Geforce2 MX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
most vmi 170/140-en van asszem,de nem tuti..
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
az egyik gépem monitora egy rakás SZ*R mán. Egyre sötétedik rajta mindN,már volt szervizelve is.A vid.kártya hozzá egy gef2mx400,driver 43.xx.
Van olyan progi amivel világosabbra tudom venni a képet? A képernyõ tul.-nál,spec részben sehogy sem lett világosabb😞
Az lenne a legfrankóbb,ha külön a direct3d,vagy opengl alkalmazásokra lehetne állítani(hogy csak ott legyen fényesebb,az xp ne!) de lehet ez képtelenség..
Köszesz elõre is a helpet😊
a régebbi verziónak jónak kell lennie mx400-hoz is.
A siker abból állt, hogy valóban Quadro-ként tudtam használni a kártyát és ezt a 3dsmax meg is hálálta. Olyannyira, hogy az ELSA Maxtreme driverével tudtam hajtani.
Arra azért számíts, hogy játékban nem veszed hasznát ennek. Már csak azért sem, mert a legfrissebb driver, amit Softquadro-val gatyába tudtam rázni, a 23.11-es volt. Ez bizony elég régi.
A Softquadro 4-es frisebb driverekkel is mûködik (nálam 43.45), ez nem csoda, újabb kártyához készült.
Szóval OpenGL-hez (3dsmax,Maya,ProE stb.) elég jó. Szerintem.
Sok szerencsét. Ha nem boldogulsz, szóljál.
Softquadro.zip
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ja es Borgnak hogy csodalkozzon.
We always recommend you to use the reference drivers from NVIDIA (Detonator drivers) for the up-most compatibility. Whether you have TNT, TNT-2 or a GeForce 256/2 GTS/Quadro/MX/Ultra, GeForce3 or GeForce4 based card from any brand manufacturer (Diamond, Hercules, ELSA, Creative Labs, Gigabyte)
SoftQuadro
Csak nem tom hova tettem. 😊

Amúgy ez max pár teszt, amiben a quadrotól jobban muzsikál, az átlagos játék eredményeket aligha pozitivan befolyásolja, mivel a quadrok csak egykét specifikus dologra vannak kihegyezve (pl OpenGL, és nem D3D).
Hogy meg jobban tetszen , valoban letezik szoftveres Quadro megoldas.
Azt nem tudom hogy megy e GF2MXel mert ez mar uj verzio a (regi ment) de lehet ez mar csak a Gef4 szeriara van.
SoftQuadro 4
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Próbáld feltenni a legfrisseb drivereket (detonator, directx, stb...)
elsõ alkalommal, mikor TV-t kötnék rá, csak zavarjel mutatkozik...
kb. 2 percig...
utána füstjelek...égett szag...
power off.
namármost : tv -csipp elszállt (kinyilt 😊. de mitõl?
garanciális még a roncs. kicserélik ?
vagy azt mondja rá az illetékes, hogy át akarom verni õket?
szóval ez még mindig sovány, van vkinek vmi ötlete?
mer nekem:
Acorp6VIA83B
Cel766 (955-ön)
128 ram
Gf2mx xtreme3 (175/166 Mhz)
win98
legújabb detonator
és ezzel 3dmark2001-ben 800*600 32 bit:
1348, ami így visszaolvasva a fórumba kurva kevés
lehet, hogy az alaplap miatt? Hja és amúgy mekkora a kül. a 2xagp, és a 4x-esek között? mer nekem 2x-es van
Szóval hagyjuk ezt a témát, megy az a saját driverrel is. Erről ennyit.