Pitbull-avagy a szerény kutya

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
öcsém kicsi volt..pár éves és véletlen ollo került a kezébe ..és volt olyan ügyes hogy belevágott a kuyta fülébe..nem vágte le .. de belevágott egy jo 2 centit...
Dynamic
"de egyszer öcsém elvágta a kutyám fülét ollóval"

???

CSOCSO
szereti az állatait... verekedtetni😊))))))
CSOCSO
dejo neked...amugy meg elõfordulhat hogy egy kutya erõsebb a pitnl..senki nem mondta hogy ez a legkirályabb kutya..bár szinte majdnem igaz a dolog...

hja és mit is jelent az hogy divatbol???
azért hogy elmonthasd hogy hehe ez pit???
nekem pitem volt semmit nem cisnáltam vele..voltam már it harcon és nem teszem volna ki a kutyámat egy ilyen dolognak...azok a hangok.. huhh.. kicsit fiatalabb lettem volna lehet hogy máig rémálmaim lennének...
szal lehet ugy tartani pitet mint egy németjuhászt vagy akármi mást...

azon kívûl hogy joval ovatosabban kell vele bánni.. hisz nekem is volt már nem egyszer hogy nekirontott kutyáknak aztán volt visongás hogy jAJ NE A KIS KUTYÁM ! SZEDJE LE ROLA MAGA BAROM stb...

de egyszer öcsém elvágta a kutyám fülét ollóval és csak kicsit mordult rá az öcsémre..fater olyat baszott a hátára a kutyának hogy majdnem söszecsuklott.. azota olyan bajaim voltak vele hogy hivtam magamhoz és lelapult behuzva a farkát😞(((((((( szal ilyen is lehet egy pit egy idõ után..pedig nem volt verve...
Bruce Lee
Gratulálok, te egy igazi állatszeretõ ember vagy. :-/
Lteebee
Vagy hogy "xy újabb gyereket támadott meg, tettét ismét egy hírhedten könnyen elsülõ fegyverrel hajtotta végre".

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

CSOCSO
amugy most olvastam hogy valami olyasmi volt hogy ezt a kisfiut a családbanm harapta meg a kutya..szal az apa hozta a kutyát és a kertben harapta meg.... no mindegy...
Bruce Lee
csocso:
csak kis mértékben tudok most veled egyetérteni, mert továbbra is úgy gondolom hogy a gazda a hibás. Nem amiatt, hogy támadott a kutyája, errõl adott esetben tényleg nem tehet. Arról viszont már bizony õ tehet, hogy a kutyájának viselkedését (illetve fajtájának viselkedését, lehetséges viselkedését) nem tudta kontrollálni, és egyeltalán lehetõséget "adott" arra, hogy egy ilyen eset megtörténjen.
Eddig általánosságban irtam, de most akkor vegyük a te esetedet. A támadás a kutyád hibája volt (már ha az ösztönös viselkedést felróhatjuk hibának), az viszont már a tiéd, hogy lehetõséget adtál rá a kutyádnak. Akár így, akár úgy.. ha más nem, akkor hosszú pórázon kell vinni a kutyát emberek közé, és legfeljebb üres területen elengedni stb.. (most nem tudom konkrétan hogy történt a dolog).

És mondom mindezt úgy, hogy nekem meg kan rotim van, szal nem éppen egy birkatürelmû jószág ha baszogatják (fõleg más kan kutya). De ezt számításba kell venni és ennek megfelelõen tartani, sétáltatni stb.. már több mint 5 éves elmúlt, én úgy érzem eddig jól neveltem, soha nem bántott még senkit, de ha most megharapna valakit mondjuk séta közben, én biztos hogy magamat érezném hibásnak.
CSOCSO
ezt soxor sokmindenki halál könnyen tudja mondani a gazda a hibás...de gondoljatok csak bele... vagy mondom ugy hogy vagyok én a volt pitemmel..halál jol nevelve stb, egyszer pár srác rohangál,üvöltözik végülis csak játszanak de a gyerekekkel nagy zsibaly jár...fociznak stb, a kutya akármi miatt bekattan, mindegy miatt..megdobják,elkezdenek ugatni vagy valami erre a kutya akárhuogy betámadja az egyik gyereket...nah megtörtént többi részletbe ne menjünk bele..aztán jön mindenki hogy én vagyoka hibás.. hát elküldenék mindenkit a halál******* hogy hibáztassák a *********** én nem tehetek semmirõl, jol neveltem talán a kutya nem csak igy viccbõl harapta le a gyerek fejét...amugy én is legszivesebben lelõném a kutyámat hisz ilyet nem szabad csinálni...azaz elaltatnám szegénykémet...haragudnék rá azért amit tett és rohadtul fájna hogy elvesztem, hisz szerettem ezért volt jol nevelve, etetve, sokat játszottam vele, velem aludt stb...
ÉN személy szerint nem teljesen mindíg a gazdákat hibáztatnám...mondjuk a legtöbbre csak rá kell nézni...ha egy összevert köcsög a gazdája akkor egybõl levágni...
CSOCSO
ez se igaz...magyarországon az utcsó 3-4bõl roti volta tettes!!!
Lteebee
Lehet, hogy a támadások 95%a nem pit, de azt 300 másik fajta csinálja.
Az 5-öt meg egy.

