Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Hi, nem tudtok olyan progit, amivel lehet csinálni windowst úgy, hogy belekonvertálni progikat, az installba?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

aszizoli
Nem muszáj letölteni, postán is kiküldik.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
40 ezer??? Nézétek csak meg jobban az E-rendelés fület, és a GYIK-ot. Aki belefér abba az elég nagy körbe, akik igénybevehetik, és nincs még tiszta szoftverük, azoknak szerintem megéri.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

torrente111
szerintem nagyon ritka az a magán felhasználó aki ki ad 40 ezret a winfosért!!!

ffxi
Nincs ismerõsöm aki egyetemre jár, mert oda az van írva, hogy csak egyetem területén érhetõ el a legális WIN_XP-t.

Fákjúal!

aszizoli
Torrenten nem tudom mik vannak fenn, de az egyéni nevek, talán a feltöröcsapat nevét takarják.
Viszont ha még tanuló vagy valamilyen szinten, akkor talán ez is lehet megoldás a számodra.

ffxi
Nagyon nem vagyok megelégedve a mostani XP-mmel. Tudtok ajánlani másikat? És torrent-teken milyen xp-k azok, melyek egyéni nevet viselnek? Ilyen házikészítésûek? Azok jók?

Fákjúal!

Tudom jól hogy mit kell csinálni, ezek szerint nem olvastad el a hozzászólást, aminek beírtam a számát. Amúgy már megoldódott a problémám javító telepítéssel. A probléma az volt, hogy a kompatibilitás fül eltûnt, és a kompatibilitási varázsló is beszart.
Indítófájlon (vagy parancsikonon) jobb klikk -> Tulajdonságok -> Kompaktibilitás fül -> Futtatás... bepipál -> Legördülõ menübõl Win2000 kiválaszt -> Alkalmaz!

Kész

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

#12875 valaki plz, mert nagyon fontos, mert most nagyon kéne, hogy egy programot Win2000 kompatibilitási módra állítsak.
Tomicsek
Ez megy vagy 6 órát ha jól tudom <#wave>

na mingyárt ki is próbálom <#smile> ahogy látom eltart majd egy darabig úgyhogy re késõbb <#wave>
Tomicsek
Memóriahibára gyanakszik a kollega, Link.
és Link.

huh ez nekem magas nem értek az ilyen progikhoz <#rinya>
Tomicsek
Szia, bocs az offért nem ismerem a Keriot, de ha úgy döntesz, hogy használod itt egy képsorozat telepítésrõl és beállításokról, ami jó.
Link

Kontrakcio
sziasztok! megszeretném kérdezni h ki használ Kerio tüzfalat és mi a tapasztalata?? (agnitumot használtam de passzv lettem és váltottam...)

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

wirelessem van,a tûzfal szokás szerint be van kapcsolva.a kártyában nincs baj mert kipróbáltam a barátom gépében
Próbáld meg ezt.
Tomicsek
Hálókártya hiba is lehet, milyen internet kapcsolatod van? Tûzfal?

igen azok is fent vannak de az sem segit...az automatikus újraindítás meg már rég kikapcsoltam de továbra is csinálja.mostmár nem tudom mit lehetne még kipróbálni <#confused>
A biztonsági javítások is fent vannak?
Ilyen generic host hiba általában akkor jön elõ, ha nincsenek felrakva az sp2 után kiadott javítások.

Esetleg kapcsold ki az automatikus újraindítást.
igen fent van de semmi <#szomoru1>
Azt végülis megpróbálom, de megoldásnak nem jó, mert nem akarom lecserélni a felhasználói fiókomat.
Tomicsek
Ötlet szintjén, egy új felhasználói fiók létrehozása és azzal lépnél be?

aszizoli
Akkor ne haraguj, de részemrõl egyenlöre passzolom a kérdést.

Rendszerviszzaállítás nincs bekapcsolva, másrészt szerintem nem most tûnt el, hanem csak most vettem észre.
Spyware írtást megpróbálom, de nem hiszem, hogy segít.
Reinstall kizárva, hónapokba telne újra beállítgani a dolgokat.
Egy javító install lesz hamarosan alaplapcsere miatt, az talán majd segít, de jó lenne ha elõtte megoldódna.
Tomicsek
Egy rendszervisszaállítás? Spyware irtás?

