Counter-Strike (x)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Ja, a favsvrs.dat-ot a Szerverek könyvtárban találod! És egyébként itt megtalálsz mindent, de már biztos mondták... 😊
Rincewind
>>>Jasper

Lehet tört CD-vel nyomni! erre vannak a tört szerverek!
A lentebb említett favsvrs.dat file-t le kell tölteni és felül kell vele írni a HL könyvtárban lévőt! Ekkor automatikusan ki fogja dobni a magyar szervereket minden belépéskor! Csak a legtöbbje WONID-s!

Ennek az az oka, hogy mivel a legnagyobb anti-cheat program a PB nem frissít, ezért a WON.net ad valami támaszt vagy ilyesmi, mert a leleplezett csalókat ki lehet bannolni az összes szerverről a WON ID-je alapján! A CS-ben eléggé törődnek azzal, hogy minden magyar maximálisan jól tudjon szórakozni és ne lorántsák el holmi cheater sz@rf@szúak 😊

Szerintem jó választás a CS első próbálkozásnak, mert általában néhány embertől eltekintve elég segítőkész mindenki, de biztos el fog telni pár hónap, mire belejössz! Bár Ádám-nak már kezdenek előtünedezni a frag-jei mostanság (pedig még csak nyolc éves )...
Szal ha a favscrs.dat ot bemásolod a HL könyvtárba, akkor a play online menüpontra kattintás után bejönnek a magyar szerverek, de mivel én ilyen rendes csávó vagyok -😊- beíro az általam ismert tört szerverek IP jét:

ARENA: 195.70.36.87:27016
crusher: 195.228.254.176:27015
Gygabyte: 217.65.99.229:27015

Szal: Play CS 1.3 -->Play Online -->Add IP
Ide meg beírod sorjában a megadott IP ket. Jelszó minden magyar szerverhez: cshu
A favscrs.dat linkjét megtalálod valamelyik korábbi hozzászólásomban(#2282)

Hát tört CD vel elég nehézkes mostanában. Mondjuk CS király játék, szal 5E FT-t megér. Figyelem: eleinte csak lehentelnek majd. Szal ha akarsz 1 jót nyomúlni haverokkal, és már az elején sikereket akarsz akkor inkább UT, 4.36 os patchel 😊 ISDN el külföldi szerveren simán lehet nyomúlni laggolás nélkűl... UT vel kapcsolatos infók az Unreal Tournament topicban

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Ő. 1.3 CS kijövetele után a legtöbb magyar szervert nem törték meg újra.. :S Szal tényleg nincs sok szerver. Én mondom, 3-at tudok kapásból-azé csak ennyit, mert 1 hónapja nem CS-ztem :S-. Gondolom még 1-2 szerver esetleg van. De ezt már írtam.
5E FT ből megvan HL generations vagy miaszösz. Eredeti WON keyel meg oda mész ahova akarsz...

Azé nézelődjél. Csak lesz hely.

Van még 1-2 tört szerver amik nemjutnak eszembe,. Tök jó, hogy nem 1 üzenetben írok le mindent, na mind1...

Sajna az a helyzet, hogy ha crackelt HL-ed van, akkor nehéz szervert találni. tergnap is 2-őn war volt, a Gygabyte meg csak 10 fős...

Hopp, az a war csak jövő hlten lesz, most valami frf -t ütünk meg... vagy nem 😊

Hüm-hüm. Ugye 1.3-as CS...

Mit ír ki mikor visszavág a szerver? Tört szerverre mentél? Mert ha csak úgy kiválasztottál egyet, akkor lehet épp olyan szervert lőttél ki amihez eredeti WON key kell. Én most így hirtelen 3 crackelt szerverről tudok( ARENA, crusher, Gygabyte) Ebből 1 alapban kilőve 7 perc múlva, vs. Bregan war miatt...

Aprópó! Punkbustert leszedted remélem. Mert ha nem akkor game közben kick lesz...

