The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hamarosan (jövõre) Free To Play lesz a játék - akkor fogom kipróbálni én.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

enlightened
Hát igen, egyébként a játék, nagyon olyan mintha single lenne, sokaknak is az a bánatuk, hogy ebbõl miért kellet MMORPG-ot csinálni. Gondolom azért itt jöveldemezõbb a cégnek, mert ha single lenne, lewarezolták volna stb. így meg kénytelenek megvenni akik játszani akarnak plusz a havidíj is biztos bevétel. Amit kapunk cserébe a havidíjért, minden hónapban újabb content, bõvítik a sztorit Torquist-el, folyamataos javítások és újdonságok, új cuccok, marketplace stb...

Egyelõre nagyon beszippantott a játék, egyáltalán nincs MMORPG érzésem amikor játszok vele, minden olyan mintha a longest journey új részét játszanám, a MMORPG dolgok itt csak pluszok, amik még élvezetesebbé teszik ezt az utazást. Nem hittem, hogy valaha még hallani fogok Kian-ról a dreamfallból a kedvenc karakteremrõl, de most volt egy egész küldetés, ami róla szólt illetve utaltak rá, tehát csak az érti aki ismerte õt, majdnem sírtam pedig nem szoktam.

IMYke2.0.0.0
Nekem nincs pénzem havidíjas sarcra - pedig a játék érdekelt volna. Single-ben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

enlightened
Most derítettem ki, hogy a secret world sztoriját Ragnar Tørnquist írta, ugyanaz aki a longest journey-ét is szóval akkor már érthetõ a hangulat meg a hasonlóság.

enlightened
Na teljesen beszippantott a game tiszta longest journey feelingje van, mindenkinek teljesen õszintén tudom ajánlani, aki szerette a longest journey-t.

enlightened
Na jó annyi jót hallottam róla, lehet, hogx beruházok a játékra, hátha meglesz benne az a hangulat amit a longest journeyben szerettem, legalábbis akik játszanak vele azt mondják, hogy vannak utalások is benne a longest journeyre meg a hangulat is hasonló. Nem szoktam MMORPG-ozni de most jól ment a meló, úgyhogy megérdemlem 😄

Majd írok, hogy milyen, már ha valakit érdekel és valaki még olvassa ezt a fórumot.

MerlinW
7th Guest HQ zenecsomag ScummVM-hez, Woodcock barátunktól Itt
(A többi mûve már benne van a Scumm csomagban)

[merlinw.org]

enlightened
Hmmm errõl a secret worldról nagyon jókat írnak, azt írják nem oylan mint WOW meg a többi ilyen MMORPG, hanem hogy elég komoly sztorija van, meg a hangulata is durva, egész jónak tûnik az alapján amiket olvastam róla, még mindig az a probléma, hogy nincs idõm egy MMORPG-ra.

enlightened
Megjelent a Secret World nevû MMORPG, amit az a cég csinált aki a Dreamfallt. A szomorú számomra az hogy ez egy MMORPG, tehát nagyon sok idõt venne igénybe és ilyenekre nekem most nincs idõm :S De aki szereti ezt a mûfajt, mármint a massively multiplayer cuccokat tehát csak interneten játszható másokkal, annak ajánlom, steamen is megvásárolható.

Axon
Megnéztem néhány képet a dreamweb-rõl a neten és így már emlékszem rá, legalábbis arra, hogy egyszer már kipróbáltam. Ezt a sajátos grafikát el sem lehet felejteni. Mindenesetre annyit nem játszottam vele, hogy a neve is megmaradjon.

MerlinW
Dreamweb-rõl sem? Pedig az jóság. Fent is van a csomagban szerintem.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Én sem 😊

Axon
Szégyellem magam, de én ezek közül egyikrõl sem hallottam.

takysoft
Amnesia nekem a Humble Bundle-bõl va meg, a Psychonautssal együtt 😊

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
ScummVM 1.5.0

Új támogatott játékok:

Backyard Baseball 2003
Blue Force
Darby the Dragon
Dreamweb
Geisha
Gregory and the Hot Air Balloon
Magic Tales: Liam Finds a Story
Sleeping Cub's Test of Courage
Soltys
The Princess and the Crab

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Még a gyógyszerezés elõtt sem ittam alkoholt, mostanság pedig pont azért nem 😊
Tényleg nem kockáztatok, majd esetleg akkor, ha sikerül városba visszaköltöznöm, és a mentõ valóban pár percen belül odaérhet a lakásomhoz 😊)))

Axon
Én is gyógyszert szedek a szívemre és én sem bírom 10 percnél tovább az Amnesiat.
Nem tudom mennyire fogyasztasz alkoholt, de 3-4 bátorság sör után már nem olyan vészes a játék. Tompít az agyon és az érzékszerveken annyit, hogy nem fog megállni a szíved. Más kérdés persze, hogy így mennyit ér a játék élmény.

mandm
Akkor tényleg hanyagold! Engem is levert a víz jó néhányszor, pedig a kislámpát felkapcsolva hagytam....

Amnesia Live

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

IMYke2.0.0.0
A kérdést megelõzve: ajándékba kaptam, egy csomag részeként - "Amnesia: The Dark Descent".

