25353
Whistler - Windows XP
-
#12472 hello!
engem is érdekelne a dolog:). tudnál liket dobni a full verzióról? -
#12471 Köcce -
#12470 Egy
Kettő
Három
Négy
Öt. -
#12469 Lehet hogy nem ehhez a témához tartozik de van olyan program amivel be lehet időzíteni hogy mikor kapcsoljo ki a gép miközben fut rajta 1-2 program (pl.: tv-t nézek...)? -
#12468 Az mitől lehet, hogy nem tudok felülírni fájlokat mert "vagy használatban van vagy írásvédett". pl. játék crack
Próbáltam csökkentett módban is, Spybot, Adaware leírtott mindent, látszólag nem futott olyan progi ami használná, bár egy frissen felrakott játékot nem használ semmi. -
#12467 Talan ez megoldas lehet a serial hianyara ->
- Elinditod a Windows xp sp2 professional telepiteset.
- Particio formazasa ntfs-re, majd utana kikapcsolod a gepet, es reggel folytatod.
- Reggel annak rendje s módja szerint bootol geprol,de nem ker szeriaszamot. -
#12466 ez jó:)
Nem Sp2-es verziója van? -
moonman #12465 Én már cseréltem többek közt alaplapot azon a gépen, a sysrep használatával meg lehet oldani újratelepítés nélkül.
Link
-
#12464 én általában jelentősebb hardver csere után telepítgetem újra, tavasszal volt 1 éves de bevírusosítottam úgyhogy legyalultam:) -
#12463 csak nálam ilyen problémák nem szoktak lenni, max. spyware vagy vírus -
moonman #12462 Nem mindenki telepít azonnal újra a legkisebb hiba esetén is, lásd #12452.:)
Egyébként nálam 4 éve van fent.:) -
#12461 2 éve -
#12460 Itt van minden, partícióméretet neked már nem kell megadni, a C mérete adott.Link. -
SeLFisCH #12459 valaki tud egy leírást ,hogy kell xp-t újretelepíteni?
már én is meg akarom tanulni , mert ez az xp is lassan 2 éve gépemen van -
raulrm #12458 Oksa, kössz:) -
#12457 A Windows XP telepítő Cd az kell. Arról bootolsz, és a c re újratelepíted.
-
raulrm #12456 Csáó! Nem tudjátok, hogy kell indító lemez nélkül újratelepíteni az XP-t. Mert nekem olyan hogy a vinyó 2 partícióra van osztva (1. XP 2. a dokumentumaim). De én csak az XP-t akarom telepíteni. H E L P
-
#12455 akkor jó hogy nem kellett windows reinstallhoz folyamodni -
#12454 Thx ez megoldotta! -
#12453 Kattints valahol duplán a keretre. -
#12452 windows reinstall -
#12451 Mit tegyek hogyha a feladatkezelőnek nem látszik a teteje? Pl nem tudok a fülek között váltani. se fájl menü se semmi -
#12450 Bocs, nem neked szólt, eggyel lejjebb. -
#12449 Keress magadnak. -
peter01 #12448 Ok THX majd kiderül hogy segített vagy nem. -
#12447 tudna vlki adni vlmi ingyenes xp desingelőt?
köszi -
moonman #12446 Azt kellene telepíteni amiket nem raktál fel.
Egyébként az automatikus frissítés be van kapcsolva?
Esetleg innen vagy a Microsoft Letöltőközpont-ból is letöltheted őket. A Biztonsági frissítések letöltéséhez nem szükséges legális Windows.
-
#12445 tessék.
vagy
Link -
#12444 hogy lehet kiiktatni az eredetiség ellenőrzést a frissítésnél? -
peter01 #12443 És melyiket kellene telepíteni? -
moonman #12442 Xp-hez 2 hete kiadott javítások telepítve vannak?
Link -
peter01 #12441 HELP!!! -
SeLFisCH #12440 windows / fonts -
horza #12439 Betűtípus:
Sehová...
Vezérlőpult -> betűtípusok -> fájl -> új betűkészletek telepítése
S innentől szerintem használható... -
#12438 Sziasztok! Töltöttem le egy pár betűtípust. Hová kell bemásolnom őket, hogy működjenek? -
Játékok alatt jött elő a jelenség: az fps leesik, a HDD ledje villog-valami ír a vincsire.
Tudtok olyan progit, amit játék előtt elindítva logolja, hogy milyen folyamatok írnak a merevlemezre, mennyit- (esetleg CPU használat is) megkeresni a hiba okát?
-
#12436 Kérlek, olvas vissza, minden kérdésedre több választ is találsz. -
#12435 XP SP1 esetén nincs tűzfal, ha SP2 akkor a #12433 alapján. -
#12434 hali
meg akarnám szerezni az xp-t de nem akarok érte 36 e-et fizetni.
ha másoltat használok azt ugyan úgy lehet használni mint az eredetit?(frissítés, meg ilyenek)
és bele akarom konvertálni a legújabb frissítéseket és azt csak másolva tudom -
TomBond #12433 Vezélőpult -> Biztonsági központ -> Windows tűzfal