25353
Whistler - Windows XP
-
Borg #583 VBT
senki ne tegye fel az INTEL ULTRA ATA STORAGE DRIVERt, és ehhez hasonló drivereket, winyvezérlőhöz, mert az XP nem birja, és attol kezdve kék halállal indul a gép!
(egyetlen megoldás a last known good config betöltése és system restore)
Amugy nekem most már megy a 21.81 DetonatorXP, semmi baj nincs vele, 2430rol 2550re ugrott a 3dmarx2001, és megy is vele minden jol..
A másik meg az hogy TNT2Uhoz nem értem minek a detonator4, mikor már a Detonator3 is Geforce+ kártyákhoz lett kiadva... -
Borg #573 Tévedés! RC1 (FINAL) alatt semmi sem tudja állitani a refresh ratet a detonator 4 driverhez!!!! Ugyanis a det4 felépitése a regben egész más.
DE a megoldás megvan:)
inditsátok a setupot, de csak addig hogy a fileokat kicsomagolja a tempbe, azután megszakitva onnan szedjétek ki öket egy könyvtárba.
Ott editoljátok az nv4_disp.inf fileban a video kártyátok szekciójában a kivánt felbontás/szinmélység mellet a szükséges refresh ratekre.
Igy:
HKR,, NV11_Modes, %REG_SZ_APPEND%, "32 640 480 150 0"
Csak a kivánt RR maradjon ott a többit töröljétek a sorbol! a 0 fontos a végére! (NV11-Gef2MX, 640ben 32biten, 150Hzen fog menni ettöl s sortol a dolog)
ha átirtátok az INF file összes sorát a kivánt értékekre mentsétek el.
Regedit
hkey Lm hardware system services nv4/nv TÖRÖLNI!
Majd inditsd a setupot a kimásolt könyvtáradbol, ahol az átirt INF van.
Lám lám, csodák csodája ezekután minden ugy megy ahogy mennie kell, minden tovább reg bűvölés nélkül:)
Remélem tudtam segiteni. -
Borg #568 Bakker hiába állitod a driverben a monitornál 85Hzre, ha bemész játékba D3D/OpenGL, simán 60 (vagy 70) Hzre teszi vissza! -
#565 es mi a f... az a DEVILS0WN -
#564 Valaki adjon man egy elo linket ahol van is valami...............please
-
#563 Hát... ha udma2-ben van, akkor nem is nyomhat többet... nem kéne udma3-ba kapcsolni? -
Borg #556 system currentcontrolset nv-ben át kell irni a megfelelö deviceknél az egyes felbontásokhoz tartozo 1 oszlopbeli refresh értékeket. De ez itt nem müködik nekem!
Mi ez a NVidia Refresh Rate fix progi, honnan lehet leszedni ??? -
Borg #554 feltettema 21.81 detonator4et, XPm alá, minden überfasza vele, csak éppen a refresh rateket nem tudom beállitani a szokványos regedit módszerrel. Ha bárki tudja a megoldást, vagy programot ami segit, akkor irja! Köszi -
#553 Kicsit nehéz bejutni, de.....
Windows XP Pro Corporate Final by DEVILS0WN
ftp://owned_by:[email protected]:1337/
ftp://owned_by:[email protected]:1337/
Jackie: Itt talán meg lesz a r29-ed! -
shokkman #552 Valaki küldjön légyszi egy címet ahol le tudom tölteni a Windows XP-t.
Köszi -
Leslie1 #548 Lehet, hogy nagy hülyeséget kérdezek ,de nincs magyar xp? -
#546 Nekem csomó játék nem fut XP alatt, mind kilép
"Expection Raised" meg "Fatal Error" hibaüzenetekkel. Egy Diamond Viper v770-em van (TNT2) alap WindowsXP driverrel. Mit tehetek? Detonatort próbáljak? 2505 alatt köhögött kissé
Várom az 5leteket -
Pola #544 Tokeletesen megy az uj Detonator driver az XP alatt. Es nem is akarmilyen eredmennyel. 3Dmark2001 alatt a 12.41-el 3311-et ment, a 21.81-el 5150-et. 55%-os gyorsulas, szoval nem gyenge. -
#538 64.132.126.136/download/COM1 /hi/uploads/COM3 /4/COM2 /madpsx/
Itt a DevilsownXP 2600 van. Mükszik, nálam is.
Használd a WC ftp-jét. -
lordring #530 Én sem vagyok BSA és nekem is kellene egy működő Xp 2600.Az árban megegyezhetnénk -
#528 Hat vazz legalabb ideirhatnad ha Te vagy, meg akkor is ha nem! Mikronagyu! -
zacsko #526 Király ez az XP, 48 órán keresztül folyamatosan dolgoztattam, neteztem rajta ujrainditás nélkül. Aztán win98-ra visszaálltam és kb. 15 perc után ujra kellett indítani, mert sorra fagytak le az explorerek.
A kinézete is sokkal egészségesebb, élvezet ránézni a képernyőre. Itt van végre az a Windows amire oly régóta várunk.
