Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
valaki nem tudna segiteni ? elore is koszi skacok !!!
ezek után el kell indulnia a telepítésnek,ha a cd romban van a win2000 lemeze.
Hogyan tudom úgy feltelepíteni a win2000et hogy törlöm a win98at?
Csak halkan, mert ez illegális...
Tegnap összeraktam egy DVD-s verziót az SP2-es telepítõbõl, úgy hogy egy plusz könyvtárba mindenféle hasznos dolgokat (CPU Z, Winamp, TotalComm, stb) felmásoltam, plusz az eredetitõl lementettem a bootszektort, majd hozzáadtam a DVD-shez is.
Csakhogy mikor bootolnia kéne a DVD-rõl akkor kiadja ezt a hibaüzit:
Cannot boot from CD - code:4
Hol lehet a gond?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Van egy olyan problémám, h egy ismerõsöm valamit elnyomkodott a gépen, és azóta minden hang visszahangzik rajta. Mikor bekapcsoltam, lefutott a scandisk és kiíírta, h vmelyik fájlt nem tudta helyreállítani. Azóta van visszahang. Nem tudjátok, h hogyan lehetne kikapcsolni a visszhangot?
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Csökkentett módban uninstallálj minden drivert, vírusírtót meg ami alapból elszokott indulni.
Az automatikus idulásokból is szedjél ki mindent.
Csak halkan, mert ez illegális...
Megkattant a Windows XP. A betöltésnél leáll a csík, mondom akkor reset, csökkentett mód, visszaállítás, és semmi! csökkentett módból írok, nincs nálam az install CD. Kérlek segítsetek!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem próbáltad megnézni a képernyõtulajdonságoknál a felbontás mértékeét?
Lehet, hogy az okozza a hibát. Szerintem 640x480 felbontásnál nem a legkellemesebb dolog ülni, illeteve olvasni.! De lehet, hogy máshol kell keresni a hibát.
Bye
radmin
itt ülök egy gépen és akkora lóbatár betûkkel van kiírva minden, hogy hátra kell ülnöm, hogy yol lássak mindent... 😄
win xp ofkoz.
néztem a megjelenés/beállítások közt, de ott normálra van beállítva a betûméret...
ie/nézet/szövegméret... szintén normál.
mégis q nagyok a betûk... hol lehet még ezen állítani???
Te ez engem is érdekel.hehe
Mert ilyenrõl még nem hallottam😊<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#bee1>#bee1>
Segitséget szeretnék kérni hogy honnan lehetne letölteni a Longhorn Vistát<#banplz>#banplz>
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
A Panda volt az uccsó progi, Zone alarm még ment rajta egy ideje.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
http://kromek.hu/blog/ -apu-
Az egyik gépen van egy olya BUG amivel nem tudok mit kezdeni.
Xp van rajta. Kapott egy csónya spyware támadást, amit szépen leírtottam a megfelelõ progikkal. Aztán -biztos ami biztos alapon- felraktam egy panda antivirus-t. Az szépen frissítette magát, majd jelzett is egy gyanús programot, eltávolította és újraindítást kért.
Ezt akkor még nem engedtem neki, hiszen még tartott a frissítés.
Eztuán RESTART.
Namost, az történik, hogy majdnem feláll a rendszer, de aztán visszatér a bejelentkezõ képernyõhöz. Itt újra ki kell választanom a USER-t, ámde alig kezdi el betölteni magát, egybõl automatikusan menti a beállításokat és visszarak a bejelentkezõ képernyõre. Ez kb. 10 mp alatt lezajlik. Akárhányszor ismétlem meg, ez történik. Ráadásul a slussz pojén, hogy CSÖKKENTETT MÓDBAN IS EZ A TÖRTÉNET JÁTSZÓDIK LE!!!!
Próbáltam:
-boot képernyõnél "az utolsó helyes állapot indítása": nem nyert...
-XP cd-rõl JAVÍTÁS, majd rendszerfile-ok újratelepítése: ez sem nyert
Sajnos itt kifulladt a tudásom, ha akad valami ötletetek, örülnék, ha megosztanátok, mert holnap reggel 8-ra mûködnie kéne a gépnek (és ha lehet csak a legvégsõ esetben formáznám le a gépet...)
Elõre is köszönöm a segítségeteket!!!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
vegyél playstationt .....
vírusírtóval is kisebb a gépigénye,mint egy win2000-nek.
a win2000 a legstabilabb op a winfos vonalon ez kétségtelen...
De ha nem tud valamit a TinyXp-vel kapocsolatban ide beírja és segítünk neki.
Egyébként meg nem kell több "tudás" hozzá mint egyébként a windowshoz kéne.
2000 a maga szintjén egy komplett oprendszer. - Évekig használtam 128 megás gépen - semmi gond nem volt vele. - Még a napokban is jelent meg rá biztonsági frissítés.
Igy nem vagy biztos benne hogy igazad van.
Írtam,hogy van neked egy alternatíva,hogy ne szívjál.
sima xp-és windows 2000 elfelejtheted.
Amirõl írtam ,egy teljes xp csak a fölösleges marhaságok ki vannak szedve belõle.
Mert lehet hogy elindul az xp is 64 megával de nem lesz élvezhetetlenül lassú?
Baró oprendszert találhatsz magadnak.
memóriával nem lesz gondod.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amd-k6 500 as gépem van 64 mega rammal és eddig windows98 am volt de most szeretnék váltani.
Elbírja a gépem a windows xp-t vagy maradjak a windows2000-nél?
Mit tanácsoltok?A microsoft xp honlapján 128mega ram az ajánlott minimum.
A windows 2000 béna operációs rendszer?
Elõre is köszönöm a segítséget.
elvileg nem sérülnek a file-ok de azért én lementegetném ami fontos
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
rar fajlt es a vege elott kiirja, hogy NTFS kell a 4 giganal nagyobb fajl-hoz.
Mert nem jo neki a Fat32?Nem lehet valahogy atverni?