Geforce2 MX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van rajta Twin View Clone funkció. Az nem megy?
na voltszerencsem egy tv out os mx et megnezni...
most ettol vannak ugy kizuhanva az emberek?? ha tvt akarom hasznalni nemmegy amonitor ha forditva akor a tv... hu micsoda nagy ujitas... a regi riva128 zx mar tudta egyszrre kezelni a kettöt....
most ettol vannak ugy kizuhanva az emberek?? ha tvt akarom hasznalni nemmegy amonitor ha forditva akor a tv... hu micsoda nagy ujitas... a regi riva128 zx mar tudta egyszrre kezelni a kettöt....
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
1024*768*16
cel700+g2mx+192M
3382 pont és látom itt hogy mindenkinek 4000
körül van pedig a drivert is frissitettem igaz azelött még ennyi se volt
mijé?
cel700+g2mx+192M
3382 pont és látom itt hogy mindenkinek 4000
körül van pedig a drivert is frissitettem igaz azelött még ennyi se volt
mijé?
direwolf: Letöltöttem 6.47-es leadtek drivert, és clone üzemmódban csak 640x480 16 színt tudott.
Ha állítottam akkor képernyõ frissítése ismeretlen. 😞
Az is lehet, hogy már a win98 hullott szét a sok prg instal, uninstaltól.
Ha állítottam akkor képernyõ frissítése ismeretlen. 😞
Az is lehet, hogy már a win98 hullott szét a sok prg instal, uninstaltól.
Köszi srácok a segítséget, még azt mondjátok már meg, hogy a 2000-es 3DMarkot hol lehet letölteni, ha egyáltalán lehet ilyet... Mégvalami, a G2-t lehet tuningolni, mert az lenne a kircsi ha meghúznám a Duront, meg a videókártyát is.
Köszike... ~😊
Köszike... ~😊
Nekem a 6.27-es detonator jött be a legjobban.
A 6.47-essel már nem mûködött rendesena TwinView funkció.
A 6.47-essel már nem mûködött rendesena TwinView funkció.
Zocsi: teljesen más a számolásuk. A '99 inkább a cpu-tól függ, és sok technológiai vívmányt még nem használ ki. A 2000 már inkább videókártya-függõ, tehát nem lehet olyant, hogy pl. " 7000 pontom van '99-ben, számold ki a 2000-est is..." mert nincs váltószám.
© ember
Jelenleg T&L támogatás a GeF és Radeon kártyákban van.
Meg a Viper II /savage 2000/ kártyákban...
Jelenleg T&L támogatás a GeF és Radeon kártyákban van.
Meg a Viper II /savage 2000/ kártyákban...
Nem tudom, biztos teljesen más a pontozás a 99-ben.
A hardveres T&L annyit csinál, hogy a cpu helyett kiszámolja a geometriát és a megvilágítást. Természetesen sokkal gyorsabban, mint bármilyen proci. Ez különösen sok poligonnál és sok fényforrásnál jelentõs. A 3Dmark99 nem használja ki, a játékok közül is elég kevés, de egyre több. Jelenleg T&L támogatás a GeF és Radeon kártyákban van. A 3dmark 2000 1.1-ben elég sokat javít (nálam) a pontokon, ha bekapcsolom. (érdemes megnézni a high poligon count teszteket T&L-len és anélkül)
A hardveres T&L annyit csinál, hogy a cpu helyett kiszámolja a geometriát és a megvilágítást. Természetesen sokkal gyorsabban, mint bármilyen proci. Ez különösen sok poligonnál és sok fényforrásnál jelentõs. A 3Dmark99 nem használja ki, a játékok közül is elég kevés, de egyre több. Jelenleg T&L támogatás a GeF és Radeon kártyákban van. A 3dmark 2000 1.1-ben elég sokat javít (nálam) a pontokon, ha bekapcsolom. (érdemes megnézni a high poligon count teszteket T&L-len és anélkül)
Figyelj csak, feltettem a kártyám alá a 2000.11. havi Detonator-t. De így sajna csak 3DMark '99-en tudtam tesztelni, de az eredmény 3DNow támogatással (tehát nem D3D-vel) 6680 lett. Most nem tudom, segíts már, hogy mennyivel tér el a 3DMark '99 és 2000 pontozása? Köszi!
Ja légyszi mond már el mi az a T&L, és hogy mit lehet vele csinálni... Köszike!
Ja légyszi mond már el mi az a T&L, és hogy mit lehet vele csinálni... Köszike!
ABIT BF6
PRINCETON SD133 128MB 2×2×2
P3 800/100 @ 920/115 Cc0
Leadtek Gef2MX 210/209
3dmarx: 5177
PRINCETON SD133 128MB 2×2×2
P3 800/100 @ 920/115 Cc0
Leadtek Gef2MX 210/209
3dmarx: 5177
6.72-es WHQL driver azt irja, hogy 2GTS. Ez nem jó Geforce1 DDR-hez?
