Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Fákjúal!
Viszont ha még tanuló vagy valamilyen szinten, akkor talán ez is lehet megoldás a számodra.
Fákjúal!
Kész
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Link
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Ilyen generic host hiba általában akkor jön elõ, ha nincsenek felrakva az sp2 után kiadott javítások.
Esetleg kapcsold ki az automatikus újraindítást.
Spyware írtást megpróbálom, de nem hiszem, hogy segít.
Reinstall kizárva, hónapokba telne újra beállítgani a dolgokat.
Egy javító install lesz hamarosan alaplapcsere miatt, az talán majd segít, de jó lenne ha elõtte megoldódna.
Plz help
Most a Professional Sp2 van de nem lehet File okat átnevezni pl:képeket,word dokumentumokat, de parancsikonokat meg lehet ez mitõl van?
Szerintetek miért csinálja azt az XP,hogy a tálcát felhúzom kétsorosra,majd lezárolom,s a következõ újraindításkor megint csak egysoros lesz?
Elõre is köszi a segítséget!
Segíséget kérnék! szeretnék egy ilyen
témát xp-re, de nem tudom hogy hogy kezdjek hozzá. Ha valaki jártas ebben a témában, akkor segítsen!
Elõre is köszi
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Szoval azt szeretném kérdezni hogy a win 98-ban pontosan hol kell beállítani az ip-t, subnet maskot, és a többit?
Nem nekem van szükségem ezekre az infokra, hanem az egyik haveromnak, mert nem tudja az internetet mûködésbe hozni a gépén, ja meg én sem értek a 98-ashoz, mert soha nem is használtam(szerencsére mert a Millenium is egy rémálom)<#smile>#smile>
Qwerty4
Nem pont Xp-s kérdés, de:
Hogy lehet egy fájlnak a tartalmát úgy megváltoztatni, hogy a dátuma ne változzon meg ???
Vagy, hogy lehet módosítani egy fájlnak a dátumát ???
Ha tudnátok megoldást !
Elõre is köszönöm szépen.
Hardverek driverei, gondolom fel vannak rakva, ha mégsem, akkor tedd fel õket.
Lehet rossz helyen rakom fel a kérdést és vmi alaplap topikban kéne de tanácstalan vok. Új gépem van, minden jó szép csak 1 gond van, ha a gépet kikapcsolom az rá 2 perccel mindig újraindul és csak úgy tudom kikapcsolni hogy áramtalanítom. Van valami ötletetek?
Nekem a multkor evvel sikerült helyrebillenteni a drágát.
Van egy kis problémám.
Egy TDK DVD-RW -re írtam-rá a Windows XP Pro-t.
A program elindul csak nem tom letörölni.
Néhány híresebb programmal letörölni szándékoztam_sikertelenül :-((
Nem tudjátok hogy mi lehet a gond?
Havernál is próbáltam,de Nála se törölte le semeik progi se.
Amikor bekapcsolom a gépemet akkor azt írja ki hogy a pci.sys hibás vagy nem található.
Na most az lenne a kérdésem hogy mit csináljak hogy simán be tudjam kapcsolni?
UI:Elõre is köszönöm!
Esetleg nézd meg itt:
Sajátgép (Jobbklikk) - Tulajdonságok - Speciális fül - Indítás és helyreállítás - Beállítások
Rendszerek listájának megjelenítése