CSOCSO
ma vagy tegnap megtámadott egy kisgyereket egy kutya igen rondán, nem tom pontosan de elég csunyán szétszedte a kissrác fejét..
ja és nem Pit volt😊!
Lteebee
Ezzel egyet tudok érteni.

Bruce Lee
A leírásod alapján teljesen egyetértek veled, a kutya gazdája szvsz felelõtlen (bunkó?), nem való neki állat. Mivel a másik kutya kan volt, a tiéd meg idõs is, szuka is - ki merem jelenteni hogy vmi nem kerek a kutya fejében sem, mert normális kan ilyesmit nem mûvel.

DE: ezzel együtt még mindig azt mondom, hogy a kutya gazdája a hibás, és nem a kutya. A kutya olyan lesz amilyenre neveled, minden agresszív pitre és "harcikutyára" jut 20 másik ugyanabból a fajtából, ami viszont teljesen normális, barátságos stb..
Az ilyen gazdák miatt tartanám én jó ötletnek, hogy bizonyos fajták tartását vmiféle vizsgához kössék, a kutya fajtája és mérete legyen összhangban a gazdával, mert láttam én már olyat hogy kau húzott maga után a egy kb 60-70 éves öregasszonyt szó szerint úgy, hogy az a hasán csúszott a kutya után. 😞
Lteebee
Én próbáltam nyitott lenni a harcikutyarajongókkal kapcsban.

De szombaton voltam otthon és kicsit sétáltam a 14 éves német vizsla szuka kutyámmal, aki elég barátkozós.

Jött a srác az izomkutyával(pórázon), enyém megy oda, hiszen régebben már találkoztak és nem is volt gond.

A köcsög pit(vagy staff, ahogy akarjátok) meg indul meg és borítja fel csóri kutyámat.

Ja még valami: az említett másik kutya kan.

Ilyen szitut eddig csak ptbullal, meg németjuhásszal láttam eddig.

Többet nem fûzök hozzá, mert moderálni kéne.

CSOCSO
mindjárt rád eresztem a netpitemet😊..amugy a sokilyen-t nem direkt írtam egybe...
maxtor
Rotija van vkinek.Most akarok venni a kutyám mellé aki nem roti!

PResident Evil
pff

Grétsy
jol = jól

Elégtelen!

A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.

Grétsy
sokilyen = sok ilyen

Elégtelen!

A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.

CSOCSO
hát igen....és sajna nagyon sokilyen gazdácska van...voltam már pit tenyésztõnél.hát kb 6-7 kutyája volt..mindegyik felnõtt izmos vadállat...de legalább jol voltak eltartva...
Bruce Lee
és ezzel mit akartam mondani?

csak hogy vegyék észre az emberek, hogy az igazi állatok köztünk vannak.
K.András is jobban tenné ha a "hogyan ölöm meg a kutyát félkézzel 2 perc alatt" duma helyett inkább magába nézne. Aki szereti az állatokat, azok szemében szerintem mélyen elástad magad. Az enyémben biztos!
Bruce Lee
Egy kutya olyan lesz, amilyenre gazdája neveli, ahogy bánik vele, ahogy tartja. Ha kedves, barátságos nevelésben és sok szeretben részesül, akkor ezekbõl a kölykökbõl

a #87-ben hozzászólásban látható kutyák lesznek.

De vannak "emberek", akik azt élvezik ha uralkodhatnak az állatok felett, ettõl érzik erõsnek magukat - pedig egy nagy nullák, gyáva, féreg alakok. Szívem szerint ugyanabban részesíteném õket, mint amit õk tettek az állatokkal.

Õt kikötötték egy autopálya mellé és otthagyták

Kikötték egy agyonverték 😞(((((

Õt meg az utcáról szedték össze

Neki a szemét ütötte ki a gazdája, pár hét után sajnos elpusztult parvo-ban

Õt gazdája elhanyagolta, nem kezeltette a rühösségét és éheztette

Õt sok szenvedés után az utcáról szedték össze, egy kerti locsolócsõ volt a nyakára tekeredve. Gazdáját szerencsére elítélték.

Õt az utcán találták meg számos vágással a fején, soha nem jelentkeztek érte, senki nem fogadta örökbe. 1999. május 05-én végleg elaltatták.

Õt egy parkban hagyták ott

A kép önmagáért beszél 😞

Õt gazdája nem sajnálta küzdõtérre küldeni. Az eredmény látható.

Pedig még csak kölyök.. 😞 biztos "megérdemelte" hogy így bánjanak vele..

Õ szintén ismeri a ringeket .. 😞

Õ is ismeri a ringeket.. 😞

és még néhány ring kép:

Grétsy
Sûlyed = süllyed

elégtelen!

