66770
\"\"
  • Rincewind
    Jó a topic cím :))))))))
  • Rincewind
    Awe és úgy legyen!
    5 játékos ok! CPL, ok! Idő, ok! KRNL (mivel úgysincs más ), ok! Rendes vagyok, ok! Byez, ok!
  • Dikkma
    Jaa most nezem hogy irt a Rince :D
    Jenci, bejott a forumoldal, meg Dikkma volt a legutolso hozzaszolo, rakattintottam a topicra mar te. Hat mit csinalsz? Szabad ilyent? :D
    Egyebkent suliban vagyok, elvileg 500 meterrel odebb oran. Gyakorlatilag wart szervezek. :D
    Rince olyan nagyon kiraly, hogy nem akartok minden szervezesi dolgot nyakunkba WARni (:)) csak egyetlen egyet, a szerverszerzest kell nekunk csinalni :)))) ugyanis egy warszervezesnel ez az egyetlen dolog na mindegy :)) KRNL-t tudjuk elvileg.
    A war nalam 5v5, szoval 10en leszunk a szerveren.
    CPLt akarunk, 2 vagy 3 map. Valasszatok, mi legyen (szamban, es minosegben).
    Akkor pentek olyan 8 fele kene nem?
  • Dikkma
    Sztem igy jo lesz, csak most nincsenek ekezeteim :D
    Rince akkor? Lesz valami? Jo lesz a pentek?
  • Lacc
    Hát Dikkma igazán átírhatnád már tényleg a topicom címet. Írd át erre hogy: -=DA=- RULEZ. Megegyeztünk? ;)
  • Dikkma
    ŐŐ Béci nem.
    Lord Novi, a full mod az nálad a cs iso-t jelenti? És arra raktad az 1.0.0.3-as Cs-t? És nem a inferno a gázos map?
    Vagy HL-re raktál 1.3-at? Mert akkor nem tudom. Az első esetben patch kell, ami tartalmazza a ehyles inferno-t, a másodikban nemtom.
    Béci nem. Kértem hogy mondjanak alcímet nem mondtak.
  • Lord Novi
    LEnne pár kérdésem (amire jó lenne a választ megkapni :).
    LEtöltöttem a full módot, és azt írja ki, hogy error, amikor egy pályát tölt be. Mit tegyek? Installáljam újra a gamét? Vagy installálás nélkül is meg lehetne oldani?????????????? A www.counter-strike.net ről töltöttem le.
  • Dikkma
    Az, ha a gép is acélos, elmegyeget :)
    Majati lécccci szólj ha bármi gondod van a topic moderálásával! Feeddback nélkül nehéz rájönni, ha gond van :-/
  • Majati
    Chris merre vagy? Mostanaban meg nalam is ritkabban latni. :D
  • Majati
    akkor bocs rondalogos. :)
    annyira nem kell iszonyu savszelesseg. 100 mega eleg. :D
  • Dikkma
    Egy szervernél INKÁBB a feltöltés számít, hiszen egy chellos 60k-val tölt le, de csak 8-16-al fel, tehát a szerver, ha 8-16 k-t tud a játékosoknak bocsájtani, az nagyon kevés!
  • Lacc
    Gubrush, egy servernél nemcsak a letöltési sebességet kell nézni, hanem a feltöltésit is, és az még ennél is hurkább! Az ilyen servereket általában egyetemeken, serverfarmokon állítják fel, és olyan helyeken ahol iszonyú nagy sávszélesség van. Nemritkán ezekre a helyekre havidíjat kell fizetni ami kb. 40k HUF közt van, ezért nemcsak CS serverként működik.
  • Gubrush
    Hi!
    Szóval akkor UPC-s kapcsolattal nem ajánlott otthoni szervert létrehozni vagy max. 6 fő számára??? Ha belegondolok, 60k/s osszam 6 felé... ooops, 10 k/s nem valami sok!
    Igazam van? Jobb ha lemondok az 5letemről?
  • steveh
    Bazeg Schyte te ma sem mész suliba??