Az NVchips-fr szerint az nVidia NV20 hivatalos neve GeForce3 lesz, mint azt a képen láthatjuk.
Érdekes, de egy bolt már tartalmazza is az árlistájában a 3D Prophet III-at. A kártya a listában szereplõ adatok szerint 350 MHz-es maggal és 460 MHz-es memóriával rendelkezik. A 350 MHz-es magsebesség egyébként teljességgel hihetetlennek tûnik, sokkal inkább valószínû, hogy 200 MHz-es magja lesz.
Az nV News értesülései szerint a kártya ajánlott bolti ára 599 dollár (180e Ft
kicsit huzos ennyi pénzért

Érdekes, de egy bolt már tartalmazza is az árlistájában a 3D Prophet III-at. A kártya a listában szereplõ adatok szerint 350 MHz-es maggal és 460 MHz-es memóriával rendelkezik. A 350 MHz-es magsebesség egyébként teljességgel hihetetlennek tûnik, sokkal inkább valószínû, hogy 200 MHz-es magja lesz.
Az nV News értesülései szerint a kártya ajánlott bolti ára 599 dollár (180e Ft
kicsit huzos ennyi pénzért

Hi.
Direwolf. Szerintem a 790Mhz-nél van a bibi.
Nekem 980-on megy a 633-as, és így alapból 4500 körül van a 3Dmark eredmény. (1024*768 16 bit)
Üdv, yas.
Direwolf. Szerintem a 790Mhz-nél van a bibi.
Nekem 980-on megy a 633-as, és így alapból 4500 körül van a 3Dmark eredmény. (1024*768 16 bit)
Üdv, yas.
Új Béta Driver
http://gamershq.madonion.com/news/?newsarticle=200102/2001021402#200102/2001021402
Date: Feb 14, 2001
Size: 5.23 MB
Release notes
Files are dated: Feb 2, 2001
Seperate driver folders for PCI and AGP
Drivers are multi-language capable
GeForce3 is added to the mix of cards supported
No word on performance or compatibility
http://gamershq.madonion.com/news/?newsarticle=200102/2001021402#200102/2001021402
Date: Feb 14, 2001
Size: 5.23 MB
Release notes
Files are dated: Feb 2, 2001
Seperate driver folders for PCI and AGP
Drivers are multi-language capable
GeForce3 is added to the mix of cards supported
No word on performance or compatibility
amit a Dikkma mondott tenyleg jo
6.72-es WHQL driver
100 pontal nott az ertek
most 3540 korul van
Cerka 300A-s procival
6.72-es WHQL driver
100 pontal nott az ertek
most 3540 korul van
Cerka 300A-s procival
direwolf, akkor passzolok.
milyen a hardverkörnyezet?
milyen a hardverkörnyezet?
Van detonator 6.50, ami hivatalos. (ez elõtt a 6.31 asszem az utolsó hivatalos). Ezt érdemes feltenni.
Jobban fog-e hasítani? Mihez képest? Mi van most fenn?
Jobban fog-e hasítani? Mihez képest? Mi van most fenn?
Gondolom nem valami márkás a cuccod. Nekem csak 220on kezd el bevillanni egy egy fekete csik a high poligon tesztben, de alatta akár 1Mhzel már semmi probléma. Leadtek..
Zocsi, próbáld más driverrel. Detonator 6.50, 6.49, 6.31, ilyenekkel. Ha nem lesz jobb, próbáld a bios beállításait bütykölni. Ha semmitõl sem lesz jobb, vidd vissza a kártyát. Az 1880 nagggyon kevés.
PIII ...
A Hercules 3-6 héten belül megkezdi a 3D Prophet II MX 64MB kártyáinak árusítását. Ami a specifikációkat illeti, a kártyán 5,5ns-os SDR SDRAM-ok lesznek, melyek 183 MHz-en fognak ketyegni (az eredetileg várt 200 MHz helyett). A mag viszont a szabványos 175 MHz-en marad. A kártyának lesz TV-kimenetes és TwinView támogatásos változata is.

Nekem Leadtek MX, p3 450&600ason 256MB rammal BF6ban teljesitett 214/214on 4680at defaultban.
joepike
ez nagyon gaz eredmeny😞
nekem az S4 es kartyam csinalt ennyit 566 os celeronnal bh6 ban
a duplajat kene kapnod kb.
ez nagyon gaz eredmeny😞
nekem az S4 es kartyam csinalt ennyit 566 os celeronnal bh6 ban
a duplajat kene kapnod kb.
nekem is ilyen az alaplapom
csak en pentium 3-at akarok beletenni
milyen biosod van?
az a Manli milyen marka?
csak en pentium 3-at akarok beletenni
milyen biosod van?
az a Manli milyen marka?
maig en is de holnaptol valtok
allitolag az uj driver opengl-je nagyon jo
de most lehet hogy hulyeseget irtam 😊
a szamitogep.hu-n olvastam........egy forum errol szol
allitolag az uj driver opengl-je nagyon jo
de most lehet hogy hulyeseget irtam 😊
a szamitogep.hu-n olvastam........egy forum errol szol
Én pl. 6.31 es detonátort nasználok
Ez tényleg elég siralmas eredmény. Nekem egy 400-as PII (Klamath)+Diamond Viper V770+128Mb ram csinált 1620-as eredményt 1024/768/16-on.
