25353
Whistler - Windows XP
-
#1001 ok en is rajottem ,majdnem kiverte a szemem de azert koszi a helpet.A bsplay ban meg hiaba tudnam allitani a felbontast amikor mar eleve csak osszevisszasagot latok a tv en a 800 as felbontas miatt.Amugy rulez a kep. -
#1000 a bsplayer-ben be tudod állítani, hogy amikor teljesképernyőben nézed a filmet, automatikusan átváltson egy bizonyos felbontásra (pl.640*480), és a színmélységet is meg lehet adni -
#999 Install Info
_ Unzip, Unrar and Install.
_ Start Tweak-XP, hold "SHIFT" button and click on "INFO"
_ Enter manually! DON'T COPY AND PASTE!
_ Name : Thomas Faerber
_ Serial Number : 1851-6914175588544294-6514
_ Click on "Unlock".
_ Have a fun! -
#998 Kösz! Ezzel összejött. -
#996 basszameg.Tokom kivan.Beallitom hogy szabvanyos 640 es moncsim van erre szintugy 800*600 at ad be alapbol.Hogy a francba kell 640 es felbontast elohozni? -
#995 Alapból úgy települ :) -
#994 Lenne egy kerdesem.Xp proff ba nem tudom a felbontast 640*480 ra allitani csak 800*600 tol folfele.Mi a fenenek a 640?Hat a tv csak 640 ben tudja megjeleniten a kepet amit a monitorbemenetere kuldok es a divx et szeretnem ott nezni legalabbis amig 98se volt addig ott neztem.Van valakinek otlete hol mit vagy milyen progival kell beallitani ezt a felbontast? -
zice #993 Hello
Lenne egy kérdésem: Még pedig az hogy,van nekem egy Ati Radeon 64MB VIVO viedo kártyám,és nem rég feltelepítettem az Win XP-t, de a legújabb driverben tartalmazza az ATI-nak újabb technologiáit,pl TRUFORM™ vagy a SMARTSHADER™-t , szép szép,de ezek gondolom az Radeon 8500-asra van optimizálva,és nem pedig a Radeon 64-re,szóval így a 3D-s játékok lelassulnak(fps nagy mértékkel csökkent,pl Q3 vagy Counter-strike.....:(( ) És néha nem is kell ez a „simítás,vagy görbítés”. De az a problémám,hogy a Win xp alatt,csak ez a driver jó,és nem tudom hol lehet kikapcsolni ezeket a funkciókat,vagy egyáltalán lehetséges??? Ha tudnál segíteni,akkor nagyon megköszönném, köszi!!!:)))! Üdv.
z.
ui.: A tweakerekben se találtam ilyen opciótL....
-
Pace #990 Bradock! Ahol beállítod az accontot, ott meg lehet adni.
Katt a start menüben a képre, és ott keresd meg... -
#989 Pontosan, hol lehet kikapcsolni a jelszókérést az XP indulásakor? Azt szeretném, ha bejelentkezés nélkül indulna a gép. -
#988 senki
Itt nézd meg: http://www.windowsxp.nu/ -
Borg #984 Hát nekem vannak néha olyan érzéseim, hogy hiába irja ki hogy UDMA5, nem abban megy.
De mikor anno megpróbáltam feltenni az Intel ULTRAATA storage drivert, akkor utána kékhalállal indult a cucc. Csak a restore segitett. -
Break #982 Hát magyarító patch biztos, hogy nem is lesz, legfeljebb magyar verzsön. De azért kösz, hogy az én kérdésemre ennyien válaszoltak. Komolyan...
-
Leslie1 #981 nem lesz magyarító patch
viszont most túl álmos vagyok, hogy elmagyarázzam -
Break #977 Lenne pár kérdésem (mert gondolom itt sokaknak több a tapsztalatuk a WinXP-ről, mint Nekem):
1. Egy 300MHz-es Celeron 1-es, 128 MB 133 MHz-es SDRAM-mal "megáldott" gépecskén lassab e, mint a (mostani) Win98SE?
2. A régi progik kompatibilisek-e vele (Win98-as, és 95-ös progikra gondolok elsősorban)?
3. Vannak-e hozzá régebbecske hardverekhez is driverek?
Aki veszi a fáradtságot, és kielemzi nekem itt a fórum soraiban e kérdéseket (Nem, nem szerzek neki 1 jó nőt) az szerintem sokak (??) kérdésére adja + a választ! -
Air #973 Inno3D Tornado GF 2Ti kartyam van, es egy 17"-os, 5 eves DTK monitor. Az nVidia Refresh Rate Fix progit megneztem, de csak 85 vagy 100Hz-en gerjeszti a moncsit 1024-ben. Nekem pedig 94Hz kellene. Ezt a powerstrip frankon ki is hajtja.
_Wajk_!
Jo az a cd, volt nalam is. De.. A home edition eleg kaki. Pl nincs benne "local sec. policy" meg egyeb nekem fontos dolog. Persze ha valakinek eleg egy butitott prof. annak lehet, hogy jo. Szoval en maradok a prof. corp. ed.-nel. -
#972 ez honnan van? engem érdekelne... -
#969 nekem proffesional van es nem bootolt be a lemezrol.Lehet szarul irtak fel. -
#968 Air: ha nVidia kártyád van, keress rá az nVidia Refresh Rate Fix nevű progira, az megoldja a 60Hz -es problémádat -
zacsko #967 Jó ez az XP meg minden, de már a tököm tele van, hogy ha törölni akarok egy könyvtárat, vagy egy fájlt kiírja, hogy nem törölhető mert...blablabla.
