66770
\"\"
  • Dikkma
    PARA: Mint már írtuk a PARA -t eléggé felturbózták talán túlságosan is nem hord annyira félre és ezért végre tényleg megéri a pénzét.

Bomba Lerakás: A bombát ezen túl nemlehet mozgás közben lerakni ez azt jelenti, hogy egyhelyben állva kell kivárni, míg élesedik.

Első szar :-( utálom parát. Második viszonylag jó..

Az ugráskorlátozás meg sztem jó, bár én elejétől végéig ugráltam eddig, de hát ez van. MOHAA ban is lassul ha leérsz.
  • Dikkma
    Ehhe. Kicsit sem régi :D
  • Majati
    Mé nem látszik? Aztapicsa.
    Csekit: elveszett kép
  • Majati

Azért szép idők lehettek ezek. :)
  • Dikkma
    Mindkettő. :)
  • Shep
    Az meg hogy vszinű mostmár ezek a retailos nevek lesznek a mod verzióban is ne zavarjanak, mert nem hiszem hogy vásárláskor elolvasod, hogy mit is veszel, mert 1 tudod a kombinaciokat fejbol 2 scripted van
  • Shep
    Hát erre nem tudok választ adni, lehet ezzel akartak vmi pluszt adni annak aki megveszi a retailt, de engem mindenesetre zavarna ha azt kene latnom hogy bullpup a steyr aug helyett.
  • Dikkma
    Így már nem vagyok, kösz. De miért van külön név? Erről nem is tudtam.
  • Shep
    Na figy elmagyarazom, ugyanugy Steyr Aug lesz a cs modification verzioban neked is ez van tehát minden marad a régiben, a retail versionban lesz meg volt is bullpup a neve erted már? és a desert eagle az eredeti név/tudomásom szerint lehet nem/ ne légy ideges
  • Dikkma
    És most azt elértük, hogy ideges vagyok, de azt még mindig nem tudjuk, hogy a qrva CSében hogy hívják az eddig Steyr Augként számomtartott fegyvert.
  • Dikkma
    Kivéve ahol fordítva van
    akkor miért nem a többi van fordítva, és a deagle - Night hawk a jó sorrend? Utálom ha idegesítenek b3
  • Dikkma
    Nem mondtam hogy hülyeséget beszélsz ne rántsá fő, de azt még mindig nem tudom, ha nagyon jó és szép meg háromszáz linket adsz sem, hogy akkor most a játékban az MP5-öt Sub-machinegunnal hívják-e? Mert ez volt a kérdés, nem más!
  • Shep
    Dikk látogass el ide és meglátod, hogy nem beszélek hülyeséget az első az igazi név, kivéve ahol forditva van írva pl a paranal katt és itt azt is megtudhatod hogy a bullpup pontosan mit is jelent
  • Majati
    Most látom csak: "Machinegum" - ES M249 Para

Gum. Lol. :)
  • Majati
    Tanulság: korlátolt vevőrétegnek korlátolt fegyvernevek.
  • Majati
    Mp5 K&M - Sub-machinegun

Aha. Ja, biztos.
    Mondjuk már az első is kicsit logikátlan. Az mp5 elé miért nincs kirakva az hogy Heckler & Koch?
    Az, hogy "Sub-machinegun" pedig inkább egy csoport, amibe tartozik az mp5. Amúgy én nem értek hozzá, kérdezzétek Szlejert!
  • Dikkma
    ŐŐ előszor azt hittem, hogy + a magyarázatod, de már nem vagyok benne biztos. Inkább az első a név, a becenév, és a második a rendes név.
    Vagy nemtom.
  • Shep
    Dikk ha nem tudnad most elmondom neked, a - utan levo nevek a retail versionra vonatkozank, amik lényegében a hadseregben stb fegyveres alakulatoknal elterjedt amolyan becenevet jelenti
  • Dikkma
    Tudom, hogy mindenki olvasta, de akkor is beírom ide is az új fegyverneveket:

USP K&M - 45 TACTICAL
    GLOCK - 9X9mm Sidearm
    Deagle - Night Hawk .50C
    P228 - 228 Compact
    Five Seven - ES Five-Seven
    Benneli M3 - Super90 Leone YG1265 Auto Shotgun
    Mp5 K&M - Sub-machinegun
    STMP - Schmidt Machine pistol
    FN P90 - ES C90
    H&K USP .45 Tactical - K&M UMP45
    m4a1 Maverick - M4A1 Carbine
    Steyr AUG - Bullpup
    Steyr Scout - Schmidt Scout
    Arctic Warfare/Magnum - Magnum Sniper Rifle
    Sig SG-550 Sniper Krieg - 550 Commando
    Machinegum - ES M249 Para
    AK-47 - cv-47
    SG-552 - Krieg 552 Commando
    Mac-10 - Ingram Mac-10
    Dual Veretas - .40 Dual Elites

