Geforce2 MX

Oldal 1 / 18Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerry
Az is lehet, hogy bírja, nekem abból GF4 Ti4200-asom volt, és az egész jól bírta!

fm
ez egy inno3d...

😞

Gerry
Nekem is volt Siluróm, és a 215/185-öt nekem is vitte a memória hûtése nélkül is!

Én az enyémre ragasztottam bordákat (mármint a ramra) azt ment 215-215ön meg 220-220 meg 225-215 meg ilyesmi.
barret
enyém 200@183-volt alapon.(abit siluro t400)230@205-ön ment szépen.

Bérbe vehet? reklámfelület...

fm
köszi,a powerstrip-ben lehet a ctrl+alt+num+/- segítségével állítani a fényt,ez fasza.meg ugye húzni is..meddig merjem?
most vmi 170/140-en van asszem,de nem tuti..

[Jakuza]
Vagy RivaTuner

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Gerry
Esetleg Powerstrip!

fm
pici probléma:

az egyik gépem monitora egy rakás SZ*R mán. Egyre sötétedik rajta mindN,már volt szervizelve is.A vid.kártya hozzá egy gef2mx400,driver 43.xx.
Van olyan progi amivel világosabbra tudom venni a képet? A képernyõ tul.-nál,spec részben sehogy sem lett világosabb😞
Az lenne a legfrankóbb,ha külön a direct3d,vagy opengl alkalmazásokra lehetne állítani(hogy csak ott legyen fényesebb,az xp ne!) de lehet ez képtelenség..
Köszesz elõre is a helpet😊

Köszi mindenkinek a segítséget a fagyós GF2MX ügyben, úgy néz ki megoldódott. Ali chip set-es AGP driver feltétele óta stabil, használható a gép. Rivatunert még megnézem, mit mutat. Mégegyszer Köszi!
ollie
nem tudom

inkább ugy mondom régebbit😊
és meg probálhatom a 41.09es drivert pecselni vagy rakjak fel alapból egy rosszabbat?
ollie
van egy softquadro, meg egy softquadro 4 külön.
a régebbi verziónak jónak kell lennie mx400-hoz is.

De ez a softquadro 4 nem csak geforce4hez jó?jó az én mx400zamhoz is?Szal akkor csak megpecselem a detonatort és kész, igaz?
Én pár napja próbálkoztam meg ugyanezzel a témával, sikeresen.
A siker abból állt, hogy valóban Quadro-ként tudtam használni a kártyát és ezt a 3dsmax meg is hálálta. Olyannyira, hogy az ELSA Maxtreme driverével tudtam hajtani.
Arra azért számíts, hogy játékban nem veszed hasznát ennek. Már csak azért sem, mert a legfrissebb driver, amit Softquadro-val gatyába tudtam rázni, a 23.11-es volt. Ez bizony elég régi.
A Softquadro 4-es frisebb driverekkel is mûködik (nálam 43.45), ez nem csoda, újabb kártyához készült.
Szóval OpenGL-hez (3dsmax,Maya,ProE stb.) elég jó. Szerintem.
Sok szerencsét. Ha nem boldogulsz, szóljál.
Oks kössziszépen,szal abból áll a dolog hogy fennven a detonatorom és ezzel a fájllal amit leszedtem azzal meg pecselem és aztán vmi olyasmit irt hogy engedélyezni kell dolgokat a riva tunerben meg a registryben..de miket kell engedélyezni?
[Jakuza]
Ha esetleg onnan nem jonne le, (viszont a telepites miatt erdemes elolvasni) akkor itt egy directlink a filenek.
Softquadro.zip

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Na megtalaltam az oldalt ahol van sima Softquadro es Softquadro 4 is.
Ja es Borgnak hogy csodalkozzon.

We always recommend you to use the reference drivers from NVIDIA (Detonator drivers) for the up-most compatibility. Whether you have TNT, TNT-2 or a GeForce 256/2 GTS/Quadro/MX/Ultra, GeForce3 or GeForce4 based card from any brand manufacturer (Diamond, Hercules, ELSA, Creative Labs, Gigabyte)

SoftQuadro

ollie
http://download.guru3d.com/softquadro/

itt megtalálod...

Ha szépen megkérlek megkeresed nekem?😊
[Jakuza]
Volt arra is.
Csak nem tom hova tettem. 😊

én erre a geforce 2mxre halottam csak azért kérdeztem😊
Azé nem kell kiröhögni
Hát pont ez... gef2MXre😊

Amúgy ez max pár teszt, amiben a quadrotól jobban muzsikál, az átlagos játék eredményeket aligha pozitivan befolyásolja, mivel a quadrok csak egykét specifikus dologra vannak kihegyezve (pl OpenGL, és nem D3D).
[Jakuza]
Ebben mi tetszett ?😊
Hogy meg jobban tetszen , valoban letezik szoftveres Quadro megoldas.
Azt nem tudom hogy megy e GF2MXel mert ez mar uj verzio a (regi ment) de lehet ez mar csak a Gef4 szeriara van.
SoftQuadro 4

Ehh, ez tetszett😊))
ollie
mi az a quadro?
Amúgy az mx400 mindig mx400 marad...

