Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha felrakod a két XP-t akkor indításkor lesz egy menü amiben kiválaszthatod amelyiket akarod, semmilyen program nem kell hozzá...
hello. szeretnék 2 xp-t tenni egy gépre, úgy hogy azán választhassak melyiket akarom elindítani. milyen programmal lehetne ezt megcsinálni, és hogyan?.

ffxi
Sajna nem megy😞

Fákjúal!

Dj Faustus
Nem próbáltam még, de hátha:
DirectX Happy Uninstall V3.89

mi az a "mod"? nem tudom h "nyílt forráskódu"-e vagy sem, csak annyit tudok h a kellõ programokkal bele lehet túrni a játékba. én nem átírni (bocsi h legutóbb ugy fogalmaztam) hanem beletúrni szeretnék a progiba ugy, h az nekem jó legyen 😊 (a Harry Potter 3 játékáról volna szó, de ha más programokhoz is hozzá tudok nyúlni ezekkel a programmal akkor az is jó😄 )
ffxi
HELP!
Hogyan tudok direktX-et törölni?

Fákjúal!

Elõször is szerintem nem külön az adott kiterjesztéseket megnyitó, használó programokat kellene keresned, hanem az adott játékokhoz külön pálya szerkesztõket (editor). Ha más részét is akarod módosítani a játéknak a pályákon kívül, akkor egy "mod"-ra lesz szükséged vagy te készíthetsz ilyet, de azt nem tudom mivel, hogyan.
Amúgy tudtommal a játékok átírása, módosítása csak akkor lehetséges, ha nyílt forráskódú, azaz a fejlesztõkön kívül bárki módosíthatja a játék állományait.
Mellesleg mely játék(ok)-ról lenne szó?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

David01
Meg kell változtatni a termékkulcsot. Ha érdekel hogy kell és mire akkor irj egy privit és elmondom.

joeperry
Sziasztok! Nem bolti WinXP-re hogyan lehet telepíteni az SP2-t? Mert nálam kiírja, h gond van a termékkulccsal (vajon miért?😊)...

http://joeperry.blog.hu/

próbáld leszedni mind2 oprendszert és utána tedd fel az XP-t. a virusosságot mélyformázással ki tudod iktatni a 2000-es po.-d bõl.
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.XP-t akartam telepíteni egy Windows 2000 rendelkezõ gépre, de nem ajánlotta fel az egyetlen rajta lévõ partíció törlését. Beszéltem egy informatikus ismerõsömmel, azt mondta telepítsem az XP-t, majd utánna tegyem be újra a telepítõ lemezt és így már engedni fogja a partíció törlést.Nem így történt, az XP javítását vagy a frissítését engedi csak. Így most 2 db op rendszer van a winchesteren. A Windows 2000 teljesen vírusos.
zserbo, németes vok, és nem sokat értek angolul :$ szóval nem sokat tok kezdeni az oldallal. abban igazad volt h az utx kiterj. pályakiterj. .
ha van vmi használható program akkor a letöltés helyét belinkelnéd nekem? :$
elõre is köszi köszi 😄
Nekem is volt egyszer ilyen, virus okozta, jó virusirtó kell, és futtasd le, meg spyware irtó progi sem ártana:::<#violent><#violent>

Hali!
Képzeljétek eltûnt a tálcám meg az azstalom is , csak a feladatkezelõbõl tudok programokat nyitni.
Valaki tud segíteni ?
Újratelepítés nélkül lenne jó.
Szerintem megnyitni nem fogják tudni megnyitni. Csak kicsit néztem utána, de az .utx egyes játékok pályáinak kiterjesztése vagy mi. Remélem nem írtam nagy hülyeséget. Mindenesetre próbálkozz itt.

Talán segít.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Hali!
segitség kéne. egy játékot akarok (át)írni és kéne néhány progi. rákerestem a neten, de nem sokra mentem. olyan programok kénének amik (minden bizonnyal minden kiterjesztést más progi nyit meg) a következõ kiterjesztésû fájlokat tudják használhatóvá tenni a számomra:
.UAX .UKX .UNR .UTX
elõre is köszi
Brutal
Ez nem segített sajna 😞

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Sajátgép - eszközök - mappa beállításai - nézet fül - egyszerû fájlmegoszás használata (pipa ki).
Ezután az adott mappánál jobbklikk - tulajdonságok - biztonság - speciális - tulajdonos fül - jelöld ki az új tulajdonost majd a tulajdonos cseréje az altárolókon és objektumokon is majd OK.
Brutal
Láma vagyok de azt hol kellene megcsinálnom? <#falbav>

Fájlok saját tulajdonba vételét próbáltad már?
Brutal
Hali!
Lenne egy olyan gondom,hogy XP alatt írásvédetté tettem anno egy könyvtárat. Azóta volt egy reinstallom és az adott könyvtárban lévõ file-okat nemtom megnyitni,de az írásvédelmet se tudom leszedni róla.
Van ilyenkor még valami lehetõség hofy ujra tudjam használni õket?
Melóhoz kellene és kicsit nagy munka lenne ujra gépre tenni õket 😞
Elõre is köszi

zvaragabor
#12818-ra valaki? Azt már naggyából tudom hogy mi, csak azt nem hogy kilõhetem e msconfigban, vagy jobb ha betölt.

Chaos Anno Domini

gergobaby
nah jóvan elegem van az xpbõl...:@ Visszatérek a Win98ra a végén...

Toshiba L300-2C5

Ez xp gond lesz, mondom nekem is eljátszotta már !!

gergobaby
megprobaltam mind a 6ban😄 És egyikben sem megy... Minden más USB-s dolog megy

Toshiba L300-2C5

Ja és mégegy,más usb-s cucc müködik???