Bruce Lee
Amerikai Staffordshire Terrier

szerintem ezek a kutyák gyönyörûek 😊

Pitbull

CSOCSO
😊))))))))))))
Harder
Ok 😊))

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Harder
Nem tudom mostanában hogy megy, de elég "népszerû" volt régebben hogy a kutyát könyökre fogatták .. az kegyetlenül tud fájni, azonkívül nem is tudsz igazán a kutyához férni mert olyan pozícióban van hozzád képest ..
A másik durva mikor a kutya hónaljnál fog meg 😞

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Mike
nincs miért

ha nem szólsz sosem veszem észre, hogy nem annak írtam, akinek akartam

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

cenobite
Okés! Bocs részemrõl is.

gamertag: kenobita

Mike
ezek szerint lehet, hogy CSOCSO mégsem kedveli K.Andriska buksi fejét, és csak téged akart megvédeni...

Mike
61-esre ment volna

nem igazán értettem mi bajod, amikor én neked semmi rosszat nem mondtam 😊
de mostmár látom, bocsesz

Mike
hopp

EZ NEM NEKED MENT SORRY

nem vettem észre, ne haragudj

a címzett K.Andriska drága
aki élvezetbõl öl puszta kézzel kutyát, és erre még büszke is 😞

CSOCSO-val meg már régrõl szeretjük egymást 😊

cenobite
A személyeskedést jó lenne mellõzni! Direkt írom, hogy nem akarlak ezzel a hozzászólással megbántani, erre kapom ezt a kedves üzenetet tõled. Gratulálok ember(?), büszke lehetsz magadra és arra, hogy "húmostaztándeodamondtam"!

#73-as hozzászólásodhoz is csak gratulálni tudok! Így kell ezt, kultúráltan, értelmes ember módjára... Szánalmas.

Mike at home
egyebkent a te velemenyedre anmugy is nagy ivben teszek, gombockam

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
szerintem nyugodtan szopjatok le egymast, ha annyira odavagytok egymasert

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tikal
vad vizslát nem is, csak idiota az összes, ugatnak azok is össze issza😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
bagoly mondja verébnek...ROFL vagy ember..
CSOCSO
mert neked faszább az arcod mi te pöcs?
Davidus
A tiédet lehet😊

V9ykn8_TZL0

Mike
szerintem a tacskó is simán kettéharapja a sípcsontodat

Mike
eszembe jutott még egy idevágó szó:

SINTÉR

Mike
mondjuk én még vad vizslát nem láttam

a tacskót én meg hamis kutyának tartom
amikor úgy gondolja nem látod, akkor harap
szembül ellenben nem támad
legalábbis az összes ismerõsömet, akit idáig kutya megharapott, az mind tacskó volt, és mindig hátulról harapott a bokájukba

Mike
hozzászólásaimat végigolvasva lemérhetõ, hogy hol beszélt belõlem az indulat, és hol higgadtam le 😊)

Mike
jaja egyetértünk
amelyik kutya erõsebb az embernél, az veszélyes is rá nézve.
és persze ez függ az adott embertõl is, amelyik rám nem, egy öreg nénikére (akit pikk-pakk feldönt) lehet, hogy az.

Mike
most ástad el magadat végleg pöcsfejkém, hogy te mekkora egy paraszt vagy!

Davidus
Így van bizony a tacskó is lehet egy az egyben olyan vad mint egy pit vagy egy vizsla. Annyi az egész hogy egy bevadított tacskó nem tudja kettéharapni a sipcsontomat viszont egy pibull simán😊

V9ykn8_TZL0

K.András
Na a hermafrodita Mike is megjelent.Mindjárt sikerült is 12 semmilyen hozzászolást birni 😄DD
Ahogyan szokta.A kötekedés megy semmi más, egyébként ha valaki bátor és nem sajnálja a kutyáját akkor irjon mailt, megbeszéljük odamegyek és két perc alatt nem lesz kutyája, ilyen egyszerü.Nem azt kell irni hogy mi lenne ha,hanem hozzátok a kutyát és akár hivhatunk független embert is.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

cenobite
Bocs a kirohanásért, a #48-as hozzászólásod nem is olvastam, igazad van. szóval peace!... De a 47-es hozzászólásod vége ultragáz... Sorry.

cenobite
Egy német juhász is LEHET veszélyes. Egy roti is LEHET veszélyes, egy boxer is LEHET veszélyes, egy tacskó is LEHET veszélyes.
Nem a fajtája miatt veszélyes egy kutya, hanem amiatt, amivé esetleg a degenerált gazdája neveli.
Nem bírom az ilyen általánosításokat, hogy "márpedig ha pitbull, akkor veszélyes"
Azok szoktak ilyet írni, akiknek fingjuk nincs a fajtáról. Nem téged akarlak ezzel megbántani, csak egyszerûen egy kis TOLERANCIÁT kérnék azoknak a nevében, akik normálisan, nem harcra/keménykedni/ijesztgetni tartják a kutyájukat. (Fajtától függetlenül)

Oldal 1 / 3Következő →