Ez lehet hogy hülyeség de lehet geforce2mx400ból quadrot csinálni?Ha lehet akkor hogyan?kösszi
Gerry
Ez van!

Gerry
Valószínûleg... Próbálj ki pár Detonatort, amit én javasolnék, az elõször a legújabb 44.03, ha az nem jó, akkor a 43.45, ha az sem jó, akkor a 30.82, vagy valami 2x.xx-es!

Laalee
akkor ugylatiszk csak natur szarul telepitette magat, es azert omlott ossze a gep allanodan nv*.dll hibaval

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Gerry
Elvileg a leggagyibb TNT2, de mivel nekem a 3D-s képességek nem kellenek a "munkagépembe", ezért tökéletesen megfelel: tud nagy felbontás mellett is jó képfrissítést, szép a képe, bár egy régi 17"-os monitorral használom 1024*768*32Bit@85Hz-en, de tökéletesen üzemel a Windows Server 2003 Standard Edition alatt is.

ollie
milyen az a Vanta?

Gerry
Nekem a másodlagos gépemben egy nVIDIA VANTA (na, ez sem egy mai darab) van, és a 43.45-ös detonator van fent. Igaz játszani nem szoktam rajta, de a rendszer teljesen stabil, és a driver is simán felment...

Laalee
nekem iszonyatosan elbaszta egy ismeros gepet a 2x nel nagyobb detonator 😄 igaz az geforce 1 volt, de vegulis szinte semmi kulonbseg a 2 kartya kozott. az uj detonatorokat az uj kartyakhoz irjak, a regiekkel nem is tesztelik

Gerry
Sõt, ami még szerintem segíthet, az egy alaplapi BIOS frissítés, valamint a 30.82-es detonator, szerintem az volt eddig a legstabilabb...

Laalee
illetve regi detonatorokat probald ki 2x.xx es whql-t.

ollie
Akkor mûködnie kell. A fagyásokat más okozhatja.
Próbáld feltenni a legfrisseb drivereket (detonator, directx, stb...)

Egy kérdésem lenne: Geforce 2 MX kártyák 1x-es Agp-t támogató alaplapban használhatók-e, illetve mi a tünet, ha nem? A helyzet az, hogy benne van a gépben, minden mûködik, csak a 3d-s játékok fagynak. Ha nem lenne megfelelõ az Agp1x , akkor el sem jutna odáig hogy 3d-ben pár másodpercet fut? Elõre is köszi!
Gerry
Az, hogy vissza veszik-e, az csak a szerencsén múlik, elvileg nem tudod úgy összekötni a TV-vel, hogy te baltázd el a dolgot (fõleg, ha S-VIDEO kimenet volt rajta), úgyhogy elvileg vissza kéne, hogy vegyék...

adott : GF2 MX400 TvOut
elsõ alkalommal, mikor TV-t kötnék rá, csak zavarjel mutatkozik...
kb. 2 percig...
utána füstjelek...égett szag...
power off.

namármost : tv -csipp elszállt (kinyilt 😊. de mitõl?
garanciális még a roncs. kicserélik ?
vagy azt mondja rá az illetékes, hogy át akarom verni õket?
Gerry
Nemtom milyen rendszered is van? De ha kipróbáltál több detonatort, akkor valószínûleg melegedés, vagy egyéb HW hiba okozza a dolgot, próbálj ki egy nagyobb ventit, és tegyél procihûtõpasztát a borda alá, valamint, ha tudsz tegyél bordát a memókra is, ha eddig nem lett volna rajta.

30.30-assal és a régivel is ezt csinálja. Játék közben a képfrissítésifreket meg nem tudom beállítani. Vajon azt hogy kell?

Gerry
Megpróbálhatod új Detonatorral, most a legújabb hivatalos a 29.42-es, és van már 30.30-as béta, vagy ha télleg a meleg a baja, akkor nagyobb hûtés a megoldás.

Nekem is ez a szar gef2mx400 van és játék közben függõleges színes csíkot hagyva lefagy egy idõ után, biztos melege van. Namost ilyenkor azon kívül, hogy megpróbálok túladni rajta, mit lehet tenni, hogy ne faggyon minden 2 percben?

ibrahim
Hát az ACORP nem igazán jo választás volt...
Törölt felhasználó
közben megtaláltam, felraktam, és így 1395 yeah!!
szóval ez még mindig sovány, van vkinek vmi ötlete?
Törölt felhasználó
és ezt honnan lehet letölteni?
mer nekem:
Acorp6VIA83B
Cel766 (955-ön)
128 ram
Gf2mx xtreme3 (175/166 Mhz)
win98
legújabb detonator

és ezzel 3dmark2001-ben 800*600 32 bit:
1348, ami így visszaolvasva a fórumba kurva kevés

lehet, hogy az alaplap miatt? Hja és amúgy mekkora a kül. a 2xagp, és a 4x-esek között? mer nekem 2x-es van
Nékem a Via4in1 csomag feltetele után dobja a hátast, nélküle meg nagyon söpör.
Szóval hagyjuk ezt a témát, megy az a saját driverrel is. Erről ennyit.
Oldal 1 / 18Következő →