hányszor birom meglőni a levegöben ...ha jol emléxem 5 volt a rekord de tudok többet is, csakhát az idő..
  • CSOCSO
    dehogynem!! a pályák nevei elött van olyan hogy INF azaz :
    dm-inf-camaya igy néz ki az inf pályák neve.... menj fel az inf oldalra töltsd le az uj mappackokat és a régiket...
  • Lacc
    Na kipróbáltam és tényleg életszerű :) tetszik hogy beleakad a fegyver a falba ha túl közel mész meg ilyesmi csak a fegyverek rondák. Egyébként nincsene saját pályái? Mert én csak az UT pályáin tudok nyomulni...
  • CSOCSO
    inenn....
  • CSOCSO
    szvsz ez a wolf mlti pálya... infre...
  • CSOCSO
    itt az uj verzibol egy kép elvileg ezen a héten jön az uj verzió:
  • CSOCSO
    :)))
  • Majati
    Megint nem vagyok egy hétig, azt egyből elkurvultok...