Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
felraktem egy tuningolt xpt, névszerint Byte xp gamer editiont. Havertõl kaptam, így leírás sajna nincs.
Van benne egy olyan idegesítõ funkció, amit az istenért sem tudok kikapcsolni: bármi kisablakban van, ha lehúzom róla az egeret, akkor lerakja a tálcára.
vmi ötlet?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Rovid kerdes: Volt Vistam, de nem voltam megelegedve a mukodesevel, viszont a grafikai megjelenitese nagyon bejott! Talaltam XP-hez Vista skint, de nem tudom milyen hatranyokkal fog jarni, ha feltelepitem. Erdemes-e ezzel tokolni vagy csak nagyobb kart csinal, mint hasznot?
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
KM Player
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az az egyszerû kérdésem van, hogy hogyan tudom beállítani XP és Vista között a hálózatot?
Le leszek nyûgözve, ha ezt valaki leírja nekem............
mert egy normál sp2-es xp prof. van rajta
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
2. Keresse meg a következõ regisztrációs kulcsot, és kattintson rá:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\CDRom
3. Hogy kikapcsolja a CD lejátszó automatikus indítását, változtassa meg a Autorun értékét 0-ra. Ha be szeretné kapcsolni az automatikus indítást, módosítsa az Autorun értékét 1-re.
4. A Start menü / Futtatásban indítsuk el a GPEDIT.MSC eszközt. Keressük meg a Számítógép konfigurációja/ Felügyeleti sablonok/ Rendszer ágat, itt tiltsuk le az Automatikus lejátszás bekapcsolását.
5. Indítsa újra a számítógépet.
Valami külsõ partíciókezelõ program kell, ami nem XP-alatt fut. Pl Hiren's Boot CD-n van jónéhány. Arra viszont számíts hogy ha a C:t így leformázod, akkor valószínüleg az XP nem induil el és kisérletezhetsz a Fixboot és Fixmbr parancsokkal, ami lehet hogy újra ráirogat 1-2 fájlt majd a C-re ( bár ebben nem vagyok biztos ). Jobb lett volna a C-rõl a fontos adatokat kimásolni, aztán azt leformázva oda rakni egy új XP-t.
akkor ez SATA?
mert telepitésnél nem kért sata drivert és abban az xp-ben nincs amit felrakt
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
akkor egy sima általános driver jo ,vagy minden vinyohoz más?
keine Signatur
esetleg rundll32.exe csere nem lehetséges?
Lenne egy nagy problémám...
XP sp2vel dolgozom de valamit elcseszhettem mert átállt az xp klasszikus nézetre és nem lehet visszaállítasni xpre. Mikor az alkalmazásra kattintok elkezdené tölteni de leáll mert rundll32 hibát észlel.... és hibíüzinek meg kiirja hogy C:\Windows\system32\shell32.dll, Control_RunDLL "C\Windows\system32\desk.cpl
nemtok mit kezdeni ezzel és nem nagyon van xp cd m sem de nem is akarnám újrarakni a gépet ha egy mód van rá...
köszi