The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a best of, csak ""😊 perverzeknek (én azért szeretem ezeket)😊
über brutalitás, elkorcsosultak vagyunk, h ilyeneket szeretünk nézni, mármint mi EMBEREK. (nekem már sok)
Ajánlom figyelmetekbe a hardwired.huoldalt, teljes E3 áttekintés, szinte online blog, hírek, videó letöltések.
Assassin creed, alan wake is durva volt.
Érdekes, de RAGE-et nem láttam sehol.
Assassin's Creed 2 is elég durva volt. Ill éjfél körül jön a Star Wars Old Republic - nekem fav😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
IGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGEN
.... még sokáig XD
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
1 hónap múlva jelenik meg az elsõ epizódja a Telltale Games és LucasArts új projektjének:
TALES OF MONKEY ISLAND <#eljen>#eljen>
5 részes lesz.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
De pl. Crysis bitang jól néz ki rajta. 😊
24" elég nagy, de nemsokára elég jó lesz ára, már most sem annyira sok.
Egyébként még nem az a világ van, amikor szükség van második videókártyára, jóval gazdaságosabb (és kompatibilisebb) kicserélni a VGA-t egy erõsebbre. A FullHD-s (1920x1200/1080) TFT monitoroknak meg megvan az az elõnyük, hogy éles képet adnak 1280x800/720-as felbontásban is 1.5x szorzó miatt, ezeket a felbontásokat meg simán viszi a kártyád (még...).
S ez a G(azdasági)V(ilágválság) nélkül is alig lenne sokkal kevesebb...
A monitort azért megveszem, még ha 'tesó' gyerkõcök (értsd: cigány) potyognak az égbõl! 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hiába, ez a technika... Basszus.
Elkezdtem szemezni egy 24"-es monitorral (virtuálisan, képrõl).
A 4850-esem 1920*1200-ban persze bírná egy ideig, de próbálok elõrelátó lenni, ha már egyszer igényeskedni is akarok.
Ezért, megnéztem, milyen új alaplapot kellene vennem ahhoz, hogy egy továbbra is DDR2/3-képes, de már Crossfire-X-re is alkalmas lap legyen... beszarás.
Egy 'vadonás' új gépet lehetne kihozni a 2 hardver árából!
És akkor ugye új VGA, és márkásabb DDR3/gyorsabb és nagyobb vinyó nincs is a képben!
Kész vagyok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
333-as FSB mellett is mehet 1066-on a RAM, 3,2-es DRAM szorzóval, de ott a kérdés annyi, hogy amennyivel gyorsabb a RAM, nem lessz-e annyival lassabb a proci-memo kommunikáció.
A proci tuning egyébként kimerül abban hogy 333 helyett 400-at írsz. Gyakorlatilag lesz a procidból egy E8500 az is kb ugyanígy van megoldva.
A legjobb szabvány kombó ezzel a hardverrel a 400FSB/800DRAM 1:1-ben.
A lényeg, hogy akármit csinálsz, érezhetõ különbséget nem fogsz látni se 800-on, se 1066-on. Egyedül a proci húzásán vehetsz észre változást, +600Mhz mégis csak +600Mhz.
Ha zavar a tuning állítsd 400x7,5-re a procit, úgy is 3Ghz-en fog menni.
[merlinw.org]
Szomorú vagyok.
Ez csak a 8400-es átka, vagy egy alaplap csere megoldaná?
Nagyon nem szívesen mozgatok semmilyen csúszkát, számértéket a hardvereimmel kapcsolatban - eddig pedig egyáltalán nem tettem!
A képet köszönöm, lementettem, hazaviszem.

[merlinw.org]
Azt lehet beállítom. Pedig antituningos vagyok...
De ezzel csak ugye a RAM-ok futnak a névleges teljesítményükön, semmi egyéb nem 'bántódik'?
Alapértelmezettként 800-on hajta. Neked kell feltolnod a RAM szorzót, azonban úgy elveszik az FSB-DRAM 1:1 arány. Ha 400 (333 esetén érdemes feltolni) az FSB-d akkor 2,6-os szorzóra van szükséged, az még úgy jó (3:4-es arány). 333FSB esetén 3,2-es szorzó kell ugye, ott már elég nagy a difi a proci és a ramok adatforgalma között, lehet többet árt mint használ.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A HWInfo mi a tökömnek csak 800 MHz-esnek látja az 1066-os RAM-jaimat?
Lehet, hogy az alaplapommal kellene valamit buherálnom? Meglepne, mert a Gigabyte lap (P35) 1200 MHz-es DDR2-t is támogat, a DDR3 mellé.
Erre elveszed az örömömet! 😄
(Tuti, mert ezt nem BIOS, hanem HD tune írja.)
További info:
SATA Wiki
[merlinw.org]
HD Tune Info:
Supported: UDMA Mode 7 (Ultra ATA/512)
Activate: UDMA Mode 5 (Ultra ATA/100)
Most ha ez UDMA 7-et tud, ami gõzöm nincs mi, akkor miért 5-ön megy?
Dear Laszlo Kereszteny (takysoft),
A while ago hackers messed up DOSBox.com/info.
As precaution all passwords have been reset. You are receiving this email
as you have an account on dosbox.com which is active.
Your username is takysoft and your new password is (nem mondom meg)
We advice you to consider your old username and password combination as compromised. (so update your password if you used the same combination on other sites).
We also like to inform you of the fact DOSBox 0.73 has been released.
Kind regards
DOSBOX team.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
[merlinw.org]
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Adalék, miért is utálják a helybeliek a hölgyikét:
Könyvtáros nénink a belépõ emberekre rá se néz, úgy felel ha kérdezik, hogy a monitorra mered 5 dioptriás szemüvege mögül.
S ne adj' isten, ha a belépõ fiatalka könyvet - ad absurdum! - akar kikölcsönözni, akkor vagy idõt kér tõle, míg "megnézem, ha már lejött", vagy úgy kel fel a gépe elõl, mintha most vették volna ki a lépét, és orvosi javallatra 5cm/óra tipegési sebességre kellene gyorsulnia.
Nem népszerû a faluban.
Ha én tenném ugyanezt, akkor engem kellene korlátozni 😊
A nénike feladata NEM az lenne, hogy egész nap filmecskéket, vetítéseket néz, és billentyûzet gyilkos játékokat futtat.
Õ szimpla - ráadásul nem ráképzett - könyvtáros.
A polgármester asszony pedig szolgáltató helynek tervezte a helyiséget, nem Marika néni saját bejáratú szórakozóhelyévé... 😊