Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Legális cucc kelle mert a meglévõ kulccsal fel tudom telepíteni csak kicsit felgyorsítanám az update-et azzal hogy már az sp3-al települ a win.
I will use google before asking stupid questions.
driver frissités nem jó ötlet mivel elvileg a legfrisebb van rajta, annál frisebb már csak win7-en van, ahoz meg új vinyü kéne :S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nemrég a Sims 3-ban eléggé elkezdett szaggatni a játék. Elõtte nem csinálta. Olyat csinál hogy lefagy az egész kb 20 másodpercre, aztán megy tovább, mintha mi se történt volna. Ha közbe szólt valami zene, azt továbbra is lehet hallani, illetve a háttérzajokat.
Azt hittem a játék hibája, de a gépen is észrevettem valamennyi lassulást, akadozást, pl ha elindítok egy youtube videót, ott is hasonló jelenséget tapsztalok, de nem ennyire zavaróan (kb 3-4 másodpercekre akad meg a videó)O, illetve ha ép görgetek az oldalon, akkor a videó képe meg is ál, de hang az megy tovább is.
Nincs valami nagy rendbeszedõ program?😄
Menj az intézõvel a "C:\Documents and Settings\*Profilname\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch" mappába.
*Profilname=A Windowsba bejelentkezett fiók neve
Majd ott a :Jobb egérgomb>új>szöveges dokumentum létrehozása(txt)>majd a tartalmába az alábbi 5 sort másold be:
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
Command=ToggleDesktop
Aztán ments el "Asztal megjelenítése.scf" néven
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Hogyan tudok a tálcára "Asztal" parancsikont varázsolni?
Olyan megoldás kellene, ami nem csupán egy asztal mappát nyit meg, ha rá kattintva mindig az asztal aktuális nézete jelenjen meg.
A csemetéim eltüntették, s nekem csak sima mappaként sikerül visszahoznom, de az nem jó.
Elõre is köszönöm a segítséget.
"egy" program,a Microsoft Visual C++ miatt. Azután frissitettem,de mondjuk 3 óránként kilöki nekem ezt az üzenetet
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Csak az enyémen nem indul.
Szeretném telepítenia Zoo Tycoon 2 nevû játékot.( Xp,Sp3-mal telepítve) A telepítõ elsem indul, hanem a következõ hibaüzenet jön: "Setup was unable to find (or could not read) the language specific setup resource dll, unable to continue"
Hiába indítom újra ugyan ez jön ki.
DirectX-hez szerintem azért nem jön update, mert ugye a9 már elég régi, meg lehet nincs mit rajta foldozni. Habár sokat olvasom, hogy érdemes a 9-est feltenni Vista, 7 Windowsokra is. Én is kerestem a napokban offline, teljes verziót de csak a lenti linkelt verziót találtam.
Vagy a net keretrendszert? Mivel a telepítõmön csak az alap xp van, tehát ha azzal megcsinálom a javítást akkor ezeket is újra kell telepíteni?
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
A javítás meghagyja az adataimat és a rendszerbeállításokat?
A DirectX 9.0c-bõl, a 2011. áprilisi, a legutolsó terjeszthetõ offline telepítõs verzió?? Vagyis ez: 9.29.1974, úgy rémlik a webtelepítõsbõl van újabb is, abból nincs offline verzió?
Az XP SP3 telepítõbõl, sincs újabb, az eddig kijött frissítéseket tartalmazó verzió? Csak a 2008. májusi? Mint a DirectX esetében? pl: 2007. 04.-ik, 2008. 08.-ik, 2010. 02.-ik, 2010. 06-ik, havi verziók, mind 9.0c-s, csak a dátumok és verziószámok különböznek. Mert, ha lenne, akkor a 2008. 05.-ik havi 307 MB-os SP3 + 300-500 MB-nyi Update letöltése, integrálása helyett, egyszerûbb lenne, egy 2012.xx-ik havi 350-400 MB-os frissített SP3-at, felrakni/integrálni a win telepítõbe, és minimális számú frissítést kellene, akkor csak letölteni/telepíteni/integrálni. És az nLite/HFSLIP páros helyett, van professzionálissabb program, a win frissítések, kiegészítõk integrálására? Mert, a Vista-hoz, van ilyen Automated Installation Kit nevû cuccos. Ehhez hasonló nincs XP-hez?
