Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma végre sikerült újratelepítenem a Laptopom! 😄
Sok hasznát vettem az ajánlott driver kimentõ proginak és a bios-beállításoknak.
Minden jól mûködik köszönöm a segítséget😊
Kellene egy olyan program,amivel boot-ból le tudom formázni a vinyót.Nem,nem megy a windows installer cd-vel,mert valamilyen oknál csak az installt ajánlja fel,törölni nem lehet pertíciót..(tényleg nem tudom miért,havernak kell,azt hiszem,hogy 2 Xp-t rakott fel egy partícióra..vagy nem tudom..<#levele>#levele><#vigyor4>#vigyor4> )
Szóval,egy ilyen Cd-re kiírható formázóprogramot tudtok ajánlani?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Ez most egy teljesen újrarakott Xp sp2, nem valami módosított telepítõ volt ez ?
Vagy csak "sima" Xp -re tett sp2, mert ha így volt, teljesen új Xp telepítést próbálnék. pl. XP sp3 -mat kapásból.
Meg amúgy is, XP sp3 -mat feltenném.
Én arra tippelnék, hogy magába az Xp -be lehet valami gond.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hülyeség 2 naponta törölni. Hetente vagy kéthetente bõven elég...
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Felraktam egy "szûz" XP -re ezt a bizonyos RTM Vista sidebar progit, remekül mûködik, kivétel a kis idõjárás gadget.
Nem a szokásos grafikát mutatja ( hold, nap felhõ esõ stb.) csak egyszínû kék az ablak és abban a Budapest és hõmérséklet.
Tudja vki miért?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ehhez mindkét partícióra fel kell tegyél egy-egy xp-t.
Inkább az elsõ partícióra tedd a win-t, a másikra az adataidat. Zenék, képek, videók. Ha beszarik a wined, úgyis újra kell telepíts minden progit. A legjobb lenne, ha nem sajnálnál egy kis pénzt vinyóra, de max 120 GB. Még jobb lenne ha vennél egy p4-et legalább. Elég olcsón hozzá jutnál mivel 60-70 körül kétmagos gépet összehajigálsz moncsi nélkül, tehát egy p4-es max 20k körül még elviselhetõ pénz a jelentõs teljesítménybeli különbségért. Azzal a régi géppel több a macera mint amit élveznél belõle. Bár nekem mindegy, de mazo gépekkel ne foglalkozz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
biztos jó. amig nem tették fep sp2-õt, addig volt hang.
Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb regisztrációs adatbázis kezelõ program xp-re? Én úgy 2 naponta szoktam törölni 2 programmal a regisztrációs adatbázist a Registry mechanic és az Ashampoo Winoptimizer 2008-at használom. Megfelel-e ez a két program erre a célra illetve milyen sûrûn töröljem az adatbázist?
Tud vki. egy - vélhetõen torrentes -linket XP Professonal SP3 HUN -hoz.
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Ezekhez a mûveletekhez nem szükséges a parancsor használata.Megnyitod a SP2QFE mappát.A rspndr.exe-t bemásolod a C:Windows/System 32/mappába.
A rspndr.sys-t bemásolod a C:Windows/System 32/drivers/mappába.
A Vezérlõpult/Mappa beállításai/Nézet/kijelölöd a rejtett fájlok és mappák megjelenítését.Alkalmaz,ok.
Ezután a C:Windows könyvtárban megjelenik,az eddig rejtett inf mappa.Ide kell bemásolnod az ip mappában lévõ rspndr.inf-t.
Végezetül a Parancsorba beírod rspndr.exe -i és entert nyomsz.
Tudnátok ajánlani olyan SP3-as release-t amibe bele van integrálva az a frissítés, hogy Vistás gép lássa az xp-s gépet? A laptopomon van sp3-as xp és a hivatalos frissítést nem tudom feltenni, mert nem kompatibilis az sp3-as frissítéssel. Kösz a segítséget!
