Hard Truck 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit tudsz a Rig & Roll - ról
bazzeg láttad azokat a képeket: busz, személyautók, jelzõlámpák, meg egy csomó ujjítás.
Anee itt vagy???
Szaggatni fog mint állat
Rakd fel a pecset
A játéknak nincs demója
Valaki nem tudja,hogy elindul-e a HT2: 200mhz 64mb-ram és Woodoo2-es 3dfx kártyával
nekem segítségre lenne szükségem!
nem tom miért, de nem töltõdik be rendesen a game. mikor tölti be a pályát végig megy a csík, de nem jön be senki és a ,,program nem válaszol". volt másnak is ilyen problémája?
volt már más játékkal is ilyen bajom, nem tudja valaki, hogy mi lehet a baj?
nem tom miért, de nem töltõdik be rendesen a game. mikor tölti be a pályát végig megy a csík, de nem jön be senki és a ,,program nem válaszol". volt másnak is ilyen problémája?
volt már más játékkal is ilyen bajom, nem tudja valaki, hogy mi lehet a baj?
Na megnézted a képeket
Mit tudsz a Rig & Roll-ról
Hol tanáltad ezeket?
meg ezt is:www3.sympatico.ca/3dunsmores
Bazzeg itt a HT2 képeket hú
bazzeg kurva gyoran nézd meg ezt a lapot:
gallery.dailytelefrag.com/Simulators/game.php?game=Hard_Truck_2
gallery.dailytelefrag.com/Simulators/game.php?game=Hard_Truck_2
bazzeg láttam olyan képeket a HT2-rõl hogy nem igaz lehet hogy nekedis ilyen de nem tudom.
Na rakok egy képet
Na rakok egy képet
vazze nem vehetsz fel csak úgy.....
Külön engedély kell rája szóval azért...
Megoldja a hardtruckisthebest........
Külön engedély kell rája szóval azért...
Megoldja a hardtruckisthebest........
Meg mit jelent az hogy: Not enough license vagy valami ilyesmi
Van 46 kamionom és egyszerûen nem találok több olyat aki munkát keresne pedig már legalább háromszor körbekamionoztam a pályát csak olyan kamiont ami eladó.
Hogy kell még többet szerezni?
Hogy kell még többet szerezni?
Egy hatalmas BUG-ot találtam a játékban! 😊 :
Ha veszel egy NAGY TANK-ot és teli tankolod és pénz hiányában kiszerelteted a NAGY TANK-odat, akkor értelem szerûen az üzemanyag FULL-on lesz! De ha úgy döntesz, hogy csak mégis kell az a NAGY TANK és még akkor izibe be is szereled, akkor láss csudát a VOLT NAGY TANK és az EREDETI TANK közti különbség elpárolog!!! Ezért ha beletankoltál mondjuk 200 $ (nem tom mibe szémolnak a HT2-ben😊 a NAGY TANK-ba, és eladod azt akkor értelem szerûen 100$ értékû benzin bekerül a raktérbe! De mivel az oroszok nem gondolták, hogy lesz olyan aki ELAD EGY NAGY TANK-ot ezért a kamionok rakterében nem alakítottak ki a töblett üzemanyag tárolására alkalmas területet, ezért a benzin vagy egyszerûen felszívódik, a kamionsofõr kiönti valahova. De ha kiöntené valahova, akkor annak nyomot kéne hagynia, ezért ez az elmélet nem müxik! Akkor egyszerûen eltûnik??? Eltûnni biztos, hogy nem tûnhet el csak úgy... legrosszabb esetben is csak elpárolog! De ki hallott már olyat, hogy a benzin NORMÁL hõmérsékleten csak úgy 1 perc-en belül elillan a levegõbe??? Szóval valami másnak kell törtlnnie! Azt sem hiszem, hogy a kamion söfõr a torkosságáról lenne híres és 100 $-nyi üzemanyagot csak úgy beinna! Szóval a kérdés: MI TÖRTÉNIK AZZAL A TÖBLETT ÜZEMANYAGGAL???
Ha veszel egy NAGY TANK-ot és teli tankolod és pénz hiányában kiszerelteted a NAGY TANK-odat, akkor értelem szerûen az üzemanyag FULL-on lesz! De ha úgy döntesz, hogy csak mégis kell az a NAGY TANK és még akkor izibe be is szereled, akkor láss csudát a VOLT NAGY TANK és az EREDETI TANK közti különbség elpárolog!!! Ezért ha beletankoltál mondjuk 200 $ (nem tom mibe szémolnak a HT2-ben😊 a NAGY TANK-ba, és eladod azt akkor értelem szerûen 100$ értékû benzin bekerül a raktérbe! De mivel az oroszok nem gondolták, hogy lesz olyan aki ELAD EGY NAGY TANK-ot ezért a kamionok rakterében nem alakítottak ki a töblett üzemanyag tárolására alkalmas területet, ezért a benzin vagy egyszerûen felszívódik, a kamionsofõr kiönti valahova. De ha kiöntené valahova, akkor annak nyomot kéne hagynia, ezért ez az elmélet nem müxik! Akkor egyszerûen eltûnik??? Eltûnni biztos, hogy nem tûnhet el csak úgy... legrosszabb esetben is csak elpárolog! De ki hallott már olyat, hogy a benzin NORMÁL hõmérsékleten csak úgy 1 perc-en belül elillan a levegõbe??? Szóval valami másnak kell törtlnnie! Azt sem hiszem, hogy a kamion söfõr a torkosságáról lenne híres és 100 $-nyi üzemanyagot csak úgy beinna! Szóval a kérdés: MI TÖRTÉNIK AZZAL A TÖBLETT ÜZEMANYAGGAL???
mennyinél?
Nem tudok több kamiont szerezni
ja
Na itt vagy már?
Na anee jer má
és máskor nincs
Csé
esõ van ha nem rax fel pecset
A hard Truckom szar nincs esõ nincs hó nincs semmi
Valami uj patch vagy valami?
:-))))
Nemnagyon hallani semmit még