Olyan nyûgöm volna, hogy adott egy 2003 szerver, hozzá x mennyiségû tartományban élõ XP-t futtató gépezet. Az egyiket legyalultam muszájból. Újratelepítés után gépnevet ugyanarra visszaírtam. Mivel nem nagyon foglalkoztam még ezzel, gondoltam annyi lesz visszarakni tartományba, hogy munkacsoportból átpöttyintés tartományba, tartománynév beír, kér nevet/jelszót, és üdvözöl.
De nem:
"A tartományhoz ("akármi")való csatlakozás közben a következõ hiba történt:
A megadott kiszolgáló nem tudja végrehajtani a kért mûveletet."
Mi lehet a nyûg? Elõre is köszönök mindenféle infót.
Talán valami fertõzés "kártevõ"! Gondolom ugyan azokat a dolgokat cuccokat tetted az újra is amik a régin voltak és közöttük van valami ami ... !
De ami inkább lehet, hogy a te sp2-es lemezed nem tudja a Javítást. (nem értem igazából, hogy valamelyik xp telepítõ lemezrõl mért veszik le a javítást.)
(Nem az volt, hogy elindult javítás, megjelent fekete kép fehér betûkkel! Csak ide be kell írni: 1 (Ha xp c-n van.) "gomb" chkdsk /r (ha jelszót kér és nincs beállítva akkor csak enter) és vársz míg befejezi, majd EXIT kilépés.)
- xp telepítõ cd boot (Sp3-mast ha lehet, vagy ami nincs agyon módosítva, mert találkoztam olyanokkal, hogy javítás nem mûködött velük.)
Tehát: xp boot - javítás:
1 (Ha xp c-n van.) "gomb" -chkdsk /r (ha jelszót kér és nincs beállítva akkor csak enter) és vársz míg befejezi, majd EXIT kilépés.
A baj ott kezdõdik, hogy a windows NEM jön elõ... tehát nem tudom ezt a szoftvert futtatni, ha össze sz*rom magamat se 😄
És pont azóta halt meg, amióta leszedtem az elõzõ video drivert.
Azt ajánlom elõtte talán videokártya driver le.
Vizsgálat után fel.
Én még ilyet nem tapasztaltam, pedig jó párat csináltam már!
Nincs elõtte -, csak véletlen írtam elé az elõbb.
A / jel elõtt egy köz van.
- Advanced SystemCare 5 (nem a free változattal) - Mély vizsgálat!
Vagy:
- xp telepítõ cd boot (Sp3-mast ha lehet, vagy ami nincs agyon módosítva, mert találkoztam olyanokkal, hogy javítás nem mûködött velük.)
Tehát: xp boot - javítás:
1 (Ha xp c-n van.) "gomb" -chkdsk /r (ha jelszót kér és nincs beállítva akkor csak enter) és vársz míg befejezi, majd EXIT kilépés.
Dehogynem!
Besz*rok! Esküszöm besz*rok!
Van egy gép, aminek frissítettem az XP-jét és így az megjavult. Voltak gondjai de feleslegesnek tartottam a teljes újratelepítést.
Minden király lett, kivéve a videokártyát... azelõtt mûködött, a drivert is meghagyta, csak nem ismeri fel... oké, driver le, gondoltam újraindítás után driver fel... de nem...
Ettõl kezdve én akármit csinálok NEM történik a Windows logó betöltése után SEMMI!
Se F8, se BIOS buzerálás, semmi... fizikálisan is oké...
Szerintetek, ez most mi? Mit tudok ezzel kezdeni? Hogy tudnám feléleszteni a Windowst?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10