Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
köszi
Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W
Egyébként az automatikus frissítés be van kapcsolva?
Esetleg innen vagy a Microsoft Letöltõközpont-ból is letöltheted õket. A Biztonsági frissítések letöltéséhez nem szükséges legális Windows.
http://www.winportal.net
Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W
Sehová...
Vezérlõpult -> betûtípusok -> fájl -> új betûkészletek telepítése
S innentõl szerintem használható...
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Játékok alatt jött elõ a jelenség: az fps leesik, a HDD ledje villog-valami ír a vincsire.
Tudtok olyan progit, amit játék elõtt elindítva logolja, hogy milyen folyamatok írnak a merevlemezre, mennyit- (esetleg CPU használat is) megkeresni a hiba okát?
<#nemtudom>#nemtudom>
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
meg akarnám szerezni az xp-t de nem akarok érte 36 e-et fizetni.
ha másoltat használok azt ugyan úgy lehet használni mint az eredetit?(frissítés, meg ilyenek)
és bele akarom konvertálni a legújabb frissítéseket és azt csak másolva tudom
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
abban kell lennie ilyennek..
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
és magyarhoz szoktál volna nem lenne olyan könnyû megszoknod..
nem hiszem hogy vannak itt olyan hülye emberek aik ezt nem értenék!
Win XP-s Megjelenest adni
honnan tudnek olyat letolteni?
nem let kerdes csak a latsyat kedveer<#smile>#smile>
lehet újra kell telepítened? vmi szakértõt még halgassunk meg
nálam a windows update feltelepítette a geniue advantage progit, az eredetiségellenõrzõt, na nekem ilyen kémprogi nemkell (mégha a winem eredeti is)
nemtudjátok hogyan tudom letörölni (vagy kikapcsolni) és nélküle frissíteni?
BomBa
WindowsXP-t telepítettem, minden csodás, csak amikor ki akaok szállni és rákattintok a kikapcsolás ablakra, akkor leállítja a Windows-t, de újraindul. Hol lehet a bibi. Elõre is köszi!
köv problémám van
ezt a képet hozzá elõ a windows mindig egy idõ után, nemtom mitõl függ, mindig máskor történik
aztán ilyen lesz az óra és környéke
közben meg a tálca néha szürke lesz
aztán abbahagyja csak ilyen furcsa az óra
mi lehet a problem?<#fejvakaras>#fejvakaras>
elõre is köszi a segítséget!<#wave>#wave>
TommoT
Win XP-s Megjelenest adni
honnan tudnek olyat letolteni?
nem let kerdes csak a latsyat kedveert<#wink>#wink><#fejvakaras>#fejvakaras>
de egyebkent tuti lehet mert
multkor is ilyenem volt
Win XP SP2 Magyar
Elindul 10 perc után a képernyõvédõ, be van állítva hogy password-el lehessen belépni, még ha nem tettél be passwordot is a semmi is passwordnek számít.
Nem toom mit tegyél.<#confused>#confused>
Qwerty4
Hivatalosan még nincs SP3 az XP-hez.
Esetleg van az AfterFix Project magyar xp-hez. Az sp2 után kiadott cuccokat tartalmazza telepítõ formában. De mint írtam SP3 még nincs, csak az Afterfix-hez hasonló, nemhivatalos, sp3-nak nevezett telepítõk.