Nem irásvédett, semmilyen program nem fut, mégse tudja törölni, csak ha újra indítom az egészet.
Ez mi a f@sztól van? -
#966 Szia Air!
Milyen kártya a VGA és milyen Monitor?
FC -
Air #965 >Ha nincs az USB-s modem beledugva akkor is kivár?
Passz. Ezt meg nem probaltam.
>És mi van ha leszeded a powerstrippet?
Akkor nem 93Hz-en megy 1024x768-ban, hanem 60Hz-en.
>Meghajtót a Powertoy for XP-vel lehet eltüntetni.
Ok. koszi kiprobalom... -
#964 Szia Air!
Ha nincs az USB-s modem beledugva akkor is kivár? És mi van ha leszeded a powerstrippet?
Meghajtót a Powertoy for XP-vel lehet eltüntetni.
FC -
#963 Szia Evil!
FYI: A windows 98-ról jogtisztán csak Home editionra tudsz upgradelni (technikailag megy, de licenszben nem jogtiszta)
A Windows XP midnend CD-je bootol, így célszerü üres vinyóra rakni.
FC -
Air #962 Nekem is mar egy jo ideje XP van fent. A kovetkezot tapasztaltam mostanaban. Miutan elindult a rendszer (ertsd bejott a desktop) kb 1 percig nem tortenik semmi, majd 1 perc varakozas utan indul el a PowerStrip es allitja be frissitest, meg a kontrasztot, stb. Az alatt az egy perc alatt mi a jo francot csinal?? Masik dolog, USB-s diamond modemem van ami nem indul be akkor amikor bekapcsolom a gepet, csak ha kihuzom majd visszadugom az USB kabelt. Nincs kulon tapja, az usb keresztul kapja a geptol a tapot. Ez nem csak XP, hanem 98 alatt is igy van. De miert? A harmadik dolog. XP alatt egy juzer elol, hogyan tudom eltuntetni a meghajtokat?? A jogosztas nem jo mert van 2 FAT32-es particiom es egy NTFS-s. Az NTFS-s nem gond. Viszont hogyan tudnam beallitani, hogy a FAT32-es particiokat ne tudja egy juzer elbuzeralni?? -
#961 a microdoft.com download center-rol (is) lehet tolteni egy [WinXP_EN_PRO_BootFloppies.EXE]
filet ami felrakodik 6 floppira. -
#960 Sziasztok.Lenne ket kerdesem.Egyik az hogy kb 3 hete raktam fel az xp pro t teszt gyanant a w98se re.Azota rengeteg progit ,haszontalanabbnal haszontalanabb dolgokat raktam fel tesztelve mit bir az op rendszer.Nos most viszont hogy megbizonyosodtam az xp stabilitasarol ujra akarom rakni.Na de hogyan is fogjak hozza mert boot lemezrol nem tudtam felrakni csak w98 alol.Most rakjam fol xp alol megint?Mert szeretnem formazott vinyora felrani.Lehetseges ez mert nem talaltam ilyesmit a readme ben vagy lehet hogy csak figyelmetlen voltam.Hogyan lehet formatalt vinyora felrakni az xp t?
A masik hogy formatalasnal lehet valtoztatni az "allocation unit size" t.Ez mit jelent?A kisebb jobban kihasznalja a helyet?
-
#959 Magyarul 2 het mulva lesz kinn kb. Az a pecs amit hallottal Borg, az csak specaial multi language versionhoz hasznalhato (mar a Win2khoz is volt).
A CD berakasakor azert hal meg mert egy kicsit az ar minoseg szempontjabol kedvezotlen a CD-ROM-od -
Borg #957 Elvileg hallottam olyant hogy upgrade formájában pár megás magyaritó patch lesz hozzá... -
#955 jo de hol?:) -
#954 Igen, crack. -
#953 netán serial
már ha Corporate Editionod van
-
#952 az király..és hogy lehet megoldani hogy a fullos,legujjabb,legjobb xp-t ne kelljen online regelni..de müködjön rendesen!!netán crack? -
#951 Hehe, rájöttem hogy miért nem láttam még kék képernyőt xp alatt. Hát azért, mert ha valami gubanc van rögtön ujraindul a gép. Igy nem nehéz kiküszöbölni a kék képernyőt :DDD -
#949 Kösz. -
#947 Van valami Windows XP felíratú CD-m. Mi az az RC1? Amúgy idő-limites. -
#946 Sziasztok nem akartam egy uj topicot nyitni...szal a problémám az hogy a fullos xp ami mindent tud és a legjobb az online regelős!!máshogyan nem fut..bár nemtudom hogy tudod felrakni a neten pl modemet ugyhogy nem indul el a rendszer....
nah midnegy....szal hol van a magyar fullos xp amin fut a net rendesen fut a gamez rendesen és fusson minden progi jol még régiek is!! jah és nem bétás tehát valami értelmes darab és crack es vagy valami... -
#943 :) -
#941 Szia Wardog!
Azért az MS ma már jó programozókat is meg tud fizetni... :-) Természetesen a prof azonos hardware mellet ugyan olyan gyors mint a home (a különbségek nem ebben rejlenek). Ráadásul, ha dualprocis rendszered van, akkor kétszer olyan sebes mint a home (lévén, hogy csak ő támogatja a dual CPU-t)
FC -
#940 Szia Detonator!
Őőőő, honnan tudja eldönteni, hogy az az MP3 illegális??? Kinek jelzi? A Bussines Software Aliancenak? Annak miköze hozzá?
Babonáknak ne dőlj be! :-)
FC