Vagy melegszik a kártyád mert túlhuzod, vagy a RAMod szar, nekem ez utóbbitól már volt ilyen probléma. Azért is valószinûbb a RAMhiba, mert az AGP aperture sizet leveszed akkor enyhül a probléma.
Én is úgy tudta, eddig ...
lehet, hogy gyorsabbnak tûnik, de a gépet sokkal több számítást végez el a háttérben amit te észre sem veszel.
Ez nem kamu, nekem legalább 150 ponttal többet nyomott a 3dmarx anno 1 éve mikor átálltam winMEre
Tök mindegy, miért, a lényeg, hogy nem 128bites, és szar. De nem mondtam, miért van rajta olcsóbb DDR ram csak azt, hogy az van. És az van. A 128 bites adatbusz hiánya a kártyára vonatkozott, nem a ramra.
ember!
Nem olcsobb DDR-t raknak ra, hanem az NVidia iktatta ki a processzorbol a 128 bites DDR tamogatast, azert, hogy ne legyen konkurencia a GTS-nek. (Kulonben felhuzva a ramot majdnem ott lenne, mint a GTS, igy viszont a memoria a szuk keresztmetszet)
Masreszt 64 bites DDR-hez olcsobb nyakot gyartani, mint 128 bites SDR-hez, igy a DDR-es cucc olcsobb tud lenni (Ezert hasznal 64 bit DDR-t a Matrox G450 a G400 128 SDR-evel szemben...)
Amugy ilyen sinszelessegu memoriachip nincs, ugy rakjak ossze tobb chip parhuzamosan kotesevel. (hova raknal 128 adatlabat egy chipen???)
Altalaban 16 bit szeles sin van a ramon, ebbol 8-at parhuzamosan kotve jon ki a 128 bites adatsin.
Nem olcsobb DDR-t raknak ra, hanem az NVidia iktatta ki a processzorbol a 128 bites DDR tamogatast, azert, hogy ne legyen konkurencia a GTS-nek. (Kulonben felhuzva a ramot majdnem ott lenne, mint a GTS, igy viszont a memoria a szuk keresztmetszet)
Masreszt 64 bites DDR-hez olcsobb nyakot gyartani, mint 128 bites SDR-hez, igy a DDR-es cucc olcsobb tud lenni (Ezert hasznal 64 bit DDR-t a Matrox G450 a G400 128 SDR-evel szemben...)
Amugy ilyen sinszelessegu memoriachip nincs, ugy rakjak ossze tobb chip parhuzamosan kotesevel. (hova raknal 128 adatlabat egy chipen???)
Altalaban 16 bit szeles sin van a ramon, ebbol 8-at parhuzamosan kotve jon ki a 128 bites adatsin.
Mint azt már tudjuk, az NV20 hõtermelése a pletykák szerint 15W lesz. Természetesen van némi remény, hogy a 0,15 mikronos gyártási technológia ezen kicsit enyhíteni fog.
Mindazonáltal az Insane Hardware értesülései szerint a Hercules gondoskodott a leendõ NV20-as alapú kártyájának hõelvezetésérõl egy Thermaltake Blue Orb hûtõ formájában. A videokártya a Blue Orb egy speciális változatával lesz felszerelve, mely csupán 13mm magas lesz (szemben a hagyományos, 25mm-es Blue Orbbal), hogy ne zavarja a környezõ PCI, vagy AGP bõvítõrések kártyáit.
A híresztelések szerint a Guillemot-Hercules NV20 alapú kártyáinak szállítása február harmadik hetében kezdõdik, míg az nVidia hivatalosan az február 27-én esedéses Intel Developer Forumon fogja bejelenteni a chipet.
na és egy kép a hütüröl

Mindazonáltal az Insane Hardware értesülései szerint a Hercules gondoskodott a leendõ NV20-as alapú kártyájának hõelvezetésérõl egy Thermaltake Blue Orb hûtõ formájában. A videokártya a Blue Orb egy speciális változatával lesz felszerelve, mely csupán 13mm magas lesz (szemben a hagyományos, 25mm-es Blue Orbbal), hogy ne zavarja a környezõ PCI, vagy AGP bõvítõrések kártyáit.
A híresztelések szerint a Guillemot-Hercules NV20 alapú kártyáinak szállítása február harmadik hetében kezdõdik, míg az nVidia hivatalosan az február 27-én esedéses Intel Developer Forumon fogja bejelenteni a chipet.
na és egy kép a hütüröl