Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vérpocok
Mikor betöltõdik nekem az XP és van az a bejelentkezési hangeffekt, közvetlen utána van egy másik hang is, mégpedig olyan, mint amikor felugrik egy hibaüzenet ablak, de ez az érdekes hogy az ablakot nem látom sehol csak a hangját hallom... Ez miért van? Mi lehet a gond, mert annak nem kéne hallatszania.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

A Windows Update programocskája nem jó? Az is letölti az SP3-as frissítést, sõt ki is lehet választani, hogy csak az SP3-at töltse le.
Optimus Prime
Nem sokat dob rajta. Én a hétvégén telepítettem újra. SP3 fel és még így kapásból 110 patchet talált az Update. :S

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Privát ment!
Metwork
SP3-as telepítõt le lehet még tölteni valahonnan?
Legális cucc kelle mert a meglévõ kulccsal fel tudom telepíteni csak kicsit felgyorsítanám az update-et azzal hogy már az sp3-al települ a win.

I will use google before asking stupid questions.

akyyy
köszi ezeket kipróbálom (magon van virágbolti verzió az remélem jó lesz 😊))

driver frissités nem jó ötlet mivel elvileg a legfrisebb van rajta, annál frisebb már csak win7-en van, ahoz meg új vinyü kéne :S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Advanced SystemCare 5 (nem a free változattal) - Mély vizsgálat!
gergely1991
Videodriver frissítés vagy vírusírtás(pl.:Malwarebytes Antimalware,Kaspersky removal tool)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

akyyy
Help.

Nemrég a Sims 3-ban eléggé elkezdett szaggatni a játék. Elõtte nem csinálta. Olyat csinál hogy lefagy az egész kb 20 másodpercre, aztán megy tovább, mintha mi se történt volna. Ha közbe szólt valami zene, azt továbbra is lehet hallani, illetve a háttérzajokat.

Azt hittem a játék hibája, de a gépen is észrevettem valamennyi lassulást, akadozást, pl ha elindítok egy youtube videót, ott is hasonló jelenséget tapsztalok, de nem ennyire zavaróan (kb 3-4 másodpercekre akad meg a videó)O, illetve ha ép görgetek az oldalon, akkor a videó képe meg is ál, de hang az megy tovább is.

Nincs valami nagy rendbeszedõ program?😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

gergely1991
Szia!
Menj az intézõvel a "C:\Documents and Settings\*Profilname\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch" mappába.

*Profilname=A Windowsba bejelentkezett fiók neve
Majd ott a :Jobb egérgomb>új>szöveges dokumentum létrehozása(txt)>majd a tartalmába az alábbi 5 sort másold be:

Command=2
IconFile=explorer.exe,3

Command=ToggleDesktop

Aztán ments el "Asztal megjelenítése.scf" néven

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Optimus Prime
Ez megesik, van játék ami nálam mindig ezzel a hibával áll le. amikor próbakép az integrált Intel VGA-t használtam ment, de rendes PCI nVidia-val nem. Esetleg próbáld a legújabb C++ feltenni.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Sziasztok!
Hogyan tudok a tálcára "Asztal" parancsikont varázsolni?
Olyan megoldás kellene, ami nem csupán egy asztal mappát nyit meg, ha rá kattintva mindig az asztal aktuális nézete jelenjen meg.
A csemetéim eltüntették, s nekem csak sima mappaként sikerül visszahoznom, de az nem jó.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok! Windows XP 32 bit-es gépen,állandóan jött ki nekem,hogy leállt
"egy" program,a Microsoft Visual C++ miatt. Azután frissitettem,de mondjuk 3 óránként kilöki nekem ezt az üzenetet

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Valamilyen nyelvi specifikációs erõforrás dll-t hiányol.
Igen frissítettem.
gergely1991
*javít (persze ha Microsoft Installer telepítõs a játék)?

gergely1991
Microsoft installer frissítve(persze ha micosoft installer-es telepítõs a játék)?

Eredeti a lemez, egy másik gépen próbáltam és ott elindult.
Csak az enyémen nem indul.
gergely1991
Úgy tûnik hogy a telepítõ "megsérült".Ha warez a dolog akkor ne csodáld hogy el sem indul.

