1129
lézeres-szem-műtét
-
Miskolc88 #249 60 év felett nem ajánlják a lézeres mütétet.
de ha 50 körül akkor nyugodtan megcsináltathatja szerintem -
#248 az öregemet akarnám befizetni egyre, csak félti a szemét...berzenkedik az egésztől :/ -
Miskolc88 #247 2 hetet simán kibirok mert arra fogok gondolni hogy jó lett a szemem !!
aztán jöhet a gépezés ujra :D -
Thanatos #246 énis olvastam azt a blogot is :)
amugy mgé az urban legend se arrol szol hogy egyáltalán nem lehet gépezni, csak arrol, hogy masszivabban nem... , ergo a blogirás még beleférne
de ettöl függetlenül több helyről is hallottam már hogy max 1 hétig nem tanácsos számitogépezni sokat egy nap, ha valaki nagyon extra ovatos akkor 2, de ez a fél év ez marhaság szerintem :D -
Miskolc88 #245 igazad van,mert van egy blog amin egy ember a lézeres mütétjéről ir és a mütét után 1 (!) nappal kezdte el irni. -
Thanatos #244 szerintme ez erősen urban legend, hiatalosan max 1 hétig nem javallott a masszivabb gépezés, tv-zés, stb., de a fél év szeirntem ezer hogy hülyeség, ezzel kb átlag emberek 80%-t kiütnék akiknek a gép a munkájukhoz tartozik -
Miskolc88 #243 neked is :)
jó éjszakát ! -
#242 Helyes,kíváncsi leszek:)
Nah,mára lépek.. jó8:) -
Miskolc88 #241 távoli ismit mütötték lézeresen kancsalság ellen tehát létezik a mütét.
hogy hogyan csinálják azt nem tudom,nov.5én beszámolok mindenről hogy mit mondanak -
#240 Hát nem.. a lézeres szemműtétről hallottam ezt...
egyébként a kancsalságot hogyan tudják műteni?mert ha jól tudom,a kancsalság oka alapvetően az,hogy a szemgolyód nem a megfelelő pozícióban áll,nem? -
Miskolc88 #239 és ez kifejezetten a kancsalsági mütétre vonatkozik ? -
#238 Hát én is csak úgy hallottam,de állítólag igaz:) Mert baromi érzékeny lesz a szemed.. egyébként valóban megéri,utána egy életre megszabadulsz a gondjaidtól:) és lenne mit visszaolvasnod EZSGÉN :DDDDD -
Miskolc88 #237 még nem voltam kivizsgáláson de majd ott elmondják de ez most télleg komoly !?!??
PC nélkül fél évig ?? xD
de kibirnám mer megéri -
#236 Jah a pc kimaradt:D -
#235 Állítólag műtét után fél évig nem szabad tv-zni,napszemüveget hordani,hasonló szemnek megerőltető dolgokat csinálnod.. ezt mondták? -
Miskolc88 #234 jaa köösz :D -
Thanatos #233 good luck, have fun :D -
Miskolc88 #232 az meg mi ? -
Thanatos #231 gl hf :D -
Miskolc88 #230 November 5.én megyek kivizsgálásra!! -
Miskolc88 #229 ja igen.
azt mondta a telefonba is a nő hogy ezt a doki tudja megállapitani.
-
Thanatos #228 akkor hajrá :D
de amugy ugyis doki mondja meg hogy mit lehet és hogy szvsz :) -
Miskolc88 #227 ismerőst lézeresen mütötték kancsalság ellen ,kb 14 éves volt. -
Thanatos #226 oks, ehez nem értek, meg az se hogy ez miylen viszonyban van a lézeres mütéttel, igaábol én semmihez se értek, amit elöbb ritma azt is csak "hallottam" :D -
Miskolc88 #225 figyelj,nekem esztétikailag van baj a szememmel.
szemüveg nélkül kancsal vagyok.
tehát a látásom az jó -
Thanatos #224 oks, én ehez nem értek, énis csak hallottam hogy 24-25töl vállanak kb "garanciát" ami azt jelenti hogy ha visszaromlik a szemed akkor ingyen megcsinálják újra -
Miskolc88 #223 engem már mütöttek 1x hagyományosan 9 évesen kb.
holnap egyeztet anyám időpontot.
-
Thanatos #222 jól hangzik :)
amugy tudtommal ilyen fiatalon ált nem vállalnak garanciát a mütétre, szoval lehet megéri mgé várni picit,d e mondjuk a kivizsgálás mindenképp megéri szeritnem :) -
Miskolc88 #221 ja és a lényeg az hogy ezekszerint van esélyem rá h lézeresen mütsenek :) -
Miskolc88 #220 tehát.
nem nagy dolog,de mind1.
felhivtam ma egy pesti optikát.
megkérdeztem hogy 18 éves kor alatt végeznek-e kancsalság ellenes mütétet lézeresen.
azt mondta a nő hogy ő nem tud erre választ adni csak a doktornő tudja megmondani ha elmegyek kivizsgálásra.
ha ma lefixáltuk volna a kivizsgálás időpontját akkor nov.5-re esett volna.
nagyon sokan keresik ezt a doktornőt azt mondta.
kb ennyi lenne MÉG
majd irok ha van valami -
Thanatos #219 dehogynem vannak, max nem sok irnivalojuk van :) várjuk (vagy ha más nem várom :D) a beszámolodat :) -
Miskolc88 #218 Látom nem sokan vannak a topikba,sőt egyen se :)
ma felhivtam egy optikát és érdeklődtem.
ha vki kiváncsi rá akkor leirom -
Miskolc88 #217 -
#216 Nah,ma elmentem a keretért,végre megvan:))) Mivel csak az egyiket tudták beszerezni ez a verzió lett,de nem is bánom mert ez végig jobban tetszett:P Már csak lencse kell bele,szerintem jövő hét közepére talán hordhatom is 8)
-
Miskolc88 #215 oké!
elolvasom ! -
Lilacsibe #214 Sziasztok!
Most, aug.28-án estem túl az Intralasik lézeres szemműtétemen.
Azóta is minden tökéletes. Mindezekről egy blogot írok, ahol a műtétről magáról is részletesen beszámoltam.
www.intralasik.blogter.hu -
Miskolc88 #213 -
#212 Írtam tegnap ennek a cégnek,és már vissza is írtak! 15ezer a keret,és ha a viszonteladónál nem kapni csak írok neki,és hozat nekem:) Nagyon fasza -
#211 lol,ilyesmi eszembe sem jutott Nah mind1,akkor majd befestem a hajamat szőkére,hogy mégis csak hülyének tűnjek:DDD
Nah lépek alukálni,jó8 Aki pedig tud bármi hasznosat a 189-es kommentben lévő kérdésemmel kapcsolatban az koptassa csak a billt:) -
Miskolc88 #210 LOÁL