Próbáltad esetleg másik usb aljzatba is bedugni, gondolom igen, nekem is volt egyszer hasonló problémám és csak az uj xp telepités után javult meg!!

gergobaby
A Driver végén azt irja ki hogy nincs bedugva és hogy dugjam be és ugy hasznaljam...

Toshiba L300-2C5

gergobaby
Természetesen.

Toshiba L300-2C5

Feltetted a nyomtatód driverét???

gergobaby
#12816ra válasz?????

PLS help me.

Toshiba L300-2C5

Kabuto0
köszönöm,értem! 😊) <#eljen><#worship><#worship>

Meg lehet oldani xp-n és 2003 -on is a parancsikonos lekapcsolást .

Annyit kell beírni a parancsikon létrehozásakor, hogy

shutdown -s -t 00

lehet rebboot parancsikot is csinálni

itt vannak a paraméterek,hogy mit kell a shutdown szó után írni

# -l - Logs off the current user, this is also the defualt. -m ComputerName takes precedence.
# -s - Shuts down the local computer.
# -r - Reboots after shutdown.
# -a - Aborts shutdown. Ignores other parameters, except -l and ComputerName. You can only use -a during the time-out period.
# -f - Forces running applications to close.
# -m [\\ComputerName] - Specifies the computer that you want to shut down.
# -t xx - Sets the timer for system shutdown in xx seconds. The default is 20 seconds.
# -c "message" - Specifies a message to be displayed in the Message area of the System Shutdown window.

Sok szerencsét!!<#email><#email>

Kabuto0
Üdv !
Nem tudná nekem valaki megmondani, hogy a Start menübõl a kikapcsolás gombot hogyan lehet kirakni az asztalra? Állaítólag egy kicsit nehéz, de reménykedek, hogy valaki tud nekem segíteni!
Elõre is köszönöm szépen!

PetruZ
Ismert tcp/ip hiba, az M$ szerint update kell neki. Azt nem írja, hogy melyik, de az SP2 biztosan. Bár nekem SP1 van és teljesen up-to-date, így a hiba nálam nem is jelentkezik.
zvaragabor
Hali! Meg tudnátok mondani hogy mi ez a VIA Raid Tool? Mire való pontosan? Mert nincs gondom vele, csak startup-nál ez is betölt, és ha nem fontos betöltenie, vagyis fölöslegesen jön be, akkor kinyomom. Köszi

Chaos Anno Domini

gergobaby
ja, tipus HP LaserJet 1020

Toshiba L300-2C5

gergobaby
Sziasztok!

Az a problemam lenne hogy amikor feldugom a gépre a nyomtatót azt irja hogy az USB eszkozben hiba lépett fel ezért nem tuggya kezelni.
Feltettem egy másik ( ugyanilyen oprendszeru ) gépre és ott ment.

Ötletek?

Toshiba L300-2C5

torrente111
Gondolom: Start--Vezérlõpult--Felhasználói fiókok

ffxi
Win XP prof.-ban hol lehet azt beállítani, hogy indulásnál melyik felhasználónevet írja be automatikusan a bejelentkezésnél?

Fákjúal!

Banyapapa
hali
Valaki tudna segiteni?

Van internetkapcsolat,sebbeségis megvan a ftp progi szerint,és mégis a SG-n kivül semmise jönbe😞
(ez is csak 15 probálkozásra...)
Má ujraraktam a xp-t,de semmi,virusirtot se tom frissiteni,meg ugy ánblákk szartse ér a net.

Se explorer,se firefox alatt nem jönbe semmise.

torrente111
#12806-807 senki??? :-(

Sziasztok.

Win Xp -be tudnátok olyan beállítást, hogy a DVD írot letiltsa. De úgy, hogy a meghajtó betüjel megmaradjon, mintha elromlott volna !
Vagy írásnál kilépjen hibaüzenettel !
Olyan állítási lehetõség érdekelne, hogy bármikor vissza is lehessen csinálni !

Elõre is köszönöm szépen.
francois
Köszi, remélem sikerül megoldani

#12791 és 12793 hozzászólás
francois
Hello Windows XP winter ed-nél jön elõ hiba az internetkapcsolódás után, és késõbb nem is lehet visszakapcsolódni netre, meg újra kell indítani a gépet (notebook)

torrente111
Az afd.sys-t megnéztem mi lehet ezt találtam: Ancillary Funktion Driver for Winsock itt irja a hibát elvileg.

torrente111
Sziasztok.Ismét a kék halál keseríti az életemet.Ezt irja ki😄RIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.Tech info: STOP: 0x00000001 (0x000000000,0x00000002,0x00000000,0xB3EFC7FC) lentebb: afd.sys - Address : B3EFC7FC base at B3EEF000,Datestamp 411..... PLS Segítsetek mi lehet.kösz

Hát akkor vedd ki a vinyót a nem müködõ gépbõl és rakd át a müködõbe másodlagos vinyóként és at tod rakni a cucut ami kell, ha garanciális akkor meg inkáb ne szedd szét.
Csaó Mindenkinek!

A következõ dolog érdekelne:
Az egyik gépen van XP Home aktivált. A másik gépemen történt egy rendszer halál. Tudom, hogy nem lehet, de ha azt az XP-t feltelepítem a halott gépre, ami a másik gépen aktiválva van, akkor mi történik?
Két gép egy XP-vel, aktiválás mind két gépen elvileg mûködne?
A halott gépre útban van az XP, csak hát fontos dolgok vannak a vinyón, amik kellenének.

Köszike