Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És AMIBIOS-ban hogy tudom megváltoztatni a boot sorrendet?
Mindenhol Phoneix Biossal csinálják és így nem tudom :/

.: Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük! :. http://penzkereses-interneten.hu/internetes-p570.penzkereses

Cd/Dvd író program kép fájl kiírás!
pl.: Nero ilyesmi: Cd/Dvd -kép vagy elmentett Projekt (lemez) felírása.
Magyarul kérlek

.: Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük! :. http://penzkereses-interneten.hu/internetes-p570.penzkereses

gergely1991
Nos,az attól függ,bootolható egyáltalán?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Van egy *.iso fájlom... És most ezt írjam ki lemezre, és ezzel telepítsek?
Vagy mi? O_o
Kérlek segítsetek! *-*

Optimus Prime
Másnapra nekem is eltûnt végre. Legközelebb gép kikapcsolásra hagyom. Habár úgyis csináltam.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Nálam is pont ez volt a helyzet, de érdekes módon a tegnap egyiket telepítettem géplezáráskor és ma mikor bekapcsoltam a gépet, a másik kettõt írta ki, ami egy rövid idõ után eltûnt, most már úgy néz ki, hogy végleg telepítve vannak.
Az ajánlom neked, hogy akkor telepítsd fel, mikor záródik le a gép.
Optimus Prime
Ha újra telepíteni akarod és minden mehet a HDD-rõl akkor így áll:

- BIOS-ban beállítod, hogy DVD/CD meghajtó legyen az elsõdleges boot device
- az XP lemezrõl minden simán megy, lesz több kérdés: van javítás, illetve törlés, mely az egész korábbi XP-t törölni fogja
- ezután választhatod, hogy törlöd, majd újraformázod a meglévõ partíciót ahova telepíteni akarod az XP-t (itt lehet gyors vagy teljes formázás)
- ezek után lesz még pár kérdés és beállítás, amit OK-zhatsz, mert telepítés után is állítható lesz
- ha a Telepítõ újraindítja a gépet, ne nyomj meg semmilyen gombot a CD-rõl való indításhoz, mert akkor elölrõl kezdi az egészet!

Amit még én ilyenkor megteszek, hogy letöltöm a legfrissebb drivereket a hardverekhez. Ezek kiírom CD-re vagy egy második meghajtóra teszem - ha van ilyen.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Segítséget kérnék!
Valami olyannyira szájbarágós windows xp telepítést kérnék ami valami irtózatosan amatõröknek való. *-*
Elõre is köszönöm

Optimus Prime
Valakinek volt most gondja a Windows Update-tel? Nálam ez a 3 frissítés települt az autoupdate-tel, majd újra jött a popo-up, hogy új frissítés elérhetõ. Majd telepítettem az oldalról is és mégis újfent akarja. Pedig az Update logja szerint kétszer is sikeresen lettek telepítve. :S

- Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 SP2-es verziójához (Windows Server 2003 és Windows XP x86 rendszerekhez) (KB2633880)
- A .NET-keretrendszer 2.0 SP2 és 3.5 SP1 biztonsági frissítése Windows Server 2003 és Windows XP x86 rendszerhez (KB2518864)
- Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 SP2-es verziójához (Windows Server 2003 és Windows XP x86 rendszerekhez) (KB2572073)

gergely1991
eszközök>mappa beállítás>nézet fül>Egyszerûfájl megosztás használata pipa ki
megkeresed a problémás mappát jobbegérgomb>tulajdonságok>biztonság fül>"felhasználók" vagy a fiókod nevét kijelölöd,és alul mindegyikre az "engedélyezés"-re teszed a pipát,

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy lementettem az adataimat külsõ winyóra mert újra kellet telepíteni a rendszert.Most hogy vissza akartam másolni egyszerûen nem engedi vissza másolni.Áthelyezni engedi a a külsõ winyón.De meg se tudom nyitni.De csak amit most másoltam át a többi adatott megtudom nyitni és másolni is.Csak ezt nem.Valakinek valami ötlete azt megköszönném mert ha ezek elvesztek akkor az nem túl jó köszi a segítséget elõre is
lck
Állítólag Kaspersky motort használ. Sajnos 1-2 beállítás lehetõség le van benne tiltva. Pl: naponta csak 1 x frissít. Az átlagosnál kicsit több ramot eszik ( 120 Mega körül ). De egyébként a gépet és netet egyáltalán nem fogja. Kár hogy angol. De mindenképpen egy próbát megér.
Optimus Prime
Mivel mostanság sok a vírus és egyéb probléma és azok elhárítására tett kérdések ajánlom az új ZoneAlarm Free Anti-virus+Firewall programot. Ingyenes és védd a támadások ellen, meg a vírusok ellen is.

