1043
-
_Vegeta_ #123 Mos szettem le a thirdspace call to arms es ros-t dvdripben. -
Chrysadee #122 Az összes szezon kijött Regió 2-ben is, de sajna se magyar felirat, se szinkron nincs rajtuk. Ez egyébként engem nem lepett meg.
Itt egy lista az eddig kijött / hamarosan megjelenő B5 DVD-kről: http://babylon5.scifi.hu/b5/b5hirek/hirek.htm#b5dvd -
_Vegeta_ #121 Orulok h ennyi loved van. :) Btw nem olyan sok aza 5 szezon. -
#120 ha lenne normális verzió én megrendelném , a francnak sincs kedve letölteni ennyi cuccot -
_Vegeta_ #119 En egy magyarnak inkabb dvdrippet ajanlok, mivel ingyen letoltheto, szinkron hang is van hozza, vagy keszulnek a feliratok... Sajna en nem tehetem meg h rendeljem amazontol, ahhoz lové kell :( -
#118 ja, csak azért nem ártana legalább 1 felirat, nem igaz hogy nem tudják kinyomni 2-es kóddal is, és akkor valszeg lenne felirat is. -
#117 Tök8, a mai DVD playerek és ROM-ok nagy részének ez mind1. -
#116 mert ha 2-es régiókóddal lenne talán még meg is érné, így marad a kalózkodás. -
#115 MIért izgat ??? -
#114 csak 1-es régiókóddal jött ki? :( -
#113 Mitől lenne, régiókód 1-es amcsi DVD-k ?!! -
#112 van ezeken magyar felirat? -
#111 Sosem azt adják ki DVD-n ami filmen ment, főleg nálunk. Az extra részekhez meg végképp nincs szinkron. -
#110 ??? -
#109 Rövidebb amit a TV-ben adtak mint ez pölö. -
#108 persze nem lenne 5.1 -
#107 mert? mi a baj a régi szinkronnal? -
#106 Ha ezt a verziót kiadnák, biztos hogy újra kéne szinkronizálni, azt meg nem tennénk zsebre ! -
#105 Számold át, meg azt is hány DVD-t kapsz ezért a pénzért, illetve szezononként mennyibe fájna és máris bagó...
De vehetsz Ázsiai importot is 299.99-ért (én attól óvakodnék).
Példának okáért haveromnak is megvan az ST NextGen, szezononként 200sokdollár, szal. egy igazi fan-nak semmi sem drága. -
#104 ja azt hittem itthon is kiadták, jó volt ennek a sorozatnak a szinkronja -
#103 hát figy ha neked a 360 dollár +shipping bagó.. akkor gratulálok... -
#102 Itt még a Gathering/Beginning-gel együtt is meg lehet bagóért rendelni az 5 szezont egyben, úgy teljes.
Amazon Bab5 -
#101 Amazon.com -
#100 hol? -
#99 Egyenlőre nincs "kedvem" évfordulóra készülök az kicsit soba fog fájni:) Ilyenekre nem lesz "fantáziám":) -
#98 Érdemes megvenni a teljes sorozatot egyben. Már kiadták DVD-n és nem is vészes az ára. -
#97 pár rész nekem is megvan. de attól még adhatná a tv újra :) -
_Vegeta_ #96 Nekem magyarul is nyenyenye :) -
#95 Hernyó legyek?? itt vana gépemen angol szinkronnal az egész sorozat:) lehet leülök megnézni:) -
_Vegeta_ #94 Majd adjak a dvd-t a szakuzletekbe -
#93 jó lenne ha megint elkezdenék adni valahol -
_Vegeta_ #92 Gezike, Gozike :D -
#91 makett... -
_Vegeta_ #90 Popec kis modell :) -
#89 -
Chrysadee #88 Punker:
Itt mindent megtudhatsz róla magyarul: http://free.x3.hu/b5lr
B5: http://babylon5.scifi.hu -
#87 Ez egy TV film folytatás. -
#86 most nézem a Babylon 5 Legend of the Rangers-t, ez mi valami külön kis story? -
_Vegeta_ #85 Szivas :) -
#84 Én nem ismertem eddig... De pont azok jöttek le már DC-n amik ott is megvannak:)