Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Itt a hiba: Hiba!
Egyébként 1 giga memória esetén ekkora swap már nem kell. A régi ökölszabály (1.5-2x méret) 512 mega felett már kezd veszíteni az érvényességébõl.
Amugy van hely a vinyón ugy 15giga (1partició), aztis próbáltam hogy a windows kezelje..ugyis ugyanaz a üzi...
Az lenne a kérdésem hogy miért csinálja azt a windows hogy a virtuális memóriát ha beállítom és újraindítom a gépet akkor a következõ bejelentkezéskor jelzi hogy nem megyfelelõ a mérete vagy nincs jelen és állítsam be?! Holott beállítottam már több féle képpen is. Hely is van bõven elég és mégse akarja kezelni.. :S
Erre van valakinek ötlete?
Köszi elõreis!
köszi
http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=3cdff6ba-a1ef-474b-b288-8fe24c3848dd&SID=10
Na ha most elveszed a jelszólétrehozás jogát a rendszergazdától,akkor semelyik rendszergazda nem tud jelszót változtatni,tehát nem tudod elvenni ezt az opciót!!Nem?
For sale: thedronewebshop.com
Itt bármire jobb gombal kattintasz majd tulajdonságok ott lesz egy vadi új lapfül ami normál módban nincs. Ezzel ki tudsz osztani jogokat. + ha elinditod a rendszerleiró adatbásist(Start->futtatás->regedit) ott is át lehet alakitani ezt azt. CSak nem árt ha értesz hozzá vagy legalább jól tudod a szakmai angolt.
Accem enyi. Mellesleg sztem egyszerûbb rendszergazdák jogait korlátozni.
nekem pont erre lenne egy kérdésem: HOGY A SZÖSZBE KELL ELVENNI A MÁS RENDSZERGAZDÁTÓL AZT A JOGET HOGY MEGVÁLTOZTASSA MÁS RENDSZERGAZDA JELSZAVÁT.
A jelszó házirendbe ide vonatkozó paszust nem találtam.
ez nem a certificate key!!!!!
Már csak azért mert a suliban olyan felhasználók is vannak hogy adminisztrátor, meg még vagy féle! És ami nekem van az se XP Home hanem Professional! Pls help! Thx
For sale: thedronewebshop.com
ha nem akkor megcsinálom ezt amit ajánlottál! 😊
újra kellett telepítenm az xp-t, és nem fogadta el azt a dll fájlt, amivel tudnám tovább frissíteni az xp-t, azt írja ki hogy nem jogtiszta az xp-m. és így nem tudom az sp2 szervízcsomagot sem feltelepíteni.
folyton újraindul a sz.gépem, és csak egy rendszervisszaállítás után mûködik. 😞
elõre is köszi a segítséget
Segítségeteket kérném abban hogy vki küldhetne oylan xp aktíváló kódot ami mûködik! Fontos lenne!
Elõre is köszönöm!
-Ha a két partíció fizikailag egy diszken van és egymást követik, akkor kis trükközéssel megoldható (pl. a PM megcsinálja, de elszöszöl vele egy darabig).
-Ha külön diszken vannak, vagy nem egymás után következnek, akkor így nem fog mûködni. Viszont az XP (is 😊 ) már tud olyan, hogy könyvtár alá fel-mount-ol partíciót. Tehát ha felszabadítasz valahol egy kis helyet, azt partícióvá alakítod, leformázod, akkor felhúzhatod a "C:" alá, mint egy könyvtárat. Ezt az XP saját eszközeivel is megteheted, legfõképpen a Logical Disk Manager segítségével (ami a Computer Management-en belül van). Bár abban én sem vagyok biztos, hogy az átméretezést ezzel is meg tudod csinálni (szerintem nem).
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A 'D' az egy rack, és az 'E' az ami tök egyedül egy vinyón.
Szóval akkor az F meghajtóról lehetne "áttenni'?
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
A halál csupán a kezdet...
Nem tudja vki hol lehet beállítani azt, hogy a fájlokat az exproler ne töltse le automatikusan? Véletlenül benyomtam valamit mikor egy avi fájlt szedtem le, és azóta nem kérdezi,hogy hova töltse, csak ugyanabba a könyvtárba pakolja az avi-kat... 😞
nem vagyok ám annyira láma, de ez így sikerült 😄
Én nem szeretem az uborkát, és nagyon örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig nagyon utálom.
REAL MADRID
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
Command=ToggleDesktop
hol lehet megtalálni az Asztal megjelenítése gombot!
töröltem a gyorsindítás eszköztárból de szeretném visszatenni! <#help>#help>
REAL MADRID
Egy mappát kíváncsiságból rejtetté tettem és most nem bírom láthatóvá váltani!
Segítsetg plz!
Üdv
Csingacsguk
2. hardver eszközök között van e sárga kérdõjeles ismeretlen audió eszköz ? - telepítsd a driverét. - amit kaptál hozzá CD-n.