A CS serveredről meg ne is beszéljünk.
  • Lacc
    Majati ezt csak poénból írtam, azért van a végén az a 2 smiley. Ehh... Na mind1, olyan fostalicska volt a serverem hogy az már fájt :)) Ezt komolyan venni...
  • Laalee
    a klanosdirol mar kifejtettem velemenyem, megmagyaraztak hogy köcsög vagyok, tudomasul vettem :)
  • Dikkma
    Most nem értem a szitut!
    Egyrészt, nem vágom ki a mai napi hozzászólásokat, mert szerintem példát állítanak..
    Másrészt, HSZ, nem azzal volt a bajom, hogy teleportálgatnak, mert az nem volt ROSSZ, az éles játék előtti funplay pedig izom király, de azt nagyon nem értem, hogy megkérdezem tapasztalatlan játékosként, mi volt ez, erre leanyáznak hogy csitelek!
    Lfoglat Jock, nem tudom miről beszélsz a csökkenő létszámról stb...
  • Majati
    upcos ofkorsz. ja es olyan nincs hogy "hivatalosl" magyar szerver. :)
  • Majati
    persze 2 emberrel. ne legyel mar ekkora lama, vagy legalabb probald alcazni. upcons kapcsolatoddal csak ugy hasitott a szerver windoz alatt. azon meg nem gondolkoztal, hogy pl. miert fut linux alatt az osszes (kivetel erositi a szabalyt) magyar cs szerver. es hogy vajon miert nem otthon vannak ezek a szerverek.
  • Lacc
    Nananana, azt bizony nem én írtam, olvass már vissza .

Ja, lehet csinálni otthoni servert, sőt sokkal jobbat és gyorsabbat mint hivatalos magyar serverek! Rince és Steve a tanúja
  • Hyder
    csak annyira vagyok köcsög a "kultúráltságom miatt" mint te a beszólásod és a leugatásod miatt

amúgy ha nem tudtál visszajönni, akkor az nem kick volt, mivel azután atonnal vissza tudsz jönni (ezt kérdezd meg mástól is)

amúgy kiírt valamit a console amikor kidobott a szerver?

ha nem akkor semmi adminjogi intézkedés nem történt (eztis megkérdezheted)
  • Gubrush
    Hali!
    Írtátok hogy a Metróban lehet venni 2000 HUF-ért HL cd-t amihez van legal serial... Teszem azt megveszem, akkor tudok privátba csinálni szervert a barátaim és magam részére is? És ha nekik nem legal cdjük van, akkor attól még betudnak hozzám csatlakozni, vagy a privát szerverem WONos lesz és nem tudnak fellépni rá? Az utóbbi esetben meg lehet-e csináni, mint több nagyobb CS szerver mintájára, hogy nem WON-os lesz a privát szerverem? Segítsetek PLZ! THX. Gubrush
  • steveh
    Aki Rincét ismeri az tudja,ha valaki össze függésbe hozza a csalókkal az számíthat ilyen szép szavakra.
    De ezzel én is igy vagyok.Nekem sem tetszene ha ez történne velem.
  • Rincewind
    Igen, ez igaz! A kapcsolat kétoldalú! És én ezt az általam nyújtható egyetlen dologgal hálálhatom meg: hogy becsületesen és fair módon játszom az adott szerveren! A játékos részéről ez az, amit cserébe nyújthat és azt hiszem, hogy kevés kivételtől eltekintve ennek maradéktalanul eleget is teszek! Mint akkor!
  • Hyder
    LaaLee + Lacc: nemtom ti mennyire örülnétek ha leköcsögöznétek titeket és a klánotokat is.

ti nem lennétek az adott pillanatban kicsit felhúzva?
  • Rincewind
    Nem kell moderálni! Maradjon csak ez tanulság az utókornak! A felkapott víz jogos, de azthiszem mindkét részről... :/
  • Rincewind
    Hát nem.
    Én bementem játszottam egy picit (kb. 5 percet és valami csoda folytán akkor éppen kurva jól ment a játék) és ki lettem rúgva, de úgy, hogy visszamenni sem tudtam. Egyébként játék alatt meg sem szólaltam ezen a néven voltam bent és nem adtam semmi okot a kickre.
    Gondolom, nem tetszett, hogy valaki jobb a klánnál a saját szerverükön... Egyébként nem szoktam flamelni, de kicsit sok volt tegnap ez a dolog...
    Arról, meg, hogy kinek kéne magát beképzeltnek tartania arról azt hiszem a tegnapi adminnak egy közepes méretű tükör előtt illene elgondolkodnia, nem nekem... :/
    Egyébként nem történt semmi, csak többet nem megyek arra szerverre...

