Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
100.000 Windows Drivers (For VISTA+XP+ME+98+95+2000+2003)
Szedem is. 3 óra kb.
Ezekben a pack -okban a XP64 es driverek is annak?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Kérdésem az lenne, h 64 bites a gépem és mennyire számít, h 32 v 64 bites windózt rakok fel?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Van egy gépem, amiben két hálókártya van. Valahogy belehet állítani ezen hálókártyák prioritását? Egy program alapértelmezetten mindíg a nem megfelelõ kártyát találja meg, ha azt letiltom egybõl megtalálja a másikat, viszont mind a két kártyára folyamatosan szükség van. A programban nem lehet ezt átállítani az biztos.
Elõre is köszi segítséget!
Üdv.: Tibi
- XP Universal Driver Pack (25 000 Soft drivers for over hardware components)
- Xp 50000 Universal Drivers
Pl.: torrent oldalakon megtalálhatóak.
Eszközkezelõbe:
... illesztõ program frissítés és megadni neki fentiek valamelyikét és szépen megkeresi elvileg ami kell neki.
Hát akkor hangkártya cucc nincs rakva megfelelõen.
Eszközkezelõ, hogy áll ?
Realtek ac'97. valami ilyesmi hangkártya van rajta asszem.
van e megoldás, hog yujra tegyem a gépet, legyen rajta hang?
jah, amugy amig nem tették fel az sp2-õt, addig volt hang!, feltették, eltünt. és akkor már hiába szedtem le az sp2-õt, akkor se volt hang:\
Ez a GO xp nem más mint egy normál xp prof sp2-bõl bele integrált sp3 parancs sorból semmi buhera telepités normál módban megy kódot mindent kér. Azonban található egy hitelesités (benne az olvasd el.txt) mappa, és extra mappa pár hasznos progival.
Sõt bele raktam egyes ismert SATA drivert is igy könnyedén felismer szinte minden SATA HDD vincsesztert!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Hanem egy komplett telepítõ windows xp pro sp3. és ami SATA driver -es.
És lehetõleg ISO-ban amit könnyû kiírni és mûxik.
Fontos lenne
Csak Xp-t nem találok ami ISO-ban van és Sata-s :S
Amit írtál az nem mûxik a link :S
Amit meg nem találsz, mentsd le Driver mentõ progival amit már írtam.
Egy alap Sp2-vel próbáltam.
De megpróbálom majd sp 3 al is
Köszi a segítséget
😊
(sima) Xp, mert ha igen, próbáld Xp sp2-3 -mal.
Ha még azzal se akkor olyan Xp telepítõ kell neked amibe benne van HDD d Driver -e (SATA).
Ha meg nem találtál valamihez Driver, akkor vannak Driver mentõ progik, ha még müködik az eredeti xp -d.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Megpróbáltam újra rakni a Toshiba L300-as Laptopomat de nem ismeri fel a vnyót :S
Valaki ha tudja hogy hogyan kell vagy csinált már iyet leírná hogy hogyan kell??
Naon fontos lenne
Elõre is köszönöm
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Magyar nyelvû Akku figyelõ van rajta meg touchpad de sehol nem talizom pls valaki segítsen mert én már mindenhol megnéztem googleval is sok oldalt de semmi :S:\
Drivereket keress guglival...
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Lehet nem ide kellett volna írnom de talán ide is illik a kérdésem.
Szóval van egy Toshiba L300-as Laptopom. Az Xp hibás mert az explorer.exe hibát észlel. Újra akarom rakni a közel jövõben. Azt szeretném kérdezni hogy az xp ujra telepítése ugy zajlik le mint egy átlagos asztali pc-n?
Meg a másik kérdésem hogy a hozzá illõ Toshiba drivereket kiegészítõket honnan tudom letölteni?(Webcan , touchpad, akku figyelõ stb..)
Remélem valaki tud segíteni
Naon fontos lenne!
Elõre is köszönöm.
Link
Válasz 'adamq01' üzenetére (#20145)
Nem nekem jött a válasz,honnan tudhattam volna?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Volt egy dual boot-os rendszerem, de azt már megszûntettem, most újra csak az xp indul el, de az XP alól nem engedi törölni manuálisan a vista cuccait. Viszont nem szeretném formázni a vinyót, mert vannak rajta olyan dolgok, amik kellenek.
Plíz valaki segítsen, hogy hogy tudnám letörölni a Vista dolgait
1000 kösz elõre is
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
http://loal.atw.hu
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nem tudnátok segíteni nekem esetleg abban, h van egy PIO 111D-m. A DVD DL, a CD, és a DVD-t(divx filmeket) tökéletesen kiírja. De mikor rendes DVD filmet szeretnék kiírni akkor szinte az összeset elrontja. Nem tudja lejátszani se a pio író, se más pc, se dvd lejátszó. Vagy elindul és kifagy..
NERO-ba szoktam írni, a következõ kép: kép fáj megnyitása a .iso-t és azt 4x-sen kiírom. Ez a leglassabb. És így is elrontja. Esetleg vkinek vmi tip?
1.29-es firmware van a dvd íron.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
The Matrix has you...
Akit meg a méret érdekel, nézegesse a kis pöcsikéjét😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."