Geforce2 MX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ember: Kösz szépen! Most már biztos, hogy olyat nem veszek.
Igo: Mert olcsóbb fajta DDR ramot használnak. Csak 64 bites memóriabusszal van felszerelve, ettõl nem gyorsabb, mint az sdr-es kártyák, amiken 128 bites van. A nanosec értékek is rosszabbak a DDR-esnél. Kb ugyanolyan teljesítmény, de néhol még lassabb is!
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a creative gf2 MX ddr mitõl olcsóbb, mint a többi gf2 MX amiken ráadásul csak sdr van?
Van uj leadtek driver!
6.48 integrált detonatorral 9x/Me hez, és 6.66detonatorral W2Khoz.
www.leadtek.com.tw
6.48 integrált detonatorral 9x/Me hez, és 6.66detonatorral W2Khoz.
www.leadtek.com.tw
ti mit tudtok Asus GF2MX V7100 tweak-rol? mert en semmit. megkoszonnem ha valaki megmondana meddig es egyaltalan erdmese-e tweak-leni ezt a kartyat.
erre jó a BOXos proci...
nekem BF6 van ami lényegében BH6...szal nekem sincs 4x AGP, ami nem is jelent ugyse semmit, egy Radeon avgy Gef2GTS alatt.
Amugy a driver az egy Leadtek keretbe általam belebuhert 6.47es
Amugy a driver az egy Leadtek keretbe általam belebuhert 6.47es
direwolf
az kissé kevés.
Nekem egy P3 450@600 van (még épp), WinME, DX8, Ugyanolyan Leadtek MX, 214/214en 4680at csinál. Nvidiáknak nagyon kell a Mhz alá, szal nem értem mér kevesebb nálad...az SSE nem szokott ennyit számitani itt..
az kissé kevés.
Nekem egy P3 450@600 van (még épp), WinME, DX8, Ugyanolyan Leadtek MX, 214/214en 4680at csinál. Nvidiáknak nagyon kell a Mhz alá, szal nem értem mér kevesebb nálad...az SSE nem szokott ennyit számitani itt..
nana😊 S3 és a geforce egy topic alatt szentségtörés😊)
huh hát az elég gáz
milyen vassal sikerült ez?
kizárt dolog hogy ennyit csináljon ennél még egy s3 virge is többet visz
milyen vassal sikerült ez?
kizárt dolog hogy ennyit csináljon ennél még egy s3 virge is többet visz
elfelejtetted betenni a videokártyát
elfelejtettél kilépni a 3d studioból, mielõtt benchmarkolsz
elfelejtettél gépet upgradelni úgy öt éve
elfelejtettél kilépni a 3d studioból, mielõtt benchmarkolsz
elfelejtettél gépet upgradelni úgy öt éve
http://www.leadtek.com.tw/engeforce_2_mxDL.htm
Az NV20-as chiprõl a következõ hírek kerültek nyilvánosságra:
0,15 vagy 0,13 mikronos gyártási technológia
a chip bonyolultsága: 30-50 millió tranzisztor
Rendering Pipeline-ok: 4
Texture Units per Pipeline: 3
300MHz-es magsebesség
250MHz-es memória-sebesség (DDR)
memória sávszélesség: 8GB/sec
Sebességel kapcsolatos adatok:
1200 millió pixel/sec
3600 millió texel/sec
150 millió háromszög/sec
Nos, az adatok olyanok, amilyeneket vártunk. Az egyetlen furcsaság az a gyártási technológia. Habár a 0,15 mikron elég gyanús, mivel a TSMC - ahol az NVIDIA gyártja a chipjeit - még nem áll készen az új tenchnológia tömeges gyártására. A mag mérete kb. kétszer akkora lesz, mint a GeForce2-es chipé.
Lehetséges azonban, hogy ezen adatok csak szóbeszéden alapszanak. A hivatalos információk csak februárban jelennek meg, amikor az nVidia felfedi a homályt új csodájával, az NV20-al kapcsolatban. Akkor majd elválik, mennyire fedik ezek az adatok a valóságot.
0,15 vagy 0,13 mikronos gyártási technológia
a chip bonyolultsága: 30-50 millió tranzisztor
Rendering Pipeline-ok: 4
Texture Units per Pipeline: 3
300MHz-es magsebesség
250MHz-es memória-sebesség (DDR)
memória sávszélesség: 8GB/sec
Sebességel kapcsolatos adatok:
1200 millió pixel/sec
3600 millió texel/sec
150 millió háromszög/sec
Nos, az adatok olyanok, amilyeneket vártunk. Az egyetlen furcsaság az a gyártási technológia. Habár a 0,15 mikron elég gyanús, mivel a TSMC - ahol az NVIDIA gyártja a chipjeit - még nem áll készen az új tenchnológia tömeges gyártására. A mag mérete kb. kétszer akkora lesz, mint a GeForce2-es chipé.
Lehetséges azonban, hogy ezen adatok csak szóbeszéden alapszanak. A hivatalos információk csak februárban jelennek meg, amikor az nVidia felfedi a homályt új csodájával, az NV20-al kapcsolatban. Akkor majd elválik, mennyire fedik ezek az adatok a valóságot.
hogy hogy nem akar müxeni?
Én is frissitettem a Biost - igaz nem valami csúcs kártyán, hanem bansheen- de nálam is gyorsabb lett és sokkal jobban tuningolható! - megéri, de csak ha vállalod a kockázatot
Elsõ kérdésedre:
-Igen kotzkázatos, no gari, ha nem indul a zsuga flash után
-de megéri, nekem pl kb 10% gyorsulást hozott, jobban hajtható (Leadtek) most birja 220/220 ig
-Igen kotzkázatos, no gari, ha nem indul a zsuga flash után
-de megéri, nekem pl kb 10% gyorsulást hozott, jobban hajtható (Leadtek) most birja 220/220 ig
Ja te a dh - ra gondolsz? Az kb netto 35 körül van!
Mármint, hogy az Mx drágább, mint 35000? Szerintem meg pont annyi, vagy még olcsóbb!
vagy amit alaplaphoz adnak gart drv
via 4in1
via 4in1
na valamikor talán hozzánk is eljut
a kártya eleje
és hátulja
azt irták lehet hogy kamu képek de nem biztos
a kártya eleje
és hátulja
azt irták lehet hogy kamu képek de nem biztos