MEKKORA hülyeség? Van, ami jó - pl. Ingram Mac-10 stb., de mi az a Bullpup a Steyr Aug helyett??
  • Majati
    Azé bazzeg hogy már lapzni kelljen azt azé má ne. Szóval lehet mozgatni a szátokat nagy erővel.
  • Majati
    ...és persze a már-már nélkülözhetettlen KUSS
  • Majati
    Písz, láv, end divósön.
  • Majati
    Nem tudom, de sok legyen!
  • Dikkma
    Akartam is kérdezni, kopirájt jogokat hova fizessem..?
  • Majati
    És az én logomat rakta be. Híres lettem, jaj de jó! :D
  • Dikkma
    :)
    Ha megnyitottad az ftp-t, És még fel is tudtad tölteni, akkor a linkelést szabadon próbálgathatod. Tegyük fel, jocky a tar.hu -s accod, és a jockey.jpg -t akarod belinkelni! Tehát
    < img src="http://www.tar.hu/jockey/jockey.jpg" >
    És nem kell szóköz a kacsacsőr és az i betű, meg a "és a kacsacsőr közé. Ennyi :)

Ha elrontod, kijavítom, ne próbálgasd 100x..! :)

ZenitH engem érdekel a klánosdi, ugyan csak heti 1x fél órát játszom, de biztos elérnék egy near-KO szintet! :))
  • Majati
    Egyre perverzebb ez a cukrozás. :)
  • Rincewind
    Egyszer igen, de ha többször is szeretne kapcsolódni (márpedig miért ne), akkor csöppet kényelmesebb egy kapcsolódást nyomni, mint 66 szor beírkálni a logint és a passt!
  • Majati
    Egszerübb megnyomni az URL gombot, és a kapcsolódás alá beírni ftp.tar.hu. Aztán majd rákérdez a loginra/jelszóra.
  • Rincewind
    Na, akkor leírom:

1. Van egy olyan Icon, hogy FTP Kapcsolódás... Nyomd meg!
    2. Hozz létre új kapcsolatot és töltsd ki a mezőket a következők szerint:
    - Kapcsolat neve: Tökmindegy mi, lehet Jencibéka is akár :)
    - Kiszolgáló neve: ftp.tar.hu
    - Felhasználónév/jelszó: Ide azt írd, amit kaptál!
    3. Níomj egy okét és ezután, ha nyomsz neki egy Kapcsolódás-t, akkor fent leszer a saját tárhelyeden és simán tudsz másolgatni file-okat! Én általában a web könyvtárba szoktam, mert ott a legegyszerűbb az elérései út...
  • Majati
    novakervin :)
  • Rincewind
    Regisztráltatod magad a Tar.hu-n (gondolom eddig megvan)!
    Azután elindítod a Windows Commandert és azzal töltöd fel a cuccokat, nem pedig böngészővel!
  • Dikkma
    Jock küldd el levélben [email protected] és csinálok neked tar.hu -s accot, feltöltöm meg minden. De ha te megcsinálod a tar.hu -s accot annak jobban örülnék! :)
    Ja meg be is linkelem..! :)
  • Majati
    Ne a képtárat használd, és ne böngészővel töltsd fel, hanem ftp-vel.
  • Majati
    Áruló. Ha még scooby-t vettél volna azt mondom ok. Integra púder.
  • CSOCSO
    már megint a kocsimat mutogatjátok?? ha jut eszembe nemrég adtam el..vettem egy suprát...joval komolyabb!
  • Tomcat
    másodszorra is?
  • Dikkma
    Sztem oszoljunk fel.
  • Tomcat
    cool
    x-csira pécsi szekció :)

Ponto Bulge of Hobbiton
    Porto Bulge of Hobbiton
  • Dikkma
    Elmentek ide : http://www.chriswetherell.com/hobbit/default.asp

És megnézitek, mi a hobbit nevetek :o)

Én Till Chubb-Baggins of Pincup vagyok, ha ilyent láttok CSben, nem lőjjetek! :o)