Ezeket találtam, részleteket, többet én se tudok róla.
SATA Controller mode: AHC és Compatibility
A compatibility-re kéne akk állítani?
Most egy Carlosca féle laptop xp-t is töltök reménykedve hogy azzal már jó lesz.
Köszi a segítséget megnézem hogy mûködik-e amit írtál
Ezeket találtam a neten:
" - A bios-ban próbáltad az AHCI-t átállítani "
" - Biosban az advanced menüben a AHCI funkciot kell disabled-re állitani "
" - Biosban átállitod az ide vezérlöt satára, mert most ahci-n van "
Elvileg Sima Xp sp2 -es telepítõvel mûködik, olyat láttam most a neten.
Így próbáltad pl. akkor:
Sajtgép - Tulajdonságok / Hardver fül / Eszközkezelõ és itt ami sárga jeles eszköz / ... annak illesztõ program frissítés és megadni neki ezt a Drver csomagot, (persze elõtte a 100.000 Windows Drivers pack rar-t kicsomagolod és beteszed valamilyen virtuális meghajtóba pl. DAEMON T -ba és ezt adod meg.) Értelemszerûen tovább az ablakba és elvileg szépen megkeresi ami kell.
Persze Én is jártam úgy már, hogy valamilyen eszközhöz nem volt Driver ezekben a Driver csomagokba az az nem talált magától.
Hangkártya biztos jó amúgy ?
Elõre is köszönöm
Zsolt01 Által ajánlott Sata driveres xp-t letöltöttem megcsináltam a dolgokat ugy ahogy írva vagyon. Mert a rapidsharesat nem lehet letölteni. Így a data-sat szedtem le és a boot file-t javítottam. El is mentettem és csak az ott említett Képfájl szerkesztõ progi látja a mentett verziót se xpvel nem látom se total comande se parancssor:S Az isot látom de azt meg hiába írom ki mert nem bootol be az xp róla. Segítsen valaki pls még mindig azL300 as latopommal szenvedek !! :S
relatek ac'97.
asszem geforce alaplap. mit tévõ legyek?😞
LINK hozzá
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Akkor mire fel vonod kétségbe a megbízhatóságukat, ha "feketén fehéren" leírtam | #20206, hogy tökéletesen megy a gépük az ismerõseimnek ezekkel a cuccokkal !
Internetrõl minden egyes Diver beszerezhetõ, igen.
De pl. ahogy írtam a | #20208 -ba Internet nélküli gépekhez tökéletesek ezek a cuccok.
(Nincs mit hozzáfûznöm, téma lezárva szerintem.)
Tegnap feltettem a Rayman nevû játékot . Kerestem hozzá cracket -, sikerült is , viszont a játék nem indult - gyenge hozzá a gép . Késõbb eltávolítottam , viszont minden indításkor feldobja a Windows ezt :
Ez most vírus lehet ? A pogramfile-oknál a ubisoft mappa üres. Ezek meg az induló programok .
Melyiket töröljem ? <#email>#email>
Kössz a válaszokat elõre is !<#help>#help>
Minek leszedni ekkora packokat?Raadasul gondolom ezek nem a legfrissebb driverek.. Bar nekem mind1😊
akyyy :
Realtek AC'97 Audio Codecs
itt van driver pl hozza, ha nem megy vele akkor vmit elcs.tetek az xp-n..
- XP Universal Driver Pack (25 000 Soft drivers for over hardware components)
Ezzel megoldottam 1 havernál a Hangkártya felrakást, nem volt meg hozzá neki a Driver. Azóta gond nélkül megy neki.
- Xp 50000 Universal Drivers
Ezt oda adtam egy ismerõsnek és õ is megoldott 1 Hanghártya dolgot.
Másik ismerõs meg a Laptopja összes Driver-ét megoldotta vele.
Amit találtam tegnap: | #20198, még nem próbáltam, nem tudom, hogy milyen.
De rossz nem lehet szerintem ez se !