Segítség kellene!
Szeretném telepítenia Zoo Tycoon 2 nevû játékot.( Xp,Sp3-mal telepítve) A telepítõ elsem indul, hanem a következõ hibaüzenet jön: "Setup was unable to find (or could not read) the language specific setup resource dll, unable to continue"
Hiába indítom újra ugyan ez jön ki.
Optimus Prime
Nem fogja. Nálam volt ez, Home SP2 CD és fent volt az SP3, nem tudta javítani. Szervizes szakember próbálta, nem ment.

DirectX-hez szerintem azért nem jön update, mert ugye a9 már elég régi, meg lehet nincs mit rajta foldozni. Habár sokat olvasom, hogy érdemes a 9-est feltenni Vista, 7 Windowsokra is. Én is kerestem a napokban offline, teljes verziót de csak a lenti linkelt verziót találtam.

Sajnos igen, mert hogyha SP3 lett volna a telepítõ lemez, akkor nem lett volna gond, de így elveszíted. Az is lehet, hogy nem is fogja megjavítani, mivel már van telepítve az SP3.
vérpocok
Ok, és a service pack 3-at újra kell telepíteni ha megcsinálom a javítást?
Vagy a net keretrendszert? Mivel a telepítõmön csak az alap xp van, tehát ha azzal megcsinálom a javítást akkor ezeket is újra kell telepíteni?

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Javításkor (kép) az adataidat, feltelepített programjaidat meghagyja, viszont a rendszerben a hibás állításokat módosítja é visszaállítja eredetibe. Ez azt jelenti, hogy elveszíted a Windows frissítéseket (ha voltak), ezért vissza kell telepítened (ha volt frissítve a Windows) majd a javítás után õket. A programjaid tökéletesen fognak mûködni és nem kell semmit sem újratelepíts.
vérpocok
Egy kérdésem van... javítást szeretnék csinálni az xp telepítõvel...

A javítás meghagyja az adataimat és a rendszerbeállításokat?

dxwebsetup.exe is 9.29.1974 verziószámú.
Ez is megvan, meg a 2010. júniusban kiadott verzió is. Azt furcsálom, hogy mostanában nem nagyon adnak ki újabb DX9c-t Redist-et XP alá. Csak webtelepítõset, ha van.
Sziasztok

A DirectX 9.0c-bõl, a 2011. áprilisi, a legutolsó terjeszthetõ offline telepítõs verzió?? Vagyis ez: 9.29.1974, úgy rémlik a webtelepítõsbõl van újabb is, abból nincs offline verzió?

Az XP SP3 telepítõbõl, sincs újabb, az eddig kijött frissítéseket tartalmazó verzió? Csak a 2008. májusi? Mint a DirectX esetében? pl: 2007. 04.-ik, 2008. 08.-ik, 2010. 02.-ik, 2010. 06-ik, havi verziók, mind 9.0c-s, csak a dátumok és verziószámok különböznek. Mert, ha lenne, akkor a 2008. 05.-ik havi 307 MB-os SP3 + 300-500 MB-nyi Update letöltése, integrálása helyett, egyszerûbb lenne, egy 2012.xx-ik havi 350-400 MB-os frissített SP3-at, felrakni/integrálni a win telepítõbe, és minimális számú frissítést kellene, akkor csak letölteni/telepíteni/integrálni. És az nLite/HFSLIP páros helyett, van professzionálissabb program, a win frissítések, kiegészítõk integrálására? Mert, a Vista-hoz, van ilyen Automated Installation Kit nevû cuccos. Ehhez hasonló nincs XP-hez?
A #24753 probléma megoldva.<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
12346
Sziasztok!

Olyan nyûgöm volna, hogy adott egy 2003 szerver, hozzá x mennyiségû tartományban élõ XP-t futtató gépezet. Az egyiket legyalultam muszájból. Újratelepítés után gépnevet ugyanarra visszaírtam. Mivel nem nagyon foglalkoztam még ezzel, gondoltam annyi lesz visszarakni tartományba, hogy munkacsoportból átpöttyintés tartományba, tartománynév beír, kér nevet/jelszót, és üdvözöl.

De nem:
"A tartományhoz ("akármi")való csatlakozás közben a következõ hiba történt:
A megadott kiszolgáló nem tudja végrehajtani a kért mûveletet."

Mi lehet a nyûg? Elõre is köszönök mindenféle infót.

