Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor kicsit toljuk el a dolgot és akkor nyugisabban tudunk majd WARozni...mert így csak kapkodás és zûrzavar lenne belõle, úgy meg nem élvezetes semmi 😊
tervbe van véve tagfelvétel hozzátok? csak azé hogy kb. mikor lesztek meg úgy 8-9en?
na Üdv Jock - este fent tali & heeent 😊))
Steam: [HUN]Feriggno
mind1, vasárnapba kéne mégiscsak gondolkozni, péntek szombta nekünk marhára nem jó, nemtom kiállítani a csapatot akkora...(mindenki jobbra-balra)
hétköznap van esetleg még lehetõség kedd vagy csüti, de akkor lehet csak 5 fõvel😞
ez lenne a mostani terv..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
örülök neki hogy van egy ember, akinek tetszik a játékunk ha éppen szar ha nem az..😊
tudod hogy nálunk nem A siker mindenek felett a cél..😊 hannem a játék..😊
a bátyóra ezek szerint akkor nagyon jó hatással vagy 😊, kérnélek a többi war-on való "aktív" részvételre is..😊)))
na majd remélem tényleg összefutunk hamarosan
bye jock 😊
jahh: Jockey
a fél év +egy kicsi az is ok részemrõl, deszerintem ez semmit nem számít.
itt természetesen általában azok az emberek szoktak irogatni (kivéve minket, meg ahogy téged is😊) akik szinte teljesen tájékozatlanok még a cs-ben, mind közösség-mind a meglévõ fórumok terén. Sokan még csak halottak a cs-rõl, nekik segítség ez a fórum. Talán itt érthetõbben, és nyugisabban el lehet mondani egy-két alap dolgot ezeknek az emberkéknek, mivel tudjuk hogy a tapasztaltabb játékosok zöme kevésbé fordít energiát rájuk 😊)
üdv jock
Más: Ahogy itt elnézem a társaságot, elég frissek lehettek Cs-ben (1/2 év?). Jól jön az utánpótlás mindíg.
Bond, akkor te nem a C7P-s Bond vagy ugye? KeFe oldalát nem ismerni!? Tényleg újak lehettek.
Megijesztesz! 😞
Netán van valami gond a játszási stílusommal???
Most elõre mondom, hogy NEM CSALOK!
Jó álmos voltam de bocs Jock ha megbántottalak.
Nos az összeröffenést úgy értettem, hogy
pl: láttam a War-t! Én is nyugtatgattam a bátyámat közben. Már ott volt, hogy kilép és én
addig átvettem amig õ lenyugodott + elrohangált!
Ja és úgy mindig nézem a gamet.
Ui: Gratula ahogy játszottál elég jól megy.
A többit majd ha összefutunk!
Ja és jó a game! 😉
este leszek icq-n akkor megdumcsizzuk a dolgot..
valszeg amúgy a péntek nem igazán jó, de beszéljünk este a dologról..
bye jock
Bondi! : Bizony van ilyen patch, méghozzá 18 645 580 byte. Itt figyel még a winyómon. KeFe oldalán megtalálod. (Azt hiszem legalább is.)
Na csá mindenki.
Ui.: Nicsak egy Tanja 😊 A múltkor találkoztunk. Eléggé fura a csaj, vigyázzatok vele.
kérlek segítsetek!
tegnap tettem fel a counter strike-ot, de amikor játszani akarok vele, akkor vmi, ilyesmit ír ki:
api dll missing, vagy vmi hasonlót. ha vki tudja, hogy mit kéne csinálni az kérem irja meg, ha lehet e-mailben, de ha csak itt azt is megköszönném!
kösz!
tegnap bazze szét írtottad szerencsétlen fejemet 😊)) nade kesz ez még ígyse, ressszkess öreg 😊))
Csocsika - Hicks
részemrõl ok a barátságos WAR, megbeszélünk egy idõpontot..
ÉN vagyok a klán PR-osa, így keress engem: ICQ: 54559817..
addolj és megbeszéljük a részleteket...😊
csók Jockey
holnap este felteszem a HunMapPack -okat az oldalamra: cs-saints.ini.hu
szemléld meg, késõ du. szerintem már fent lesz
csocsi all
nacsocsi -
amugy elkoszontem midenkitol..😊
hogy erted azt hogy szoktad figyelni az osszeroffeneseineket? mikozbe temabe jatszunk?
Félig kómába voltam....
Na megyek CS!
