Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némi aggodalom fogott el az utolsó néhány komment olvasása után, de azért hátha.
Szal win xp, több felhasználó (5), és azt szeretném elérni, hogy a total commander tulajdonságait a rendszergazdán kívûl még 1 személy (aki amúgy korlátozott) korlátlanul átállíthassa. Hiába adom meg neki az összes jogot a teljes totalcmd könyvtárra és azon belül is minden egyes tetves fájlra (ki tudja alapon).
A "mindenki" az asszem ki lett törölve és minden felhasználó külön hozzá lett adva ennél a tetves könyvtárnál, de csak 2-nek van modosító joga, ennek ellenére a rendszergazdán kívûl a másik nem tudja módosítani. Mindig ezt az üzenetet adja:
Szüntessem meg az írásvédettséget.
Illetve vajh megvalósítható-e, hogy az egyes felhasználók csak azon könyvtárakat lássák, amik nekik lettek krealva, pl.
Az "a" felh. csak a "c:\downloads\a" -t láthassa és abból ki se tudjon menni (mert más particiót le tok tiltani elõle, de ez vhogy nem megy).
A kvótakorlát hogy mûködik? A méretet meg tudom adni, de minden felhasználónál nézi külön, hogy a létrehozott fájlok összesége meghaladják-e a kvótát vagy hogy?
És végül, van egy könyvtár a gépemen, amit nem tudok törölni abszolute. Nem igazán akaródzik a format, mert finoman szólva tele a vinyó. Nincs bad sector a vincsin, és a fájlellenörzés is azt mondta minden jó, minden a legnagyobb rendben:-) De valahogy mégis elég zavaró. Megoldás?
Lassan kezdek az õrülethatárára kerülni, mert nem tudom én cseszek-e el valamit, vagy ez a winxp speciális képessége?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Ezeket linux alatt lehet normálisan megcsinálni - csakhát ugye a játékok ...
Kösz a reagálást, de csak van valami megoldás
Egy kis segítség kellene.
Korlátozott fiók alatt nem mûködik a program. Mi ennek az oka.
A progit rendszergazdai jogosultságokkal rendelkezõ fiók alatt telepítettem.
Köszi a helpet, Rozoli
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Megjegyzés: Ez az eljárás nem fog mûködni, ha a Rendszeradminisztrátor a Csoportos Házirend-et használta ahhoz, hogy eltüntesse a Lomtárat (vagy "Minden ikont") az Asztalról.
Ahhoz, hogy a Lomtár ikon újra megjelenjen az Asztalon, szerkessze a Regisztrációs Adatbázist: 1. Kattintson a Start menüre, majd kattintson a Futtatás parancsra.
2. A Megnyitás ablakba gépelje be a regedit szöveget, majd kattintson az OK gombra.
3. Keresse meg a következõ Regisztrációs kulcsot:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace
4. Kattintson jobb gombbal a 3. lépésben megadott Regisztrációs Adatbázis kulcsra, vigye a mutatót az Új-ra, majd kattintson a Kulcs-ra.
5. Gépelje be a {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} szöveget, majd nyomja le az ENTER billentyût.
6. Kattintson az új {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} kulcsra, melyet az 5 lépés szerint elkészített.
7. A jobb oldali panelben kattintson jobb gombbal az (Alapértelmezett) bejegyzésre.
8. A Sor Szerkesztése párbeszédablakba gépelje be a Recycle Bin szöveget az Érték Adat ablakba, majd kattintson az OK gombra.
9. Lépjen ki a Rendszerleíró Adatbázisból.
A Lomtár ikon újra megjelenik a Windows Asztalon.
Frankón eltüntettem, ahogy a leírás van, exportáltam is, késõbbre. De miután eltûnt asztalról object desktopba se akaródzik mûködni.
Persze regeditbe az importálás nem segít, vissza se rakja asztalra.
Ilyenkor mi a helyzet?
Tudnátok segíteni, hogyan lehet kikapcsolni bejelentkezéskor, hogy X új üzenete érkezett?
Az történt, hogy egyik ismerõsöm nálam állította át az msn-es jelszavát. Ehhez be kellett lépnie a passport.net-re, meg a hotmailjébe.
Ezek után a windows automatikusan azt hiszi, hogy az az én címem, azt jelzi ki, hogy oda hány új levél érkezett. Kicsit zavaró 😊
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Ugyanis object desktopkba szeretném csak látni.
Elõre is kösz a válszt!
Csak halkan, mert ez illegális...
Elõjött egy olyan probléma az Xp-vel, hogy amikor bejelentkezem a rendszerbe elõugrik egy ablakban a c:\windows\system32 könyvtár tartalma. Nagyon zavaró. Idáig nem csináltam, nem értem mi ez az új módi.😞
Van valakinek ötlete hol lehetne ezt kikapcsolni?
Segítséget elõre is köszi!
Csak halkan, mert ez illegális...
(LEÍRÁS:Hibás alkalmazás: svchost.exe, verzió: 5.1.2600.2180, hibás modul: netapi32.dll, verzió: 5.1.2600.2180, memóriacím: 0x0000a3c0.)
Az a pár kilobájt bad sector lehet a hibás talán, én erre gyanakszom a legjobban.
Qwerty4
csak exe fileokat nem enged módosítani és látszólag nem használja semmi a fileokat
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szóval próbáltam letörölni ezt a mappát miután rendet raktam, le is töröltem viszont néha újrakeletkezik ez a mappa windows elindítása után akárhányszor törlöm.
Megpróbáltam Registry Cleanerekkel kinyirní, de épp ellenkezõ a hatás(pl. ha System Mechanic 5 fix registry pontjával próbálom tisztítani a már letörölt mappa visszajön)
Megjegyzem, a merevlemezemen van vagy 36 kilobájt bad sector.Talán ez a baj?
Hogy tudnám örökre eltûntetni ezt a mappát?
Qwerty4
Gondolom nézted a Task managert, hogy nem fut a felülírandó fájl. A másik amire gondolok, hogy egy csúnya rootkit támadta meg a géped, és az csinálja ezt veled. Sajnos velem is megesett múltkor egy ilyen, és csak a tiszta format segített.
Hogyan lehet jogokat adni,elvenni egy fióktól? A korlátozott fióktipuson belül értem. A vendégnél is meglehet oldani?
Elõre is kösz a választ.
Az mitol lehet, hogy a windowsom a desktopot ugy kezeli, mintha ie ablak lenne?
Ha az ikonjaimat 1 sorral lentebb akarom huzni a kepernyo tetejetol, akkor automatikusan visszarakja. Ha 1 program kirak 1 uj ikont az asztalra, az a sajatgep fele kerul, a kepernyon kivulre, es megjelenik lent, illetve jobb oldalon 1 scrollbar.
Ezt mi okozhatta, es hol lehet esetleg valtoztatni rajta ?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Próbáltam csökkentett módban is, Spybot, Adaware leírtott mindent, látszólag nem futott olyan progi ami használná, bár egy frissen felrakott játékot nem használ semmi.
- Elinditod a Windows xp sp2 professional telepiteset.
- Particio formazasa ntfs-re, majd utana kikapcsolod a gepet, es reggel folytatod.
- Reggel annak rendje s módja szerint bootol geprol,de nem ker szeriaszamot.
Link
http://www.winportal.net
Egyébként nálam 4 éve van fent.😊
http://www.winportal.net
már én is meg akarom tanulni , mert ez az xp is lassan 2 éve gépemen van