IMYke2.0.0.0
Nekem már megvan - csak mivel fosok az ilyenektõl, a szívem is gyenge, szerintem játszani egy darabig nem fogok vele 😊

mandm
Ma meg az a Amnesia van 5 amerikai piculáért

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Evin
Voltam én is ma fent, és dettó arra szavaztam. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Meg is vettem a pakkot 😊

IMYke2.0.0.0
Már = Még

IMYke2.0.0.0
Bizony, épp írni akartam! 😊
Már jobban megéri a The Longest Journey + Dreamfall csomagra költeni 😊

Sõt, a gyõzelem nyomán már csak 2,5 ojró!
Akkor õ nyert! :-) Megérdemelten!
Én is rá szavaztam!
IMYke2.0.0.0
STEAM-en 4,99 € a The Longest Journey... csak szóltam 😊

Itt egy Dreamfall szintû/minõségû játékról volt szó (legalábbis, én így értettem)! Ezért a minecrafttal, vagy a többi -pl. platform- indie játékkal nem vethetõ össze.
A minecraft fantasztikus ötleten alapul, de technikai értelemben -persze kis túlzással- a 90-es évek szintjén lévõ játékról beszélünk (a "grafika" egy ikon editorban összedobható). És még így is több mint 2 évig tartott a fejlesztése.

Más kérdés az, hogy mibõl lesz siker, és más az, hogy mit lehet reálisan elkészíteni "házilag".
Valószínûleg elbeszéltünk egymás mellett!
kirol
Ó, talán megszûnt a VIP tagságom. 😊

IMYke2.0.0.0
Itt megvan... Más topikokban tûnt el?

kirol
Vajon mitõl tûnt el a Logo-m a nevemrõl?

Atomreaktor
Prágában is láttam egy ilyen szimulátort, ami a nagyközönség elõtt is nyitva áll, azóta is bánom, hogy nem próbáltam ki 😊

takysoft
szimulátor magyarországon nincs, de németországban repültem vele, igen 😊
elképesztõ élmény 😊

a játék érdekes ötlet 😊
de azért ne felejtsük el, hogy rengeteg játék készül, de kevés lesz sikeres 😛

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
Ja-ja. Volt egy fórum egy másik szerveren, ahol kitárgyaltuk a titkos dolgokat. Én voltam az egyedüli, aki az elsõ pályát 100%-ra tudtam teljesíteni és elmondtam a többieknek hogyan kell ezt csinálni. Na persze a többi pályát már nem tudtam én sem 100%-ra megcsinálni.

moonster
Limbo fincsi volt, 3D hatással is lehet tolni. A hallgatózós pályák nagyon feladták nekem a leckét. Egyik legjobb platform játék mostanában.
Atomreaktor
Egy bizonyos korosztály egyik kedvenc gyerekkori játéka 😊)

Axon
De hülye vagyok. Azt hittem, hogy a space az akció gomb és azzal próbáltam eddig húzni 😊

MerlinW
Fogd meg a lábát és húzd jobbra😊

[merlinw.org]

Axon
Prehistorik 2 - egy ember készítette 😊

Limbo-t most is tolom. Hihetetlen az a játék. Most ott vagyok, ahol egy pók pusztult el az elõzõ pályán és csak a hatalmas szõrös potroha van meg és egyetlen lába. Nem tudok rájönni mit is kell csinálni, na de eddig is volt már olyan pálya ahol megállt a tudomány, aztán még is csak rájöttem a megoldásra. Nem tudtam, hogy 2 ember készítette. Zseniális.

Evin
Vagy Cryengine3.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

MerlinW
Live for speed - 2 ember készítette (A piac legjobb fizikájával rendelkezõ autószimulátora)
Minecraft - 1 ember készítette (az utóbbi idõk legnagyobb bevételét produkáló játék - egyik napról a másikra milliárdos lett)
Limbo - 2 ember készítette (A kategóriás platformjáték)

és még sorolhatnám hosszan a komolyabb és kevésbé komoly címeket.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A terjesztés pedig interneten történne, szerverrõl, jelképes összegért - de akár ingyenes is lehetne.

IMYke2.0.0.0
Nincs elõírva sehol, hogy 40 ember kell...

Léteznek ám olyan játékok, amiket 1-2-3-4-5 emberke készített...
Mi sem lennénk rosszabbak.
Én értek kicsit a Photoshophoz, történet-bonyolítást is bevállalnám <írótárssal még jobb lenne, hiszen "brainstorming" kell>, és eléggé kritikus is vagyok - így bõven adnék tanácsot más dolgokban is 😊
Programozóink vannak. Ott az ingyenes Unreal III Engine SDK... Ott vannak az ingyenes grafikus programok, fizikai motorok, és a rengeteg ingyenes grafikus-elem forrás a neten.
Emellett, a fórumokon segítséget, társakat is tudnánk toborozni.

A Deus Ex No Name Mod is pár emberes meló volt sokáig...

Egy ilyen játék elkészítéséhez minimum 40ember kell (programozók, grafiusok, designerek, írók, 3D animátorok, programtervezõk stb...stb...). És akkor még nincs értékesítve...
Atomreaktor
Nem egészen 😊 Mert itt megvan a tudat, ha igazán akarnánk valóban össze tudnánk hozni egy játékot. Viszont, ha igazán akarnánk, akkor sem tudnánk uralmunk alá vonni a világot 😊 (Bármennyire is szeretnénk)<#eplus2>

Axon
Ez jó hozzáállás. Ezt alapul véve, hogy ha akarnám, akkor lehetnék a világ ura 😊

Szívesen. <#vigyor4>
prederences.ini = preferences.ini
IMYke2.0.0.0
Köszi az információkat. <#worship>