Rince

u.i.: Az egész Saints klánt köcsögnek titulálni hiba volt a részemről! Ezért elnézést kérek! Az a köcsög, aki kirugott meg te mert ilyen ''kulturált'' vagy :)
    Arról meg nem ártana elgondolkodni, hogyha van egy szerverem, ahol admin vagyok és azt a szervert nyílttá teszem mindenki számára, akkor vállalom, hogy fair leszek az ott játszókkal és nem játszok Istent, mert másnak is jogában áll egy jót játszani nemcsak nekem...
  • Hyder
    hát akkor moderáljon mindkettőnket :)

amúgymeg, nem itt kéne panaszkodni ha valami gond van

ott a weboldal, ott az emil, de nem itt nyilvánosan, ahol még válaszolni is alig lehet ha nem nézel errefelé...

szóval, bocs hogy felkaptam a wassert, de lehetőleg, ha legközelebb gond van kicsit finomabban fogalmazz és ne "köcsögözz"

rendicsek?
  • Laalee
    kultura az van :)

dikkmanak meg moderate joga :)
  • Lacc
    Látod rince, ilyen és ehhez hasonló kultúrált és intelligens emberek járnak abba a klánba . Kiskancsó höööhööö
  • Hyder
    kisapám, nemtom ki a fasznak képzeled magad, nemis ismersz minket, de köcsögözni azt már tudsz...

kiskancsó, milyen néven voltál bent? mert tegnap 1 gyerek túl sokat pofázott és faszságokat, azt kivágtam minz a huzat, de szerintem az nem tevoltál...
  • Hyder
    figyu kiscsákó, vegyél vissza az arcodból és írd le inkább a szitut...

nem szokásom kidobálni az embereket viszont azt sem csípem ha a klántársaim szórakoznak...

tehát ne sípolj itt bazze, hanem mond kik voltak bent tőlük oki?

és ne köcsögözz itt rendicsek???
  • Hyder
    dikkma: next time írj a szerverüzemeltetőnek.

hsz: nemszép dolog visszaélni a jogokkal :)))))
  • Laalee
    chelos szerver???
  • Dikkma
    Tegnap játszottam valahol.
    Az indulás után az office-on a mókusnál találtam magam, kb. 3 T és 2 CT társaságában! Két sec és halott voltam.
    A következő körben az indulás után két seccel (CTként játszottam) fejlövéstől meghaltam, egy T AK47-eséből..
    A következő körben nem volt ilyen dolog, aztán a buy után 2 seccel az egyik kukában találtam magam - de gyorsan tanulok, Colt tár ürít :)) egy CT és 2 T halott, ők is a kukában voltak. Kinn még szaladgált valaki, azt pisztollyal fejbe..
    Hát mondom, mi a *** ez?
    A hülye admin teleportálgatta az embereket! Biztos ismeritek a szervert, vagy nemtom, de nekem tök új volt..
    Italy-n CT-ként tök nagy élmény, amikor a kisházból mész ki, egyszer csak a T ház előtti lépcső felüljárójának betonjában találod magad, és egy T az erkélyről átló AW/M-el.
    Ekkora bunkókat!
    Mr.Macho: amiket én ismerek: nypd, gbyte, kernel, krnl, ARENA, cs-sc freestyle, elvileg nega2, kC HQ, stb... általában a névben találod. Ja és HUS2.
  • Mr.Macho
    nem írná le valaki, hogy hány és melyek azok a szerverek, ahol nem kell eredeti cd-key. Lehet akár magyar akár külföldi szerver. előre is köszi
  • Rincewind
    Ekkora egy köcsög klánt, mint a Saints...
    Játszok a szerveren (épp jó napom van) és pályaelső vagyok. Lealáztam a hülyegyerekeket, ez meg nem tetszett az adminnak és kidobott! Ilyen beképzelt köcsögöket...
  • Lacc
  • Rincewind
    >>>Lacc a szerveren nagyok a pingek és nincs speedball :DDD

>>Dikk

Péntek? Nekem jó, majd megkérdezem a többieket is.
  • Lacc
    Csináltam egy CS servert
    IP: 216.52.220.16:27010
    VAGY (ha nem jó) 213.222.145.27. A jelszó: cshu, próbáljátok ki mennyire gyors meg jó, mostantól megy elég sokáig.