Pitbull-avagy a szerény kutya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hja és mit is jelent az hogy divatbol???
azért hogy elmonthasd hogy hehe ez pit???
nekem pitem volt semmit nem cisnáltam vele..voltam már it harcon és nem teszem volna ki a kutyámat egy ilyen dolognak...azok a hangok.. huhh.. kicsit fiatalabb lettem volna lehet hogy máig rémálmaim lennének...
szal lehet ugy tartani pitet mint egy németjuhászt vagy akármi mást...
azon kívûl hogy joval ovatosabban kell vele bánni.. hisz nekem is volt már nem egyszer hogy nekirontott kutyáknak aztán volt visongás hogy jAJ NE A KIS KUTYÁM ! SZEDJE LE ROLA MAGA BAROM stb...
de egyszer öcsém elvágta a kutyám fülét ollóval és csak kicsit mordult rá az öcsémre..fater olyat baszott a hátára a kutyának hogy majdnem söszecsuklott.. azota olyan bajaim voltak vele hogy hivtam magamhoz és lelapult behuzva a farkát😞(((((((( szal ilyen is lehet egy pit egy idõ után..pedig nem volt verve...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
csak kis mértékben tudok most veled egyetérteni, mert továbbra is úgy gondolom hogy a gazda a hibás. Nem amiatt, hogy támadott a kutyája, errõl adott esetben tényleg nem tehet. Arról viszont már bizony õ tehet, hogy a kutyájának viselkedését (illetve fajtájának viselkedését, lehetséges viselkedését) nem tudta kontrollálni, és egyeltalán lehetõséget "adott" arra, hogy egy ilyen eset megtörténjen.
Eddig általánosságban irtam, de most akkor vegyük a te esetedet. A támadás a kutyád hibája volt (már ha az ösztönös viselkedést felróhatjuk hibának), az viszont már a tiéd, hogy lehetõséget adtál rá a kutyádnak. Akár így, akár úgy.. ha más nem, akkor hosszú pórázon kell vinni a kutyát emberek közé, és legfeljebb üres területen elengedni stb.. (most nem tudom konkrétan hogy történt a dolog).
És mondom mindezt úgy, hogy nekem meg kan rotim van, szal nem éppen egy birkatürelmû jószág ha baszogatják (fõleg más kan kutya). De ezt számításba kell venni és ennek megfelelõen tartani, sétáltatni stb.. már több mint 5 éves elmúlt, én úgy érzem eddig jól neveltem, soha nem bántott még senkit, de ha most megharapna valakit mondjuk séta közben, én biztos hogy magamat érezném hibásnak.
ÉN személy szerint nem teljesen mindíg a gazdákat hibáztatnám...mondjuk a legtöbbre csak rá kell nézni...ha egy összevert köcsög a gazdája akkor egybõl levágni...
Az 5-öt meg egy.
ja és nem Pit volt😊!
DE: ezzel együtt még mindig azt mondom, hogy a kutya gazdája a hibás, és nem a kutya. A kutya olyan lesz amilyenre neveled, minden agresszív pitre és "harcikutyára" jut 20 másik ugyanabból a fajtából, ami viszont teljesen normális, barátságos stb..
Az ilyen gazdák miatt tartanám én jó ötletnek, hogy bizonyos fajták tartását vmiféle vizsgához kössék, a kutya fajtája és mérete legyen összhangban a gazdával, mert láttam én már olyat hogy kau húzott maga után a egy kb 60-70 éves öregasszonyt szó szerint úgy, hogy az a hasán csúszott a kutya után. 😞
De szombaton voltam otthon és kicsit sétáltam a 14 éves német vizsla szuka kutyámmal, aki elég barátkozós.
Jött a srác az izomkutyával(pórázon), enyém megy oda, hiszen régebben már találkoztak és nem is volt gond.
A köcsög pit(vagy staff, ahogy akarjátok) meg indul meg és borítja fel csóri kutyámat.
Ja még valami: az említett másik kutya kan.
Ilyen szitut eddig csak ptbullal, meg németjuhásszal láttam eddig.
Többet nem fûzök hozzá, mert moderálni kéne.
Elégtelen!
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
Elégtelen!
