25353
Whistler - Windows XP
-
Dante #1440 neem:)
a Carmageddon első részénél volt ilyen gépem:)
most cel 488-on, 384ram, meg gef2mx-el nyomulok, de az IE eskü szokott akadozni...gyakran... -
#1439 Mivel sok ramod van, nem lenne olyan bazi lassú. Netre ftpzni stb. feltenném, ha van helyed-de csak meglevő win98/me mellé. -
#1438 Aziránt érdeklődtem, hogy tényleg ezzel a konfiggal szenvedsz vagy csak poén volt. -
Zeusz #1437 Elvileg jó hozzá a WIN2000-s driver de nézd meg a www.primax.nl címen. -
Dante #1435 ?? -
Remedy #1434 Thanks! Érlelődik a váltás, pedig nagyon elégedett vagyok a Win98Sec-emmel. -
#1433 Te tényleg ezen próbálkozol? Ugye nem? -
#1432 nincs. uaz, mint win2k-nál -
Dante #1430 :) kezdem lassan úgy érezni magam, mint 166mmx- es 8MB-ram-os pentiumommal, a carmageddon első része futtatásánál (low memory mode invoked:)
tényleg akadozik:( -
RoadkilleR78 #1429 Particion magic 7-el már átnyomtam a partíciókat NTFS-re, csak az XP-nek van valami új fajta NTFS-e nem? -
#1428 Hát nem :) -
#1427 Az lesz az! -
Dante #1425 nektek nem akadozik, ha be van lőve 2nél több internet explorer?:) -
Bakka #1424 Nekem Cel 366 es 192 Mb RAM van ! Nem tom , hogy menne jobb geppel de ezen a gepen eddig az XP megy a lejobban ! -
RoadkilleR78 #1423 Hol tudom az Xp-s NTFS-re konvertálni a vincsieimet az XP-ben. Vagy utólag már csak valami külső progival tudom megtenni?
Előre is köszi! -
Remedy #1422 Lenne egy questionöm:
Mindenki dícséri ezerrel az XPt. Szerintetek elmegy egy Cel300, 256 RAM konfigon, vagy tápolni kell mindenképp? Mi az a min. konfig, amin már jól elmegy? -
Bakka #1421 Hat nem tudom ! Feltettem az osszes lehetseges Windows Komponenst ami elerheto ! Abban lehet hogy volt webserver cucc. -
Zolko #1412 Megtudja nekem mondani valaki hogy mi külömbség
van a HOME és a PROFESSIONAL között?
Azt hallottam hogy a HOMEn jobban mennek a játékok
mivel a PROFESSIONAL cégeknek lett kiadva. -
#1411 segítséget kérek, sürgős!!! újra lett formázva a merevlemezem amin előzőleg xp futott. nos az xp telepítéséhez kell egy aktiválási kód és regisztráltatni kell a használathoz. nos ezt el is végezném, csakhogy azt az üzenetet kapom, hogy a termék már regisztrált. van valakinek ötlet, hogy mit csináljak?? vagy én vagyok béna? előre is kösz! -
#1410 Én akkor jártam így amikor feltelepítettem az Easy CD Creator -t. Ugyan azok a hibák jöttek elő amit leírtál. Egy programfrissítés (Easy CD) megoldotta a problémát.
Persze ettől függetlenül lehet, hogy nálad egész más a hiba oka, de javaslom gondold végig milyen programokat telepítettél az utóbbi időben. -
#1407 Hali Süti!
Eztet olvasd el: http://www.jsiinc.com/subj/tip4500/rh4563.htm
FC -
#1406 Hali Chender!
A dialup kapcsolat propertisének a második füle (Options) és ott a dialing optionsnál a négy pipát nézd végig.
FC -
#1404 Húha. Nem hangzik túl biztatóan... -
#1401 Köszi de lehet hogy kénytelen leszek feltenni a powerstripet mert ezt mikor elinditom valami meg nem engedett utasításra hivatkozik és nem engedi felrakni -
#1400 NVRefFix a neve, fellelhető bárhol a neten. -
#1399 HI!
A powerstrip-en kívül ki tud olyan progit ami csak arra jó-a powerstrip túl sokat tud nekem nem kell-hogy a játékok alatt ne menjen le 60Hz-re a képfreki? Direktx alatt oké de opengl alatt így is lemegy 60 Hz-re...
Mondjuk nem tudom ez miért így van az xp-ben... -
#1397 Véletlenül nem tettél fel WebServert? -
Bakka #1395 A c: meghajton a gyoker konyvtarba van egy olyan Mappa, hogy INETPUB !!! Nem tudja valaki, hogy hogyan kerul az oda ??? Nem merem kitorolni mert lehet, hogy valami hasznalja ! -
Bakka #1394 Nekem mindig sz@rra megy az XP ! De hat ez van, nem tudok jobbat !!! :) -
#1393 A games nem lassabb alatta, sőt bizonyos esetekben még gyorsabb is. Persze 128 megával és egy 500-as procival meg egy Voodoo 2-vel lassabb lesz. -
#1390 http://www.windows2000faq.com/Articles/Index.cfm?ArticleID=13914 -
Bilux #1389 Lenne egy problémám van a vinyomon egy win xp hun setup és ezt szeretném cd-re menteni de úgy hogy boot cd legyen belőle! na ezt mivel tudom megtenni?Nero ,winon stb..
Lépésről lépésre leírhatná valaki!!!
Előre is köszi a megfelelő *.bin fie-ok megvannak! -
Frenzy #1388 Ha elinditod az XP telepitot CDrol (tehát bebootolsz CDről XP telepitőbe, mint amikor előlről csinálod), akkor felkinalja, hogy REPAIR INSTALLATION. Ezzel tudod visszaállitani a boot sectorát az XPnek (többek között), és szerintem ekkor megjavitja a boot menu-t is.
A REPAIRben azt hiszem lehet manualt is választani és csak a boot dolgokat szereltetni vele, nem kell az egész rendszert.
-
Frenzy #1386 Az Administrative Tools / Computer Management -en belul van egy Disk Management pontjanal lehet mind Windows 2000, mint Windows XP alatt a driveok betu hozzarendeleset (akar a CD-et is) valtoztatni. Viszont a rendszer-particio betujet nem engedi megvaltoztatni. -
#1385 volt egy 98-am (C) mellé felraktam még egy ungárise XP-t az E-re. fel is tett szépen egy bootmenüt és választhattam, hogy 98 vagy XP induljon. viszont a C-t(98) időközben újra kellett raknom formattal, mindennel együtt.
hogyan tudnám megcsinálni, hogy bootoláskor megint tudjak XP-t indítani, anélkül, hogy újra fel kéne raknom...?
-
Batka #1384 Hali!
Van egy kis gondom az XP-vel. egy máig számomra relytélyes ügy miatt nincs C: meghajtóm, Van egy 2k-m a D:-n és egy XP-m a G:-n. Hogy lehet átpakolni az XP-t a C:-re?
-
#1383 Skacok! felraktam a magyar XP Prof.-hoz a biztonsági patch-et és azóta nem akar kikapcsolni a gépem, ha kikapcsolást nyomok. Mindig kiírja, hogy most már kikapcsolhatja a gépet. Mi lehet a gond? -
Borg #1382 www.intel.com -
Bilux #1381 és honnan szedjem le? -
Balko #1380 nem nvidias videókártyám van hanem matrox g400