Optimus Prime
Egy aktív és ingyenes vírusírtó nem ártana. XP lévén én a ZoneAlarm free tûzfalat és a MS Security Essentials vírus-spam írtót használom.

magyarkolega01
Malwarebytes Antimalware leszedtem és ellenõriztettem vele a gépet és talált 1 vírust de amúgy én már korábban 1 napal lefuttatam egy másik vírusírtót az nem talált vírust egyébkén elmondom neked az egy Avast vírusírtó.Eddig még nem jött elõ a hiba újra de ha elõjön majd írok megint.Köszi a segítséget.

...:::|Supermoto is life |:::..

gergely1991
Vagy éppenséggel olyan víruskergetõt használ amit ezeket nem detektálná,persze hogy zöld utat kapnak(még a heurisztikus védelem se tett jót ez ügyben vagy "kikapcsolták" ).😊
A kártevõket pedig arra találták ki hogy legyen mivel bosszantani az usereket.😊

Optimus Prime
Ennyire kevés ember használ(na) aktív vírusírtót? Annyiszor olvasom eme tanácsot általános hibákkal.

gergely1991

gergely1991
LAN driver=hálókártyád, eszközszoftverje(vagy meghajtóprogramja)

magyarkolega01
Ez egy nem fix ide nem mindig csak úgy kb.ilyen idõszakonként jön elõ a böngészõ folyamatosan fut és próbálkoztam más böngészõvel és Google Chromot is újraraktam de nem lett megoldva a probléma.Javabol szerintem a legfrisebb van fent.Na LAN driver az meg mi? Bocs de ezt nem tudom valami az internetel kapcsolatos szerintem majd utánanézek.

Optimus Prime
Ez az idõ mindig fix? Folyamatosan fut ez idõ alatt a böngészõ? esetleg arra tippelhetek, hogy a cache/memória megtelik vagy... valami hasonló. Java-ból fnnt van a legfrissebb verzió? LAN driver rendben van?

magyarkolega01
Google Chrome

gergely1991
Ok,már beadta(ettõl a nettõl bármi kitelik-.-).

gergely1991
Nekem nem igazán adta be a képet.

Optimus Prime
Asztal ikonból én Chrome-ra szavazok.

gergely1991
IE böngézõt használsz vagy Firefox-ot?

magyarkolega01
Amikor netezek kb 1 órája utána írja ki de ha bezárom a böngészõt akkor már nem írja ki ezt a hibát.

Optimus Prime
Hú....! Ilyet még se láttam. Mi okozza vagy mikor jeleneik meg ez az üzenet?

magyarkolega01
http://kephost.hu/share-95AB_4F98FAD3.html

magyarkolega01
Sziasztok!Na erre valaki valamit?
[url=http://]Kép a hibával együtt.

Optimus Prime
esetleg angol nyelvû patchet, SP csomagot tett fel. Ha jól tudom ...nem, XP alatt nem lett már frissítve a Movie Maker. Csak az újabb Windowsok alatt lett 2.0, de lehet rosszul tudom.

Magyar nyelvû kéne legyen magyar xp-nél!
Talán angol nyelvû xp-d vagy angol és magyarosítva lett vagy valami módosított xp telepítõt használtál.
Tipp:
Olyan Xp-bõl kimásolni Program Files/Movie Maker könyvtárat és berakod magadnak, persze elõtte tiedet mentsd el.
gergely1991
Szerintem sehol...

windows movie maker angol nyelven van nekem,hogy lehet átállitani a nyelvet???? sehol nem talalom

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Optimus Prime
Nincs ismerõsöm... legalábbis, aki a közelben lakna.
A lemezekre nálam jobban senki nem vigyáz, bár nem tudom a hengeres tárolás jó-e. Ja és igen, a lassabb írásról már én is olvastam. Így kisebb a lemezírási hiba és a lemez is jobban van kímélve.
Szerencsére a mostani íróm amúgy se valami gyors.

Ha le akarod menteni lemez tartalmát, próbáld meg ismerõsökhöz elvinni másik számítógépekhez.

Az Én tapasztalatom, hogy a CD lemezek nagyon sokáig jók, nekem még nem ment tönkre régen írtak.
DVD lemezek, amikkel gond van x év után szerintem, de ez függ minõségtõl, gyártmánytól és persze mimnél lassabb írás a jó. Pl.: DVD 4x, CD 8x.
Jártam úgy, hogy kb. 1 év után elõvett DVD lemez 97%-ba volt csak olvasható, jó lemez volt, lassan volt írva.
Újra írható lemezek, hát, hogy meddig jók?
Használatukra Én ilyesmit javaslok: 2-3 gyors törlés után 1 lassú, ...
Talán itt is érvényes az, hogy CD tovább bírja, mint DVD.