Azért az elején csak sikerült kicsikarnom egy kékhalált rossz modemdriverrel, de az XP-ben még a kékhalál is szebb és stabilabb mint a win98-ban:) -
lordring #519 Én sem vagyok BSA és nekem is kellene egy működő Xp 2600.Az árban megegyezhetnénk. -
#513 _Bradock!
Áruld el légyszi hogy sikerült a Netmodot életre keltened! -
#508 Torold le! :) -
#507 Na mi van ide is ezen a neven irogacc. Muxik az ixpi? Nekem akkor sem kene a baltaval fenyegetnel!
(ha nem tudod ki vagyok, akkor bocs, osszekevertelek valakivel) -
#504 Minden egyes portot engedélyezni kell, ahogyan itt kivettem a hozzászólásokból. Pl. az irc 6667 szokott lenni. -
#501 aztmondtak :) -
#497 Végül egy hétig bírta az xp. Még jó hogy volt ghost-om a win2K-ról.
Szép meg jó volt , de a cd írás még nem az erőssége. Amit 2k alatt siman megirtam most azt xp alatt nem igazan akarta. Felment a cucc a cd-re látszott is rajta hogy égetve vannak a sávok a cd-infó meg azt köpte hogy irható a cd. uahhh.
A másik bajom is a cd körül volt. Akárhányszor kikapcsoltam az automatikus lejatszast , a kis drága mindig visszakapcsolta. Kicsit kezdett idegesítő lenni.
Remélhetőleg sp1 után ez egy használhato op lesz... -
#481 Normal RK7J8-2PGYQ-P47VV-V6PMB-F6XPQ
Devilsown FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8
SiNiSTER CDWVP-GBJRG-PDJRG-Y6CMB-HCGG3 -
#478 Most írom bootCD-re és azután telepítem.Ha kiprobáltam, írók. -
#470 Már rég leszedtem, most csak tippet adtam. -
#467 Még egy ,de ez lassú.
209.132.229.166 /pub/AUX /.<9>scanned<10>by/+ Vodka Red +/.<9>filled<10>by/#Gohan#/
itt OS, -
#466 Zooz! Melyik versio,kitöl?? -
#465 ip:63.68.214.3
path:/pub/incoming/Windows.XP.Pro.Corporate.Final-DEVILS0WN
anonymous/anonymous
Most teltház van.Hajnalban probáld. -
Borg #463 Gabest, 10.40 WHQL, és 12.00 WHQL-el is megy a coolbits, és a vsync is... -
Bilux #461 Köszi Mekkmester....
De ez a link túl lassú...:( -
#460 Easy.CD.Creator.v5.02 Platinum
ftp://207.253.91.132/_vti_log/by/Pjoter/APPZ/ -
#457 THX!
Csak mert ott volt a 90-nap... akkor király! -
#453 A Sinister és a Devilsown félét bootolhatová tettem, kiválóan mükszik.CdrWin-nel.Most megnézem
az XP home-t. -
Borg #450 Nos, néhány észrevétel:
1. az Xp tűzfala nem olyan mint a többi ZA és egyebek, itt minden port alapbol tiltva van! Minden egyes programod kommunikácios portjait gylog hozzá kell adnod hogy kiengedje öket! Ne kérdezzétek hogyan, miután az IRCt nem tudtam összehozni 2 óra alatt, feladtam:)
2. Gabest, egy az egybe hülyeség amit irtál. 14.10 WHQL van fent, beirtam a regbe a coolBits=dword 00000003, és simán tuningolok! Másrészt ott a vsync kapcsolás is, és simán OFF BY DEAFAULTra van állitva! Továbbá a 2k alatt nem halkabb, ha a livewaret felinstallálod, azonban ez sajnos itt nemmüxik, és hiába szolnánka nekem a hátsó kimenet is, nem tudok váltani a 2 között, nincs Front-Rear slider sehol! Az XP pedig már az install közben kiirta hogy a ZA nem kompatibilis vele, és töltsem le a patchet innen és onnan, de miután letöltöttem, ugyan azt irja most már OK, de még mindig néha szarakodik.
Amugy NVMAX 3.0b-vel senki ne szarakodjon, emiatt nem ment a tuning csak. -
Bilux #449 figyusz Easy CD Creator v5.0 Platinum honnan tudom leszedni??
A linket köszi!!! :))) -
#447 Működik a tigrisen fenn lévő Windows XP Pro Final Dewilsown iso?
Van ott egy könyvtár: "kipróbáltam, 90 nap múlva lejár."
Mik a tapasztalatok? Vagy ugyan lejár 90 nap múlva, de van crack? -
Bilux #446 Hahóóó
Segítsetek pleaseeeeee
Hogy lehet szűz vinyóra rakni az Xp-t??
boot disk sehol...
De olvastam,hogy sokan boot cd-t csináltak,na ezt hogyan lehet???
Milyen író progival???? -
ixyon #445 ghighighighi
csak azért írok ide, mert most próbáltam ki az XP 2600-asat:) nagyon állat! a jáétékok vagy 20 %al gyorsabbak, a word,m eg ezek a vizuális cuccok meg vagy 30al:) nem fagy, meg semmi ilyesmit nem csináél. gyorsa a desktop. nekem teccik
ghighighighi