The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyelõre nagyon beszippantott a játék, egyáltalán nincs MMORPG érzésem amikor játszok vele, minden olyan mintha a longest journey új részét játszanám, a MMORPG dolgok itt csak pluszok, amik még élvezetesebbé teszik ezt az utazást. Nem hittem, hogy valaha még hallani fogok Kian-ról a dreamfallból a kedvenc karakteremrõl, de most volt egy egész küldetés, ami róla szólt illetve utaltak rá, tehát csak az érti aki ismerte õt, majdnem sírtam pedig nem szoktam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Majd írok, hogy milyen, már ha valakit érdekel és valaki még olvassa ezt a fórumot.
(A többi mûve már benne van a Scumm csomagban)
[merlinw.org]
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Új támogatott játékok:
Backyard Baseball 2003
Blue Force
Darby the Dragon
Dreamweb
Geisha
Gregory and the Hot Air Balloon
Magic Tales: Liam Finds a Story
Sleeping Cub's Test of Courage
Soltys
The Princess and the Crab
[merlinw.org]
Tényleg nem kockáztatok, majd esetleg akkor, ha sikerül városba visszaköltöznöm, és a mentõ valóban pár percen belül odaérhet a lakásomhoz 😊)))
Nem tudom mennyire fogyasztasz alkoholt, de 3-4 bátorság sör után már nem olyan vészes a játék. Tompít az agyon és az érzékszerveken annyit, hogy nem fog megállni a szíved. Más kérdés persze, hogy így mennyit ér a játék élmény.
Amnesia Live
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Már jobban megéri a The Longest Journey + Dreamfall csomagra költeni 😊
Én is rá szavaztam!
A minecraft fantasztikus ötleten alapul, de technikai értelemben -persze kis túlzással- a 90-es évek szintjén lévõ játékról beszélünk (a "grafika" egy ikon editorban összedobható). És még így is több mint 2 évig tartott a fejlesztése.
Más kérdés az, hogy mibõl lesz siker, és más az, hogy mit lehet reálisan elkészíteni "házilag".
Valószínûleg elbeszéltünk egymás mellett!
elképesztõ élmény 😊
a játék érdekes ötlet 😊
de azért ne felejtsük el, hogy rengeteg játék készül, de kevés lesz sikeres 😛
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Limbo-t most is tolom. Hihetetlen az a játék. Most ott vagyok, ahol egy pók pusztult el az elõzõ pályán és csak a hatalmas szõrös potroha van meg és egyetlen lába. Nem tudok rájönni mit is kell csinálni, na de eddig is volt már olyan pálya ahol megállt a tudomány, aztán még is csak rájöttem a megoldásra. Nem tudtam, hogy 2 ember készítette. Zseniális.
Minecraft - 1 ember készítette (az utóbbi idõk legnagyobb bevételét produkáló játék - egyik napról a másikra milliárdos lett)
Limbo - 2 ember készítette (A kategóriás platformjáték)
és még sorolhatnám hosszan a komolyabb és kevésbé komoly címeket.
[merlinw.org]
Léteznek ám olyan játékok, amiket 1-2-3-4-5 emberke készített...
Mi sem lennénk rosszabbak.
Én értek kicsit a Photoshophoz, történet-bonyolítást is bevállalnám <írótárssal még jobb lenne, hiszen "brainstorming" kell>írótárssal még jobb lenne, hiszen "brainstorming" kell>, és eléggé kritikus is vagyok - így bõven adnék tanácsot más dolgokban is 😊
Programozóink vannak. Ott az ingyenes Unreal III Engine SDK... Ott vannak az ingyenes grafikus programok, fizikai motorok, és a rengeteg ingyenes grafikus-elem forrás a neten.
Emellett, a fórumokon segítséget, társakat is tudnánk toborozni.
A Deus Ex No Name Mod is pár emberes meló volt sokáig...