Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
boot.ini helyreallitasa
"Fontos, hogy a telepített Windows-változatéval azonos verziószámú telepítõlemezzel végezzük a javítást, különben a jelszót nem mindig fogadja el a konzol! ... "
Eszembe jutott még valami:
320 Gigás HDD -n Xp partíción boot.ini fájl megvan, igaz !
Tartalma meg ilyesmi, igaz:
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect
Csak tippelek !
De lehet a 80 -as boot.ini fájlt használja és azért csak a 80 -assal együtt megy a 320 -as !
boot.ini helyreallitasa
Ghost -tal mentetted a 80 -asról az Xp -t és tetted a 320 -asra.
Melyik Ghost -tal csináltad Windows alapúval, mert lehet ez a gond !
Vagy a boot cd -sel !
Amúgy Én ha bele akarok menni, akkor kis ablak hozzá férés letiltva Ok gomb és Rendszergazdaként, ezzel a gombbal lehet be engedne, de Én nem akarok bele lépni.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
"System Volume Information" mappába, hogy tudok belemenni? Van rá program?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nem régiben teljesen formáztam a C partíciót (Linux ledúrása után), amin a rendszer volt, majd újra feltettem rá az XP-t. Most viszont a régi D partícióm C lett és a C-bõl pedig D (tehát most ez van: D:/WINDOWS -> KÉP). Ez is elég baj, de a saját partícióm (újabban C) kapott egy System volume-ot is és most minden frissítésél oda töltögeti a dolgait az én cuccaim közé, ahelyett, hogy az eredetileg az újjonan D-re töltögetné. Van valakinek ötlete?
Olyan kérdésem lenne,hogy létezik-e olyan hangerõszabályozó Xp-re,mint ami a Vistán van?
Lehet az gond lenne.
Mit ?
(Én nem értem, lehet csak Én nem értem, de!)
Nem ronthatod el.
Help!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Hát !
Jobban jártál volna, ha új témát nyitottál volna, ezt írtam is amikor mondtam, hogy oda tedd be. Jobban felfigyeltek volna rád.
(Ha jól veszem ki aki oda nyit új témát és a rá adott válasz ok, akkor rá lehet kattintani, hogy megoldásnak elfogadod és az illetõ kap 50 pontot érte, ez ott 1 + motiváció lehet.)
Ha nem akkor próbáld.
Kicsit beleolvasol akkor kapsz 1-2 tippet a porobrémáról.
De ez a pontos probléma leírása amit megadtál eredményül, csak értelmeznie kell valakinek.
valaki mégegyzser belinkellné? ha lehet data.hu-s legyen..lécci! köszike csáó
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Arra lennék kíváncsi, hogy ha a hálózati kapcsolatoknál letiltom az internet kapcsolatot, és bezárom a tûzfalat, de a hálózati kábelt bedugva hagyom, akkor mennyire van biztonságban a gépem az internet felöli vírusok és egyéb kártevõk tekintetében. Ekkor is képesek megfertõzni, vagy sem?
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Analysis
--------------------------------------------------------------------------------
Crash dump directory: C:\WINDOWS\Minidump
Crash dumps are enabled on your computer.
On Sun 2009.02.01. 14:22:16 your computer crashed
This was likely caused by the following module: atkosdmini.dll
Bugcheck code: 0x1000000A (0x16, 0x1C, 0x0, 0x804E1745)
Error: Unknown
file path: C:\WINDOWS\system32\atkosdmini.dll
company: ASUSTeK Computer Inc.
On Sun 2009.02.01. 14:20:20 your computer crashed
On Sun 2009.02.01. 13:17:47 your computer crashed
On Sun 2009.02.01. 13:14:13 your computer crashed
--------------------------------------------------------------------------------
Conclusion
4 crash dumps have been found and analyzed. Note that it's not always possible to state with certainty whether a reported driver is really responsible for crashing your system or that the root cause is in another module. Nonetheless it's suggested you look for updates for the products that these drivers belong to and regularly visit Windows update or enable automatic updates for Windows. In case a piece of malfunctioning hardware is causing trouble, a search with Google on the bug check errors together with the model name and brand of your computer may help you investigate this further.
Az eredményét betettem ide és szinte egybõl választ kaptam.
Probléma a következõ bármilyen film elindításakor a gépemen kék halál lesz. Mi lehet a baj?

Ez mitõl lehet és mi lehet a megoldása, hogy megint normálisan mûködjön ?
Köszi !
Ezzel is lehet állítgatni dolgokat, csak óvatosan, ilyesmivel annó mint ha lett volna problémám.
Viszont XP-vel nyomsz egy ctrl+alt+del-t, és nem történik jóformán semmi, mert az alkalmazás mögött nyilik meg, ami le van fagyva (ilyenkor elaltatom a gépet, és fölkeltem ugy tudom csak visszahozni 😞 )
Átlehet e valamit írni, vagy letölteni a Task Managerrel kapcsolatban, hogy mindig látható legyen bármien ablak elõtt??? Vagy esetleg nincs egy másik Task Manager progi ami lényegében ugyanezt tudja csak mindig bejön ha "hívjuk"??? Már sokat kerestem de ugylátszik a Google nem mindenki barátja, vagy csak nem tudták megoldani
elõre is köszi a segítséget!!!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Miért van az, hogy ha rákattintok egy mappára kétszer hogy megnyissam, a keresés ablak jön elõ, nem nyitja meg a mappát. Elõre is köszi
[email protected]
hívd fel az ügyfélszolgálatot, hogy ki kellett cserélni a gépet mert tönkrement és asszem adnak új kódot, de akkor az csak a laptopon mehet.
Vagy keress a neten olyat amihez nem kell kód😉
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Kérem aki tud segítsen!
Ma vettem egy laptopot,rakom a jogtiszta xp-t.Simán
fel ül,majd indulunk regizni és aktiválni.Majd hüjét kapok
nem engedi regisztrálni a neten. Azt írja,hogy ez a példány
elérte a lehetséges aktiválási számot,adjak meg másik kódot.Ilyet még nem tapasztaltam soha,2004-ben vettem az xp-t az asztali gépemre,most le akarom selejtezni.A lapos lessz helyette,de mivel nem tudom regizni,csak 30 napig engedi használni.Az igaz,hogy legalább 10 alkalommal ujra telepítettem,de attól szerintem nem volna szabad letiltani.
Egy sör,vagy egy nagy pusz annak aki segíteni tud.
E-mail: [email protected] köszi köszi!!!
80 -as lehúzva
Xp cd -rõl boot
Javítás
Mint ha láttam volna valami direkt parancsot hozzá, de nem emlékszem.
Próbálj így utána nézni a neten.