Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na a fene! Itt a jó lin! 😊

Hiba

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

köszi szépen 😊

Tomicsek
Ez gondolom nem kell már?

Tomicsek
Én csak egy békát látok.

az egész vinyó egy partició. Az a baj ha kisebbre veszem akkorse jó..ha nagyobbra akkorse..

Itt a hiba: Hiba!

PetruZ
Az egész vinyón ez az egy partíció van? Ha nem, akkor biztosan jó partíciót választottál ki, van ott elég hely? A listában a többi partícióról letiltottad a swap-ot?
Egyébként 1 giga memória esetén ekkora swap már nem kell. A régi ökölszabály (1.5-2x méret) 512 mega felett már kezd veszíteni az érvényességébõl.
1Giga ramom van (2X512/400). A rendszettulajdonságok/speciális/teljesítmény/speciális alatt van a virtual memory kezelõ, ott egyedi méretbe beállítom hogy pölö 1024/15xx majd alkalmaz majd restart és jön újra a hibaüzi hogy állítsam be mert túl alacsony....

Amugy van hely a vinyón ugy 15giga (1partició), aztis próbáltam hogy a windows kezelje..ugyis ugyanaz a üzi...

PetruZ
Mégis pontosan hogyan állítod be és mit állítasz be? Mekkora a géped memóriája?
sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy miért csinálja azt a windows hogy a virtuális memóriát ha beállítom és újraindítom a gépet akkor a következõ bejelentkezéskor jelzi hogy nem megyfelelõ a mérete vagy nincs jelen és állítsam be?! Holott beállítottam már több féle képpen is. Hely is van bõven elég és mégse akarja kezelni.. :S

Erre van valakinek ötlete?

Köszi elõreis!

dienesoft
valamilyen device driverrel van baja, ha jól olvastam...de ez nem jelent semmit, rossz vagyok angolból 😊

sziasztok! kiírta a gép hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre. és beadott egy ilyen weboldalt, itt írja le hogy mi volt a gond. vki nem tudna benne segíteni??

köszi
http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=3cdff6ba-a1ef-474b-b288-8fe24c3848dd&SID=10
Van a rendszergazda.Akinek van joga.
Na ha most elveszed a jelszólétrehozás jogát a rendszergazdától,akkor semelyik rendszergazda nem tud jelszót változtatni,tehát nem tudod elvenni ezt az opciót!!Nem?

sufnituning
Köszi, és az miért van hogy nekem itthon van rendszergazda meg korl. felh. és a suliba meg van vagy 10 féle? Más fajta XP lenne?

For sale: thedronewebshop.com

bociub
A korlátozott felhasználók jogai megváltoztathatók. EGyrészt a megváltoztatáshoz nem árt ha csökkentett módban inditod a gépet.
Itt bármire jobb gombal kattintasz majd tulajdonságok ott lesz egy vadi új lapfül ami normál módban nincs. Ezzel ki tudsz osztani jogokat. + ha elinditod a rendszerleiró adatbásist(Start->futtatás->regedit) ott is át lehet alakitani ezt azt. CSak nem árt ha értesz hozzá vagy legalább jól tudod a szakmai angolt.
Accem enyi. Mellesleg sztem egyszerûbb rendszergazdák jogait korlátozni.

nekem pont erre lenne egy kérdésem: HOGY A SZÖSZBE KELL ELVENNI A MÁS RENDSZERGAZDÁTÓL AZT A JOGET HOGY MEGVÁLTOZTASSA MÁS RENDSZERGAZDA JELSZAVÁT.
A jelszó házirendbe ide vonatkozó paszust nem találtam.

aktiváltatni a neten,vagy telefonon keresztül tudod.
ez nem a certificate key!!!!!

Tomicsek
Van itt egy active.zip nézd meg, nem tudom erre gondoltál e.Itt. van benne pár dolog.

Help me please!#11030 #11029
A korlátozott felhasználók jogait önmagában nem tudod megváltoztatni. A korlátozott felhasználók nem tudnak programokat telepíteni, egyes rendszerbeállításokat végezni. Ezeket a paramétereket önmagában nem lehet módosítani. Tehát a korlátozott felhasználók jogait nem tudod változtatni.

sufnituning
Hali, winXP professional van a gépemen. Most telepítettem és csináltam rendszergazdai fiókot, meg egy pár korlátozott jogút! A kérdésem az hogy át tudom e állítani a korlátozott jogú felhasználók jogait? Tehát kaphatnak e még + jogokat, olyat, amit én akarok?
Már csak azért mert a suliban olyan felhasználók is vannak hogy adminisztrátor, meg még vagy féle! És ami nekem van az se XP Home hanem Professional! Pls help! Thx

For sale: thedronewebshop.com

KÖSZI! Most töltöm egy oldalról az sp2-t, kiváncsi leszek hogy fel tudom-e telepíteni.
ha nem akkor megcsinálom ezt amit ajánlottál! 😊
Tomicsek
Itt nézd meg.

Sziasztok!
újra kellett telepítenm az xp-t, és nem fogadta el azt a dll fájlt, amivel tudnám tovább frissíteni az xp-t, azt írja ki hogy nem jogtiszta az xp-m. és így nem tudom az sp2 szervízcsomagot sem feltelepíteni.
folyton újraindul a sz.gépem, és csak egy rendszervisszaállítás után mûködik. 😞

elõre is köszi a segítséget
Aza próblémám hogy nem enged belépni az asztal felületre mert az xp azt szeretné hogy aktíváljam de enm tudom mert nem fogad el semilyen kódot:-( Vki tud megoldást a helyzetre! Jah és sok fontos adat szerepel a gépen:-(
Sziasztok!