Broadbandos vagy? Akkor az összes verziót paccselőt 😊
Milyen verziójú patched van? Amit a HL alapban felrak? Akkor azt kell, ami bármyel verzióról 1.1.0.8 ra updatel (78M😎
ha 1.1.0.7 es verzió van fenn, akkor természetesen az 1.1.0.7->1.1.0.8 ra patchelő elég(13M😎

Shiver
további vór kérelmek bármelyikünknek az emiljére vagy a fórumba mehet

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
na hi mindenkinek

ok Dikkma meglesz a vór és akkor pléjelünk egy jó nagyot a csira meg a bregan.
megakirályleszazsmiley

Elsőnek szedd le a magyar szerverlistát
Oszt utána
Play CS 1.3-->Play Online-->Válassz ki egy szimpi szervert és kész.
Ha másolt CD-d vab, akkor az Arena, crusher, Gygabyte szervereket keresd elsősoban

Előre is köszönöm!!!
Off:
Sziasztok!

Lenne 1 kérdésem:
Felraktam egy kis 166mmx-re a csretail-t, a gépbe van egy voodoo 1-es...
Átrakom a video modot 3dfx minidriverre, és elinditom a játékot, akkor elkezdi tölteni, és utánna aszongya, hogy kaput! A program szabálytalan műveletet.. bla bla bla
Szoftverbe "megy" (kb. 4fps-sel) rendesen...
Mit tehetek ennek elkerüése véget, már minden drivert kiprobaltam?!
stawros
üdvözöllek békuci 😊
mindegy melyik, a lényeg, hogy nowon legyen a war idejére (xcsiranak ez kell) - 2map oda vissza időtartamra. ennyi
csákó
Red
hát a számolás ssokféleképpen volt
volt egy maok szerint, egy körök szerint, meg egy CPL szerint

stawros
nem,aminek a nevében benne van a NOWON felirat, ahhoz nem kell
TIBI
már minden serverhez kell kulcs??

^^

Rincewind
Egyébként csak kíváncsi lettem volna, hogy játszotok. De mind1...
Rincewind
Nekem már nincs mit tanulnom! Jedi vagyok
stawros
üdv
ha lehet nem tesszük ki hltvre, mert ez lesz a jelenleg (minden szempontból) megújuló bregan első meccse. komolyan készülünk, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle 😊
dikk: a konkrét napot majd csak akkor tudom megmondani, amikor már válaszolt a cssc. (nekünk sem lenne jó minden nap)
amúgy nálunk is sok a modemes...
a választott mapunkról még egyeztetünk a klánon belül, hamarosan ezt is megmondom.
bye
Red
dikkma, ellenünk cpl szabályokkal játszottatok 😊

Rincewind
Gondolom nem akarjátok kidobni a War-t HL-TV-re...
stawros
üdvözlet
dikk: írtam levelet a cssc-nek, hogy adják ide valamikor a jövő héten a freestlye-t (ez nowon).
majd ha lesz válasz, ide írok.
milyen mapot akartok? - legyen 5vs5, cpl, egyik mapot ti, másikat mi választjuk
bye
Szerinted, mire találták ki a melóhelyi netet? Fórumozásra. Másra nem is lehet a korlátozások miatt használni. Bérelt vonalon keresztül mindenkit letarolnék, milyen unfair lenne már.
Csatin majd csak holnap este leszek.
Lassan megyek hazafelé. Légy rossz!

Dikk! Öregem Te beteg vagy!

