25353
Whistler - Windows XP
-
TomBond #12432 De zavar, és nem vagyok egyedül. Nézz be a - Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok- topikba és olvasd el a hozzászólásod utáni hozzászólásokat (#2308-tól). Egyébként meg rakj fel magyar wint, vagy az ebben a topikban szereplő progit. Nem hiszem hogy nem tudnád megoldani! -
izb #12431 biztonsági központ csak van??nem?
abban kell lennie ilyennek.. -
#12430 heló, mit tegyek ha nincsa a vezérlőpultomon belül tűzfal beállítások lehetőség? ki szeretném kapcsolni, de nemtalálok sehol a win-en belül. már a routernél próbálkoztam, de kibogozhatatlan a menüje és nem tudtam benne semmi ilyesmi-t állítgatni. Please help -
#12429 Igen, lehetnek gondok. Itt. -
#12428 ennek a Uxtheme.dll-nek a cserélgetése nem okozhat rendszerösszeomlást instabilitást stb.? -
#12427 Itt elég jók vannak, azért ajánlottam, a tied már komolyabb lehetőségeket tartalmaz. Meg le van írva az Uxtheme.dll cseréjének a módja is. -
#12426 hallod ha neked is Angol Windowsod lenne
és magyarhoz szoktál volna nem lenne olyan könnyű megszoknod..
nem hiszem hogy vannak itt olyan hülye emberek aik ezt nem értenék! -
#12425 hinnye. sry^^ nekem alapból ez ugrott be, aztán első ránézésre nem nagyon fért bele a képbe az általad ajánlott lap. -
#12424 Thx már megtaláltam magamnak
de megnézem amit te adtál -
#12423 Rákattint és eljut ide Link. Mit csináljon? -
#12422 és most ezzel ugyan mit csináljon... -
#12421 http://www.minidiscweb.hu/?page=webdesign -
peter01 #12420 Nekem is ez a problémám kb 1 hete és az újratelepítés teljes formázással se segít HELP!! -
ocsibacsi #12419 Sziasztok! Hogy tudám lekaparni a Sulixot és feltenni az XP-t.Kösz -
TomBond #12418 Ha nem akarod sokáig hallgatni azt hogy újrg, stb. akkor légyszives figyelj oda a hozzászólásaidra mert egyik másik teljesen érthetetlen az y és a z felcserélése miatt! -
#12417 ez nem lenyeg annyira de nem tud valaki valami szep
Win XP-s Megjelenest adni
honnan tudnek olyat letolteni?
nem let kerdes csak a latsyat kedveer -
#12416 Figy ha most telepitetted akkor nincs rajta semmi fontos gondolom
szal sztem rakd ujra -
BomBa #12415 ilyet sem hallottam még
lehet újra kell telepítened? vmi szakértőt még halgassunk meg
nálam a windows update feltelepítette a geniue advantage progit, az eredetiségellenőrzőt, na nekem ilyen kémprogi nemkell (mégha a winem eredeti is)
nemtudjátok hogyan tudom letörölni (vagy kikapcsolni) és nélküle frissíteni? -
Letti #12414 Hali!
WindowsXP-t telepítettem, minden csodás, csak amikor ki akaok szállni és rákattintok a kikapcsolás ablakra, akkor leállítja a Windows-t, de újraindul. Hol lehet a bibi. Előre is köszi! -
#12413 régebben ismerős volt:SSSS
szerintem virosurtás aztán ha nem jo format. -
TommoT #12412 hali
köv problémám van
ezt a képet hozzá elő a windows mindig egy idő után, nemtom mitől függ, mindig máskor történik
aztán ilyen lesz az óra és környéke
közben meg a tálca néha szürke lesz
aztán abbahagyja csak ilyen furcsa az óra
mi lehet a problem?
előre is köszi a segítséget! -
#12411 ez nem lenyeg annyira de nem tud valaki valami szep
Win XP-s Megjelenest adni
honnan tudnek olyat letolteni?
nem let kerdes csak a latsyat kedveert -
#12410 hu nagyon THX toltom le
de egyebkent tuti lehet mert
multkor is ilyenem volt
Win XP SP2 Magyar -
#12409 ja kezdem mi akar lenni a felhasználófiók...vagyis a user, neki 1 van pedig nem igaz, mert ott van az Administrator is, de azért számítható 1-nek(talán).
Elindul 10 perc után a képernyővédő, be van állítva hogy password-el lehessen belépni, még ha nem tettél be passwordot is a semmi is passwordnek számít.
Nem toom mit tegyél. -
#12408 felhasználófiók?nem értem...angolul tudod mi ez?talán tudnék segíteni akkor. -
#12407 Például itt, de én úgy tudom, hogy angol winre, nem lehet magyart rakni. -
#12406 #12400 pls -
moonman #12405 Erre inkább a hibernálást szokták használni és nem a készenléti állapotot.
-
moonman #12404 Pontosan mit töltöttél le?
Hivatalosan még nincs SP3 az XP-hez.
Esetleg van az AfterFix Project magyar xp-hez. Az sp2 után kiadott cuccokat tartalmazza telepítő formában. De mint írtam SP3 még nincs, csak az Afterfix-hez hasonló, nemhivatalos, sp3-nak nevezett telepítők. -
#12403 Hi all! Letöltöttem a Windows XP SP3-at és a telepítésébem kellene 1 kis segítség! Létszi írjátok le hogyan kell mert én nemtom megcsinálni! THX -
#12402 a microsoft oldalánról le tudod szedni. Asszem ingyenes. Írd be a keresőjébe. -
#12401 helo all
ay syeretn;m k;rdeyni hogy
valaki tud e adni egz linket vagz akarmit
hogz a Windows XP sp2 ot honnan tudnam letolteni
de magyar legyen mert az enyem most angol es nem tok vele irni
pls segitsetek -
#12400 Mostanában restart után mindig rá kell kattintanom a felhasználófiokomra, hogy belépjen a windows, pedig csak 1 van. EZt hogy kell eltüntetni?
VAlamint ha mondjuk 10 percig nem nyulok a géphez akkor is az fogad hogy rá kell kattintanom a felh.fiokra... -
#12399 ha napközben Készenléti állapotba rakom a gépet nem pedig kikapcsolom, lesz valami baja? csak azért mert igy hamarabb vissza tudok lépni és mégsem megy egész nap -
#12398 ha kidobtad szerintem a hivatalos oldalon tudsz kérni uj kódót bár ez nem biztos -
#12397 ezt mar ott elb***tad, hogy megvetted. -
#12396 Mi van akkor ha valaki történetesen elveszti vagy kidobja a serial kulcsot?
Akkor honnan a bánatból szerezzen be serialt?
Megjegyzem nekem megvan a progi ugyanis megvettem kemény forintért.
Csak ugye bár ha hanyag az ember.................!
És véletlenül kidobta a dobozt..............!
Erröl ennyit.
-
#12395 Értem én amit mondtál. Mellékesen jegyeztem meg amit írtam. Be van fejezve, keressen magának mindenki. -
#12394 félre értetél neked és m66 nak mondtam
mert ez warezelés amit csináltatok -
izb #12393 főleg hogy a figura 1-2 napos reges...