Segítségeteket kérném abban hogy vki küldhetne oylan xp aktíváló kódot ami mûködik! Fontos lenne!

Elõre is köszönöm!
PetruZ
Két eset lehetséges:
-Ha a két partíció fizikailag egy diszken van és egymást követik, akkor kis trükközéssel megoldható (pl. a PM megcsinálja, de elszöszöl vele egy darabig).
-Ha külön diszken vannak, vagy nem egymás után következnek, akkor így nem fog mûködni. Viszont az XP (is 😊 ) már tud olyan, hogy könyvtár alá fel-mount-ol partíciót. Tehát ha felszabadítasz valahol egy kis helyet, azt partícióvá alakítod, leformázod, akkor felhúzhatod a "C:" alá, mint egy könyvtárat. Ezt az XP saját eszközeivel is megteheted, legfõképpen a Logical Disk Manager segítségével (ami a Computer Management-en belül van). Bár abban én sem vagyok biztos, hogy az átméretezést ezzel is meg tudod csinálni (szerintem nem).
ffxi
<#worship><#worship>!!

Fákjúal!

Met
igen, win is tudja azthiszem meg a Partiton Magic is tudja méretezni a partíciókat

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Gladiator
Hát, a 'C' és az 'F' egyen.
A 'D' az egy rack, és az 'E' az ami tök egyedül egy vinyón.

Szóval akkor az F meghajtóról lehetne "áttenni'?

Met
legalább egy vinyón van a 4 partíció?

Gladiator
Van 4 meghajtóm. Ebbõl a C meghajtó kicsit el lett cseszve, mert csak 10 gigás,de azon van a windows, meg tesómék is arra pakolnak mindent, hiába mondom nekik, hogy ne. Hogy lehetne megnövelni annak a partíciónak a méretét? hogy mondjuk az E meghajtó ne 145 gigás legyen, csak 120 és akkor a C kapjon még 25-t. lehet ilyet egyáltalán? <#idiota>

Fenrir: tessék, itt megtalálod: http://misterxp.uw.hu/mrxp/index.php?oldal=keret&x=x&tipus=trukkok&belso=cikkek&cikk=cikkek/biztonsag/autoadmin

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Fenrir
Azt hol lehet beállítani, hogy 1 felhasználós rendszer esetén automatikusan bejelentkezzen az egyetlen fiókba?

A halál csupán a kezdet...

Sziasztok!
Nem tudja vki hol lehet beállítani azt, hogy a fájlokat az exproler ne töltse le automatikusan? Véletlenül benyomtam valamit mikor egy avi fájlt szedtem le, és azóta nem kérdezi,hogy hova töltse, csak ugyanabba a könyvtárba pakolja az avi-kat... 😞
nem vagyok ám annyira láma, de ez így sikerült 😄

Én nem szeretem az uborkát, és nagyon örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig nagyon utálom.

nesto
please: #10999 <#szomoru1><#pardon1>

Köszönöm a segítséget sikerült! 😊

REAL MADRID

Tomicsek
Ezt telepítsd, újraindítás.

olvasd el a 11000-es második felét.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

C:\Documents and Settings\-felhasználóneve\Application\Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\Asztal megjelenítése.scf fájl az asztal megjelenítése gomb. Hozd létre a fájlt a következõ tartalommal:

Command=2
IconFile=explorer.exe,3

Command=ToggleDesktop

hali!

hol lehet megtalálni az Asztal megjelenítése gombot!

töröltem a gyorsindítás eszköztárból de szeretném visszatenni! <#help>

REAL MADRID

Állítsd be a Sajátgép/Eszközök/Mappa beállításai/Nézet menünél a rejtett mappák megjelenítése opciót.

Hellosztok!
Egy mappát kíváncsiságból rejtetté tettem és most nem bírom láthatóvá váltani!
Segítsetg plz!
Üdv
Csingacsguk

ffxi
Vki erre?

Fákjúal!

Ha elötte volt, csak a telepítés óta nincs, akkor nem valószinû, de van olyan meghibásodás is, amikor elméletileg tökéletesen feltelepült a driver, mégsem ad hangot sehogy. Azt már csak gariban... Mindenesetre, a bios-ban nem lett kikapcsolva véletlenül? Van olyan alaplap, ahol 2 opciót is be kell kapcsolni a bios-ban ahhoz, hogy használja a hangkártyát.

Met
<#wilting>

lck
<#ijedt><#nemtudom><#ijedt><#conf><#conf>
dienesoft
az alaplapon tutira kell lenni audio drivernek...

lck
1. dugd be a hangfalat
2. hardver eszközök között van e sárga kérdõjeles ismeretlen audió eszköz ? - telepítsd a driverét. - amit kaptál hozzá CD-n.

Tomicsek
Alaplap driver fel van telepítve? Eszközkezelõbe menj be a hangnál nincs sárga felkiáltójel?

istenostora03
valaki tud segíteni? nekem az a problémám hogy feltelepítettem az XP-t és nincsen hang .<#banplz>valaki tud segíteni?