66770
\"\"
  • Majati
    JÓ REGGELT!
  • Majati
    már nem mozog. de egy kis gyalázás még nem árt neki. :)
  • Dikkma
    LAMA-n voltam ma, lámultam, de még megyek!
    Nyöjjetek tiporgyuk két lábbal, amíg mozog! :]]
  • Majati
    he?
  • Majati
    és erre büszke vagy? :]
  • Rincewind
    Hullaságos jó reggelt, na megyek, mert még tart a sörivó verseny :D
  • Majati
    egészen durva nekro cd-t gyártanék. :]
  • Laalee
    ki akarod irni a nekro demokat?
  • Majati
    működik? királyságos? mer' akkor megveszem 2k-ért.
  • Laalee
    hali gali
  • Lantee
    Majati --> Külső, YAMAHA 4x2x6-os CD-író, 5 pénzért érdekel? :)
  • Majati
    későnkelők :)
  • Efreet
    sz'asztok...
  • Majati
    jó reggelt!
  • Majati
    őőőőő, nem?
  • Majati
    nekem cdíró kell olcsóért. mondjuk ingyen?
  • Dikkma
    Egyébként nem kell valakinek voodoo1 5k-ért, gf2 ti200 23k-ért, gf4 mx440 36k-ért? :)
  • Dikkma
    :)

A gf2 ti200 azé jó mert több pénzem nincs vidkártyára, a voodoo1 azért mert a p200-asom remekül vinné az ut-t 640x480-ban 48 mega rammal és nincs agp-m, a gf4 mx440 meg azért mert olcsó.

a ramot azért megveszem. ha nem jó szoptam.
  • Laalee
    az shaft :)
  • Majati
    tidididi tidididi SEFT! :]
  • Laalee
    dikkma seftelni kezdett :)
  • Majati
    jó reggelt!

ttyquake, lynx púvá!
  • Majati
    ezek miért is jók?
  • Dikkma
    Hmm vannak jók:

"Inno 3D GeForce4 MX440 , TV- Out 64MbDDR , dobozos, gari 35000"

"ELADÓ VooDoo I 3Ds gyosítókártya, PCI- os 4MB. Adom hozzá: kábel, CD 4000 "

"Geforce 2 Titanium 32MB DDR videokartya elado, 10 honap gar, leiras, doboz, szoftverekkel 22000"

Na mennem kell dolgozni, francba.. :-/
  • Laalee
    lehet 2 gigas xp vel :)
  • Dikkma
    voodoo3 3000 agp ventillátoros hütéssel, 166@200 Mhz clock, driverlemezzel+legujabb driverek. 3dmark2000- ben 6150 pont, csak a mai napon eladó!

LOL? :)))) 6150? :)))
  • Dikkma
    De sztem nem én vagyok a 'súlyosabb eset'
    :))
  • Laalee
    accsakide! köszi, na most meg huzza a rakba :) igy kell csinalni, vagy beszeljetek meg a talalkat nalatok, ha annyira sürgös neki es nincs semmi stikli a memoriaval, ugyis belemegy, ha meg terel, akkor at akar verni... ez esetben a legjobb hogy lefixalsz egy idopontot, es baszol elmenni :)
  • Dikkma
    Vagy ne 9 ruppót, hanem 9 bézbólütős suhintást kapjon tőlem? :)
    Ugye hogy ez hangzik a legjobban?
  • Dikkma
    Egy kérdés!

Idézek!

"Elado 256 Mb pc133 SD ram! ! ! ! Penzugyi gondjaim miatt nagyon surgos! ! ! Holnapi atadassal (04. 04), az elso e- mail iroja megkapja! ! ! ! ! A ram nagyon jo, kiprobalt, csak 2 honapos. Mobilom nincs, de ha irsz egy telefonszamot, felhivlak fulkebol! Nagyon surgos! ! ! ! ! ! ! ! "

Nemtom' miért de kéthavonta egyszer HA benézek apronetre, akkor sem a számítógépbe, és ha igen akkor sem a ramba, de most benéztem, és tegnap volt ez, ma meg:

"Szoval meg mindig megvan a 256 pc133 SD- m. aki megveszi ma, az 9000- ert megkapja, mert nagyon surgos lenne. Nincs mobilom, de a mailt egyfolytaban nezem reggel negyed hettol. Ha irsz telefonszamot, felhivlak fulkebol! ! ! "

Szal írtam neki hogy nekem kőne (én anno lemaradtam a 7200 ft-os ramárakról :) ) de mi a baja, hogy ennyiért adja? (a ramnak)
    Főhívott hogy még nem kérte senki találkozzunk.
    Namost nekem nagyon kéne a ram, de 9nél több nincs rá, szal nekem megérné. Kérdés, hogyan kapom el, ha hazamegyek és a 9 ezres ramom szar? Mer' még ma át kéne vennem, de hogyan nézzem meg előtte..? Vigyem a gépet? :)
  • Dikkma
    Extran van fenn a játék, fw-n csak az oldal...!
    Egyébként nemtom' hogy áll a PSG a frencs csempionsipben, lehet csak a ZTE lesz idén ott a BL-ben, ők nem..
  • Laalee
    aha es kulön drukkoloi vannak akik a magyar bajnok csapattal merköznek meg
  • Laalee
    de ez linsux os... ennel mar csak a karakteres mpeg player az idiotabb :)
  • Laalee
    de megfog rad sertödni mert a fw nek nincs kulfoldi savszelessege est azthiszi hogy atverted :)
  • Dikkma
    Tök jó, ha a ZTE második (sőt akár bajnok) lesz, indulunk BL/UEFA, és összekerülünk PSG-vel, akkor megdumálom vele, hadd lakjak nála meccs alatt, vegy ő a jegyem, itt meg nálam lakhat... wáááá de király lenne!!!
    MEKKORA KIRÁLY LENNE!! Elmennék Franciaországba, ott laknék nála, megnéznék pár meccset, meg stadiont váááááááááááá
    Ha nem a PSG-vel kerülünk össze, akkor ideges leszek :PPP merthogy MI LESZÜNK A BAJNOKOOOK
  • Dikkma
    Lol megnézem egy hónap után a hotmailem, mit látok?
    Valami Yves ír : Hi, i am looking for download Hooligans - Storm over Europe. Can you help me? Yves.
    Mondom bö, rescuewt.fw.hu , de ki a szar vagy te?
    Aszondja kösz a linket ő a PSG casualja.. ennek itten

Jólvan mondom... ez most írt 300000 embernek levelet, hogy le akarja tölteni, és két-három szurkolót is talált? Vagy honnét a francból szedte, hogy én is szurkolói ambíciókkal bírok ???
    Erre mondják: lol? :)
  • Dikkma
    Nya karakteres kvék1, tök jó.
    A BB demo az mi? Bridge Builder?
  • Efreet

és itt a letöltenivaló
    ajánlott kipróbálásra a BB Demo :)
  • Dikkma
    Army Man RTS deviance x/24 ez már tegnapi, régi szar...
  • Dikkma
    Tök jó most egy kicsit legálisan gépezem. Lehet meg kéne szaladnia az ujjamnak a Flashget felé. De mit töltsek váz? Nem jelent meg semmi..