Hard Truck 2
Oldal 1 / 15Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nem tud magyarosítást a hard truck apokalipszishez.
Eddig mindenhol kerestem de nem találtam, nélküle elég rossz játszani.
<#pardon1>#pardon1>
Eddig mindenhol kerestem de nem találtam, nélküle elég rossz játszani.
<#pardon1>#pardon1>
honét lehet letölteni ingyen a játékot?????????<#help>#help><#help>#help>
Foglalkozik még valaki ezzel a játékkal?
hali honnan lehet ingyen letölteni a teljes játékot????????????????????????????????????
?????????????
????????
?
?
?
?
?
?
?
?
?
????????????????
?????????????????????????????????
?
????
?????
?????????????
????????
?
?
?
?
?
?
?
?
?
????????????????
?????????????????????????????????
?
????
?????
Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne kletõlteni a King of the Road - Hard Truck2-öt?
Honnan lehet letölteni a full-t?
mert tört van meg neked
Mi a faszért lép ki mindig, mikor el akarom menteni a játékot?
Na mindeggy csak annyit szeretnék kérdezni hogy melyik patch a legjobb
Császtok van itt valaki?
Jo a jatek bar szar az engine! meg keves a lehetoseg benne! es kar hogy nincsenek letoltheto jarganyok! Nekem a kedvencem kocsim a kis Gazella kis furgon 😊)) egyebkent nekem nem valami tul tap a gepen es megsincs vele semmi sebesseg ugyi bajom! (P3 600MHZ 330MB ram 32MB RIVA TNT2 ULTRA)
tehat nem csak GF-fel jo a jatek!!
Epok tenyleg vannak jelzo lampak meg busz, stb!! sot szerintem a palya is uj de vajon hogy lehet ezt beszerezni marha kiegeszito!?
tehat nem csak GF-fel jo a jatek!!
Epok tenyleg vannak jelzo lampak meg busz, stb!! sot szerintem a palya is uj de vajon hogy lehet ezt beszerezni marha kiegeszito!?
gyááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááj!
Az Anee vagy Epokra tolva egerecskédet alul kiirja😊)))))))))))))))))))))))))
Az Anee vagy Epokra tolva egerecskédet alul kiirja😊)))))))))))))))))))))))))
E-mail cím?
jha
Elküldjem a borítót?
Az út nem keskeny csak meg kell találni a 2 vonal közti utat
Faszt a játék egy baszott jó..
Én ültem olyan kamionokban és teljesen tökrözi.
Én ültem olyan kamionokban és teljesen tökrözi.
Az NFS4 úgy néz ki mint egy rajzfilm semmi élethúség...a HT2ben legalább az élethû
A kameranézetre annyit hogy nem arcade hogy kívülrõl nézd hanem szimuu s ehez egy (szerintem nagyon jó)belsõ is tartozik..
Megkérdezhetem milyen géped van s milyen szinten jáccol mert egy k6-2 450en Bansheevel 128MBrammal közepes beállításon FULL installan nem szagattot
A kameranézetre annyit hogy nem arcade hogy kívülrõl nézd hanem szimuu s ehez egy (szerintem nagyon jó)belsõ is tartozik..
Megkérdezhetem milyen géped van s milyen szinten jáccol mert egy k6-2 450en Bansheevel 128MBrammal közepes beállításon FULL installan nem szagattot
hát nemtom hogyszaggat neked de ha gondolkodnál feltennél pecset s lám javulna
valakinél....nálam speciel NEM szagat bár a rédon jobb a gef2nél😊
De egy progit futtatok általában game közben mely kiirja az adott pill fpsét...nekem 27alá nem ment bár 256MBram de 128al se volt vészes
De egy progit futtatok általában game közben mely kiirja az adott pill fpsét...nekem 27alá nem ment bár 256MBram de 128al se volt vészes
honnan?
Megvan a cd borító elöl hátul
valamikor igen valamikor nem
téged se lehetett itt látni egy ideig
semmit
Vagy a king of the road - ról?
Tudsz valamit a Rig and Roll - ról?
hát ja
Régen talállkoztunk
Hát én.
hát te?
Eggyet értek Anee-vel
nem,nem...azt tom hogy a hangulata nem egy DukeNukemm vagy Serious Sam vagy Quake de ez más stílus.....és kameszosok között ez a best
nemtom a ha nem rakx fel egy pecset se szerintem akkor a legjobb mert van esõ is....FSAA sokat szépít rajta hidd el
nemtom a ha nem rakx fel egy pecset se szerintem akkor a legjobb mert van esõ is....FSAA sokat szépít rajta hidd el
figy a Duke re is el lehet mondani...de ebbe is van játékélmény nyomottagyú
totee nem egy Voodoo1el kell ma nyomulni
Hova a faszba tûntetek?
WAJK Megkaptad?
ma végre elindult a játék, de amikor kitesz a pályán csak egy összemosott szart látok. Voodoo3-am van, nem tudja vki, hogy honnan lehetne esetleg patchet leszedni hozzá, vagy mi a baja?
jo kérdés
Hol lehet letölteni a Hard Truck road to vitory-t
Megkaptad?
Tom megvan a Rig & Roll ?
Figy. Wajk add meg az email címedet és küldök párat.
WAJK A 620. üzenetet nézd meg lent
ma végre elindult a játék, de amikor kitesz a pályán csak egy összemosott szart látok. Voodoo3-am van, nem tudja vki, hogy honnan lehetne esetleg patchet leszedni hozzá, vagy mi a baja?
Hahó
De mit tudsz a Rig & Roll - ról
ja kellemes lesz
Oldal 1 / 15Következő →