Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomicsek
Kattints valahol duplán a keretre.

Qwerty4
windows reinstall

Qwerty4

Neogan
Mit tegyek hogyha a feladatkezelõnek nem látszik a teteje? Pl nem tudok a fülek között váltani. se fájl menü se semmi

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Tomicsek
Bocs, nem neked szólt, eggyel lejjebb.

Tomicsek
Keress magadnak.

Ok THX majd kiderül hogy segített vagy nem.
GyPeter
tudna vlki adni vlmi ingyenes xp desingelõt?
köszi

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

Azt kellene telepíteni amiket nem raktál fel.
Egyébként az automatikus frissítés be van kapcsolva?

Esetleg innen vagy a Microsoft Letöltõközpont-ból is letöltheted õket. A Biztonsági frissítések letöltéséhez nem szükséges legális Windows.

http://www.winportal.net

Tomicsek
GyPeter
hogy lehet kiiktatni az eredetiség ellenõrzést a frissítésnél?

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

És melyiket kellene telepíteni?
Xp-hez 2 hete kiadott javítások telepítve vannak?

Link

HELP!!!
windows / fonts

Betûtípus:
Sehová...
Vezérlõpult -> betûtípusok -> fájl -> új betûkészletek telepítése
S innentõl szerintem használható...
daxan
Sziasztok! Töltöttem le egy pár betûtípust. Hová kell bemásolnom õket, hogy mûködjenek?

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

Proview

Játékok alatt jött elõ a jelenség: az fps leesik, a HDD ledje villog-valami ír a vincsire.
Tudtok olyan progit, amit játék elõtt elindítva logolja, hogy milyen folyamatok írnak a merevlemezre, mennyit- (esetleg CPU használat is) megkeresni a hiba okát?
<#nemtudom>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

aszizoli
Kérlek, olvas vissza, minden kérdésedre több választ is találsz.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
XP SP1 esetén nincs tûzfal, ha SP2 akkor a #12433 alapján.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

GyPeter
hali
meg akarnám szerezni az xp-t de nem akarok érte 36 e-et fizetni.
ha másoltat használok azt ugyan úgy lehet használni mint az eredetit?(frissítés, meg ilyenek)
és bele akarom konvertálni a legújabb frissítéseket és azt csak másolva tudom

Vezélõpult -> Biztonsági központ -> Windows tûzfal

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

De zavar, és nem vagyok egyedül. Nézz be a - Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok- topikba és olvasd el a hozzászólásod utáni hozzászólásokat (#2308-tól). Egyébként meg rakj fel magyar wint, vagy az ebben a topikban szereplõ progit. Nem hiszem hogy nem tudnád megoldani!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

biztonsági központ csak van??nem?
abban kell lennie ilyennek..

nesto
heló, mit tegyek ha nincsa a vezérlõpultomon belül tûzfal beállítások lehetõség? ki szeretném kapcsolni, de nemtalálok sehol a win-en belül. már a routernél próbálkoztam, de kibogozhatatlan a menüje és nem tudtam benne semmi ilyesmi-t állítgatni. Please help

Tomicsek
Igen, lehetnek gondok. Itt.

Met
ennek a Uxtheme.dll-nek a cserélgetése nem okozhat rendszerösszeomlást instabilitást stb.?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Tomicsek
Itt elég jók vannak, azért ajánlottam, a tied már komolyabb lehetõségeket tartalmaz. Meg le van írva az Uxtheme.dll cseréjének a módja is.

Bocy
hallod ha neked is Angol Windowsod lenne
és magyarhoz szoktál volna nem lenne olyan könnyû megszoknod..
nem hiszem hogy vannak itt olyan hülye emberek aik ezt nem értenék!

12346
hinnye. sry^^ nekem alapból ez ugrott be, aztán elsõ ránézésre nem nagyon fért bele a képbe az általad ajánlott lap.

Bocy
Thx már megtaláltam magamnak
de megnézem amit te adtál

Tomicsek
Rákattint és eljut ide Link. Mit csináljon?

12346
és most ezzel ugyan mit csináljon...

Nekem is ez a problémám kb 1 hete és az újratelepítés teljes formázással se segít HELP!!
Sziasztok! Hogy tudám lekaparni a Sulixot és feltenni az XP-t.Kösz
Ha nem akarod sokáig hallgatni azt hogy újrg, stb. akkor légyszives figyelj oda a hozzászólásaidra mert egyik másik teljesen érthetetlen az y és a z felcserélése miatt!

Bocy
ez nem lenyeg annyira de nem tud valaki valami szep
Win XP-s Megjelenest adni
honnan tudnek olyat letolteni?
nem let kerdes csak a latsyat kedveer<#smile>

Bocy
Figy ha most telepitetted akkor nincs rajta semmi fontos gondolom
szal sztem rakd ujra

ilyet sem hallottam még
lehet újra kell telepítened? vmi szakértõt még halgassunk meg

nálam a windows update feltelepítette a geniue advantage progit, az eredetiségellenõrzõt, na nekem ilyen kémprogi nemkell (mégha a winem eredeti is)
nemtudjátok hogyan tudom letörölni (vagy kikapcsolni) és nélküle frissíteni?

BomBa

Hali!
WindowsXP-t telepítettem, minden csodás, csak amikor ki akaok szállni és rákattintok a kikapcsolás ablakra, akkor leállítja a Windows-t, de újraindul. Hol lehet a bibi. Elõre is köszi!
grizzly21
régebben ismerõs volt:SSSS
szerintem virosurtás aztán ha nem jo format.

hali
köv problémám van
ezt a képet hozzá elõ a windows mindig egy idõ után, nemtom mitõl függ, mindig máskor történik

aztán ilyen lesz az óra és környéke

közben meg a tálca néha szürke lesz
aztán abbahagyja csak ilyen furcsa az óra
mi lehet a problem?<#fejvakaras>
elõre is köszi a segítséget!<#wave>

TommoT

Bocy
ez nem lenyeg annyira de nem tud valaki valami szep
Win XP-s Megjelenest adni
honnan tudnek olyat letolteni?
nem let kerdes csak a latsyat kedveert<#wink><#fejvakaras>

Bocy
hu nagyon THX toltom le
de egyebkent tuti lehet mert
multkor is ilyenem volt
Win XP SP2 Magyar

Qwerty4
ja kezdem mi akar lenni a felhasználófiók...vagyis a user, neki 1 van pedig nem igaz, mert ott van az Administrator is, de azért számítható 1-nek(talán).
Elindul 10 perc után a képernyõvédõ, be van állítva hogy password-el lehessen belépni, még ha nem tettél be passwordot is a semmi is passwordnek számít.
Nem toom mit tegyél.<#confused>

Qwerty4

Qwerty4
felhasználófiók?nem értem...angolul tudod mi ez?talán tudnék segíteni akkor.

Qwerty4

aszizoli
Például itt, de én úgy tudom, hogy angol winre, nem lehet magyart rakni.

grizzly21
#12400 pls

Erre inkább a hibernálást szokták használni és nem a készenléti állapotot.

Pontosan mit töltöttél le?
Hivatalosan még nincs SP3 az XP-hez.

Esetleg van az AfterFix Project magyar xp-hez. Az sp2 után kiadott cuccokat tartalmazza telepítõ formában. De mint írtam SP3 még nincs, csak az Afterfix-hez hasonló, nemhivatalos, sp3-nak nevezett telepítõk.