Ja és nem szanaszét dobálva, tok nélkül használni, ne karcolódjanak!
Optimus Prime
Azt a lemezt még a régi és az azóta meghalt írómmal írtam. Érdekes, mert pár hete tudtam olvasni - és én hülye nem másoltam le - de azóta egy újabb XP reinstall után megint nem jó. Plusz néha olvassa, néha üresnek látja, néha semmi.
Másik gépen nem tudom megnézni, mert csak egy van. A LG DVD-m 6 éves. Az íróm Philips, ami 1 éves, de egy régebbi model, DL-t nem ír, de újannon vettem.

Egyébként átlag mennyi ideig jó egy sima R lemez? És meddig lehet strapálni egy RW lemezt, függõen/függetlenül attól hányszor lett újra írva?

Lemezek:
Hogy nem olvassa a számítógéped, lehet már elhasználódott olvasód gépbe! Erre gondolok, mivel asztali lejátszód viszi. Próbál ki másik számítógéppel/olvasóval.
Különben x év és lemezek tönkremenne, akár állásba is. Az se segít rajtuk, ha tok nélkül heverésznek, karcolódnak. Lehet a lemez élete a végéhez közeledik és a számítógéped olvasója érzékenyebb (elhasználódott) és már nem olvassa.
Advanced SystemCare 5 (nem a free változattal) - Mély vizsgálat!
Próbáld ki!
Optimus Prime
Konkrétan hogy fagy le? Nekem Update-rõl a .Net 3.0 language pack patchet nem akarja telepíteni, mert elvileg fent van. Mindig arra gondolok, hogy talán sorra kéne tennem õket új telepítésnél. Szerintem, ha a 3.5 és 4.0 fent nem lehet gond az a hiányzó 2.0.

Optimus Prime
Á, tényleg! Régen is ezt használtam, de okát már nem tudom miért váltottam le. Ezzel lehet CD-t is rippelni MP3-ba/Wave-ba? Ha jól olvasom.

Sziasztok!
Tud valaki tanácsot adni, hogy egy XP SP2-es (teljesen hivatalos XP) laptop miért fagyhat ki a microsoftos frissítés telepítésnél? Pontosabban a NET2.0 (kb2633880) frissítésnél kifagy. A keretrendszerek 4-ig van fent, de nem lehet letörölni sem. Már lassan egy hete kínlódik, folyamatosan frissíteni szeretne, de kifagy, valamelyik éjjel rajta lett hagyva, hátha végez a frissítéssel, de reggelre is ugyanúgy állt mint délután otthagyva.
THX
bojti
Ashampoo Free :Letöltés
Telepítésnél válaszd a haladó módot , különben megajándékoz egy szép toolbar- ral .<#wink>

Optimus Prime
Én most egy jó, egyszerû, megbízható és persze ingyenes CD-DVD-író programot keresnék. Most az InfraRecodert tettem fel, de lemez törlésnél kis gondok vannak. Azelõtt a BurnAware-t használtam, tatán az volt a legjobb. Ugyanis a CDburnerXP nem tudott felírni egy "sima" képfájlt.

Egyébként olyan lehet, hogy egy-egy íróprogram fennléte az XP-n befolyásolja egyes régebben esetleg más íróprogrammal írt lemezek olvashatóságát? Mert van egy régebbi lemezem, amit nem tudok olvasni. Ellenben hibás nem lehet, mert anno jó volt és pl. asztali lejátszó is olvassa, látja rajta az adatokat (MP3, JPG). Vagy csak szimplán peches vagyok. Többnyire TDK, Fuji, Maxell lemezeket használok.

lalakov
Köszönöm.
Optimus Prime
Igen, az a tuti. 😊

gergely1991
Akkor a legrosszabb esetben a "Windows újratelepítés"-t tenném elsõre és a többit elfelejteném.
😊

Toto652
- Töredezettségmentesítés
- Vírus/Malware írtás
- Registy pucolás
- Windows újratelepítés

😊
lalakov
Olyan problémám lenne, hogy a kurzor beáll pár másodpercre elég gyakran. Azt hittem ilyenkor az egész rendszer megfagy egy-egy pillanatra, de játék közben látszik, hogy az élet zajlik, csak a kurzor mozdulatlan. <#falbav>