Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon jó amit leírtál,lenne néhány kérdésem ezzel kapcsolatban:
1. Muszály NTFS partició legyen?Ha igen,miért?
2. Miért kell bekapcsolni a windows tûzfalat?
3. Mi az a Agnitum Outpost Pro 2.1 és mire való?
4. Irj már pls egy linket ennek a Ghostnak,amivel lementhetõ a partició!
Köszi!
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
-A 2. és 3. pont közé: hálókábel kitépése a gépbõl!
-6. és 7. közé: hálókábel vissza.
-11. és 12. Már ahol. 😊
Van installálva XP Prof. fájlrendszer: NTFS.(Így installálta)
Ha P.magic-el átkonvertállom FAT 32-be, nem fog károsodni az XP?Lehet ilyet egyáltalán csinálni?Hülyét kérdeztem?
Köszi a választ...
2. megformázod NTFS-re
3. XP Pro fel
4. XP Key csere
5. SP1 fel
6. INternet beállítûás (windóz tûzfal BE)
7. windowsupdate.com mindent leszed amit ajánl
8. windóz tûzfal KI
9. ha biztosra akarsz menni Agnitum Outpost Pro 2.1 fel
10. driverek fel..
__ - alaplap
__ - VGA
__ - hálókártya .. etc.. azaz ami maradt és kell hozzá diver pl. hangkártya
11. valami codec pack... pl. ACE mega Codecs pack 595Beta .. ezt használom elég megbízható.. kicsit sokat szemetel de hát istenem legalább mindent lejáccik
12. winamp 5.02 (na persze ez alap :])
13. esetleg office.. de nem fontos
+1. Ghost-al nyomsz egy CLone-t a C-d re ;> és L mented a tutti szupii windózodat.. jó munkát 😄 ezután gallyramegy .. fél perc alatt vissza lehet hozni ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
1 gépre 1 windózt tegyetek fel :]
az ajánlott partícióméret min.5 max. 6 giga 😄 ez legyen NTFS felrakod a win xp Pro-t (mert a home szar...) aztán key-csere aztán sp1 aztán windózupdét.com .. alaplapi driver .. vga driver .. hangkártya .. hálókártya . .tv kártya meg ami még kellhet .. aztán MSN 6.1 / ICQ (persze ez szar de a választás - illúzója - szabadsága a tietek!) aztán már csak pár száz mega office meg ilyen ökörség kell (én open office-t használok csak nemtom mért :]) és még photoshop meg apache szerver meg php meg mysql stb stb.. ez mind felfér 1 gigás SWAP file-val Hibernáció rendszervisszaizé és lomtár nélkül 5 gigára... persze winsows/system32/dllcache 500 megáját is kiürítem (futtatás cmd -> sfc /cachesize=1
röviden ezt tanácsolom 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
csökkentett mód
legutolsó helyes beállítással indítás
normál indítás
http://epica.nl
ujraindítottam a gépet,és amikor akarta volna tölteni az xpt,akkor egy fekete képernyõ jött be,és a bal felsõ sarokba villogot egy vonal.most feltettem az xp-t egy másik partíciora,de itt nem lelsz jó.és mindig azt csinálja.VALAKI HELP!!!!!!!!!!!!!
ezt nemtudom hol van speciális/teljesítmény beállítások/speciális/módosítás/
Itt betudod állítani a méretét, és hogy melyik partíción legyen(ek), de szerintem tedd autómatikusra, jogg ha a windows kezeli.
a memoriapuffer-t hol tudom állitani xp-ben mert azt irja állitsam 79mb-ra
üdv
amúgy tartalmaz biztonsági javításokon kívül mást is?
Hajrá Dózsa György!
Azt szeretném kérdezni hogya rányomok egy könyvtárra és a tulajdonságát megnézem akkor nekem oda kéne egy olyan menüpont hogy BIZTONSÁG, de nincs ilyen nagyon fontos lenne!! kérlek titeket segítsetek viszavarázsolni mert elég fontos lenne!!
Elõre is köszi a segítséget!
BYe