25353
Whistler - Windows XP
-
Atlasz #1328 Letöltöttem a Style XP-t a http://themexp.org oldalról csak kéne törés tudsz valamit? Egyébként állat az oldal. -
Roby #1326 nah, megy a themexp, latogassatok meg, erdemes:
http://themexp.org -
#1324 Hali!
Com portok eltávolítása a device managerből. Restart és redetect...
Fc -
#1322 Hali Nonó!
Hardver hiba, leginkább hibás RAM.
FC -
#1321 Hali!
Aki az IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hiba miatt érdeklődött, az látogason el ide:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q165863
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q130802
Fc
-
Atlasz #1320 Sziasztok most töltöttem le a StyleXp progit. Ajánlom mindenkinek nagyon állat olyan skinek vannak Windózhoz hogy csak na. Valaki ajánlotta.
Na most 30 napos a progi kéne a törés cracks.am-et ne mondjátok mert ott már néztem.
Ha valaki tud valami megoldást
Mail me:[email protected] -
Bilux #1319 a tweakXp legujabb törése kéne!!
Segítségeset előre is köszi! -
Bakka #1317 Najo !
Akkor most elkezdek formazni ! Imadom ! :( -
#1316 Bakka!
Alapszabály hogy mindig a butább op. rendszert telepitjük elöször, tehát telepited az WIN-ME majd be bootolsz az XP CD-jéröl, érdemes másik particiora és az xp felrak egy elég jól használható boot menüt.Söt igy érdemes mind a két op rendszert FAT32-re rakni. -
Bakka #1315 Hi !!!
Hogyan lehet a Millleniumot es az XP - t egyutt futtatni ??? Most az XP van fent, de szertenem egy masik particiora a ME - t is feltennni de annak a telepitoje pofazik valamit, hogy NTFS fileok vannak a gepen !
Most igy all :
C:\ itt van az XP
Szertnem a D:\ re tenni a ME-t, az Fat32
Hogy csinaljam ??? Segitsetek , lepesrol lepesre !!!
thx -
Zeusz #1314 Hali!
Nyisd meg a windows\inf\sysoc.inf file-t és keresd meg a következő bejegyzést:
msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7
Töröld a hide beírást(a vesszők maradnak)
Mentsd a változást.
Vezérlőpult-programok hozzáadása/eltávolítása-windows komponensek hozzáadása/eltávolítása
A megjelenő listában az utolsó a messenger-vedd ki mellőle a pipát.OK
Rendszer újraindítás.
Sok sikert.
Üdv:Zeusz -
TomBond #1311 Letöltöttem az XP-hez az MP3 DVD pack-et,és mindenfélét kérdez az elején, van valakinek hozzá törése? -
TomBond #1310 Most már péntekre igéri. Lesz ebből valaha valami? -
Roby #1309 hat ha alapbol 128 ajanlott, akkor gondolkozz kicsit... -
Roby #1308 nalam megy, igaz csak a legujabbat probaltam (asszem 7.0, e nem vagyok benne biztos) -
AmneZia #1306 Hi!
Sikerült mind két problémárt megoldani:
1. CD-> Easy CD Creator 5-höz kell egy patch (plextor 24 -esem van ehhez kelll csak azt hiszem)
2. nem lőtte ki magát: -> biosban elcsesztem :) -
Roby #1303 http://www.themexp.org
sajna most nem megy, de csutortokre igerte a ficko hogy menni fog.
en mar eleg sok dolgot szedtem mar le innen! -
#1302 A win98-ban ez a login.sys névre halgató bmp volt nem? Mégpedig a windows könyvtárban figyelt. Most nem tudom megnézni, de valakinek csak sikerül, hátha XP-ben is ugyan az! -
Bakka #1301 Mikor inditom a gepet megjelenik a kek hatter es a felirat "Üdvözöljük" (angol verzioban :"Welcome")
A kerdesem az lenne, hogy hogyan lehet ezt lecserelni egy szebb kepre vagy valami masra, mert ez nekem nem nagyon tetszik !!!
Ha ez egy .bmp file akkor hol talalhato ? Ha van valami program ami lecsereli az is jo lenne !!!
-
Bakka #1300 hmmm... akkor nem telepitem fel ! -
olinka #1299 Az nforce egy alaplapi chipset. -
Bakka #1298 Az nVidia oldalan talatam egy olyan drivert, hogy "nForce" !
Mi ez ? -
Pace #1297 megelőztek -
Pace #1296 system properties/ computer name
ki hinné -
olinka #1295 Sajátgépen jobb klikk, --> tulajdonságok --> számítógépnév fül -
K.András #1294 egy egészen banális kérdés hol tudom megnézni mi a gépem neve? :) -
#1292 Én eccer felkrekkeltem a magyar regelős XPt és nagyon úgy tűnt hogy sikerült, de aztán ugyan úgy számolta a napokat :( -
#1290 Thanx Dzsí! Remélem jó lesz! Még azt megkérdezném, hogy ha ezt most rárakom, akkor kitörli az aktiválást, vagy mindenképp reinstall elött állok?? -
Roby #1289 hat pedig ha nekem lenne penzem, biztos, hogy megvennem..., mert qrva jo!
Tenyleg az M$ legjobb huzasa eddig:)
Csakhat abbol a penzbol vetteminkabb egy st6-ost:)
Hja, es en megtalaltam azt a reg hasznalt elemek eltunteteset:) -
#1285 Azon kivül, hogy a magyar Xp-t raktam fel, of kóz! -
#1284 Szasztok!
Nekem egy olyan verzió van fenn a magyar XP-ből, ami az inditópultba betesz egy reset.exe-t! Gondoltam, ez igy klafa, engem nem zavar, ha aktiválás megszünik!
Ámde egyszer csak közölte a drága, hogy 7 napom van aktiválni! Aktiválja most? ARRGGGHHHH
Innen már nincs visszaút, reinstall, ez világos! De vajon mit qrtam el?????????? -
#1283 Nem használsz valamilyen CD sebesség visszafogó programot? Nekem kavart már be ilyen... -
AmneZia #1281 Hali!
3 problémmám van amelyikből egy tulkép kérdés:
1.) probléma: az xp nem találja se a CD-olvasóm, se a CD-íróm. Eleinte csak néha-néha vesztette el őket és egy CD ajtó kinyit-becsuk segített rajta, de most semmit se talál ha berakok egy CD-t.
2.) probléma: ha gépemet leakarom állítani akkor a Kikapcsolás gomb után a Windows szépen kijelentkezik majd újraindul. Egyszerűen nem tudom leállítani a gépet kivéve ha több másodpercig (4) nyomva tartom kikapcs gombot de ez nem egészséges, régebben ezzel sem volt gond.
3.) kérdés: az xp új stílusu menüjéből tényleg kihagyták a rég használt elemek eltüntetése funkciót vagy csak én nem találom.
thx -
TomBond #1280 Nézzétek a
www.terminal.hu/wintips
oldalt, a #891-es hozzászólásomban lévőket is erről az oldalról szedtem.
Elnézést kérek a szerzőtől!
-
natalyel #1279 mar megvan, azert koszi mindenkinek
nat -
natalyel #1278 Egy magyar Windows XP serial kene, surgosen!
Elore is koszi
Nat -
Borg #1274 Annyi serial szerepelt, nemigaz nem tudsz lefele görgetni kb 10-20 hozzászólást... -
#1272 Akkor nem te vagy a Neo, mi? :-P -
#1271 nem tudom
de nem napszemüvegben mászkálok még a metron is
-
#1270 Te meg biztosan szép vagy...