Rincewind
buli, nok, pia. muhahaha

All Your Babes Are Belong To Us

Shiver
nem én voltam Velencébe nyaralni 😊)

én fent szoktam lenni neten csak lan-party alatt nem voltam én majdnem minden nap játszom, csak max nem abban az időben mint eddig mert hát a buli a nők a pia meg a........ és még sok egyéb 😊))

Shiver
üdv mechák!

rendben én magamra vállalom a war szervezést

Shiver's War Organization Office is now ready for battle 😊)

Ha az itt olvasók közül lenne valakinek kedve Bregan klánnal vórozni, akkor írjon nekem mail-t

addig is üdv mindenkinek

Jockey
na mi van bakker, sehol senki?
awe népek
ha valamelyik bregan olvassa a fórumot: valaki kezdjen el pls szervezni egy wart mert nekem most baszolúte nincs időm és már nagyon kéne..
mellesleg jano emiatt akar kilépni a klánból..
szal ha valaki felvállalná örülnék neki...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

[SaintS]Hicks
gihi...

voltak arcok kint 😊))

de volt egy vékony kis csávó, aki mikor lejött büfébe a válláig ért a mennyezet 😊)) nem volt piskóta 😛

meg állandóan ment az "SK, SK, SK..." 😊))

csácsumicső
[SaintS]Hicks
én meg sárga haj, és piercing a szájaman...2 füllbevaló...

nemsok hasonló volt 😊))
Jockey
biztos izgi lehetett..
és legalább elég nagy kockafeűek a cs scene oszlopos tagjai?😄
mert magunkról már tudom hogy (a saintset is beleértve) hogy kuára életképesek vagyunk más területen is..😄

Jockey
ehhh lanon?
bazz legközelebb szoljatok előtte egyszer már én is kinéznék egy ilyen kios hétvégére..😊
legalább meglátnátok hogy kenik a nagyok😄D

Hyder
yo ppl

én voltam...

és kissé sokkolt állapotban nyomultam ki dohányozni elég sokat...hihetetlen hogy nyomultak a skaccok...

én specc az ess vs. ko1 et láttam ess dozer mögül...hát aszittem leteszem a hajam a padlóra és áruba bocsátom...hihetetlen amit műveltek, előtte meg ko kölyök volt a nézés tárgya, na az volt a másik fele 😊)

szóval a 2órás pizzakihozatal élménye eltörpült emellett 😊)

na csókacsaládnak

Steam: [HUN]Feriggno

Shiver
Csáó Jock pajtás!

Én nem voltam mert közben Lan party volt és hát nem fér össze a kettő. De Kryn is volt Lan partyn majd mesél a mákos fejlövéseiről 😊)

Rincewind
Mé' döglődik a fórum?
Csátok!
Van 1 gondom: ha bekapcsolom a net_graph-ot, akkor kissé fedik 1mást a lőszerek számával és a $-al. Ezen hogy lehet segíteni? Valahol már láttam ilyen scriptet, de nem tom hol. Lécci segítsetek!
Lazarus
3333-33333-3333 😊
CaviaR
OK! Megoldottam! Szereztem hozzá használható kulcsot!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Köszi, de el sem tudom indítani a játékot a CD-key nélkül...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Rincewind
Tök szar hallani, hogy valaki akar, de nem tud vele játszani
Egyébként egyik haverom is modemről nyomja és neki nincs ilyen gondja. Pedig régen még PB meg Wilco is volt plusszba...
Lazarus
sly.counter-strike.hu
mazsola.counter-strike.hu
ess.counter-strike.hu
seal.counter-strike.hu

Ezekhez nem kell WON ID.. Én is ezeken vagyok kénytelen jáccani
VAn olyan server ahova nem kell Cd-key játszál ott.

Lourker

Modemmel nem is érdemes játszani amatőröknek. semmi esélye sincs.
Red
Szerinted ha valaki kifizetett érte velemennyi pénzt, azt csak úgy elmondja? (ha esetleg nem tudnád, 1 kulccsal csak 1 ember játszhat.)

CaviaR
De miért???

stawros
akkor menj el a boltba, fizess ki 5000et és kapsz rögtön kettőt is...
amúgy leállhatsz, úgy sem fog senki sem mondani neked cd-keyt...