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
csak hogy vegyék észre az emberek, hogy az igazi állatok köztünk vannak.
K.András is jobban tenné ha a "hogyan ölöm meg a kutyát félkézzel 2 perc alatt" duma helyett inkább magába nézne. Aki szereti az állatokat, azok szemében szerintem mélyen elástad magad. Az enyémben biztos!
a #87-ben hozzászólásban látható kutyák lesznek.
De vannak "emberek", akik azt élvezik ha uralkodhatnak az állatok felett, ettõl érzik erõsnek magukat - pedig egy nagy nullák, gyáva, féreg alakok. Szívem szerint ugyanabban részesíteném õket, mint amit õk tettek az állatokkal.
Õt kikötötték egy autopálya mellé és otthagyták
Kikötték egy agyonverték 😞(((((
Õt meg az utcáról szedték össze
Neki a szemét ütötte ki a gazdája, pár hét után sajnos elpusztult parvo-ban
Õt gazdája elhanyagolta, nem kezeltette a rühösségét és éheztette
Õt sok szenvedés után az utcáról szedték össze, egy kerti locsolócsõ volt a nyakára tekeredve. Gazdáját szerencsére elítélték.
Õt az utcán találták meg számos vágással a fején, soha nem jelentkeztek érte, senki nem fogadta örökbe. 1999. május 05-én végleg elaltatták.
Õt egy parkban hagyták ott
A kép önmagáért beszél 😞
Õt gazdája nem sajnálta küzdõtérre küldeni. Az eredmény látható.
Pedig még csak kölyök.. 😞 biztos "megérdemelte" hogy így bánjanak vele..
Õ szintén ismeri a ringeket .. 😞
Õ is ismeri a ringeket.. 😞
és még néhány ring kép:

elégtelen!
A másik durva mikor a kutya hónaljnál fog meg 😞
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
ha nem szólsz sosem veszem észre, hogy nem annak írtam, akinek akartam
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nem igazán értettem mi bajod, amikor én neked semmi rosszat nem mondtam 😊
de mostmár látom, bocsesz
EZ NEM NEKED MENT SORRY
nem vettem észre, ne haragudj
a címzett K.Andriska drága
aki élvezetbõl öl puszta kézzel kutyát, és erre még büszke is 😞
CSOCSO-val meg már régrõl szeretjük egymást 😊
Direkt írom, hogy nem akarlak ezzel a hozzászólással megbántani, erre kapom ezt a kedves üzenetet tõled. Gratulálok ember(?), büszke lehetsz magadra és arra, hogy "húmostaztándeodamondtam"!
#73-as hozzászólásodhoz is csak gratulálni tudok! Így kell ezt, kultúráltan, értelmes ember módjára... Szánalmas.
gamertag: kenobita
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a tacskót én meg hamis kutyának tartom
amikor úgy gondolja nem látod, akkor harap
szembül ellenben nem támad
legalábbis az összes ismerõsömet, akit idáig kutya megharapott, az mind tacskó volt, és mindig hátulról harapott a bokájukba
amelyik kutya erõsebb az embernél, az veszélyes is rá nézve.
és persze ez függ az adott embertõl is, amelyik rám nem, egy öreg nénikére (akit pikk-pakk feldönt) lehet, hogy az.
V9ykn8_TZL0
Ahogyan szokta.A kötekedés megy semmi más, egyébként ha valaki bátor és nem sajnálja a kutyáját akkor irjon mailt, megbeszéljük odamegyek és két perc alatt nem lesz kutyája, ilyen egyszerü.Nem azt kell irni hogy mi lenne ha,hanem hozzátok a kutyát és akár hivhatunk független embert is.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Nem a fajtája miatt veszélyes egy kutya, hanem amiatt, amivé esetleg a degenerált gazdája neveli.
Nem bírom az ilyen általánosításokat, hogy "márpedig ha pitbull, akkor veszélyes"
Azok szoktak ilyet írni, akiknek fingjuk nincs a fajtáról. Nem téged akarlak ezzel megbántani, csak egyszerûen egy kis TOLERANCIÁT kérnék azoknak a nevében, akik normálisan, nem harcra/keménykedni/ijesztgetni tartják a kutyájukat. (Fajtától függetlenül)