Tipp:
Talán valami fertõzés "kártevõ"! Gondolom ugyan azokat a dolgokat cuccokat tetted az újra is amik a régin voltak és közöttük van valami ami ... !
Optimus Prime
Vagy megkeresed a Vezérlõpultban, ott beállítható, hogy látható legyen-e a tálcán vagy sem. Egyébként sok furcsasággal volt már dolgom, de ez is érdekes. 😊

gergely1991
Tálca>Tálca tulajdonságai>Nem aktív ikonok elrejtése>testreszabás>hangerõszabályozó kikeresése majd a legördülõ listán kiválasztani a "mindig látszik" lehetõséget majd OK gomb.

akyyy
másna ksose tünt el a hangerõszabályzó? új gépet használok perpill mert a másik tönkrement, ahol el-el tünt a hangerõ szabályzó, de most a "csere" gépen is elkezdett eltünedezni. mi okozza ezt?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ha sp3 volt a gépeden és sp2-vel próbáltad, lehet az volt a gond.
De ami inkább lehet, hogy a te sp2-es lemezed nem tudja a Javítást. (nem értem igazából, hogy valamelyik xp telepítõ lemezrõl mért veszik le a javítást.)
(Nem az volt, hogy elindult javítás, megjelent fekete kép fehér betûkkel! Csak ide be kell írni: 1 (Ha xp c-n van.) "gomb" chkdsk /r (ha jelszót kér és nincs beállítva akkor csak enter) és vársz míg befejezi, majd EXIT kilépés.)
Javítást próbáld ahogy írtam már.
- xp telepítõ cd boot (Sp3-mast ha lehet, vagy ami nincs agyon módosítva, mert találkoztam olyanokkal, hogy javítás nem mûködött velük.)
Tehát: xp boot - javítás:
1 (Ha xp c-n van.) "gomb" -chkdsk /r (ha jelszót kér és nincs beállítva akkor csak enter) és vársz míg befejezi, majd EXIT kilépés.
gergely1991
Hát igen, néhány alkalmazás nálam eltûnt egyszer a Telepített szoftverek listájáról(részleteket mellõzném).<#miaz>

Optimus Prime
Nálam egyszer lett próbálva, nem ment. SP2-es lemezem van.

Toto652
Zsolt01:
A baj ott kezdõdik, hogy a windows NEM jön elõ... tehát nem tudom ezt a szoftvert futtatni, ha össze sz*rom magamat se 😄
És pont azóta halt meg, amióta leszedtem az elõzõ video drivert.
Ja - Advanced SystemCare 5 (nem a free változattal) - Mély vizsgálat!
Azt ajánlom elõtte talán videokártya driver le.

Vizsgálat után fel.
Javítás után néhány alkalmazás eltûnne !?
Én még ilyet nem tapasztaltam, pedig jó párat csináltam már!
chkdsk /r
Nincs elõtte -, csak véletlen írtam elé az elõbb.
A / jel elõtt egy köz van.
2 tippem van:
- Advanced SystemCare 5 (nem a free változattal) - Mély vizsgálat!
Vagy:
- xp telepítõ cd boot (Sp3-mast ha lehet, vagy ami nincs agyon módosítva, mert találkoztam olyanokkal, hogy javítás nem mûködött velük.)
Tehát: xp boot - javítás:
1 (Ha xp c-n van.) "gomb" -chkdsk /r (ha jelszót kér és nincs beállítva akkor csak enter) és vársz míg befejezi, majd EXIT kilépés.
Mért ne lehetne javítani, ha sp3 !?
Dehogynem!
Optimus Prime
Kivéve, ha fent rajta az SP3, akkor nem lehet javítani. :/

gergely1991
Ha más nem és nem ragaszkodsz ahhoz a Windows reinstallhoz:Telepítõ lemezt be, telepítõ elindul, majd ott a javítás funkciót alkalmazd(bár..néhány alkalmazás eltûnhet).

Toto652
Emberek! Valaki szakértõbb lélek kérem segítsen!
Besz*rok! Esküszöm besz*rok!

Van egy gép, aminek frissítettem az XP-jét és így az megjavult. Voltak gondjai de feleslegesnek tartottam a teljes újratelepítést.
Minden király lett, kivéve a videokártyát... azelõtt mûködött, a drivert is meghagyta, csak nem ismeri fel... oké, driver le, gondoltam újraindítás után driver fel... de nem...

Ettõl kezdve én akármit csinálok NEM történik a Windows logó betöltése után SEMMI!
Se F8, se BIOS buzerálás, semmi... fizikálisan is oké...
Szerintetek, ez most mi? Mit tudok ezzel kezdeni? Hogy tudnám feléleszteni a Windowst?
De. Megveszed!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10