Nem a ti fejetekre szomjazom meg! 😊
Csak jó jáccani. Igaz mostanában sokat rosszalkodik a HL, de kitaró vagyok!
Éppen azon gondolkodtam Sonja legyek vagy Tanja
és hát a Tanja jött be... Jó lenne ha még valami
ott díszelegne a nevem mögött: Tanja
Hogy miért??? Mert ilyen emberekkel (a Bregan klánban) élmény játszani! Büszke lennék ha hozzájuk tartoznék! Na tovább nem ragozom...
Jock, ma gonosz voltál! Meg is indoklom:
Mert csak úgy elhúztál! 😞
És ahogy elmentél már nem volt értelme maradásomnak mert rögtön leszidott mindenki.
De nem is ez a lényeg hanem gondolom lelkiekbe 😊
tars vagyok marmint Bregan! Illene elköszönni.
Ha éppen elköszöntél akkor bocsi nagyon koncentraltam. Külnben is csak ismerõsökkel jó
játszani. Nem???
Ajjaj nagyon sokat "beszélek"...
Blablablabla.
Na akkor tök jó a játék!
Jóccakát mindenkinek!
Ui: Jock, már régóta akartam mondani de mindig
nézem a kis összeröffenéseteket. Én sikítozom a háttérben 😊
olyan "mûvész" emberkét keresek aki akármilyen 3D-s progival tud nekem 9-10 képet csinálni az én elképzeléseim alapján. A kép alapjai minden esetben CS modellek lennének, és õket kéne mindenféle poziturába és mindenféle stukikkal ábrázolni. Az árban természetesen megegyezünk, de azé én sem vagyok nagyon eleresztve. Aki esetleg jelentkezne rá az írja meg mennyiért csinálná meg és ha esetleg már csinált hasonló képeket abból ízelítõt küldhetne. SÜRGÕS lenne
Üdv -
A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.
csak nehogy a mi fejünkre szomjazz meg..😊))
Néhányan ismernek de nem is ez a lényeg.
Na szóval csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy ez
az egyetlen game ami miatt felmegyek netre(+ sg fórum).Nem sokat ülök gép elött de ha egyszer megszomjazom,
Counter strike-al oltom szomjam.
Na megint megszomjaztam.......
Nem gondolam, hogy itt is fogok ilyet látni...
es ahhoz hogy itt lathato maradjon a topic neha be kellett irkalni dolgokat..:}}}
Konfig:
Athlon 750@840
TNT2 Ultra
256MB RAM
\" örökké nem eshet.... \"
És hogy ebbõl mi mit profitálhatunk? Hírek magyarul, fórum, levelezõszerver, tárhely klánok számára, teljes magyar klánadatbázis, klánwarok, pályák, szükséges file-ok, FAQ kezdõk számára, stb.
www.counter-strike.hu
Nem lehet, hogy véletlen a telepítésnél rossz helyet választottál?
Üdv:
üdv
Jockey
Ps.: Úgy gondoltad nem fogok erre járni???
ezt kell!
1. ki van kapcsolva a v sync
2. open gl-alol megy, de a mini gl nincs felinstall., mert amikor feltettem es elinditottam 640*480 vagy 800*600-ban azt irta hogy a valasztott modot nem tamogatja a grafikus kartyam.
3.az fps_max 72 de akkor is 25-35 kozott megy.(francba)
Kerdes mi baja lehet a miniGL-el? rossz a driver installja? toltsem le megint? honnan?melyiket?
thx a helpet,
B@lu...
1. http://csnation.counter-strike.net/
2. http://www.halflife.net/counter-strike/
csináld azt, hogy a pcdl***.wad filet bemásolod a cstrike könytárba de utána már nem szabad bemenned a customuze menübe mert törlöd a logodat, nemtom mér van így de így kell használni
igen, van különbség a 2 fajta file között
Skinekkel kapcsolatos kérdésem lenne: a cs ujrarakása miatt elveszett minden régi skinem, ezért ha valaki tud helyet mondani ahol le lehet húzni (fegyver, model,stb), nagyon megköszönném..😊
Jahh, még 1 dolog: valami ok miatt nem tudom a saját logomat kifujni...de még az advanced-él se jön be a képe, pedig marhára szabványos méret, klántársak fujosgatják is...miért??
jahh és még 1 dolog😊): modemes vagyok és nemtom hogy beállítási hiba-e, de ha lagzok akkor iszonyatosan hosszu ideig, néha majdnem 2 percig..!?
thx Jockey
este gyere valamelyik serverre, én minden este fent vagyok