Most nézem a varázsló se jó, a gombokon nincs felirat(tovább gomb akarna lenni), és nem csinálnak semmit, amikor rákattintok.
Van egy elég nagy bajom: eltûnt a kompatibilitás fül a programok tulajdonságaiból. Tudom hogy van a program kompatibilitás varázsló, de én szeretném a kompatibilitás fület visszakapni 😊

Plz help
dester
Biztonsági javításokat rakd fel.
SP2 fel van rakva?

sziasztok.nagy bajban vagyok,nemtudom mi történik a gepemmel:most csináltam windows cserét és nem tudom mi lehet a baj:kb minden 15 perc után elkezd restartolni és abba se hagya mig kinem kapcsolom az árambol utanna vagy bekapcsol vagy nem...de van még egy hiba naponta kb 10x kidobja hogy generic host win32 error és hogy akarom e értesiteni a microsoftot a hibárol,miután ezt kidobta megszakad a netem és a gépemen a hang is megszünik,általában dont send-ezem és restartolom a gépet de akkor már megint jön a restart baj és nem akar bekapcsolni a windows betöltéséig eljut utánna minden fekete és maga restartol.valami ötlet hogy tudnem ezt helyerehozni vagy csak a windows csere segit?
Tomicsek
Link itt van egy eltávolító, de nehogy baj legyen.

Melyik a jobb a Professional vagy a Home?
Most a Professional Sp2 van de nem lehet File okat átnevezni pl:képeket,word dokumentumokat, de parancsikonokat meg lehet ez mitõl van?
ffxi
Nem megy azzal se..😞

Fákjúal!

mateus33
Sziasztok!
Szerintetek miért csinálja azt az XP,hogy a tálcát felhúzom kétsorosra,majd lezárolom,s a következõ újraindításkor megint csak egysoros lesz?
Elõre is köszi a segítséget!

hi all! mivel tudnám állítani a startgombom betûtípusát StyleBuilderen kívül? mert vmiért megfagy.. régebben azzal csináltam és nem volt vele baj de most vmiért fagy plz help

Klon
Sziasztok!

Segíséget kérnék! szeretnék egy ilyen
témát xp-re, de nem tudom hogy hogy kezdjek hozzá. Ha valaki jártas ebben a témában, akkor segítsen!

Elõre is köszi

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

aszizoli
Akkor elöte futasd ezt..

ffxi
Nem megy, mert ellenõrzi a jogtisztaságot. 😞

Fákjúal!

Qwerty4
Szevasztok...tudom nem win 98-as topic, de csak olyan félnormásokat találtam a keresõben
Szoval azt szeretném kérdezni hogy a win 98-ban pontosan hol kell beállítani az ip-t, subnet maskot, és a többit?
Nem nekem van szükségem ezekre az infokra, hanem az egyik haveromnak, mert nem tudja az internetet mûködésbe hozni a gépén, ja meg én sem értek a 98-ashoz, mert soha nem is használtam(szerencsére mert a Millenium is egy rémálom)<#smile>

Qwerty4

Sziasztok.

Nem pont Xp-s kérdés, de:
Hogy lehet egy fájlnak a tartalmát úgy megváltoztatni, hogy a dátuma ne változzon meg ???
Vagy, hogy lehet módosítani egy fájlnak a dátumát ???

Ha tudnátok megoldást !
Elõre is köszönöm szépen.
aszizoli
Ha garanciális, akkor a szakszerviz.
Hardverek driverei, gondolom fel vannak rakva, ha mégsem, akkor tedd fel õket.

aszizoli
Nem crack, de próba szerencse.

Ramox
Sziasztok!

Lehet rossz helyen rakom fel a kérdést és vmi alaplap topikban kéne de tanácstalan vok. Új gépem van, minden jó szép csak 1 gond van, ha a gépet kikapcsolom az rá 2 perccel mindig újraindul és csak úgy tudom kikapcsolni hogy áramtalanítom. Van valami ötletetek?

Iori
sziasztok!

az sp1 aktiválási rendszeréhez van vmi crack? köszi elõre is

I love this game!

aszizoli
Nem kimondottan törlésre van, de gondolom valami problémád támadt a DirectX-el, ezért javaslom ezt a lehetõséget.
Nekem a multkor evvel sikerült helyrebillenteni a drágát.

Sziasztok!
Van egy kis problémám.
Egy TDK DVD-RW -re írtam-rá a Windows XP Pro-t.
A program elindul csak nem tom letörölni.
Néhány híresebb programmal letörölni szándékoztam_sikertelenül :-((
Nem tudjátok hogy mi lehet a gond?
Havernál is próbáltam,de Nála se törölte le semeik progi se.
Hell,kéne gey kis segítség!
Amikor bekapcsolom a gépemet akkor azt írja ki hogy a pci.sys hibás vagy nem található.
Na most az lenne a kérdésem hogy mit csináljak hogy simán be tudjam kapcsolni?

UI:Elõre is köszönöm!
dester
Nálam is 2 xp van és csinált menüt.

Esetleg nézd meg itt:
Sajátgép (Jobbklikk) - Tulajdonságok - Speciális fül - Indítás és helyreállítás - Beállítások
Rendszerek listájának megjelenítése

ez csak akkor van így, ha mondjuk windows 2000 és xp van a gépen xp-xp vel ezt nem csinálja meg sajna.