Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: új intro a weblapon. Új fórum is. Ezúttal végleges. Magyar szerveren. Szal gyors. Csak mocskos Freeweb állandóan törli a YaBB.cgi filét, hogy miért??? Fórum, ami néha nem megy thax to Freeweb
Na akkor egyenlőre ennyi. Bocs eddig nem ment mail...
Na cső macó!
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Hát igen az 1.3-nak a Bregana veszi majd a legjobb hasznát, ugyanis ha Doyle beszélni kezd, hát akkor ...... égszakadás földindulás ..... 😊))))
A felhők felett mindig süt a nap
All Your Babes Are Belong To Us
😄
lámamacókészítõk, minek ígérgetik júliusra, ha szeptember végén jön ki?
És rambo?
Ugye tudod, hétvégén nem játszatok?
ez elo szerintem...
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
vote map(és a map sorszáma)
Tehát: ''vote map1''
vote (és pályanév)
Tehát: vote de_predator
Asszem szervere válogatja, de nem biztos!
Már játszunk egy ideje az assaulton, mikor beszól Lacc (-=DA=-Schyte), hogy mi lenne, ha bungee jumpingoznánk! Aztmondja arra gondolt, hogy van az a magas ház onnan ugorjunk le csapatostul! Erre mit ad Isten jelentkeznek rá csöpp kis klánunk jelenlévő tagjai (velem együtt 😊. Erreföl jönnek a többiek is! Aztán némi késezés közepette mindenki leugrált! Jópáran fölhaltunk, a többiek meg 8hpvel rohangáltak!!! Akkor egy T se halt ki 😊)
Aztán a scudon meg kipróbálta a tankot ez a marha 😊, hogy milyen is az! És aztán arra lettünk figyelmesek, hogy sorra halnak ki a csapattársak! Erre elkezdtük Laccot kiirtani, de közbe ő is kinyirt párat, szóval maradtak vagy ketten! A CT-k meg nézték, hogy mi a fasz van, mert még szinte el sem indultak, de már 8 T kihalt 😊 Aztán még az ment pár körön keresztül, hogy minden T Laccra vadászott 😊) Eszméletlen röhely volt, akkor már senki nem vette komolyan a játékot! 😊))))))))
Régen röhögtem annyit 😊)
Legalábbis, ha a tegnapi játékodra gondolok, akkor biztos! Szerintem az ellenfél csapt sokszor értetlenül bámult, hogy mi az a sok tk. Pedig -=DA=-Shíte csak rájött, hogy a tankal lehet lőni is 8)=)
nagyon durvák az emberek meg az animációik, pl. amikor "meghalunk" és medic-ért könyörgünk 😊)
viszont reggel 9-kor meg senkinek se ment itt nalunk.
erdemes megnezni, de neten meg nem sikerult jatszanunk.
Csak az a baj, hogy nekem nemhogy magyart, de semmilyen szervert nem sikerült behoznom...
De garafikailag eszméletlen jó!
Sajna itthoni Wolf servert nem találtam
bar osztom a velemenyet.
wolfenstein roxx. nagyon jo, de en inkabb multiba fogom nyomni.
single reszeben picit elszallt a fantaziajuk a sracoknak...
pelda:

Nah mind1, én várom a final release-t. 😊)
Ja és mit idézgetsz a CSHU-ról. Ha idézel legalább a forrást is írd oda. Még a végén azt hiszik te találtad ki . 😊)))
lol 😄
Shiver mar elkestel, en most neztem meg.
Nagyon durva, mindenki kovesse a peldankat.
Tom Hanks-ek elbuktak nalam... 😄
Majati msot töltöm le a Wolf3d-t, majd beszámolok róla hogy milyen is. Addig is jó munkát mindenkinek 😄D
De mostmár egyre kíváncsibb vagyok.
Télleg, megyeget a C7P?
Már tök szűk a hátsó fertályom, hétvégén tágíttatok egy kicsit.
uff beszeltem.
A video érdekel! De egyébként az 1.3-ban nem lesz kijavítva a bunnyjump... (a cs.hu-n olvastam) 😊)
Sőt rosszabb 1 kalap szarral egyenértékű
Lejátszáshoz a cshu --> segedeszkoz --> geekplay 1.0.3-at töltsd le, elindítod, megadod HL könyvtárat neki, és rákattintasz demora kétszer.
A bunnyjump az engine egy hibájának kihasználása, kb. 4-5x-ös sebességre tehetsz szert vele. Nem kell vele különösebben foglalkoznod, mert úgysem tudod megtanulni, meg az 1.3-ban ki is javítják.
Van egy demo, nekem meg is van, 5 mega, jövő héten megkaphatod. Abban egy csávó a cs_assault-on a tetőn ugrál (ahova 2 létra vezet fel, és onnét lehet ct-ként bejutni a t-khez, tudod...) és onnét, a tetőről átugrik arra a hídra (!!).
Mondom jövő héten megkaphatod, de most nincs meg.
Lenne 2 kérdésem:
1. Végre sikerült beraknom a fránya színes logót! De az a baj vele, hogy minden egyes újraindításnál újra és újra át kell írni pldecalt a Wallyval! Nem lehet úgy megcsinálni, hogy az ott is maradjon és ne keljen naponta többször is szarakodnom a Wallyval? Vagy esetleg én csináltam valamit rosszul?
2. Mi a franc ez a bunyjump! Hogy néz ki és hogyan kell előhozni??? Sose kérdeztem meg eddig, de mostmár nagyon fúrja az oldalam...
nincs 5 darab ember aki raerne, szal halasztva...